-
Μάλιστα... Πολύ ενδιαφέρον... Βουλγαρία ήταν στο Σαντάνσκι?
-
Μετά τα σύνορα το πρώτο δεξιά shell
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Μετά τα σύνορα το πρώτο δεξιά shellSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
τελευταια φορα που πηγα Βουλγαρια με το αυτοκινητο εβαλα στο επομανο Shell (καθαρα απο τυχη μιας και δεν προλαβα να σταματησω στο συγκεκριμενο). Ξερω ομως καποιους Ελληνες πυ εβαλαν απο αυτο που αναφερεις και δεν ειχαν καποιο προβλημα.
Συνηθως βαζω (εγω κι ενας φιλος που παει συχνα Βουλγαρια) απο ενα OMV (νομιζω) το οποιο ειναι στο υψος του Σαντανσκι αλλα στο ρευμα προς Ελλάδα, (εκει οι κοπελες σου μιλανε κατευθειαν στα Ελληνικά) κανένα πρόβλημα ποτε, βλεπω και πολλόυς επαγγελματιες να βαζουν απο'κει.Την Τεταρτη φουλαρα με το Aegean Dmax, οποτε θα δοκιμασω το ΣΚ να δω αν θα καταλαβω καποια διαφορα.
Πρωτη εντυπωση (απο το βενζιναδικο) ειναι οτι οι μανικα εβαζε αργα 'γιατι το πετρελαιο αφρίζει' -
Και εγώ έχω ξαναβάλει από τον ίδιο χωρίς να γίνει τίποτα
Αυτή τη φορά λόγω ζέστης και επειδή δεν βιαζόμαστε τό δούλευα σε χαμηλές στροφές
1500-2000 και λόγω κακής ποιότητος της βαλβίδας Egr
ή κακής ρύθμισης αυτής έσπασε ο σωλήνας τού turbo και το πήρε και το σηκωσεSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Οσα transit εχω δει βουλγαρικα, ολα μα ολα κάπνιζαν σαν πλοία.
Προσωπικά,θα φουλαρα Ελλάδα και δε θα πήγαινα ποτέ Βουλγαρία....χεχεχε
Από σκοπια θα πήγαινα και δε θα τους έδινα ουτε ενα σεντς.
Είμαι λίγο παράξενος, im sorry.Ηρακλής.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Οσα transit εχω δει βουλγαρικα, ολα μα ολα κάπνιζαν σαν πλοία.
Προσωπικά,θα φουλαρα Ελλάδα και δε θα πήγαινα ποτέ Βουλγαρία....χεχεχε
Από σκοπια θα πήγαινα και δε θα τους έδινα ουτε ενα σεντς.
Είμαι λίγο παράξενος, im sorry.Ηρακλής.
Παράξενος δεν είσαι! Σωστά τα λες.
Την αντίσταση και την αντίδραση τις κάνουμε στις εκλογές ή με στοχευμένες ενέργειες κατά μιας κυβέρνησης όχι πυροβολώντας τα πόδια μας με ηλιθιότητες αποφυγής φόρων.....
Έλληνας επαναστάτης του κολου. -
Όπως τα γράφεις Στέφανε,είναι τα πράγματα.
Συμφωνώ 100%.Κάτι αλλο: Επειδή στις διακοπές βάζουμε καύσιμα από τοπικά βενζινάδικα, σε μικρες κωμοπόλεις που δεν τους παίρνει να κάνουν νοθεία γιατί θα αντιμετωπίσουν τους τοπικούς ..άρχοντες,εχω καταλήξει πως στη Θεσσαλονίκη (σίγουρα και Αθήνα,Πάτρα),παίζει νοθεία στο πετρέλαιο πάνω απο 80%.
Με κλέψιμο αντλία η/και νοθευμενο καύσιμο.
Πρατήρια που πίστευα οτι είναι ιερά, σε άμεση σύγκριση με τα αντίστοιχα στα χωριά, έχουν περάσει στη μαύρη λίστα.Η πουστιά,επαναλαμβάνω, παίζει να είναι πάνω απο 80%.
-
Η διαφορα στο πετρελαιο είναι μικρή μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδας.
Μόνο στα Σκοπια υπαρχει οφελος (γυρω στα 0,80€ κοστιζει), γενικα εχουμε απο τα πιο φτηνα πετρελαια στην Ευρωπη.Προσωπικα στο εξωτερικο βάζω μονο οταν δεν μου φτανει, λόγω του οτι κοβω τιμολόγιο και ουσιαστικα μου επιστρέφεται ο ΦΠΑ.
-
bebes για πες τωρα για το πετρελαιο του μεγαλολαμογιου ειναι δυνατον να εχει καλο πετρελαιο ο απατεωνας;
ποσο ειχε μεσα το ρεζερβουαρ οταν φουλαρες; γιατι αυτα που γραφουν πιο πανω ειναι παλαβα πραγματα . -
Ο χρήστης otso έγραψε:
bebes για πες τωρα για το πετρελαιο του μεγαλολαμογιου ειναι δυνατον να εχει καλο πετρελαιο ο απατεωνας;
ποσο ειχε μεσα το ρεζερβουαρ οταν φουλαρες; γιατι αυτα που γραφουν πιο πανω ειναι παλαβα πραγματα .εννοεις το aegean;
επλιζω να ειναι καλο, γιατι ειχα 10 λιτρα περιπου μεσα.
