-
Ο χρήστης firefighter2011 έγραψε:
Απο οτι ξερω τα subaru (καποια μοντελα) εχουν θεμα με το brc ,κατι με το πρωτοκολλο επικοινωνιας νομιζω του εγκεφαλουΠαρατηρώντας την υπογραφή σου: πόσα χλμ έχεις κάνει με το κιτ που έβαλες? Έχεις αντιμετωπίσει τίποτα προβλήματα? Έχεις τσεκάρει ποτέ διάκενο βαλβίδων πριν την εγκατάσταση και τώρα?
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Απο οτι ξερω τα subaru (καποια μοντελα) εχουν θεμα με το brc ,κατι με το πρωτοκολλο επικοινωνιας νομιζω του εγκεφαλου
Παρατηρώντας την υπογραφή σου: πόσα χλμ έχεις κάνει με το κιτ που έβαλες? Έχεις αντιμετωπίσει τίποτα προβλήματα? Έχεις τσεκάρει ποτέ διάκενο βαλβίδων πριν την εγκατάσταση και τώρα?
οχι δεν εχω τσεκάρει. ανοιξα μοτερ μετα απο 40000 χλμ και ηταν σαν καινουριο μεσα...καθόλου επικαθίσεις..
εχει μπει σε wrx.. της υπογραφής ειναι spec c..
-
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=64201118
500 πρατήρια κλέβουν στην αντλία
Στην ανακοίνωση περιγράφονται τα εξής: «Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Αρχές η δυνατότητα μη εγκεκριμένης ηλεκτρονικής ρύθμισης της λειτουργίας του ως άνω τύπου εγκατεστημένων αντλιών, με αποτέλεσμα να δίνεται η ευχέρεια στον πρατηριούχο-χρήστη της αντλίας να επεμβαίνει στη ρύθμιση της παραδιδόμενης ποσότητας υγραερίου σε βάρος του καταναλωτή
Τις πουλούσαν με προεγκατεστημένο το τηλεκοντρόλ οι τουρκαλάδες ρεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=64201118500 πρατήρια κλέβουν στην αντλία
Στην ανακοίνωση περιγράφονται τα εξής: «Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Αρχές η δυνατότητα μη εγκεκριμένης ηλεκτρονικής ρύθμισης της λειτουργίας του ως άνω τύπου εγκατεστημένων αντλιών, με αποτέλεσμα να δίνεται η ευχέρεια στον πρατηριούχο-χρήστη της αντλίας να επεμβαίνει στη ρύθμιση της παραδιδόμενης ποσότητας υγραερίου σε βάρος του καταναλωτή
Τις πουλούσαν με προεγκατεστημένο το τηλεκοντρόλ οι τουρκαλάδες ρεεεεεεεεεε
500 κλεβουν;;;
μα πόσα ειναι όλα; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
500 κλεβουν;;;
μα πόσα ειναι όλα;499
-
-
Αποσπάσματα από το άρθρο:
**
και καλεί τους πρατηριούχους στην... αποψίλωσή τους.** Τρέχουν όλοι μέσα στο ΣΚ να τις ξηλώσουν
**
οι έλεγχοι έγιναν δειγματοληπτικά και αιφνιδιαστικά σε περίπου 20 πρατήρια κατά την πασχαλινή περίοδο**. Μόνο την Πασχαλινή περίοδο έκλεβαν, ή μήπως τότε οι ελεγκτές έπαιρναν κανα επιδοματάκι?
**
«Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Αρχές η δυνατότητα μη εγκεκριμένης ηλεκτρονικής ρύθμισης της λειτουργίας του ως άνω τύπου εγκατεστημένων αντλιών, με αποτέλεσμα να δίνεται η ευχέρεια στον πρατηριούχο-χρήστη της αντλίας να επεμβαίνει στη ρύθμιση της παραδιδόμενης ποσότητας υγραερίου σε βάρος του καταναλωτή».** Πιο κάτω:
**Γι' αυτό προέβη σε άμεση ανάκληση της έγκρισης κυκλοφορίας του παραπάνω τύπου αντλιών υγραερίου
**
Επομένως κάποιος 'αρμόδιος' κοπρίτης στις 'αρμόδιες' υπηρεσίες υποτίθεται ότι είχε ελέγξει τις συγκεκριμένες αντλίες και τις ενέκρινε. Θα ψάξει κανένας να τον βρει και να του κόψει τον κώλο για να μην πω κάτι άλλο και παρεμβουν οι διαχειριστές?Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν ο Χ πρατηριούχος αγόρασε την αντλία που είχε έγκριθεί απο την Ελληνική πολιτεία (αλαλουμ) γιατί έρχεται τώρα ο Υ καρεκλοκένταυρος και ζηταει το ξήλωμα? Ποιος θα αναλάβει το κόστος
Και τέλος: δημεύθηκε κανένα περουσιακό στοιχείο των πρατηριούχων που εκλεβαν? Κωλοελληνες που λέει και ο Σαββόπουλος.
-
Φουλάρω συχνά Βουλγαρία λόγω δουλειάς. Η πλάκα είναι ότι στη Βουλγαρία η δεξαμενή μου είναι πάντα μικρότερη, έστω και λίγο. Όταν γεμίζω εδώ, διαστέλλεται, αλλά πάντα όμως....
