-
Ο χρήστης eurofarmer έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι ελληνικό ή εισαγωγής και ποιας χρονολογίας? Αν σου αρέσει τόσο πολύ και θέλεις golf προχώρα και κάνε τον σταυρό σου μην σου βγάλει καμιά σοβαρή βλάβη γιατί θα την πληρώσεις ακριβά. Τα 30.000 χλμ για αλλαγή λαδιών είναι πολλά αλλά εξαρτάται και από την χρήση. Λογικά γίνονταν στην εθνική οπότε έτρωγαν μικρότερη ταλαιπωρία από το σταμάτα ξεκίνα των πόλεων. Ίσως ήταν εταιρικό ή leasing οπότε ακολουθούσαν το πρόγραμμα που λέει η vw (κάθε 30.000 χλμ ή κάθε 2 χρόνια).
εισαγωγης ειναι
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5362173/ME ΤΙΠΟΤΕ. Πας γυρεύοντας.
Πάρε το Μεγκάν, τρίζει και λιγότερο. -
απο οτι καταλαβα δεν συμφερει μεταχειρισμενο στην κατηγορια αυτη,παω για καινουργιο c4
ευχαριστω ολους για τον κοπο και το ενδιαφερον τους -
Τώρα μιλάς σωστά. Ενημέρωσέ μας αν θέλεις για το τι έκανες τελικά.
-
μετα απο βολτα στις αντιπροσωπειες για c4 και megane καινουργιο που ειναι και τα πιο προσιτα,κατεληξα παλι σε golf μεταχειρισμενο γιατι απλα τα αλλα δυο δεν βλεποντε..τουλαχιστον στα δικα μου ματια
οποτε κατεληξα σε δυο μεταχειρισμενα golf τα οποια εχουν ξενον και τα θελω οπωσδηποτε,μιας και απο οτι διαβασα εδω ειναι μανικι να μπουνε σε golf λογο εγκεφαλου
μαλλον θα παρω ενα απο αυτα τα δυο,καθε γνωμη ευπροσδεκτη
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5843758/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5892585/ -
To μαύρο με πινακίδες θεσσαλονίκης με υπερπλήρη εξοπλισμό έχει πλαίσιο πινακίδα από μάντρα στη γερμανία. Άρα αγοράστηκε μτχ;
-
μετα απο βολτα στις αντιπροσωπειες για c4 και megane καινουργιο που ειναι και τα πιο προσιτα,κατεληξα παλι σε golf μεταχειρισμενο γιατι απλα τα αλλα δυο δεν βλεποντε..τουλαχιστον στα δικα μου ματια
οποτε κατεληξα σε δυο μεταχειρισμενα golf τα οποια εχουν ξενον και τα θελω οπωσδηποτε,μιας και απο οτι διαβασα εδω ειναι μανικι να μπουνε σε golf λογο εγκεφαλου
μαλλον θα παρω ενα απο αυτα τα δυο,καθε γνωμη ευπροσδεκτη
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5843758/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5892585/Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, οδήγησέ τα, και μετά οδήγησε και κάποιο από αυτά που κοιτάς. Μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά σε κινητήρα.....
-
δεν ξερω ποση διαφορα μπορει να εχουν τα 10 αλογα,υποθετω οχι μεγαλη απλα δεν μου καθονται καλα στο ματι
το σκεφτηκα λιγο για c4 μιας και μου κανανε φανταστικη τιμη για καινουργιο, αλλα δεν μου με τραβει οσο το golf
εννοειται πως η επιλογη μεταχειρισμενου στα 12-13.000 αντι για καινουργιου στα 16.000 ειναι εντελως ηλιθια επιλογη αλλα αν δεν μου κανει ορεξη να το οδηγησω τι να το κανω -
Προφανώς έχεις τάσεις αυτοκαταστροφής. Μόνος σου τα γράφεις. Το καινούργιο είναι αλλιώς.
-
Θα τα φας τα μουτρα σου και το ηθελες κιολας... το ενα εχει 180.000km σχεδον και ειναι εισαγωγης... και το αλλο εισαγωγης ειναι αν κρινω απο τα πρασινα αυτοκολλητα στο παρμπριζ...
