-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
δεχομαι οτι υπαρχουν καλυτερα αμαξια απο τη Ηyundai
υπαρχουν οντως??? ποια ειναι αυτα???
Τα ΚΙΑ!!
Οχι τα Σεβρολέι...
-
Πρώτα είχαμε τους Γερμανούς, μετά τους Ιταλούς, μετά τους Γιαπωνέζους, τώρα έρχεται η επέλαση των Κορεατών!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πρώτα είχαμε τους Γερμανούς, μετά τους Ιταλούς, μετά τους Γιαπωνέζους, τώρα έρχεται η επέλαση των Κορεατών!Ποιοί κορεάτες και κουραφέξαλα? Τώρα έρχεται η επέλαση του ξανθού γένους. Το είπαν και οι προφητείες
Το επόμενο μου αυτοκίνητο θα είναι Lada ή Volga!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πρώτα είχαμε τους Γερμανούς, μετά τους Ιταλούς, μετά τους Γιαπωνέζους, τώρα έρχεται η επέλαση των Κορεατών!Τα κακόμοιρα τα Γαλλάκια, δεν θα σηκώσουν και αυτά κεφάλι ??
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιοί κορεάτες και κουραφέξαλα? Τώρα έρχεται η επέλαση του ξανθού γένους. Το είπαν και οι προφητείες
Το είπαν και αυτό οι Γεροντάδες; Ο καιρός γαρ εγγύς 3...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ps: Επειδη με τα ISO ασχολουμαι... το οτι καποια εταιρια το πηρε δεν σημαινει πως κατασκευαζει καλυτερα προιοντα... αλλα οτι κατασκευαζει προιοντα με σταθερη ποιοτητα.... Μπορει σταθερα καλη, η σταθερα κακη... αλλα ειναι σταθερη. Επισης που πηρε το ISO? Στον κατασκευαστικο τομεα? Στις υπηρεσιες? Το διατηρει ακομα? Το τηρει? Η ευρωπη το ξεπερασε αυτο... παμε για Total Quality κλπ κλπ...Αυτό που λες μπορεί να ίσχυε με την προηγούμενη έκδοση (αν και πάλι δεν είναι σωστό). Στην τελευταία έκδοση σαφώς και δεν ισχύει
ΥΓ: Φίλε Random, αν δεν ξέρεις γιατί μιλάς καλύτερα να σωπαίνεις...
-
Τα κακόμοιρα τα Γαλλάκια, δεν θα σηκώσουν και αυτά κεφάλι ??
Πλάκα πλάκα μόνο οι Γάλλοι μείναμε...
...αλλά εμείς (τουλάχιστον εγώ) προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και όχι φανατισμένοι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πρώτα είχαμε τους Γερμανούς, μετά τους Ιταλούς, μετά τους Γιαπωνέζους, τώρα έρχεται η επέλαση των Κορεατών!
Ποιοί κορεάτες και κουραφέξαλα? Τώρα έρχεται η επέλαση του ξανθού γένους. Το είπαν και οι προφητείες
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΜΟΣΤΑΒΛΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Θελω να δω του χρονου που θα εισαχθει και το Σαντα Gold 3.5 με 225ιππους τι εχει να γινει οταν θα μοιραζει τζατζικια και ΠΡΑΣΟΠΙΤΕΣ στα Χ3 και Χ5 κλπ χαχαχαχαχχαχα
Για να μην τσιριξετε τπ τωρινο σαντα 3.5 δανειζει στο σορεντο το μοτερ του με τους 195 ιππους...
-
-
Παρακαλώ σε όσους δεν αρέσει η 'πρασόπιτα' υπάρχει κάτι άλλο στο μενού;
Η απειλή ότι θα επιστρέψεις με περισσότερα στοιχεία για το κουπέ πότε θα πραγματοποιηθεί;
Το θέμα με τα 'φίδια' είναι αλλού μη μπλέκεις.
Απομάκρυνε τα κομοδίνα από το κρεβάτι σου γιατί μάλλον κτυπάς συχνά όταν αλλάζεις πλευρό.
Έχω δώσει αγγελία στην εφημερίδα για να πουλήσω το Getz της εταιρείας να προλάβω να την ακυρώσω, όσοι τη δείτε αγνοήστε την θα το κρατήσω θα το βάλω σε γυάλα και θα το δείχνω.
