-
Ο χρήστης paulos318is έγραψε:
Καλημέρα παιδιά και καλές γιορτές. Αν και νέος στο παρών forum θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το Α1 σε έκδοση sportback το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω ύστερα από την έλλειψη που υπάρχει σε Golf R line λόγω έλευσης του νέου μοντέλου. Όποιος το έχει οδηγήσει ειδικά με κινητήρα 1,4 tfsi Cod θα με βοηθούσε πραγματικά. Έπιπλα ον κι γνωρίζετε αν το facelift του 2017 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Γιατί σε κάποιες αντιπροσωπείες βλέπω τις προγενέστερες εκδόσεις. Τέλος, η έκδοση S line για το Α1 εισάγεται κανονικά στην Ελλάδα, είναι διαθέσιμη; Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει...Να έχεις υπόψιν σου ότι ετοιμάζεται νέο...
Sline είδα πριν 10 μέρες στην. Λ. Βουλιαγμένης (καρεντα) -
Ενα καλο αρθρο για το a3 1.6 tdi sportback.
http://www.4drivers.gr/single-post/2017 ... ack-16-TDi -
Καλημερα.Εχει κανεις εδω καποια ενημερωση για το λογο που ξαφνικα η τιμη του νεου ΤΤ(του 2λ) εκτοξευτηκε 20.000€ απο 45κ στα 65κ και πλεον η 'φθηνοτερη' εκδοση ειναι η 1.8λ στα 51.000€ ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης bougos08 έγραψε:
Καλημερα.Εχει κανεις εδω καποια ενημερωση για το λογο που ξαφνικα η τιμη του νεου ΤΤ(του 2λ) εκτοξευτηκε 20.000€ απο 45κ στα 65κ και πλεον η 'φθηνοτερη' εκδοση ειναι η 1.8λ στα 51.000€ ;Όταν λες 'ξαφνικά' τι εννοείς; Γιατί με λιανική τιμή προ φόρων 40394 ευρώ και 149 CO2 πόσο να έκανε;
Μήπως οι προηγούμενες τιμές στις οποίες αναφέρεσαι ήταν προ 1/6/2016; -
Οχι οι τιμες ηταν μεχρι και Δεκεμβρη ετσι οπως ανεφερα
-
Κοστιζε 45κ και εκτοξευτηκε στα 65κ μεσα σ ενα μηνα
-
Είχες πάρει προσφορά και το λες; Γιατί στα site μπορεί να είχαν ακόμα τις τιμές από προ 1/6/16.
-
Οχι απλα το εβλεπα στο τιμοκαταλογο τους μεχρι και το Δεκεμβριο.Τεσπα πηγα χτες μια βολτα απο κει(Καρεντα) και οφειλετε στην αυξηση της εργοστασιακης τιμης απο Γερμανια(και στο Q7 εγινε το ιδιο).
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Καλημερα.Εχει κανεις εδω καποια ενημερωση για το λογο που ξαφνικα η τιμη του νεου ΤΤ(του 2λ) εκτοξευτηκε 20.000€ απο 45κ στα 65κ και πλεον η 'φθηνοτερη' εκδοση ειναι η 1.8λ στα 51.000€ ;
Όταν λες 'ξαφνικά' τι εννοείς; Γιατί με λιανική τιμή προ φόρων 40394 ευρώ και 149 CO2 πόσο να έκανε;
Μήπως οι προηγούμενες τιμές στις οποίες αναφέρεσαι ήταν προ 1/6/2016;Μαλλον συνδυαστικο μαγειρεμα της εισαγωγικης, συν φυσικα τις αλλαγες με την κλιμακωτη πλεον δασμολογηση στην χωρα μας...
Παντως για την ιστορια, στην επισημη Γερμανικη ιστοσελιδα της Audi, το ΤΤ Coupe 1.8 Τfsi ξεκιναει απο 32,550ευρω και το 2λιτρο Tfsi απο 35,950ευρω.
Αν συνυπολογισουμε το ανωτερο βιοτικο επιπεδο της χωρας, με το μεσο εισοδημα να κυμαινεται στα 1,700ευρω μηνιαιως, εχουμε να κανουμε με κακογουστο ανεκδοτο. -
Και που να τιμολογηθει και το RS...100k+
-
Παιδιά καλησπέρα,
Μήπως έχει κάποιος εμπειρία από Multitronic κιβώτιο; Σε σχέση με χειροκίνητο αξίζει; Γνψρίζω ότι δεν είναι DSG.
