-
Τους ιαπωνες τη δεκαετια του '90 ηταν να τους εκτιμας ανα μοντελα οχι μαρκα. 200sx , 300sx , nsx , supra , ae86 , sunny gti, civic / crx v-tec , del sol , celica gt-4, impreza.. εχουν δωσει πραμα....
Ερχομενοι στο σημερα η mazda διαθετει τα πιο ολοκληρωμενα αυτοκινητα για εμενα. -
Ο χρήστης lexota έγραψε:
Αν και είμαι χοντακιας πραγματικά το εσωτερικό του είναι 15 χρόνια πίσω. Για το εξωτερικό δεν έχω να πω πολλά. Πάλι το έκαναν σαν τα μούτρα τους.
Δεν θα βγει σε hatchback?Hatchback είναι... Απλά το κρύβει καλά!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για κάποιο λόγο ποτέ δεν τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Σε αντίθεση με τους λοιπους Ιάπωνες όπως Nissan, Mazda και Subaru και τα Toyota και Mitsubishi κάπου στη μέση.
Ξεχώριζα όμως μόνο αυτή την γενιά Civic και τα αντίστοιχα Crx.
Έκτοτε τίποτα και κανένα άλλο.Τα είχα όλα αυτά που λες (Civic και CRX) EF, EK και EG. Σκυλιά, σφαίρες, είχαν ένα θεματάκι με τα μπροστινά φρένα αλλά κατά τα άλλα, μόνο βενζίνη, ούτε καν λάδια
Όλο λέω να τσιμπήσω κανά DelSol για να κάνω το κομμάτι μου, μετά όμως το ξανασκέφτομαι και το αφήνω....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για κάποιο λόγο ποτέ δεν τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Σε αντίθεση με τους λοιπους Ιάπωνες όπως Nissan, Mazda και Subaru και τα Toyota και Mitsubishi κάπου στη μέση.
Ξεχώριζα όμως μόνο αυτή την γενιά Civic και τα αντίστοιχα Crx.
Έκτοτε τίποτα και κανένα άλλο.Το αγαπημένο μου Civic (ακόμα και σήμερα μ' αρέσει). Πάντα ήθελα ένα κόκκινο!
-
+1
κι εμενα η αγαπημενη μου γενια. Μου αρεσε πολυ και μεσα. -
Σε λιγο καιρο θα το εχει καλος φιλος αυτο σε 1.6 . Στριβει καθολου ή ειναι μονο για ευθειες?
-
Μαμα μονο ΜΟΝΟ για ευθειες. Ας κανει μια καλη να παρει το vtec ομως να ευχαριστιεται ευθεια και απιστευτο ηχο και στροφαρισμα
-
Για το 160άρι Vtec μιλαμε εννοειται...
[emoji5] κανονικο πριονι. -
Γι'αυτό και οι δυό τελευταίες ευρωπαϊκές γενιές ήταν τα πιο ολοκληρωμένα Σίβικ. Ποιότητα, αξιοπιστία, σχέδιο πέρα απο τα ιαπωνικά τετριμμένα, πολύ καλή οδική συμπεριφορά και στην τελευταία γενιά και ικανοποιητικό επίπεδο άνεσης και το μόνο μείον η σχετικά περιορισμένη γκάμα κινητήρων.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τους ιαπωνες τη δεκαετια του '90 ηταν να τους εκτιμας ανα μοντελα οχι μαρκα. 200sx , 300sx , nsx , supra , ae86 , sunny gti, civic / crx v-tec , del sol , celica gt-4, impreza.. εχουν δωσει πραμα....
Ερχομενοι στο σημερα η mazda διαθετει τα πιο ολοκληρωμενα αυτοκινητα για εμενα.ακριβως ετσι
εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τον πετρελαιοκινητηρα της mazda skyactiv 1.5 d κατα τη γνωμη μου ως προς τον πιο αθορυβο πετρελαιοκινητηρα της αγορας το επιπεδο του κροταλισματος ειναι πολυ χαμηλο σε σχεση με τους αλλους
μακαρι να συναντουσα εστω κ μελλοντικα αυτο τον κινητηρα σε σασι του ανταγωνισμου -
Τα σασί της Mazda είναι κορυφαία. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει Mazda...
-
παιζει να την παρει καινουριος αντιπροσωπος/εισαγωγεας;
-
Εχω ενα φιλο που δουλευε σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο Mazda(πουλουσε και αυτοκινητα οσο υπηρχε Mazda στην Ελλαδα) και μου ελεγε οτι ο ιδιοκτητης ειχε σκοπο να την αντιπροσωπευσει στην Ελλαδα. Τωρα εχει καποιους μηνες που εφυγε απο κει ο φιλος και δεν ξερω τιποτα παραπανω. Βεβαια απο τα λογια στην πραξη υπαρχει δρομος.
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
παιζει να την παρει καινουριος αντιπροσωπος/εισαγωγεας;τελευταία είχα διαβάσει οτι ήταν έτοιμο το deal και έναρξη εισαγωγών τον Μάη/'17.......οπότε βάλτε μερικούς μήνες ακόμη!!!
-
Το Honda Civic Type R παραγωγής θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Γενεύης αλλά οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν το εμπρός και το πίσω μέρος του ήδη διέρρευσαν.
Κάτω από το καπό του νέου Honda Civic Type R θα υπάρχει ο ίδιος 2λιτρος τούρμπο με του απερχόμενου, όμως η ισχύς του θα έχει αυξηθεί λίγο από τους 310 PS, με πηγές να μιλούν για 330 PS. Η κίνηση θα εξακολουθήσει να περνά στον δρόμο μόνο από τους εμπρός τροχούς, όμως η πίσω ανάρτηση θα είναι πλέον μια διάταξη πολλαπλών συνδέσμων, όπως και στη συμβατική γκάμα του νέου Civic, προς αντικατάσταση του ημιάκαμπτου άξονα.
-
jesus! H ονείρωξη του κάγκουρα. Μου αρέσει και ανησυχώ
-
..
-
Ε όχι... Too much!
-
[quote='Infide1']jesus! H ονείρωξη του κάγκουρα. Μου αρέσει και ανησυχώ
-
Έχουμε κανένα νέο για το πότε θα έρθει; Και σε τι τιμές; Θα με έψηνε το 1000αρι
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νέο Honda Civic 2017