Μεσα το megane ειναι κατωτερο οντως απο το golf αλλα και παλι προτιμουσα καινουργιο αυτο απο αυτα που κοιτας.. -
Εφόσον και μόνος σου παραδέχεσαι πως δεν είναι και τόσο λογική επιλογή η αγόρα ενός μεταχειρισμένου εισαγωγής με πάρα πολλά χιλιόμετρα και αφού απορρίπτεις το τιμιότατο c4 που προσφέρεται σε τιμή ευκαιρίας, δεν ρίχνεις μια ματιά και στο skoda rapid spaceback; Είναι στο group vw που δείχνεις προτίμηση και η τιμή του για τη πλουσιότερη έκδοση είναι γύρω στα 16-17 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Εφόσον και μόνος σου παραδέχεσαι πως δεν είναι και τόσο λογική επιλογή η αγόρα ενός μεταχειρισμένου εισαγωγής με πάρα πολλά χιλιόμετρα και αφού απορρίπτεις το τιμιότατο c4 που προσφέρεται σε τιμή ευκαιρίας, δεν ρίχνεις μια ματιά και στο skoda rapid spaceback; Είναι στο group vw που δείχνεις προτίμηση και η τιμή του για τη πλουσιότερη έκδοση είναι γύρω στα 16-17 χιλιάρικα.φερνει σε στατιον και δεν μου πολυαρεσει,επισης θα ηθελα να μην ξεπερασω τα 12 χιλιαρικα γιατι συντηρω αλλα δυο αυτοκινητα,ενα 328 και ενα c200
δεν εχω καποιο κολημα με τα vag απλα τα λεφτα αυτα το γκολφ ειναι μια καλη επιλογη πιστευω,το κακο ειναι πως δυσκολα θα βρω απο ιδιωτη,ειδωμεν.. -
Εφόσον και μόνος σου παραδέχεσαι πως δεν είναι και τόσο λογική επιλογή η αγόρα ενός μεταχειρισμένου εισαγωγής με πάρα πολλά χιλιόμετρα και αφού απορρίπτεις το τιμιότατο c4 που προσφέρεται σε τιμή ευκαιρίας, δεν ρίχνεις μια ματιά και στο skoda rapid spaceback; Είναι στο group vw που δείχνεις προτίμηση και η τιμή του για τη πλουσιότερη έκδοση είναι γύρω στα 16-17 χιλιάρικα.
φερνει σε στατιον και δεν μου πολυαρεσει,επισης θα ηθελα να μην ξεπερασω τα 12 χιλιαρικα γιατι συντηρω αλλα δυο αυτοκινητα,ενα** 328 **και ενα **c200 **
δεν εχω καποιο κολημα με τα vag απλα τα λεφτα αυτα το γκολφ ειναι μια καλη επιλογη πιστευω,το κακο ειναι πως δυσκολα θα βρω απο ιδιωτη,ειδωμεν..E μα πες το ότι είσαι κάργα γερμανόφιλος, και μας παιδεύεις.......
Και με αυτά τα λεφτά να μου έλεγες TSI, να το καταλάβω... το συγκεκριμένο μοτέρ ντίζελ όμως είναι τάφος. -
Polo 1,4 diesel. Καινούριο, ευρύχωρο supermini και σίγουρα καλύτερο από ότι μτχ έχει προταθεί. Κάπου στα 14500€ το θυμάμαι.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
φερνει σε στατιον και δεν μου πολυαρεσει,επισης θα ηθελα να μην ξεπερασω τα 12 χιλιαρικα γιατι συντηρω αλλα δυο αυτοκινητα,ενα** 328 **και ενα **c200 **
δεν εχω καποιο κολημα με τα vag απλα τα λεφτα αυτα το γκολφ ειναι μια καλη επιλογη πιστευω,το κακο ειναι πως δυσκολα θα βρω απο ιδιωτη,ειδωμεν..E μα πες το ότι είσαι κάργα γερμανόφιλος, και μας παιδεύεις.......