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα, έχω σκοπό την αγορά εντός του επόμενου διμήνου ενός μεταχειρισμένου οχήματος AUDI Q5 ή BMW X3.Ο προϋπολογισμός ειναι κοντά στις 23-24 Κ.συμπεριλαμβανομενου και οχήματος που θα πουλήσω είτε ως ανταλλαγή είτε σε αντιπροσωπεία. Επειδή δεν έχω ψάξει αρκετά ακόμη, οποιοσδήποτε μπορεί θα εκτιμούσα τις παρακάτω πληροφορίες...
1.Τι χρονολογία κοιτάζω με βάση τον προϋπολογισμό και ποιον κινητήρα, πόσα χιλιόμετρα?
2.Συν και πλην για τα συγκεκριμένα μοντέλα απο ήδη κατόχους?
3.Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι χώροι και η αξιοπιστία, οχι τόσο οι επιδόσεις, αν και δεν ειναι εντελώς αδιάφορες... -
Ο χρήστης napet1 έγραψε:
3.Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι χώροι και η αξιοπιστία, οχι τόσο οι επιδόσεις, αν και δεν ειναι εντελώς αδιάφορες...Εάν σε ενδιαφέρει κυρίως η αξιοπιστία, καλύτερα να αποφύγεις αυτά τα 2. Μετά την 5ετία βγάζουν χαζο-ζημιές (το Q5 μπορεί και πιο σοβαρές).
-
Kαλησπέρα σας,
Προ ημερών παρήγγειλα το Α3 sportback στη εκδοση βενζίνης 1,4 με τους 150 ίππους. Σε περίπτωση που έχει δοκιμάσει κάποιος τον κινητήρα αυτόν σε test drive θα επιθυμούσα να ακούσω εντυπώσεις και γνώμες τόσο για τον κινητήρα όσο και για το μοντέλο συνολικά (θετικά και αρνητικά).
-
-
Ο χρήστης paulos318is έγραψε:
Kαλησπέρα σας,Προ ημερών παρήγγειλα το Α3 sportback στη εκδοση βενζίνης 1,4 με τους 150 ίππους. Σε περίπτωση που έχει δοκιμάσει κάποιος τον κινητήρα αυτόν σε test drive θα επιθυμούσα να ακούσω εντυπώσεις και γνώμες τόσο για τον κινητήρα όσο και για το μοντέλο συνολικά (θετικά και αρνητικά).
Εχω τον ιδιο στο golf. Ξυπνιος απο χαμηλά , ξεσπαει στις 3.000 περιπου. Θα κινεισαι αρκετα γρηγορα, θα προσπερνας για πλακα εντος πολης (προφανως οχι καμια a45 [emoji14] ) , και οταν θες θα κανεις και οικονομια.
Μεγαλη διαφορα στη καταναλωση ειδα στα 1000χλμ οταν και επεσε πρωτη φορα κατω απο 6.5 αν θυμαμαι καλα.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειδα σημερα καινουριο α4 allroad. Τρομερο εργαλειο.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ,
Το μόνο μου άγχος είναι λόγω μικρού κυβισμού να μην κρεμάει όταν το αυτοκίνητο έχει 2-3 ενήλικες φορτίο. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν αρκετά να με πείσουν για το χιλιάρι με τα 115 άλογα αλλά είχα τους ενδοιασμούς μου, όσο καλός κινητήρας κι αν ακούγεται. Γι αυτό προτίμησα ειδική παραγγελία και αναμονή 4 μηνών παρά ετοιμοπαράδοτο και συμβιβασμό σε θέμα απόδοσης. -
Να κρεμάει; ουτε καν. Ταξίδι με 3 ενήλικες και κατα διαστήματα ac ανοιχτό και δε καταλάβαινε τίποτα. Και σε πόλη και σε ταξίδι ο κινητήρας ειναι πολυ καλός.
Κι εγώ παρήγγειλα Σεπτέμβρη και μου ήρθε μέσα Δεκέμβρη αλλα αφού δίνεις που δίνεις τόσα λεφτά, αξίζει να το παρεις όπως το θες κι ας περιμένεις.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ποσο βγηκε το 150αρι τωρα; εμενα μου ειχε παει 28 χιλ σε μια προσφορα που ειχα παρει..
AUDI FORUM