-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το λεει ξεκαθαρα.
'με ρεζερβα αναγκης'Το ότι το λέει ξεκάθαρα δε σημαίνει πως είναι κι έτσι. Σε προηγούμενες σελίδες του thread είχε αναφερθεί (επίσης ξεκάθαρα) ότι με ρεζέρβα ο χώρος αποσκευών πέφτει κάτω από 410 λίτρα. Επειδή είναι μεγάλη η διαφορά γι' αυτό ρώτησα τι ισχύει εν τέλει. Εννοείται μακάρι τα 456 λίτρα να είναι με ρεζέρβα ανάγκης. Υπάρχει κάποιο link να το διευκρινίζει;
-
Ναι, υπάρχει το official pdf στις προηγούμενες σελίδες. Ο χώρος είναι με την ρεζερβα
Sent from my A0001 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Ναι, υπάρχει το official pdf στις προηγούμενες σελίδες. Ο χώρος είναι με την ρεζερβαSent from my A0001 using Tapatalk
Ok thanks! Είχα μείνει στις παλιότερες πληροφορίες. Αφού είναι με τη ρεζέρβα δεν είναι και τόσο κακός ο χώρος αποσκευών. Όχι κορυφαίος αλλά όχι και deal breaker.
-
Καλημέρα,
γνωρίζει κανένας αν στην έκδοση Business 2.0 Diesel 150 hp, AWD μπορεί να γίνει μείωση εξοπλισμού ώστε η λιανική τιμή πρό φόρων (20.857 ευρώ) να πέσει κάτω από το φορολογικό σκαλί των 20.000 ευρώ ??
-
Ο χρήστης arGia έγραψε:
Καλημέρα,γνωρίζει κανένας αν στην έκδοση Business 2.0 Diesel 150 hp, AWD μπορεί να γίνει μείωση εξοπλισμού ώστε η λιανική τιμή πρό φόρων (20.857 ευρώ) να πέσει κάτω από το φορολογικό σκαλί των 20.000 ευρώ ??
Δύσκολο, ίσως και αδύνατο, αλλά γιατί δεν ρωτάς μια αντιπροσωπεία, είναι πολύ πιθανό να τους έχουν ξαναρωτήσει το ίδιο πράγμα
-
Ο χρήστης arGia έγραψε:
γνωρίζει κανένας αν στην έκδοση Business 2.0 Diesel 150 hp, AWD μπορεί να γίνει μείωση εξοπλισμού ώστε η λιανική τιμή πρό φόρων (20.857 ευρώ) να πέσει κάτω από το φορολογικό σκαλί των 20.000 ευρώ ??Όχι δεν γίνεται. Μόνο εάν αποφασίσει η Ford Motor Hellas είτε να εισάγει και έκδοση (Trend πχ) με χαμηλότερο εξοπλισμό ή να μειώσει την λιανική τιμή (άρα το κέρδος της) προ φόρων.
Για να είσαι 100% σίγουρος μπορείς να ρωτήσεις κατευθείαν την Ford Motor Hellas.
-
Ο χρήστης arGia έγραψε:
Καλημέρα,γνωρίζει κανένας αν στην έκδοση Business 2.0 Diesel 150 hp, AWD μπορεί να γίνει μείωση εξοπλισμού ώστε η λιανική τιμή πρό φόρων (20.857 ευρώ) να πέσει κάτω από το φορολογικό σκαλί των 20.000 ευρώ ??
Σήμερα που παρέλαβα το δικό μου ρώτησα αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο και μου είπαν όχι.
Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα, 300 μέτρα έκανα και το έβαλα στο γκαράζ, έπρεπε να φύγω για δουλειά.
Το μόνο που έχω να αναφέρω ήταν ότι δεν είχε σταγόνα πετρέλαιο μέσα (distance to empty 0). Άτιμη κρίση. 60l χωρητικότητα και πήρε 59.2 λίτρα. -
Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα
Όλα τα καινούρια αυτοκίνητα έρχονται από το εργοστάσιο με ελάχιστο καύσιμο, δεν το κάνει μόνο η ford. Θετικό ότι έχει 60αρι ρεζερβουάρ. -
Καλοτάξιδο και να σου χαρίσει πολλά ασφαλή χιλιόμετρα πάντα με χαμόγελο!!! Έκανες εξαιρετική επιλογή, από τα καλύτερα της κατηγορίας.