Και με αυτά τα λεφτά να μου έλεγες TSI, να το καταλάβω... το συγκεκριμένο μοτέρ ντίζελ όμως είναι τάφος.τι να σου πω,βλεπω στα στοιχεια κατασκευαστη ιδιες επιδοσεις με το c4 των 115 ιππων, 0-100 σε 11,2 και τελικη 190 χιλ
tsi δεν θελω γιατι χρειαζομαι ενα πετρελαιο, λογο δουλειας με βολευει να καιω πετρελαιο αφαιρειται απο τα εσοδα,επισης το θελω και για οικονομικη μετακινηση, τα αλλα δυο καινε απο 8 λιτρα μεχρι 15 δεν παλευεται -
Φίλε προχωρά γκολφ με 180 χιλιαδες χλμ είναι ευκαιρία ......σου το λέει κάτοχος C4..... Ήμαρτον που δεν βλέπεται το Megane μπροστά στα σαπάκια ......τουλάχιστον επειδή είναι ντίζελ το γκολφ δεν θα αλλάζεις πολλαπλασιαστές......καλοτάξιδο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Είναι πολλά τα χιλιόμετρα σε όλα τα αμάξια. Αγοράζεις καινούργιο αμάξι με τα ίδια ή με λίγο παραπάνω χρήματα. Αν είσαι τρελαμένος Γκολφάκιας ότι και να σου λέμε θα το πάρεις. Καλή τύχη!!!!!
-
Λυπήσου τον εαυτόν σου και πάρε ένα καινούριο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λυπήσου τον εαυτόν σου και πάρε ένα καινούριο.golf καινουργιο ειναι απλησιαστο,με 30.000 πηρα το c200 ενος ετους δεν θα δωσω 24 χιλιαρικα να παρω ενα μικρο αμαξι
δεν εχω καποιο κολημα με golf, απλα στην κατηγορια του, (σιτροεν ρενο πεζο φορντ) σαν σουλουπι μου φαινεται πιο ευκολοχωνευτο,και ολα τα review που διαβασα ειναι πολυ θετικα -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είναι πολλά τα χιλιόμετρα σε όλα τα αμάξια. Αγοράζεις καινούργιο αμάξι με τα ίδια ή με λίγο παραπάνω χρήματα. Αν είσαι τρελαμένος Γκολφάκιας ότι και να σου λέμε θα το πάρεις. Καλή τύχη!!!!!δεν ειμαι φιλε μου,ποτε δεν ειχα γκολφ,μπεμβεδακιας ειμαι αλλα μας ξεζουμισε το κρατος και ενα σωστο bmw κοστιζει 50 χιλιαρικα
απλα απο τα αλλα της κατηγοριας που παιζουν στα 12 χιλιαρικα μεταχειρισμενα, το γκολφ μου φαινεται καπως ποιο σπορ αυτο ειναι -
Λυπήσου τον εαυτόν σου και πάρε ένα καινούριο.
golf καινουργιο ειναι απλησιαστο,με 30.000 πηρα το c200 ενος ετους δεν θα δωσω 24 χιλιαρικα να παρω ενα μικρο αμαξι
δεν εχω καποιο κολημα με golf, απλα στην κατηγορια του, (σιτροεν ρενο πεζο φορντ) σαν σουλουπι μου φαινεται πιο ευκολοχωνευτο,και ολα τα review που διαβασα ειναι πολυ θετικαΚαινούριο στα λεφτά που θέλεις να δώσεις εννοώ. Τώρα αν είσαι αμετανόητος για Γκολφ με κοντά 200.000 χλμ... καλή τύχη. Μην πεις μετά ότι δεν στα λέγαμε όμως.
το γκολφ μου φαινεται καπως ποιο σπορ αυτο ειναι
Σπορ και Γκολφ δεν συντάσσονται μαζί. Το λέει και ο Μπαμπινιώτης. Αν θες σπορ, δες το Λεόν.
ΑΓΟΡΑ ΜΤΧ GOLF VS MEGANE