-
Αλφιστι ξε αλφιστι το αμαξι με αντικειμενικα κριτηρια και σε ολους τους τομεις και ακομα και τον ''αντι-ιταλικο'' τυπο ειναι και τοποθετειται στη κορυφη της κατηγοριας.
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
- Γιατι συγκρινουμε το 3008 με την Χ1? Κανονικα με την Χ3 δεν πρεπει να το συγκρινουμε? Ή μηπως επειδη η Χ1 ειναι πολυ μεγαλη για μικρο SUV, την ανεβαζουμε κατηγορια απο μονοι μας?
Στην ίδια κατηγορία ανήκουν, ίδιες διαστάσεις έχουν, δεν είναι τυχαία κ τα συγκριτικά που ήδη κυκλοφορούν!
-
Η Χ1 δεν υποτιθεται οτι ειναι μικρο SUV? Ξαναλεω ομως οτι εχει μεγαλες διαστασεις για μικρο. To 3008 ανηκει στη μεσαια κατηγορια μαζι με την Χ3 και το QQ.
Αν το 3008 ανηκει στη μικρη κατηγορια των SUV, τοτε το 2008 που ανηκει ρε παιδια?
Χ1: μικρη
Χ3: μεσαια
Χ5: μεγαλη
Τι διαολο? -
Κοίτα τα μεταξόνια. Εκεί βρίσκεται η απάντηση.
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
Η Χ1 δεν υποτιθεται οτι ειναι μικρο SUV? Ξαναλεω ομως οτι εχει μεγαλες διαστασεις για μικρο. To 3008 ανηκει στη μεσαια κατηγορια μαζι με την Χ3 και το QQ.
Αν το 3008 ανηκει στη μικρη κατηγορια των SUV, τοτε το 2008 που ανηκει ρε παιδια?
Χ1: μικρη
Χ3: μεσαια
Χ5: μεγαλη
Τι διαολο?Το 2008 είναι αντίστοιχο juke κλπ
Η Χ1 είναι compact SUV όπως Qashqai, Tiguan kuga,3008 κλπ -
Καμία σχέση η Χ3 με το 3008. Η Χ3 έχει απέναντί της το 5008.
Η απάντηση είναι απλή: Η BMW δεν έχει μοντέλο στην πολύ μικρή κατηγορία των SUV (δλδ. αντίστοιχο του 2008, Juke κλπ.).
-
Μινι
-
X1-GLA
X3-GLC
X5-GLE
X7-GLS
Η GLA ανηκει στην κατηγορια του 2008. Αυτο σημαινει οτι και η Χ1 ειναι μικρο SUV, αφου η GLA που ανηκει στη μικρη κατηγορια ειναι απενταντι της. Μπερδευτηκα τωρα -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
ΜινιΤο Mini Countryman (αφού μιλάμε για SUV) δεν είναι στην κατηγορία των 2008, Juke κλπ. αφού έχει ίδιο μεταξόνιο με την Χ1 και σε εξωτερικές διαστάσεις είναι πιο κοντά σε QQ, S-Cross παρά σε 2008 κλπ.
EDIT: Η GLA σαφώς και ΔΕΝ ανήκει στην κατηγορία του 2008, αφού έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις και δη μεταξόνιο (που είναι αυτό που ορίζει την κατηγορία), μάλιστα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο και από το 3008 και ίδιο μήκος με το 3008! Οπότε η GLA σαφώς και ανήκει στην κατηγορία του 3008.
-
aekaras,γιατί η GLA ανήκει στη κατηγορία του 2008; (προερχόμενο από το 208,ως η crossover εκδοχή του)
-
Η GLA του 2016 ομως? Για αυτη μιλαω βασικα.
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
Η GLA του 2016 ομως? Για αυτη μιλαω βασικα.Δεν έχει διαφορά στις διαστάσεις....το facelift είναι κοσμητικό, όχι ουσίας.