Υπάρχει περίπτωση να κλέψει κάποιος το όνομα χρήστη και να γράφει αντ΄αυτού;
Ας βάλει κάποιος όλο το θέμα στο σχετικό με τα πιό αστεία.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
....Θελω να δω του χρονου που θα εισαχθει και το Σαντα Gold 3.5 με 225ιππους τι εχει να γινει οταν θα μοιραζει τζατζικια και ΠΡΑΣΟΠΙΤΕΣ στα Χ3 και Χ5 κλπ χαχαχαχαχχαχαΉ έχεις εκτροχιαστεί και το διασκεδάζεις με το να προκαλείς και να δημιουργείς tο χάος πράμα που αν δεν το ελέγξεις θα σε θέσει εκτός forum ή έχεις μια σημαντική δυσκολία να αντιληφθείς κάποιες διαφορές ανάμεσα στα αυτοκίνητα..... Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι αλλά ο γέρων πατέρας μου έχει την ίδια δυσκολία.... Παράδειγμα σχετικά με ένα σκαθάρι (super Beetle του 1972, πρώτο χέρι!) από το οποίο πρόσφατα απαλλαγήκαμε (τον έπεισα να το χαρίσει σε ένα γνωστό του). Τι έχει, μια χαρά αυτοκίνητο είναι καλύτερο από πολλά καινούργια.... Μα δεν στρίβει, δεν επιταχύνει και δεν μπορεί να προσπεράσει ούτε χελώνα, υστερεί σε χώρους, καίει τα άντερά του, πάσχει από οδική συμπεριφορά, δεν επιβραδύνει με τα 4 ταμπούρα του και πλέον μένει από τρόμπα βενζίνης κάθε 10χλμ κλπ. Τα άλλα έχουν πιο ωραίο εσωτερικό, πιο μεγάλο χώρο αποσκευών, καίνε λιγότερο, έχουν καλύτερα φρένα, επιτυγχάνουν την εμπειρία της επιτάχυνσης κλπ. Και η ατάκα που μετράει την οποία και μου θύμισες: Ναι αλλά αυτό είναι αερόψυκτο και δεν χρειάζεται να κοιτάζεις τα νερά και δεν έχει φίλτρο λαδιού ενώ και το φίλτρο αέρα δεν αλλάζεται ...... Άρα καλύτερο από τα άλλα!
Αναρωτιέμαι αν μπορείς να ρυθμίζεις το Santa να μοιράζει εκτός από τσάγια, τζατζίκια και πρασόπιτες και άλλα εδέσματα? Πχ ανάλογα με την τοποθεσία να μοιράζει ουζάκια (ή παρτουζάκια) ή ανάλογα με τον χρόνο πχ στις νηστείες ταραμοσαλάτα κλπ. Πάντως και καμιά σκορδαλιά με μπακαλιάρο ευχαρίστως! Ελπίζω βέβαια να μοιράζεις οργανικά, βιολογικά προϊόντα και όχι γενετικά μεταλλαγμένα.... (φοβάμαι όμως ότι με τις μεταλλάξεις μάλλον έχεις άριστες σχέσεις μια και δεν θεωρώ απίθανο να είσαι αποτέλεσμα τέτοιας....)
Καλά με τόσα δώρα που θα μοιράζει αυτό δεν θα είναι Santa Fe αλλά ο Santa ο Άγιος Βασίλειος....!
Πάντως αν αυτό το αυτοκίνητο σου προσφέρει τέτοια χαρά σου εύχομαι να το πάρεις, λίγοι πρέπει να εκτιμάνε το αυτοκίνητό τους τόσο πολύ! Απλά όπως λέει και το ρητό μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες.... -
Ρε Random το εχεις παρακανει...μιλας για τα Hyundai λες και ειναι το ογδοο θαυμα της ανθρωποτητας....
Δηλαδη και το τμημα marketing της hyundai διαφημηση σαν και εσενα δεν θα εκανε...
Εγω προσωπικα τα εχω σε καποια εκτιμηση τα hyundai γιατι πραγματι η εταιρεια εχει αλματωδη εξελιξη, φιλικη πολιτικη προς τον πελατη και φτιαχνει πολυ αξιολογα αυτοκινητα για τα λεφτα τους.
Αποκει και περα ομως οπως δεν τους πηγαινω τους τυπους που νομιζουν οτι αμα δεν ειναι BMW δεν ειναι αμαξι (ή Alfa, η οτι αντιστοιχο μπαινει στην αντιστοιχη θεση), ετσι δεν σε παω και εσενα, γιατι οσο κολλημενοι ειναι αυτοι αλλο τοσο εισαι και εσυ.
