-
Καλή χρονιά σε όλους. Βαγγέλη πως πάει το όχημα? Αναμένω και το δικό μου τον Μάρτιο.
-
Καλή χρονιά σε όλους μόλις πριν 5 ημέρες παρέλαβα το s-cross μου (1,6 diesel 2wd )έχω κάνει τα πρώτα 200 χιλ. και είμαι ενθουσιασμένος με την ευκολία στην χρήση την αίσθηση του τιμονιού και γενικά με το σύνολο του αυτοκινήτου ...
Το μόνο που δεν κατάφερα είναι το mirrorlink παρόλο που το τηλέφωνο μου είναι συμβατό (samsung s5) το έχει δοκιμάσει κανείς ? -
Καλή χρονια, με υγεία να χαρείς το όχημα σου!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Νομίζω πως αν αγόραζα καινούριο θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.. Εξαιρετικό αυτοκίνητο.. Να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε..
-
Καλοτάξιδο!!
-
ssivakas για πες εντυπώσεις... ποια έκδοση πήρες? Εγώ περιμένω την gl+ βενζίνη.
-
καλοτάξιδο !!!!!
-
Καλοτάξιδο!
Για το mirrorlink να πω ότι για λόγο που ακόμη δεν ξέρω, πλήρη οθόνη του κινητού βλέπεις μόνο από τα Sony XPeria. Για τα υπολοιπα ισχύει ότι θα σου δείξει μόνο τα εικονίδια των mirrolink compatible εφαρμογών που περιέχει το κινητό σου (αναφέρονται στο site του mirrorlinκ). Οπότε αν δεν έχεις τέτοιες, δεν θα σου δείξει μάλλον τίποτα. -
Καλήμέρα !!! Νέος στο forum, χάρηκα πολύ που σας βρήκα αφού αφορά το scross . Εντυπωσιάστηκα και εγώ από το νέο scross και παρήγγειλα το 1.4 GL+ 4χ2. Τα τελευταία χρόνια η Suzuki βγάζει διαμάντια. Ουσία, πρακτικότητα και αξιοπιστία. Μου είπαν μετά το Πάσχα παραλαβή.
-
Ο χρήστης panosc έγραψε:
Καλήμέρα !!! Νέος στο forum, χάρηκα πολύ που σας βρήκα αφού αφορά το scross . Εντυπωσιάστηκα και εγώ από το νέο scross και παρήγγειλα το 1.4 GL+ 4χ2. Τα τελευταία χρόνια η Suzuki βγάζει διαμάντια. Ουσία, πρακτικότητα και αξιοπιστία. Μου είπαν μετά το Πάσχα παραλαβή.Καλορίζικο φίλε μου και απροβλημάτιστο να είναι...πόσο σου βγήκε τελική τιμή ?
-
Ευχαριστώ πολύ, το εύχομαι γιατί είπα να κάνω μια οικονομική υπέρβαση για να το πάρω λόγω αξιοπιστίας της Suzuki. Ελπίζω και τα service να είναι σε λογικές τιμές.. Με μεταλλικό και όλα τα υπόλοιπα διαδικαστικά βγαίνει γύρω στα 21000, με δόσεις ανάλογα τα χρόνια που θα το βάλεις παραπάνω 1500 με 2000
-
Καλως ηρθατε φιλοι στην οικογενεια του S cross, να εχετε καλα χιλιομετρα χωρις προβληματα.Εκλεισα 3 χρονια με το S cross μου ( diesel 4WD GLX) ME 55000 χλμ και ετοιμαζομαι για το 3ο σερβις των 60000χλμ.Τωρα αυτες τις μερες που ειχε κρυο και μπροστα πηρε χωρις θεματα ακομα και στους -10 αλλα και στο χιονι που το περπατησα ολα καλα αλλα τα θερινα ελαστικα δεν ειναι για πολλα....Αν καποιος εχει βαλει τα MICHELIN CrossClimate ας μας πει εντυπωσεις....
