-
Το CAR μου αρεσει και το αγοραζα ανελλιπως οταν ζουσα στην Αγγλια. Το κακο ειναι οτι δεν κανει μετρησεις.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Για μένα εκεί που το AutoExpress κάνει τη διαφορά
είναι πως δεν έχει δισταγμό να είναι τραγικό
εκεί που οι άλλοι είναι σοβαροφανείς υποτίθεται.Κατά τα λοιπά, για τα σκουπίδια.
Αν ας πούμε θα έβαζα μια σειρά
θα ήταν AutoExpress>AutoCar>Car κλπ. -
Autotriti εγγυηση στην ενημερωση...
-
Ήρθεεεεεεεεε επιτέλους... Πάω να το δώ..!!
-
Με το καλό! Αναμένουμε πρώτες εντυπώσεις!
-
Καλορίζικο!!
Παίζει να είσαι ο πρώτος στο forum.
Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες!! -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
Ποια έκδοση πήρες;; -
+1 με τους από πάνω
- πολλά άνετα και απροβλημάτιστα χλμ
-
Καλοριζικο φιλε με πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα
-
Με γειές και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!! Να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα και ασφαλή χιλιόμετρα.
Όταν με το καλό παραλάβεις και κάνεις μερικά χιλιόμετρα, να μας πείς εντυπώσεις!
-
Καλοτάξιδο.
Να σαι πάντα γερός και δυνατός να το χαίρεσαιΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Καλοτάξιδο.
Να σαι πάντα γερός και δυνατός να το χαίρεσαιΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
plutare αυτή είναι η καλύτερη ευχή και τουλάχιστον εμένα με άγγιξε. Βλέπεις λίγες μέρες αφού παρέλαβα το δικό μου ένα σοβαρό θέμα υγείας με κράτησε εβδομάδες ολόκληρες μακρυά από κάθε συνήθη δραστηριότητα και φυσικά από την επιθυμια να το οδηγησω τότε όντας καινούργιο. Για αυτό λεω πάντα γεροί να ΄μαστε να χαιρόμαστε τα αμάξια μας και όχι μόνο!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Καλοτάξιδο.
plutare αυτή είναι η καλύτερη ευχή και τουλάχιστον εμένα με άγγιξε. Βλέπεις λίγες μέρες αφού παρέλαβα το δικό μου ένα σοβαρό θέμα υγείας με κράτησε εβδομάδες ολόκληρες μακρυά από κάθε συνήθη δραστηριότητα και φυσικά από την επιθυμια να το οδηγησω τότε όντας καινούργιο. Για αυτό λεω πάντα γεροί να ΄μαστε να χαιρόμαστε τα αμάξια μας και όχι μόνο!
Έτσι είναι Σπύρο.
Η καθημερινοτητα που ζούμε μας κάνει πολλές φορές να ξεχνάμε και να υποτιμάμε τόσο πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Καλοτάξιδο.
Έτσι είναι Σπύρο.
Η καθημερινοτητα που ζούμε μας κάνει πολλές φορές να ξεχνάμε και να υποτιμάμε τόσο πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1000 και από μένα
Εδώ μια ίωση μας πιάνει και νιώθουμε να γονατίζουμε και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα που άλλες φορές τα θεωρούμε δεδομένα...Χωρίς υγεία δεν έχουμε τίποτα... -
Καλορίζικο και από εμένα...αναμένουμε φωτογραφίες και πρώτες εντυπώσεις
-
Αρκει που θα χαιρεται οταν το βλεπει ειναι αρκετο. Καλοριζικο
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... djar-12lt/
Δοκιμάζουμε την πρόταση της Renault στα μικρομεσαία SUV, με τον turbo κινητήρα βενζίνης των 1.2 lt!
Το Renault Kadjar θέτει εύκολα υποψηφιότητα, για το πιο άνετο Crossover τελευταίας εσοδείας.