Στην Ελλάδα έχει διασταλεί ο χωροχρόνος φαίνεται
-
Αλήθεια, με το καρτελάκι της Θεσσαλονίκης τι γίνεται;;; Ξέρει κανένας εισαγγελέας να μας πει;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Φουλάρω συχνά Βουλγαρία λόγω δουλειάς. Η πλάκα είναι ότι στη Βουλγαρία η δεξαμενή μου είναι πάντα μικρότερη, έστω και λίγο. Όταν γεμίζω εδώ, διαστέλλεται, αλλά πάντα όμως....Στην Ελλάδα έχει διασταλεί ο χωροχρόνος φαίνεται
πιο Νότια η Ελλάδα, πιο πολυ ζεστη
κρυο-ζεστη, συστολή διαστολή
τι δεν καταλαβαίνεις;
-
Υπαρχει κανενα συνεργειο στη βορεια ελλαδα που να συντηρει (service) για brc συστημα? Χρειαζεται να το παω αλλα οσους εχω γνωρισει ως τωρα ηταν λαμογια και προσπαθουσαν να με κλεψουν
-
Ο χρήστης Qgas έγραψε:
δεν βαζει ομως brc αλλα Omvl στα subaru ... ΑΕΒ δηλαδη εμεις εχουμε πολλα εξω με ολα τα κιτ ΑΕΒ PRINS VIALLEΠράγματι, omvl βάζει, μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο.
Μου είπε μεταξύ των άλλων για ταυτόχρονο ψεκασμό βενζίνης 8-10% max, πως θα έχω μείωση κόστους κατά 42-45% και διάφορα για τις έδρες των βαλβίδων, την ρύθμιση κλπ που ... με τρόμαξαν λίγο. -
Δεν στο είπα ; Και δεν έχει μπεκ τύπου βενζίνης ίδιο με το Alex obd με omvl μπεκ 680-730 € τελική τιμη . Βάλε ένα ΑΕΒ με Hanna .. Αν δεν θες να πας ψηλά σε τιμη ..
-
Μου είπε πως μόνο μια ανεπαίσθητη διαφορά στην απόκριση υπάρχει με τις ηλεκτροβαλβίδες αντί με τα μπεκ τύπου βενζίνης.
Ισχύει;
Έχεις κανένα λινκ για διάβασμα & μελέτη; (πέρα απο τις υπογραφής σου) -
Πλακα σου κανει βεβαια καμια σχεση το ενα με το αλλο να σου πω το ΑΕΒ ALEX OBD με omvl εχει 680 τελικη με baracuda εχει 730 σε ΑΕΒ king OBD εχει 730 με OMVL και 780 με hana.. κοστολογικα εχουν πανω απο 100 € διαφορά .. δεν εχουν καμια σχεση παντως συν οτι θελουν αλλαγη τα omvl καθε 40-50 χιλ χιλιομετρα
-
εδω και μια εβδομαδα εβαλα υγραεριο στο πασσατ μου 1,8τ 2001 μοντ. του εβαλα το brc plug and drive με 47 λιτρα μπουκαλα οφελιμα .μεχρι τωρα ολα καλα...επρεπε να το ειχα βαλει εδω και καιρο!..πιστευω να μην εχω θεματα αν και το αμαξι μαλλον παει για μαφ αλλαγη τον οποιο δεν τον αλλαξα και ειπα να το κανω αργοτερα
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
εδω και μια εβδομαδα εβαλα υγραεριο στο πασσατ μου 1,8τ 2001 μοντ. του εβαλα το brc plug and drive με 47 λιτρα μπουκαλα οφελιμα .μεχρι τωρα ολα καλα...επρεπε να το ειχα βαλει εδω και καιρο!..πιστευω να μην εχω θεματα αν και το αμαξι μαλλον παει για μαφ αλλαγη τον οποιο δεν τον αλλαξα και ειπα να το κανω αργοτεραΚαλωσόρισες στο κλαμπ. Μήπως έχεις φιλτροχοάνη;
-
Κρουζ 2009/8 30.000 χλμ και το πρώτο σοβαρό πρόβλημα άναψε το κίτρινο λαμπάκι του κινητήρα κωδικός OBD2 P2096 fuel trim too lean bank 1 το αμάξι έχει φορέσει εδώ και 6 μήνες υγραέριο και έχει κάνει πρόσφατα σέρβις και κανονικό και υγραερίου. Όταν έβγαλε το μύνημα λάθους κινούταν μόνο με βενζίνη (ήθελα να κάψω βενζίνη που είχε παλιώσει στο ντεπόζιτο). Τι προτείνετε να κάνω? Να το πάω στον εγκαταστάτη ή στη Σεβρολέ?
-
Μπριζωσε το η στον υγραερα ή στο συνεργειο που το συντηρεις και καντε βολτα να δειτε πως ειναι τα μιγατα σε βενζινη και υγραεριο αντιστοιχα. Πιθανον να φταιει και η παλια βενζινη. Φουλαρες με φρεσκια?
-
Μπορεί να είναι και απο κακή ποιότητα καυσίμου .. Δες το πρώτα στον εγκατάσταση
Υγραεριοκίνηση!