-
Ποια είναι καλά λάστιχα για το scross? Ψάχνομαι να του βάλω 80-20 μόλις το παραλάβω. (gl+ 1400)
-
Άλλη μια μέρα με αρκετό χιόνι και σήμερα, στα βόρεια του νομού Θεσσαλονίκης που μένω. Τους τελευταίους 3 χειμώνες, με το τετρακίνητο diesel sx4, σε συνδυασμό με τα χιονολάστιχα που φοράω, σώθηκα από την ταλαιπωρία του βάλε βγάλε αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες, (που έβαζα τελευταία). Και στα προηγούμενα δικίνητα αυτοκίνητα που είχα, φορούσα χιονολάστιχα, αλλά υπήρχαν στιγμές που αναγκαστικά χρειαζόταν επιπλέον βοήθεια. Με την ρύθμιση στο snow μπορείς να πας παντού, πάντα στα πλαίσια της λογικής και των συνθηκών. Το μόνο σημείο που θέλει προσοχή είναι οι απότομες κατηφόρες με πάγο επιπέδου γυαλί, όπου η τετρακίνηση δεν βοηθάει και τα χιονολάστιχα δεν βρίσκουν εύκολα πρόσφυση, αν δεν υπάρχει κάποια πούδρα χιονιού ή υγρασίας. Επίσης η λειτουργία snow είναι πιο αποτελεσματική στην κίνηση, σε σχέση με την lock, που σε γλιστερά σημεία, το κλείδωμα αναγκάζει το αυτοκίνητο να γλιστρήσει σε κλειστής στροφές. Επίσης είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που δουλεύουν τα ηλεκτρονικά, όταν πας να ξεκινήσεις σε χιόνι ή πάγο με τέρμα γκάζι, το αυτοκίνητο ξεκινά και επιταχύνει σε δικό του ρυθμό, προσπαθώντας να βρει πρόσφυση, άσχετα εάν εσύ το πιέζεις ηθελημένα ή άθελα. Της μέρες που υπήρχε ολικός παγετός, το αυτοκίνητο έπαιρνε μπροστά με μια στροφή επιπλέον της μίζας, και ένα ελάχιστο τρέμουλο για 1-2 δευτερόλεπτα, σε θερμοκρασίες που είχαν φτάσει τους -14. Δεν έβαλα καθόλου αντιπαγωτικό όπως όλοι μου προέτρεπαν. Η μόνη φορά που είχα βάλει αντιπαγωτικό ήταν πέρυσι τον χειμώνα, όταν σε βενζινάδικο στα Γρεβενά μου πρότειναν να βάλω, πριν ανέβω στην Βασιλίτσα, για σιγουριά και πραγματικά στους -21 δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.
-
Το νέο S cross παίρνει πολλές καλές κριτικές στο εξωτερικό, γράφουν ότι το S-Cross είναι ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο στην οδήγηση από το Qashqai ......
www.carkeys.co.uk/car-reviews/suzuki/sx ... sover-2017 -
Ο χρήστης panosc έγραψε:
Το νέο S cross παίρνει πολλές καλές κριτικές στο εξωτερικό, γράφουν ότι το S-Cross είναι ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο στην οδήγηση από το Qashqai ......
https://www.carkeys.co.uk/car-reviews/s ... sover-2017Αυτό γράφει η πλειοψηφία του ειδικού τύπου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης και εμένα μου άρεσε και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό. Μόνο λίγο ξερή είναι η αντίδραση της πίσω ανάρτησης στις εγκάρσιες ανωμαλίες (θα το ήθελα πιο άνετο για οικογενειακό SUV). Σαν σύνολο πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα και πιο vfm αυτοκίνητα της κατηγορίας.
-
lemouz η διαφήμιση αυτά λέει πάντως:)
http://www.capital.gr/auto/3185091/me-t ... sta-xionia
-
Φιλε luckies αλλο διαφημιση και αλλο προσωπικη γνωμη ....Εκανα το 3ο servis των 60000χλμ.Εχουμε και λεμε εργασια 55€ και λαδια 6λιτ,φιλτρο λαδιου, αερα, ΚΕΚ,κλπ αναλωσιμα και τακακια μπροστινα (105,4€) 224€. Συνολο ολα 278€....
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
lemouz η διαφήμιση αυτά λέει πάντως:)http://www.capital.gr/auto/3185091/me-t ... sta-xionia
Lemouz τα crossclimate τα εχω σχεδόν χρόνο. Το άρθρο σαφώς τα παραλεει μη σου πω αυτός που έκανε το τέστ έχει οδηγήσει ελάχιστες φορές σε χιόνια! Καταρχήν κρατα για το αυτοκίνητό μας οτι μου ανέβασε την κατανάλωση 5 με 10℅. Να πω ότι χρόνια έχω εμπειρία με χιονολαστιχα. Το λάστιχο αξίζει και κάνει αυτό που υπόσχεται ως 4αρων εποχών. Μέχρι εκεί όμως. Του έκανα δοκιμές, πάει στα χιόνια αλλά όχι όπως το χιονολαστιχο. Αδυνατο σημείο του το φρενάρισμα. Ίσως δεν βοηθάει που είναι και αρκετά φαρδύ λάστιχο. Επίσης να θυμίσω έχω το απλό scross. Στη θέση σου με 4κινηση θα το έβαζα αφοβα και θα έπαιζα ακομα[emoji1] .
Αν τα λεφτά δεν είναι θέμα τοτε για απόλυτη ασφάλεια χιονολαστιχο 3-4 μηνες και μετά θερινό. Αν το χιόνι που πατάς το χρόνο είναι ελάχιστο τοτε συμβιβασμός με 4αρων εποχών μη σου πω και μόνο καλοκαιρινό.Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Φιλε luckies αλλο διαφημιση και αλλο προσωπικη γνωμη ....Εκανα το 3ο servis των 60000χλμ.Εχουμε και λεμε εργασια 55€ και λαδια 6λιτ,φιλτρο λαδιου, αερα, ΚΕΚ,κλπ αναλωσιμα και τακακια μπροστινα (105,4€) 224€. Συνολο ολα 278€....Εν τω μεταξύ βλέπω αυτό το 'εργασία 55€ - που λίγο πολύ κάπου εκεί είναι σε όλες τις εταιρίες - και σκέφτομαι ότι στη σημερινή εποχή για 55 ευρώ κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει κάποιος 8ωρο τουλάχιστον και αυτοί το χρεώνουν για πόση ώρα δουλειά;;
SUZUKI SX4 SCROSS