-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Εμένα πάντως μίλησαμε με τον Σφακιανάκης και μου είπαν να το βάλω μπροστά με καλώδια και να τους το παω το πρωίΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τουλάχιστον μάθατε οι κάτοχοι ότι παίζει η λύση καλώδια
-
Κοίτα , εγώ πήρα τηλ και τους λέω θα έρθετε να το πάρετε; και μου είπαν ότι και την οδική να στείλουν, με καλώδια θα το βαλουν μπροστά και θα το πάρουν.
Ρώτησα λοιπόν αν μπορώ να το βάλω μόνος μου και να τους το πάω για να γλυτωσω την διαδικασία του να τηλ στην οδική και να κλείσω ραντεβού κλπ.
Και μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα μου έκλεισαν και ραντεβού να το πάω αύριο πρωί πρωίΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπότε μη το γενικεύουμε ...........τα citroen και μάλλον και τα peugeot με s/s ΔΕΝ βάζεις καλώδια!!!
-
Μια χαρά πάντως πήρε με τα καλωδια
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Σήμερα το κοντέρ μου έγραψε τα πρώτα 1000 χλμ. Πολύ καλές εντυπώσεις από την ποιότητα κύλισης στο δρόμο και αρκετά ικανοποιητική συμπεριφορά σε χωματόδρομο με 19άρα ζάντα. Μέση κατανάλωση 5,2 μέσα στην πόλη (για την 19άρα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλή τιμή κατανάλωσης)
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι 19αρα ζάντα, πλάκα κανεις ?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Αν είναι το tekna εχει 19αρες.
Ο Θεος και η ψυχη τους τι σκεφτηκαν βεβαια και βαζουν 19αρες σε τετοιο αυτοκινητο (ειδικα με τον 1.5 )
-
Πάντως τα 5,2 με 19άρες και εντός πόλης μου θυμίζουν ένα ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι... Σε κάθε περίπτωση καλοτάξιδο το τουτού. Αυτές τις μέρες πάντως έχω δει αρκετά φορτηγά φορτωμένα με qq και από ότι κατάλαβα συνεχίζει να μοσχοπουλάει!
-
Έχουν πέσει αρκετά οι πωλήσεις του σε σχέση με παλιότερα. Νομίζω πως στην παρούσα φάση ο πιο δυνατός του αντίπαλος είναι το Vitara, μιας και βλέπω τις πωλήσεις της Suzuki διαρκώς να ανεβαίνουν.
Χθες επειδή ξανά έκανα κάτι πατέντες με το ταμπλό για να σταματήσει ο ενοχλητικός θόρυβος, το πήγα σε έναν πατημένο χωματόδρομο για να το τεστάρω. Ομολογουμένως το πήγαινα με 80 και πήγαινε πολύ καλά στο χώμα
-
Εγώ πριν 2 Σάββατα είχα πάει στο εξοχικό ενός φίλου στο Ξυλόκαστρο. Για να φτάσεις στο σπίτι πρέπει να περάσεις από έναν αρκετά δύσκολο χωματόδρομο. Όλα τα υπόλοιπα αμάξια ( yaris, astra, leon ) τα παρκαραν πριν αρχίσεις ο χωματόδρομος. Τα μόνα δύο που κατέβηκαν μέχρι το σπίτι, ήταν το δικό μου ( που δεν είναι καν 4κινητο ) και του φίλου που έχει το εξοχικό που είναι ένα octavia scout 4κινητο.
Ένταξει προφανώς και αν πχ είχε ρίξει καμιά βροχή δεν θα περνούσα, απλά αυτό που λέω είναι ότι το ύψος τους το βοηθά αρκετά να ανταπεξελθει σε βάτες περιπτώσεις, στις οποίες αλλά δεν θα μπορούσαν. ..Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχουν πέσει αρκετά οι πωλήσεις του σε σχέση με παλιότερα. Νομίζω πως στην παρούσα φάση ο πιο δυνατός του αντίπαλος είναι το Vitara, μιας και βλέπω τις πωλήσεις της Suzuki διαρκώς να ανεβαίνουν.Επίσημα στοιχεία από τον ΣΕΑΑ για το 4μηνο του 2016:
Qashqai: 725 (Ανά μήνα από Ιαν: 165-51-284-225)
Vitara: 450 (Ανά μήνα από Ιαν: 186-17-61-186)
X1: 334 (Ανά μήνα από Ιαν: 45-80-119-90)
Renegade: 294 (Ανά μήνα από Ιαν: 63-27-56-148) -
Και αντίστοιχα πέρσι:
Qashqai: 742
X1: 117
Renegate: 102
Vitara:** 93**Κρατάει πωλήσεις το QQ, αλλά αναλογικά έχει πέσει αρκετά.
-
Μόλις πήρα το αυτοκίνητο από τον Σφακιανάκη.
Εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Ο κύριος Ταξιάρχης είναι πολύ σωστός επαγγελματίας και μπράβο του.
Το πρωί είχαμε ραντεβού στις 8.30. Με περίμενε εκεί και δεν με καθυστέρησε λεπτό.
Στις 11.30 με πήραν τηλ ότι το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο. Μου εξήγησε στο τηλ ότι είχε πρόβλημα η μπαταρία και στα πλαίσια της εγγύησης αντικαταστηθηκε.