Ναι όντως έρχονται άδεια από το εργοστάσιο, αλλά θα μπορούσε ο αντιπρόσωπος να βάλει €10 καύσιμο, ώστε ο πελάτης να μπορεί να φτάσει με ασφάλεια σε ένα βενζινάδικο.
-
Καλοτάξιδο!!
Να το χαίρεσαι!! -
Καλοτάξιδο με υγεία!!
Θύμισε μας αν θες κι ητηρα, έκδοση , χρώμα κλπ αν θες βάλε κ καμία φωτο!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια! 1.5 diesel stline Magnetic. Φωτό το ΣΚ που θα το βγάλω έξω,
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
...που θα το βγάλω έξω,Μην τρομάξεις τις κυρίες όμως
ST-Line σε Magnetic, δηλαδή ακριβώς η promo photo στο διαφημιστικό φυλλάδιο
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...που θα το βγάλω έξω,
Μην τρομάξεις τις κυρίες όμως
ST-Line σε Magnetic, δηλαδή ακριβώς η promo photo στο διαφημιστικό φυλλάδιο
Ναι, ή το magnetic θα έπαιρνα ή σε μαύρο. Ότι 2τροχο και 4τροχο είχα αγοράσει μέχρι τώρα ήταν μαύρο. Αλλά το magnetic μου έκανε κλικ. Είναι και οι μαύρες λεπτομέρειες του st-line που θα χάνονταν στο μαύρο...
Οι ζάντες δεν είναι μόνο αυτές από το πρόμο, κρίμα γιατί είναι οι ποιο ωραίες αλλά βγαίνουν μόνο 19 άρες. too much.
Μιλάω για αυτές:Γνώμη μου είναι ότι το St-line δείχνει ποιο όμορφο σε magnetic και στο white platinum που είναι το άσπρο αλλά σατινέ? πέρλα?
να πως είναι σε μαύρο
-
Όχι άλλο μαύρο σε αμάξι πια. Τραγικότερη επιλογή ειδικά για Ελλάδα. Έχω καταπιεί τριγμούς και ποιότητες στο qq το χρωμα ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου για την επιλογή.
Καλοτάξιδο σε κάθε περίπτωση φίλε! Δυνατή επιλογή ! Αμαξάρα! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Όχι άλλο μαύρο σε αμάξι πια. Τραγικότερη επιλογή ειδικά για Ελλάδα.+1.000!!!
Μετά απο 4 μαύρα αυτοκίνητα, εχω αποφασίσει ποτε ξανα μαυρο....ωραιο για εκθεση, αλλα τελειως ακυρο για καθημερινη χρηση.
-
Μαύρο φορ δε win ρε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Όχι άλλο μαύρο σε αμάξι πια. Τραγικότερη επιλογή ειδικά για Ελλάδα.
+1.000!!!
Μετά απο 4 μαύρα αυτοκίνητα, εχω αποφασίσει ποτε ξανα μαυρο....ωραιο για εκθεση, αλλα τελειως ακυρο για καθημερινη χρηση.
Καλα ειδικά κιολας για ψείρες σαν εμένα, ειναι ψυχαναγκασμός και αρρώστια φίλε Φανη!!
-
Ειχα μαυρο και είναι κυριλε επιλογή, θελω να παρω και άλλο μαυρο στο μελλον. Μειον ότι φαινονται τα rock chips.
-
Αν και η C5 μου είναι μόλις το δεύτερο μαύρο μου αυτοκίνητο, και μου αρέσει ΠΟΛΥ το μαύρο, ειδικά το Kuga δεν θα το έπαιρνα σε μαύρο, και ακόμα περισσότερο αν το έπαιρνα σε ST-line. Στο μαύρο απλά χάνονται όλες οι λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και τα διάφορα 'εξτραδάκια' που έχει το STLine.
Για πολλούς και διαφόρους λόγους, μεταξύ των οποίων και το κόστος, εγώ θα το έπαιρνα στο απλό κόκκινο, μαζί με μια μαύρη ζάντα (όχι την εργοστασιακή 19αρα, ακόμα και απλή βαφή στις stock 17άρες αρκεί). Τα μεταλλικά και τα περλέ της Ford είναι ωραία χρώματα, αλλά περίεργα και δύσκολα (παθών και μαθών )
Ford Kuga