-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ενώ τα σύγχρονα Golf, Focus, 308, c4, 1 κλπ σου δίνουν πολύ ευχαρίστηση και συμμετοχή....
Αφού περιορίζονται τελείως από τα ηλεκτρονικά.
Εκτός αν μιλάς για κανένα 106 rallye!!To θεμα ειναι οτι ολα εχουν ηλεκτρονικα αλλα τι γινεται μεχρι να μπουν αυτα σε λειτουργια.. Συγκριση δε θα κανω με παλιοτερα ή ειδικα αυτοκινητα καθως δεν εχει νοημα και ουτε υπαρχει αμεση συγκριση. Αλλα αν υπονοεις οτι μια 1, Gιulietta ,golf δεν ειναι αυτοκινητα τα οποια τα ευχαριστιεσαι περισσοτερο να τα οδηγεις απο αντιστοιχα crossover σε προκαλω να πα να κανεις κανα test drive....
Ρε νονε θα μας τρελάνεις ολους;
Ειλικρινά πιστεύεις ότι κάνοντας ένα απλό td θα φανεί η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια 1 και σε μια ας πούμε Χ1;
Οκ, τι να πω....
Για τα περί ηλιθιων απαντήσεων κλπ δεν θα ασχοληθώ καν....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω για αυτον που εχω στο quote το γραψα το td. Ειναι το πιο απλο-το πρωτο βημα. Εγω γνωριζω.
Νταξ μην ασχοληθεις αφου δε σε παιρνει. Μαλλον θα καταλαβες πολυ καλα τι εννοω.Αχ πανάγια μου....
Κάτσε να φυγω απο το thread, γιατί είσαι πολύ μπρουταλας και σχιαχτηκα και έκανα τσισακια...
Καμία φορά ρε μεγάλε σταματάς να ασχολείσαι με κάποιον όχι γιατί σου τελείωσαν τα επιχειρήματα αλλά γιατί καταλαβαίνεις ότι μιλάς σε τοίχο....
Και σκέφτεσαι και του υπόλοιπους που δεν χρωστάνε τίποτα να διαβάζουν λαλακιες....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μας γραφεις οτι πρεπει να μαστε βατανεν για να φχαριομαστε ,σου απανταω οτι αυτο ειναι μια ηλιθια απαντηση αντιστοιχη με το να σου γραφα οτι τα crossover ειναι για κουλους ,απαντας για ποστ που αναφερεται σ αλλο χρηση ,ξαναπανταω να σου εξηγησω και φυσικα και σ αυτο που πεταξες και μας γραφεις για τσισακια ,σκιαχτηκες,μπρουταλιες ,τοιχους και οτι μαλακια σου κατεβει..
-
Πωπωπω γιατι μου το εκανες τωρα αυτο; στεναχωρηθηκα ετσι οπως μου μιλησες και δεν θα φαω βραδινό. Μεγάλε τα παμε. Είτε γράφεις κάτι ή όχι, ένα και το αυτό....
Πάμε παρακάτω....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχεις κανει και παιδια εσυ?
Κριμα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχεις κανει και παιδια εσυ?
Κριμα.Αυτήν την ατάκα σίγουρα την έχεις ακούσει από τον πατέρα σου ε;
Έξυπνη, δεν λέω....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα έχουν ένα όριο...Ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο εδώ βγαίνετε offside κ οι 2...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Όλα έχουν ένα όριο...Ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκιο εδώ βγαίνετε offside κ οι 2...Έχεις δίκιο.
Παραφερθηκα και μίλησα ανάρμοστα και χωρίς σεβασμό προς στους υπόλοιπους συμφορουμιτες.
Ζητάω συγνώμη από όλους σας.Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρακαλώ οχι άλλες εντασεις.Ας επανέλθουμε...
-
Όλοι εχουμε παραφερθει κάποια στιγμή κ αυτο είναι ανθρώπινο φίλε plutare. Άλλωστε δεν το συνηθίζεις. Το πρόβλημα θα ήταν να γίνεται κατ' εξακολούθηση...
-
Ψυχραιμία. Και εγώ έχω πλακωθει με το νονο και το δια νομίζω. Σεβαστες οι απόψεις του καθενός, και ας μην συμφωνούμε πάρα μόνο στο ότι διαφωνούμε.
Το θέμα είναι να γράφονται εδώ όλες οι απόψεις και να βγάζει ο καθένας μόνος του τα συμπεράσματα του.
Ο Γιάννης (plutare) είναι αξιολογοτατος άνθρωπος και συνφορουμιτης (γνωριζόμαστε από το παλιο αλλά και απο το νέο Qashqai J11 Greek Forum) και πρέπει να εκνευριστηκε φοβερά για να αντιδράσει έτσι! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ο Γιάννης (plutare) είναι αξιολογοτατος άνθρωπος και συνφορουμιτης (γνωριζόμαστε από το παλιο αλλά και απο το νέο Qashqai J11 Greek Forum) και πρέπει να εκνευριστηκε φοβερά για να αντιδράσει έτσι!
Την ίδια ακριβώς εκτίμηση έχω και εγώ - και πιστεύω και οι περισσότεροι εδώ μέσα - για τον plutare, γι' αυτό και δεν τον παρεξηγώ/ούμε
Ούτε ο nonos πιστεύω είναι 'κακός', αλλά γίνεται πολύ εριστικός κάποιες φορές. Το αν το κάνει γιατί του αρέσει να 'ανάβουν τα αίματα' ή επειδή είναι ο τύπος του τέτοιος είναι δικό του ασφαλώς θέμα. Μεγάλο παιδί είναι και υπεύθυνος για τον εαυτό του.