Όταν έφτασα εκεί, έφεραν αμέσως χωρίς καθυστέρηση το αυτοκίνητο.
Του ανέφερα και τον μικρό τριγμό που έχω στον αριστερό πάνω αεραγωγο εκεί που έχει περαστεί ο συναγερμός.
Μου είπε να πάμε επιτόπου μια βόλτα να το ακούσει, αλλά δεν είχα χρόνο. Μου έδωσε λοιπόν την κάρτα του και μου είπε μιας και είναι δίπλα το γραφείο να τον πάρω οπότε έχω χρόνο, να πεταχτώ να το δούμε.
Ξανά λοιπόν μπράβο του / τους για την άμεση εξυπηρέτηση τους, την ευγένεια τους και τον επαγγελματισμο τους...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και αντίστοιχα πέρσι:Qashqai: 742
Ε κάποια στιγμή θα πέσει...αφού θα το έχουν πάρει όλοι!! χαχα!
τέλεια πάει...τι να λέμε τώρα... -
Εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Το πρωί είχαμε ραντεβού στις 8.30. Με περίμενε εκεί και δεν με καθυστέρησε λεπτό.
Στις 11.30 με πήραν τηλ ότι το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο. Μου εξήγησε στο τηλ ότι είχε πρόβλημα η μπαταρία και στα πλαίσια της εγγύησης αντικαταστηθηκε.
Του ανέφερα και τον μικρό τριγμό που έχω στον αριστερό πάνω αεραγωγο εκεί που έχει περαστεί ο συναγερμός.
Μου είπε να πάμε επιτόπου μια βόλτα να το ακούσει, αλλά δεν είχα χρόνο. Μου έδωσε λοιπόν την κάρτα του και μου είπε μιας και είναι δίπλα το γραφείο να τον πάρω οπότε έχω χρόνο, να πεταχτώ να το δούμε.
Ξανά λοιπόν μπράβο του / τους για την άμεση εξυπηρέτηση τους, την ευγένεια τους και τον επαγγελματισμο τους...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εύγε στον αντιπρόσωπο! Τέτοια εξυπηρέτηση πρέπει να υπάρχει από όλους!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Και αντίστοιχα πέρσι:
τέλεια πάει...τι να λέμε τώρα...Βρε Βασίλη πολύ φανατικό του qq σε βρίσκω. Θες να αλλάξουμε; θα σου δώσω καλή διαφορά...
-
Εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Ξανά λοιπόν μπράβο του / τους για την άμεση εξυπηρέτηση τους, την ευγένεια τους και τον επαγγελματισμο τους...Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!
Μικρό το κακό τελικά. Σου έβαλαν πάλι Fiamm μπαταρία;
Αν τυχόν εντοπίσουν τον τριγμό αριστερά στο ταμπλό ενημέρωσε γιατί ενδιαφέρομαι!
Αν και εχθές το ξανά άνοιξα και έβαλα κάτι κομμάτια αφρολέξ που είχα γύρω από τον αεραγωγό και φαίνεται να σταμάτησε για την ώρα ο θόρυβος. Με βλέπω καμιά μέρα να το λύνω όλο το ταμπλό και να γεμίζω τα κενά με αφρολέξ και υφασμάτινη μονωτική ταινία
-
Και δεν σας κρύβω, ότι τώρα που πλησιάζει το πρώτο μου σέρβις, είχα ενδοιασμούς να το πάω στον Σφακιανάκη, γιατί αν και με βολεύει πολύ γιατί είναι δίπλα στο γραφείο, την τελευταία φορά που είχα πάει να πάρω ένα ανταλλακτικό τους είχα δει πάρα πολύ πηγμενους.
Μετά το σημερινό όμως με κέρδισε και θα τον εμπιστευτώ και στο μέλλον....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και αντίστοιχα πέρσι:
τέλεια πάει...τι να λέμε τώρα...Βρε Βασίλη πολύ φανατικό του qq σε βρίσκω. Θες να αλλάξουμε; θα σου δώσω καλή διαφορά...
Το αμάξι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή και δεν το έκρυψα! Ιδίως η μάσκα μπροστά μου αρέσει πάρα πολύ και όλο το design. Έχω ξαναγράψει ότι δεν το επέλεξα γιατί ήθελα παραπάνω πράγματα στις επιδόσεις και λίγο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Και αν για τον χώρο αποσκευών ήμουν πρόθυμος να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο, για τον κινητήρα ...είχα πολλά απωθημένα!! Όταν εμφανίστηκε στο νετ το Χ1 ομολογώ ότι μου άρεσε ίσως και περισσότερο και σε συνδυασμό με το ότι προσέφερε τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά έκρινε την επιλογή μου...Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, καλά να είμαστε και δουλειά να έχουμε, αν άλλαζα ποτέ το Χ1 θα ήθελα να το κάνω μόνο για αμάξι με ακόμη καλύτερες επιδόσεις...
-
Από πλευρά επικοινωνίας στο Σφακιανάκη είναι φοβεροί, ελπίζω το ίδιο να συμβαίνει και από πλευρά μηχανολογιας.
Προς το παρών πάντως δεν έχω κανένα παράπονο.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]