-
Εμένα περισσότερο από τις βλάβες με εκνευρισε η εδώ αντιπροσωπεία. Προσπαθούσε να κρύψει το θέμα κάτω από το χαλί για τους γρίλλους , ενώ τους ειχα πιάσει φαουλ πολύ και στα κλιμα που τοποθετούσαν στην Ελλάδα.
-
Εγω σε ολα τα αυτοκινητα-μοτοσυκλετες που ειχα οταν αντιμετωπιζα θεμα με μια αντιπροσωπεια πηγαινα σε αλλη
-
Honda Crv τελικα. Παραλαμβάνω μάλλον την επόμενη εβδομάδα. Η bmw x1 έφτασε κοντά στην πηγή ( εξαιρετικη προσφορα xline με ανοιγωμενη οροφη και travel pack στα 33000 και στο αγαπημένο μου χρώμα alpine white) , αλλα τα 1000+ για να παει η εγγυηση πενταετία είναι ληστρικά).
Γιαπωνεζος λοιπον με σουπερ εξοπλισμό και οικονομικο κινητηρα.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, να το χαρείς. Εξαιρετική επιλογή!
-
Με γειες και καλοταξιδο ευχομαι!!
-
FWD? ELEGANCE?
-
Honda Crv 2wd Elegance
-
Το 3008 προλαβες να το δεις? Αλλωστε μολις ηρθε. Εκτος και αν παρηγγειλες το 160αρι...
-
Καλορίζικο. Και για μένα είναι πρώτη μου επιλογή. Εκτός αν κάνω το μεγάλο βήμα και πάω για το 160αρι.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το 3008 προλαβες να το δεις? Αλλωστε μολις ηρθε. Εκτος και αν παρηγγειλες το 160αρι...Το είδα μου αρέσε αλλά δεν το έβαλα καν στην λίστα.
3008 & Tiguan κοπήκαν λόγω εταιριών και κακού παρελθόντος παρότι ήταν πολύ αξιόλογα. -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Καλορίζικο. Και για μένα είναι πρώτη μου επιλογή. Εκτός αν κάνω το μεγάλο βήμα και πάω για το 160αρι.Έπαιξα με την ιδέα του 160, η διαφορά ήταν περίπου 3500.
Μου έχει καρφωθεί η ιδέα οτι τα diesel , τα περιμένει η μοίρα του διλίτρων , οπότε δεν ήθελα να εκτεθώ επιπλέον χρηματά. Εξάλλου την τετρακίνηση θα την χρειαζόμασταν δυο ημέρες το χρόνο. -
32000 σου βγήκε; Ισχύει ακόμη αν δε κάνω λάθος ή προσφορά.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Honda Crv 2wd EleganceΜε το καλό να παραλάβεις,περιμένουμε φωτογραφίες
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Καλορίζικο. Και για μένα είναι πρώτη μου επιλογή. Εκτός αν κάνω το μεγάλο βήμα και πάω για το 160αρι.
Έπαιξα με την ιδέα του 160, η διαφορά ήταν περίπου 3500.
Μου έχει καρφωθεί η ιδέα οτι τα diesel , τα περιμένει η μοίρα του διλίτρων , οπότε δεν ήθελα να εκτεθώ επιπλέον χρηματά. Εξάλλου την τετρακίνηση θα την χρειαζόμασταν δυο ημέρες το χρόνο.Θα έκανα το σκατό μου παξιμάδι για το 160άρι! Λίγοι μήνες δουλειά ακόμη και τα μαζεύεις!
Καλορίζικο anyway! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μου έχει καρφωθεί η ιδέα οτι τα diesel , τα περιμένει η μοίρα του διλίτρων , οπότε δεν ήθελα να εκτεθώ επιπλέον χρηματά. Εξάλλου την τετρακίνηση θα την χρειαζόμασταν δυο ημέρες το χρόνο.Θα έκανα το σκατό μου παξιμάδι για το 160άρι! Λίγοι μήνες δουλειά ακόμη και τα μαζεύεις!
Καλορίζικο anyway!Καθαρά πραγματιστικά δεν χρειαζόμουν ούτε την παραπάνω δύναμη , ούτε την τετρακίνηση. Έαν την χρειαζόμουν θα έπαιρνα το rav4 ή το subaru.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλορίζικο anyway!3500 ευρώ ακομα πεταμένα στην άσφαλτο, Βασίλη.
Πολλα λεφτα πλέον για κουβάδες με τέσσερις ρόδες ....
(Μιλάω γενικα για τα αυτοκίνητα, οχι για την επιλογή του συνφορουμιτη) -
Χθεσινή προσφορά για το 2κινητο. 32300 κλειδί. Δώρο φιμε, κάλυμμα χώρου αποσκευών, 5 χρόνια ανταλλακτικά στα σέρβις
-
Δες pm
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλορίζικο anyway!3500 ευρώ ακομα πεταμένα στην άσφαλτο, Βασίλη.
Πολλα λεφτα πλέον για κουβάδες με τέσσερις ρόδες ....
(Μιλάω γενικα για τα αυτοκίνητα, οχι για την επιλογή του συνφορουμιτη)Επειδή εσύ δεν νιώθεις, δεν σημαίνει ότι και όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι.
-
Εντύπωση μου κάνει που ο Στεφανος από τη μια μερια αφιερώνει αρκετό από το χρόνο του σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου κ από την άλλη δεν φαίνεται να δείχνει ουσιαστικά ενδιαφέρον για την οδηγική απόλαυση κ πολλά από όσα τη συνοδεύουν. Δεν λέω όλα γιατί πιστεύω ότι βρίσκει κάποια απόλαυση στην οδήγηση αλλά τα γραφόμενά του συχνά δείχνουν ότι αντιμετωπίζει το αμάξι ως άνθρωπομεταφορέα κ πέρα από κάποια βασικά πράγματα δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Ασφαλώς δικαίωμα του αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τον χρόνο που αφιερώνει εδώ μέσα όταν συχνά απαξιωνει το αυτοκίνητο ως απόλαυση με τα γραφόμενά του. Απλά σκέψεις μου πάνω στα προηγούμενα σχόλια...
Επιλογή SUV για τέλος του χρόνου