-
Thanks, τα έψαχνα κι εγώ αλλά όλο κάτι τέτοια βελτιωμένα έβρισκα. Βέβαια το συγκεκριμένο βάζει και τα original στοιχεία οπότε μια χαρά (αν και η έκδοση για Euro 6 έχει 26 κιλά ροπής). Βασικά ήθελα να δω το εύρος λειτουργίας του κινητήρα. Φαίνεται να έχει αποθέματα δύναμης και λίγο πάνω απ' τις 4000 στροφές (θα έλεγα 4500 χοντρικά). Στην πράξη πώς το βλέπετε; Από πόσες στροφές και πάνω 'κρεμάει' αισθητά ο κινητήρας; Στα diesel αυτής της κατηγορίας συνήθως το ωφέλιμο φάσμα στροφών είναι μέχρι 4000 περίπου...
-
Μετα τις 4000 κρεμαει
-
-
Ωραια ειναι. Κατι πρεπει να κανει και για την προστασια στο τουνελ
-
Πόσο σου κόστισαν??
Το τούνελ πίσω είναι εκτεθειμένο όπως είπε και ο Νίκος.Εγώ έχω βάλει αυτά: http://www.tessera4x4.gr/Product/126/Instance/1505/el/
-
Κοστιζουν 55 ευρω.
-
Θέλω και εγώ πατάκια αλλά όχι λαστιχένια. Αυτά που είχε με την αγορά έχουν γίνει κουρέλια
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ένα ωραίο e-shop από τη γειτονική Ρουμανία (και γενέτειρα του οχήματος)
http://www.daciamag.com/interior-protection-and-comfort/floor-mats.html?model=3
Στέλνει και Ελλάδα (για μεταφορικά δεν γνωρίζω). Φυσικά πρώτα μια ερώτηση στην Ελληνική αντιπροσωπεία, το κόστος μπορεί να είναι συγκρίσιμο.
-
Πάντως ευχαριστούμε φίλε Infide1 !
-
Είχα ρωτήσει σε δυο αντιπροσωπειες για τα πλαϊνά προστατευτικα φτερων. Από την μια ακόμα με παίρνουν και απο την αλλη μου εδωσαν τιμή μαζί με τοποθέτηση γύρω στα 20€ πανω απο οτι το παραπανω σάιτ. Μικρή η διάφορα δηλαδη..
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Είχα ρωτήσει σε δυο αντιπροσωπειες για τα πλαϊνά προστατευτικα φτερων. Από την μια ακόμα με παίρνουν και απο την αλλη μου εδωσαν τιμή μαζί με τοποθέτηση γύρω στα 20€ πανω απο οτι το παραπανω σάιτ. Μικρή η διάφορα δηλαδη..εγω εχω βάλει αύτα
http://www.ebay.com/itm/Side-protection ... 4b10457964
τα ειχα παρει πολυ φθηνοτερα,νομιζω 120 ευρω.. και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ειναι πιο κομψα απο αυτα της εταιριας.
κατα τη γνωμη μου αν παρεις της εταιριας πρεπει να βαλεις ολο το σετ μαζι με αυτα πανω στους θολους,ενω αυτα μπαινουν μονα τους,εχουν αλλο κοψιμο. -
Καλησπερα σε ολα τα μελη.Ευτυχης κατοχος Duster sportive 2016 μοντελο αγορασμενο με 10000 χλμ απο Τεορεν.Το αυτοκινητο ειναι σαν καινουργιο και ως τετοιο το αντιμετωπιζω.Ειμαι πολυ χαρουμενος που το διαλεξα γιατι ηταν μια συνειδητοποιημενη επιλογη και ομολογω οτι με εκπληττει ευχαριστα σε θεματα συναρμογης και ποιοτητας κυλισης.Προερχομαι απο renault clio iv και οι τριγμοι ηταν πολλαπλασιοι.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω τους πιο εμπειρους στο duster ειναι για ενα μεταλλικο θορυβο που ακουγεται στο πισω μερος οταν το αυτοκινητο ταλαντωνεται ή περναει εντονη ανωμαλια.Εχει καποιος υπ´οψιν κατι αντιστοιχο?Δειχνει να προερχεται απο πισω αναρτηση ή αντιστρεπτικη.Αν εχει αντιστρεπτικη γιατι δεν προλαβα να κοιταξω.Οπως και να εχει καλως σας βρηκα και να εχετε καλα χιλιομετρα.