Εβαλα αλλα 50 (πηρα και 3 μπετονια για το τρακτερ )Πηλιο πηγα, δεν μπορω να βγαλω αξιοπιστα συμπερασματα ουτε για καταναλωση, ουτε για αποδοση.
Πρεπει να βρω ανοιχτο δρομο για να το αξιολογησω...
Αν υπάρξει κάποιο στοιχείο (αρνητικό ή θετικό) θα γραψω εδω, αλλιως μάλλον θα γυρισω παλι και θα παραμεινω στο Vpower
-
Εγώ έχω καταλήξει ότι είναι θέμα πρατηρίου. Και για θυμήστε μου, ποια εταιρία έχει τον πιο καλό εσωτερικό έλεγχο;;;;;
-
Η ελιν.νομιζω kpsig.
Φουλαρα 2 φορές από αξιόπιστο(τέρμα πιο πολύ δεν πάει),πρατήριο ΕΚΟ και έβαλα avio.
Παρατηρώ στο πίσω προφυλακτήρα μαύρους κόκκους άνθρακα.!!!
Πρώτη φορά μετά απο 90,000 χλμ.Τι είναι αυτό το νέο φρούτο??? -
Μήπως είναι μπιχλα κολλημένη από οπισθελκουσα;;; αν είσαι Αθήνα είναι λογικό λόγο φωτιάς στην Πεντέλη.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Η ελιν.νομιζω kpsig.Φουλαρα 2 φορές από αξιόπιστο(τέρμα πιο πολύ δεν πάει),πρατήριο ΕΚΟ και έβαλα avio.
Παρατηρώ στο πίσω προφυλακτήρα μαύρους κόκκους άνθρακα.!!!
Πρώτη φορά μετά απο 90,000 χλμ.Τι είναι αυτό το νέο φρούτο???Μαλλον το τερμα αξιοπιστο σου εβαλε ελκαρβουν μεσα....
Στα εταιρικα Avin εχω δει χαρτια στις τζαμαριες ποτε εγινε ελεγχος καυσιμου-αντλιων....Αν δεν γινουν πιο αυστηροι ελεγχοι στα πρατηρια ΔΕΝ θα αλλαξει τιποτα και ποτε.Τα diesel αυτοκινητα ρυπαινουν,γιατι ρε γκασμαδες οταν εβαζε diesel στην Γερμανια ο πατερας μου (Volvo νταλικα δεκαετια 80') δεν εβγαζε ντουμανι και στο ελλαντα 2017 τα καυσιμα ειναι της πλακας?????Νικος....
-
of topic
αλλά μιας και πανε αρκετοι απο δω βουλγαρια , τον εχουν φτιαξει τον δρομο μετα τα συνορα; η ακομα εχει παρακαμψη;
-
Κόντεψα να χάσω τον ύπνο μου ρε gamoto.
3 μηνες με vpower, η εξάτμιση απο μεσα ειχε πολύ μαυρίλα...τη σκουπισα με υγρο χαρτομάντιλο.Στην αλλαγή σε εκο avio,μετά απο 1000χλμ, ξανασκουπισα και το χαρτομάντιλο καθαρό.
Άρα η καρβουνια είχε δημιουργηθεί από το vpower(Ερμής πρατήριο).Δε νομίζω να φταίει το καύσιμο αλλά ο πρατηριουχος....παίζει πολλή νοθεία παιδιά, προσοχη.
-
Συναδελφος με fiat panda 1.3 diesel 160.000χλμ με shell vpower βουλωμενο 1 μπεκ και μαυριλα... Και οχι απο το ιδιο πρατηριο αλλα μονο εταιρικα.Τα συμπερασματα δικα σας....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Συναδελφος με fiat panda 1.3 diesel 160.000χλμ με shell vpower βουλωμενο 1 μπεκ και μαυριλα... Και οχι απο το ιδιο πρατηριο αλλα μονο εταιρικα.Τα συμπερασματα δικα σας....Coral SA...... no more Shell....
-
Μιας και ειναι υγρο και συλλεγεται πολυ ευκολα, μια χημικη αναλυση απο καποιον που εχει ακρες σε χημειο και πανω απο ολα ορεξη θα βοηθουσε πολυ. Το οτι εχουμε συμβαντα με vpower σε εταιρικα ειναι πολυ ασχημο, αυτο σημαινει οτι το καυσιμο βγαινει βρωμικο απο το διυλυστηριο. Παρτιδες με θειο εκτος οριων (φυσικα στα χαρτια των ελεγχων ολα θα ειναι οκ)
-
Βέβαια, αν πάει κανείς μια βόλτα απο τα συνεργεία υπάρχουν πάμπολες περιπτώσεις βλαβών απο πετρέλαιο (απο όλα τα πετρέλαια).
Απλά οταν (σπάνια κατα τη γνώμη μου) αναφέρεται κάποιο όνομα 'premium' πετρελαίου γίνεται και ο σχετικός ντόρος...
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;