Το να ξεφεύγουν τα πράγματα σε ένα φόρουμ μια δυο φορές δεν αποτελεί πρόβλημα. Το θέμα είναι να μην γίνεται πολλές φορές, γιατί τότε χαλάει το κλίμα, πέφτει η ποιότητα των δημοσιεύσεων, των συζητήσεων και της ενημέρωσης και - σε τέτοια περίπτωση - προσωπικά προτιμώ να σταματήσω να συμμετέχω σε τέτοιο φόρουμ, όπως σταμάτησα και στο παρελθόν από άλλο φόρουμ, χάνοντας ανάμεσα στους 'βλαμμένους' και αρκετούς εξαιρετικούς 'συμφορουμίτες' και 'φίλους'.
Νομίζω πάντως ότι γενικά το επίπεδο εδώ μέσα είναι πολύ καλό και σε αυτό καταλυτική είναι η στάση όλων των συμφορουμιτών που γράφουν κόσμια και με επίπεδο καθημερινά, καθώς και των mods που φροντίζουν για την 'τάξη' με τακτ και σεβασμό προς όλους!
Ας επιστρέψουμε στο KADJAR και ας σταματήσω και εγώ το off topic, γιατί προβλέπω ban με τακτ από τον...αρχηγό των 300!! -
+1 για τον Βασίλη και + 1 για τον Στέφανο .
-
Εγώ πάντως το παράγγειλα πρίν φύγω διακοπές...παράδοση μέχρι 15 Νοεμβρίου...
Εν αναμονή εντυπώσεων...
-
Ο χρήστης patriot75 έγραψε:
Εγώ πάντως το παράγγειλα πρίν φύγω διακοπές...παράδοση μέχρι 15 Νοεμβρίου...Εν αναμονή εντυπώσεων...
Mε γειες!!! Καλοταξιδο να ειναι!!
Για πες, ποια εκδοση και με ποιο κινητηρα; Χειροκίνητο ή EDC? απο τιμη, οτι γραφει ο υιμοκαταλογος ή σου εκαναν καλυτερη προσφορα;
-
Λοιπόν...
1.2 βενζίνης expression έκδοση , χειροκίνητο με pack easy break σε γκρί σκούρο , μάλλον σαν των προηγούμενων φωτογραφιών που πόσταραν τα παιδιά...
Προσέξτε τώρα πώς αλλάζει η τιμή με το νέο σύστημα φορολόγησης...
Αξία αγοράς της έκδοσης 22.090... εάν το πάρεις σε μη μεταλλικό χρώμα, δλδ άσπρο, πληρώνεις αυτή την τιμή σύν τα έξοδα...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, ήτοι 480,00 ευρώ επιπλέον , αλλάζει το ποσοστό φορολόγησης απο 8% σε 16% επί της καθαρής εργοστασιακής αξίας του αυτοκινήτου...άρα 22090+480 χρώμα+330 pac easy break= 22.900... με την επιβάρυνση στο φόρο το σύνολικό κόστος μου πήγε 24950 λοιπόν δλδ 2050 ΦΟΡΟΣ!!!!!!!...
Μου ήρθε κάπως αλλά ...αλλά...
Μου έδωσαν 15% έκπτωση στο συνεργείο, συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, 3 χρόνια οδική, πατάκια , σετ φαρμακείου...
-
Καταρχην καλοριζικο και καλη υπομονη. Πολυ καλη επιλογη και προκειται για ενα βελτιωμενο κασκαι
Δε ξερω πως να στο πω αλλα τα δωρα που πηρες τα δινουν ετσι κι αλλιως σε ολους!
Εμενα εκτος απο αυτα μου εδιναν και 330 ευρω εκπτωση -
Οντως με το νεο συστημα φορολογησης υπαρχουν κατι απιστευτες αυξησεις λογω αλλαγης του φορολογικου συντελεστη, πολλες φορες για μερικες 100αδες ευρω εξτρα εξοπλισμο!!
-
Καλορίζικο να είναι και με το καλό να το παραλάβεις!!
Πολύ παράλογο αυτό με το φόρο.... -
Καλοταξιδο. Εμενα παλι μου φαινεται καλυτερη αυτη η φορολογηση. Αν παρεις ενα φθηνο αμαξι εχεις λιγους φορους. Αν παρεις κατι ποιο ακριβο πληρωνεις περισσοτερα. Αν ηταν το αναποδο το κρατος θα επιδοτουσε την αγορα αυτοκινητων (σε μια χρονικη στιγμη που υπαρχει 500 δις χρεος). Υπαρχουν πολλα αμαξια στην Ελλαδα και πολλα παρατημενο. Λογικο να αυξηθουν οι φοροι στα καινουρια.
-
Θα συμφωνούσα μαζι σου wantone εαν η φορολογης ηταν στην εργοστασιακη αξια. Τωρα που ειναι στην τιμη λιανικης (και επηρρεαζεται και απο τους ρυπους) δημιουργουνται μεγαλες στρεβλωσεις και η τελικη τιμη μπορει να επηρρεαστει πολυ ευκολα απο την εισαγωγικη εταιρια, οποτε να μην ανταποκρινεται στην πραγματικη τιμη/αξια του αυτοκινητου.
Renault Kadjar