-
Μήπως είναι καμιά χαλαρά τοποθετημένη ρεζέρβα;
-
Την εσφιξα οσο δυνατα μπορουσα.Ηταν το πρωτο που κοιταξα αλλα δεν σταματησε.
-
Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στις αρχες και ειχα ανησυχησει..πηγα στην αντιπροσωπεια για καποια αλλαγη λαδιων και το ανεφερα..μου ψεκασε με λιγο γρασσο λιθιου το κλειστρο της πορτας του χωρου αποσκευων(εσωτερικα) και εξαφανιστηκε ο τριγμος..δε μπορουσα ποτε να φανταστω οτι προερχοταν απο εκει.. ελπιζω να ειναι το ιδιο προβλημα σε σενα και να το λυσεις τοσο απλα..
-
Είχα το ίδιο πρόβλημα. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η ρεζέρβα. Τελικά ανακάλυψα ότι είναι η μονάδα από τους αισθητήρες παρκαρίσματος που έβαλε η αντιπροσωπεία. Η διπλής όψης δεν έκανε δουλειά ξεκολλησε και χτυπούσε. Τη στερέωσα μόνος μου και ησύχασα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ellobo έγραψε:
Καλησπερα σε ολα τα μελη.Ευτυχης κατοχος Duster sportive 2016 μοντελο αγορασμενο με 10000 χλμ απο Τεορεν.Το αυτοκινητο ειναι σαν καινουργιο και ως τετοιο το αντιμετωπιζω.Ειμαι πολυ χαρουμενος που το διαλεξα γιατι ηταν μια συνειδητοποιημενη επιλογη και ομολογω οτι με εκπληττει ευχαριστα σε θεματα συναρμογης και ποιοτητας κυλισης.Προερχομαι απο renault clio iv και οι τριγμοι ηταν πολλαπλασιοι.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω τους πιο εμπειρους στο duster ειναι για ενα μεταλλικο θορυβο που ακουγεται στο πισω μερος οταν το αυτοκινητο ταλαντωνεται ή περναει εντονη ανωμαλια.Εχει καποιος υπ´οψιν κατι αντιστοιχο?Δειχνει να προερχεται απο πισω αναρτηση ή αντιστρεπτικη.Αν εχει αντιστρεπτικη γιατι δεν προλαβα να κοιταξω.Οπως και να εχει καλως σας βρηκα και να εχετε καλα χιλιομετρα.Αν επιτρέπεται πόσο το αγόρασες και αν ήταν πρώτο χέρι η τεστ ντραιβ η λήζινγκ?
-
Λογικά ενα 18ρι..
-
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.Ειναι χοντρος μεταλλικος θορυβος κι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προκειται για αμορτισερ ή αντιστρεπτικη.Θα το τσεκαρω στο πρωτο σερβις σε λιγο καιρο.Το αυτοκινητο το πηρα 17500€ και ηταν αυτοκινητο εσωτερικου leasing της εταιριας.Εννοειται τσεκαρισμενο σε ασφαλιστικες και σε ιστορικο συντηρησης.Κατι διαβασα και σε καποιο σαιτ του εξωτερικου για παρομοιο προβλημα με αυτο που αναφερω και τελικα ηταν αμορτισερ.Θα δουμε..
-
Καλορίζικο. Κρίμα που σου έτυχε αυτό αλλά μέσα στην εγγύηση όλα.λυνονται
Dacia Duster