Και αν ειχες και καποιο δικιο, το χανεις και αυτο οταν υπερβαλεις αρχιζεις τις φιδιες...Σχετικα με το Coupe 2.7 , νομιζω οτι οπως και ολα τα hyundai εχει 1 σοβαρο πλεονεκτημα, την τιμη του. Δηλαδη ο κινητηρας ειναι λιγο αθλιος σε αποδοση, αν ειναι δυνατον με 2.7 λιτρα να βγαζεις μονο 167 ιππους, αλλα απο τη στιγμη που σου προσφερεται στην τιμη που οι αλλοι χρεωνουν τους διλιτρους τοτε θα πεις οχι?
Σε αυτην την λογικη πρεπει να μπεις και να κατανοησεις τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του αυτοκινητου.
Αν ειχες ξεκινησει το thread με την λογικη οτι με 26 χιλιαρικα μπορει κανεις να αγορασει ενα ομορφο coupe αυτοκινητο με 167 ιππους , 24 κιλα ροπης, πολυ καλα εξοπλισμενο, και εδινες εμφαση στην τιμη και στο οτι το αυτοκινητο ειναι αρκετα προσεγμενο (που ειναι) και οχι σαν τις budget λυσεις της εταιρειας, πολυ περισσοτεροι θα σε ειχαν παρει στα σοβαρα και θα υπηρχε μια ωραια κουβεντα. Οταν ομως αρχιζεις τις φιδιες οτι πηγαινες μαζι με Evo και Impreza, πραγμα οχι απλα δυσκολο αλλα αδυνατον εκτος και αν ειχαν χασει 3-4 ταχυτητες απο το κιβωτιο οι αλλοι, εκει το χαλας και δικαιολογημενα σε παιρνουν ολοι στο ψιλο...Λοιπον σου αρεσει η hyundai? μπραβο σου, μαθε ομως να εισαι αντικειμενικος και να κατανοεις που υπερτερει η επιλογη σου και που οχι, για να μην προκαλεις...γιατι διαφορετικα γινεσαι ομοιος με αυτους που διακρινεις πως δεν εχουν σε υπολειψη τα hyundai...
Και στο λεω εντελως φιλικα αυτο, δεν εχω τιποτα με τα hyundai, αντιθετα ειχα accent για 7 χρονια και ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος με αυτα που πληρωσα, αυτα που ελαβα ως ανταμοιβη και τη δουλεια που εκανα. -
Tο ανέφερα και σε άλλο τόπικ.....ΕΛΕΟΣ
Αν και εδω που τα λέμε έχει πλάκα -
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
εταιρεια εχει αλματωδη εξελιξη, φιλικη πολιτικη προς τον πελατη και φτιαχνει πολυ αξιολογα αυτοκινητα για τα λεφτα τους.Με δεδομένο και τον κυβισμό σε 5 χρόνια τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι περισσότερα απο την αξία του αυτοκινήτου σου
-
ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ MODERATORS ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ....ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
1.ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ OFF TOPIC ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ..ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
2.OI MODERATORS ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ...ΣΤΟ SITE http://www.newtiburon.com οι moderators ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡ. ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ BANNING.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ MODERATORS?????
3.KANONTAΣ ΠΛΑΚΑ ΠΕΙΡΑΞΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΒΛ. ΒΙLL33 ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΑΝ...ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ MODERATORS ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ..???MONO ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ BANN WARNING...????
4.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ SITES ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ..
5.ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ 4Τ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ 4Τ...
ΑΝΤΙΟ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ..
-
Αντίο
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΑΝΤΙΟ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ..
Στο καλο
αν και κατι μου λεει οτι θα συνεχισεις να μας διασκεδαζεις με αλλο nick.
-
Στα τσακίδια
-
μην απαντάτε για λίγο μέχρι να φύγει, έτσι τον παρακινείτε να απαντήσει...
-
αισχος κυριοι, αισχος!
πρωτα φευγει ο dude, μετα ο random... να δω ποτε θα ξαναεμφανιστουν τετοιες προσωπικοτητες...
και (κυριως) μεχρι τοτε ποιοι προθυμοποιουνται να κανουν τον χαζο του χωριου?
HYUNDAI COUPE 2.7LTRS........!!!!