-
Αυτή τη συζήτηση την έχουμε κάνει δεκάδες φορές, και τα έχουμε ξαναπεί: τα γερμανικά GLA και X1 αρχικά βγήκαν ως compact, αφού αποτελούσαν την 'προέκταση' των Α και 1 αντίστοιχα. Η GLA ειδικά σε χώρους υστερεί έναντι της Β, ενώ οι πρώτες Χ1 ήταν εξίσου στριμόκωλες. Ειδικά όμως η Χ1 στην τελευταία της έκδοση έχει αλλάξει (προς τα πάνω), οπότε και δεν μπορεί να γκρουπαριστεί εύκολα με τα μικρά SUV. Η Audi πήγε κατευθείαν στη μικρή κατηγορία με το Q2, ενώ τώρα κοιτάει και πιο κάτω με το Q1....(αμάν με τις άπειρες εκδόσεις της Audi)
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
ενώ οι πρώτες Χ1 ήταν εξίσου στριμόκωλες.Απλά μια επισήμανση: Η 1η γενιά της Χ1 βασιζόταν στην σειρά 3 station και όχι στην σειρά 1, οπότε οι χώροι της ήταν ικανοποιητικοί (αντίστοιχη της 3αρας και πολύ καλύτεροι του Άσσου). Απλά, ως παραδοσιακή BMW είχε τους χειρότερους χώρους της κατηγορίας της!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Κοίτα τα μεταξόνια. Εκεί βρίσκεται η απάντηση.Ολα τα υπολοιπα ποστ δε τα διαβασα καν.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ενώ οι πρώτες Χ1 ήταν εξίσου στριμόκωλες.
Απλά μια επισήμανση: Η 1η γενιά της Χ1 βασιζόταν στην σειρά 3 station και όχι στην σειρά 1, οπότε οι χώροι της ήταν ικανοποιητικοί (αντίστοιχη της 3αρας και πολύ καλύτεροι του Άσσου). Απλά, ως παραδοσιακή BMW είχε τους χειρότερους χώρους της κατηγορίας της!
Επισήμως η Χ1 και η GLA είναι στην κατηγορία Compact Premium/Luxury SUV. Οι οποίες κατηγορίες (segments) είναι καθορισμένες, είτε μιλάμε για Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία κλπ. Το μεταξόνιο είναι μία μόνο από τις παραμέτρους που συνυπολογίζονται. Οτιδήποτε άλλο λέμε εμείς εδώ περισσεύει.
Το περίεργο είναι ότι τα Q2 και Q3 φαίνονται και τα δύο στη κατηγορία Compact, ενώ εγώ θα περίμενα το Q3 να έχει ανέβει στο Medium. Αλλά να μου πεις, με το Q5 μπροστά του, και με το Q7 ήδη στο Full-Size SUV, που να χωρέσουν τόσα μοντέλα ?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Επισήμως η Χ1 και η GLA είναι στην κατηγορία Compact Premium/Luxury SUV. Οι οποίες κατηγορίες (segments) είναι καθορισμένες, είτε μιλάμε για Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία κλπ. Το μεταξόνιο είναι μία μόνο από τις παραμέτρους που συνυπολογίζονται. Οτιδήποτε άλλο λέμε εμείς εδώ περισσεύει.Μα δεν αντιλέγω Αντώνη...απλά σημείωση ήταν στους 'στριμόκωλους' χώρους της Χ1 Ε84, ότι τελικά δεν ήταν και τόσο στρυμωγμένα τα πράγματα.
-
Εγώ ρε φίλε όποτε έχω μπει στη πρώτη Χ1, ένιωθα περίπου το ίδιο στριμόκωλα με την BMW1, ίσως λίιιιιγο καλύτερα. Δεν τα είχα δίπλα-δίπλα, οπότε μόνο από μνήμης έχω κάνει συγκρίσεις. Και νομίζω το έχω ξαναπεί, θεωρώ τη BMW1 από τα πιο στενάχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Η τελευταία Χ1, όσο έχω προλάβει να τη δω σε εκθέσεις, είναι σημαντικά καλύτερη σε αυτό το τομέα (και στο πορτμπαγκάζ, βεβαίως βεβαίως )
Έχουμε ξεφύγει πολύυυυυυυ όμως από το θέμα μας....
-
-
Ναι γιατι ο Σπαλιαρης μετα την corvette αναρωτιοταν τι του λειπει απ το γκαραζ
Peugeot 3008 2016