Το Kadjar, χάρη στις μεγάλες διαστάσεις του προσφέρει άπλετους χώρους για τους επιβάτες, που μεταφέρονται πολύ άνετα σε ένα αρκετά φιλόξενο εσωτερικό, το οποίο δείχνει πιο «ακριβό» και προσεγμένο από αυτό του αδελφού Qashqai.Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ
Απολύτως επαρκείς είναι οι χώροι για μικροπράγματα, ενώ πολύ καλός για την κατηγορία είναι και ο χώρος αποσκευών, που φτάνει τα 472 λίτρα. Είσοδος. Η θέση οδήγησης είναι καλή, με αρκετές ρυθμίσεις για το κάθισμα και το τιμόνι. Όσο για την ποιότητα κατασκευής και υλικών, είναι όντως υψηλού επιπέδου, με τα υλικά στο εσωτερικό να είναι μαλακά κερδίζοντας αμέσως κολακευτικά σχόλια.
Με ισχύ 130 ίππους από τον 1.2 βενζινοκινητήρα με τούρμπο, το Kadjar σου δίνει την εναλλακτική, εάν και εφόσον βγάζεις σπυριά με το diesel γενικότερα. Με ήσυχη, γραμμική λειτουργία, ικανοποιητική ροπή εκεί που συνήθως την χρειάζεσαι, θα κινηθείς έξυπνα, χωρίς να εκφράσεις παράπονο. Δεν νιώθεις την πολύ δύναμη που έχεις στο μυαλό σου, αλλά μην ξεχνάς πως βρίσκεσαι σε ένα μεγαλόσχημο τζιποειδές με σεβαστό απόβαρο. Στην κατανάλωση της δοκιμής μας τώρα, το crossover της Renault δεν ξεπέρασε τα 8,5 lt/100km σε μικτές συνθήκες χρήσης.
Renault-Kadjar-inter-640
Στον δρόμο, κυριολεκτικά θα εντυπωσιαστείς από την πολύ αθόρυβη (βελούδινη) κύλιση, τα επίπεδα ηχομόνωσης, συνολικά το ραφιναρισμένο πάτημα που θα κάνει το αντίπαλο δέος με το όνομα Qashqai, να ανησυχήσει ομολογουμένως. Η ανάρτηση υπερψηφίζει την άνεση, με εκείνο τον αγχολυτικό γαλλικό τρόπο νέας κοπής.
Στο επίπεδο της οδικής συμπεριφοράς, το βενζινοκίνητο Kadjar εμφανίζεται ασφαλές και ισορροπημένο στον απαιτητικό επαρχιακό, χωρίς δράματα από τις λογικές κλίσεις του αμαξώματος, απόρροια της άνεσης που θέτει ως λογική προτεραιότητα η ανάρτηση. Η κύλιση και η άνεση, δικαιώνουν μεμιάς το έμβλημα της Renault, στοιχείο που επιβεβαιώνεις τόσο στην αρχή, όσο και μετά από αρκετά χιλιόμετρα πίσω από το βολάν του Renault Kadjar. Αποτελούν τα δυνατά σημεία για τα οποία θα το θυμάσαι…
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας: 1.199 cc
Ισχύς: 130 PS/ 5.500 rpm
Ροπή: 20,9 kgm/ 2.000 rpm
Μετάδοση: Στους εμπρός τροχούς
Επιτάχυνση 0-100 km: 10,1 sec
Τελική ταχύτητα: 192 km/h
Μικτή κατανάλωση (/100 km): 8,5 lt (δοκιμής)
Εκπομπές CO2: 126 gr/km Κιβώτιο:
Χειροκίνητο 6 σχέσεων
Βάρος: 1.455 kg Διαστάσεις Μ/Π/Υ: 4.449/1.836/1.607 mm
Χώρος αποσκευών: 472 lt
Τέλη κυκλοφορίας: 135 ευρώ
Τιμή: Από 20.850 ευρώ -
Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. ..! Πράγματι το κυριότερο είναι να είμαστε εμείς πρώτα από όλα υγιείς και ακολούθως τα αυτοκίνητα μας καλοταξιδα!
Τώρα πρέπει να μάθω να χρησιμοποιώ tapatalk για ποστάρω τις πρώτες φώτο. ..
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Το βρήκα [emoji13] [emoji13] [emoji13]
Renault Kadjar