-
Να παρει Εβοκ που φθηνηνε...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Καμμια τιμη από BMW εχουμε να δουμε εκει τι παιζει τωρα? Κερδίζουμε ή χανουμε;Έχουμε...άστα να πάνε...μόνο στο i8 μειώθηκε η τιμή. Όλα τα άλλα πήραν την ανιούσα!
Ενδεικτικά το Χ1 πρίν και μετά:
sDrive 18i: 27.920 / 31.553
sDrive 20i: 34.200 / 36.488
xDrive 20i: 36.700 / 42.221
xDrive 25i: 42.900 / 50.254
sDrive 16d: 30.420 / 34.484
sDrive 18d: 33.150 / 35.298
xDrive 18d: 35.700 / 40.788
sDrive 20d: 35.950 / 40.294
xDrive 20d: 38.500 / 43.940
xDrive 25d: 44.150 / 50.321Εάν θές άλλ μοντέλα, μου λές.
-
Ενδιαφερον εχουν οι τιμες που αγοραζεις οχι οι τιμες καταλογου.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ενδιαφερον εχουν οι τιμες που αγοραζεις οχι οι τιμες καταλογου.Σωστά, αλλά αυτές δεν μπορώ να τις γνωρίζω γιατί διαφροποιούνται τόσο από μάρκα σε μάρκα όσο και από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία. Όταν πήρα την 116i, είχα πάρει 3 προσφορές από ισάριθμες αντιπροσωπείες και ήταν διαφορετικές και οι 3! Μάλιστα η διαφορά (στην συνολική προσφορά με την ανταλλαγή του αυτοκινήτου μου μέσα) έφτανε τις €5.500....καθόλου αμελητέα για ένα αυτοκίνητο των €35.000.
-
**[b]Ερώτηση, σε κατόχους CR-V-2016,με navi.Αξίζει??. Αναφέρονται παραπονα κατόχωνγια αυτοκίνητα M.Y 2009., **[/b]
-
Τι είδους παράπονα; Ότι δεν είναι ακριβείς οι χάρτες π.x.;
-
Ναι και ακριβή ενημέρωση
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
**[b]Ερώτηση, σε κατόχους CR-V-2016,με navi.Αξίζει??. Αναφέρονται παραπονα κατόχωνγια αυτοκίνητα M.Y 2009., **[/b]Δεν ειμαι κατοχος CRV με navi αλλα κατα την ερευνα αγορας που εκανα πριν κανα χρονο εμαθα τα εξης: Το navi της Honda δεν εχει καλους και ενημερωμενους χαρτες για Ελλαδα με αποτελεσμα να υπαρχουν αρκετα θεματακια κατα τη λειτουργια του (υπολογισμος διαδρομης, μονοδρομησεις, νεοι δρομοι κλπ). Επισης δεν υπαρχουν συχνες και δωρεαν ενημερωσεις. Επισης ειναι ακριβο σαν επιπλεον εξοπλισμος (+500 euro) οταν με αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις το καλυτερο GPS της αγορας με παγκοσμιους χαρτες και δωρεαν ενημερωση για παντα. Βεβαια με τις παλιες τιμες ηταν ακομα ακριβοτερο (+ 1.500 euro) και δεν το συζηταγα καν. Για μενα αξιζει πολυ περισσοτερο το συστημα mirrorlink που σου επιτρεπει να βλεπεις στην οθονη το GPS του κινητου η του tablet σου,
-
Αυτο για τους χαρτες κτλπ ισχυει απο προσφατη αναζητηση φιλου για suv και τα οσα μου μετεφερε.
-
Πιθανότατα, απο τογιοτάκιας, μαζντάκιας, την ερχόμενη βδομάδα, θα γίνω χοντάκιας-χωρις navi cr v 1.6d-160 hp.Για διαδρομές εκτός πόλης. Ελπίζω να τα πάμε καλά.
-
Με το καλό! Για πες καμία τιμή
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Πιθανότατα, απο τογιοτάκιας, μαζντάκιας, την ερχόμενη βδομάδα, θα γίνω χοντάκιας-χωρις navi cr v 1.6d-160 hp.Για διαδρομές εκτός πόλης. Ελπίζω να τα πάμε καλά.Εξαιρετική επιλογή!!
Με το καλό!! -
Με το καλό ! Αυτό είναι τετρακίνητο αλλά όχι με αυτόματο κιβώτιο;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ.
οχι αυτόματο, awd, απο βελμαρ.
Προσπάθησα να μπώ στο site honda owners, για να μαζεψω πληροφορίες για λάδια , λάστιχα, service, προβλήματα κλπ, αλλα ειναι εξαιρετικά δύσκολο- σε αντίθεση με το mazdaspeed.gr. -
Δεν μας είπες πόσο όμως.
Γενικά βλέπω κόσμο να αγοράζει αμάξια, να μας το λένε εδώ αλλά πόσα έδωσαν και από που, για να μπορεί κάποιος να ψάχτει τίποτα.
Τόση παραμυθα πουλάνε οι έμποροι περί δήθεν μοναδικής τιμής που δεν πρέπει να ειπωθεί πουθενά και κανείς δεν γράφει; -
Kαλοτάξιδο το μηχάνημα!
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα αν δε διαβάσω πρώτες εντυπώσεις και αν δε δω φωτογραφίες όταν με το καλό παραλάβεις -
τιμη 36000, ειχε ταξινομηθεί πριν την αυξηση του φορου πολυτελείας. Σε αυτο επίπεδο εξοπλισμού, πλησίαζε η δεύτερη επιλογη, το renault cadjar-1,6.
-
Σε ευχαριστώ πολύ! Καλοταξιδο και παλι.
Τυχερός που βρήκες τέτοιο κομμάτι.
Τελικά αυτό το αυτοκίνητο όσο περνάει τόσο μου αρέσει. Τον κολο του δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα αλλά είναι στιβαρό και από ότι διαβάζω και καλό μηχανικά.
Τις προάλλες είχε ένα του κουτιού για πέρασμα 9H ο Πλάτωνας και το χάζευα. Λευκό περλα!
Βέβαια 36000 για αμάξι δεν θα έδινα πια. Μια φορά έδωσα τόσα λεφτά στη ζωή μου για το rav και μου το ξεφτίλισαν οι άχρηστοι. Και τούτο το λέω ανεξαρτήτως αν έχουν ή όχι μειωθεί τα εισοδήματα από τότε. Ακόμα και να περισσεύουν υπάρχουν και άλλες χαρές της ζωής να τα φας!
Επίσης το γεγονός του συγκεκριμένου αντιπροσωπου για τον οποίο ακούγονται τόσα και μετά και την πρόσφατη εμπειρία με άλλο ισόβιο αντιπρόσωπο με έχει οδηγήσει αναγκαστικά στην επιλογή αμαξιων που αντιπροσωπευονται από θυγατρική και μόνο. -
ψηνεσε για αλλαγη?
-
Έχω κάνει ήδη τα κουμάντα μου....
Honda CR-V 2015