-
TCL με 10 χρόνια εγγύηση επίσης...
Από Hitachi made in Japan...τον έχω πιει...
-
Ντάικιν, μόνο οι καλές σειρές, τουλάχιστον αυτές που φτιάχνονται στη Τσεχία, γιατί οι Γιαπωνέζικες είναι απλησίααστες σε τιμή. Αλλά όχι οι φτηνές Κινέζικες. Αν είναι να έχουν συμπιεστή Gree, παίρνω κσι Gree.
Το θέμα είναι ότι από τις 100 μάρκες κλιματιστικών οι 90 είναι φασόν στα ίδια 5-10 κινέζικα εργοστάσια... Οπότε μάλλον το aftersales είναι αυτό που θα παίξει ρόλο στην επιλογή.
-
@tgd said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
Το θέμα είναι ότι από τις 100 μάρκες κλιματιστικών οι 90 είναι φασόν στα ίδια 5-10 κινέζικα εργοστάσια... Οπότε μάλλον το aftersales είναι αυτό που θα παίξει ρόλο στην επιλογή.
Σωστός , με 10 χρόνια εγγύηση οι TCL και Inventor δεν αφήνουν να σκεφτείς για ποιότητα και ζημιές .
-
Αυτό ήθελα πιο πολύ, τι είναι φασόν Κίνα, μην πληρωθεί για καλό.
@a-d-p said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
Φίλος, που κάνει τοποθέτηση - συντήρηση κλιματιστικών, μου πρότεινε Fujitsu, είναι τα μοναδικά που δεν έριξαν την ποιότητα κατασκευής τους, μου είπε.
Made in? ή είναι ποια σειρά θα πάρεις;
Εγώ ένα midea 12άρι που έχω βάλει 3-4 χρόνια (σκοτώνει, μη το ματιάσω) αλλά ξέρω ότι είναι φασόν και το πήρα για την εγγύηση στον συμπιεστή.
Συνήθως αυτό εννοούν 5 (ή 10) χρόνια. -
@xenos said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
Αυτό ήθελα πιο πολύ, τι είναι φασόν Κίνα, μην πληρωθεί για καλό.
@a-d-p said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
Φίλος, που κάνει τοποθέτηση - συντήρηση κλιματιστικών, μου πρότεινε Fujitsu, είναι τα μοναδικά που δεν έριξαν την ποιότητα κατασκευής τους, μου είπε.
Made in? ή είναι ποια σειρά θα πάρεις;
Εγώ ένα midea 12άρι που έχω βάλει 3-4 χρόνια (σκοτώνει, μη το ματιάσω) αλλά ξέρω ότι είναι φασόν και το πήρα για την εγγύηση στον συμπιεστή.
Συνήθως αυτό εννοούν 5 (ή 10) χρόνια.Δεν μου πρότεινε συγκεκριμένη σειρά, 18αρι θέλουμε. Αν μπορείς να δώσεις κάνα 1000ρικο, μου είπε, πάρε Fujitsu.
-
@yem said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
Σωστός , με 10 χρόνια εγγύηση οι TCL και Inventor δεν αφήνουν να σκεφτείς για ποιότητα και ζημιές .
Εφ' όσον κάνεις κάθε χρόνο συντήριση στο εξουσιοδοτημένο σέρβις;
10 χρόνια εγγύηση στον συμπίεστη (που απίθανο να χαλάσει, εκτός αν τον κάψει η ΔΕΗ οπότε δεν ισχύει η εγγύηση). Τα υπόλοιπα όμως πόση εγγύηση έχουν;
-
@tgd said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
@yem said in Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....:
Εφ' όσον κάνεις κάθε χρόνο συντήριση στο εξουσιοδοτημένο σέρβις;
10 χρόνια εγγύηση στον συμπίεστη (που απίθανο να χαλάσει, εκτός αν τον κάψει η ΔΕΗ οπότε δεν ισχύει η εγγύηση). Τα υπόλοιπα όμως πόση εγγύηση έχουν;
H TCL αναφέρεται σε εγγύηση 10 χρόνων σε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικα μέρη του κλιματιστικόυ
https://www.tclgreece.gr/cms/uploads/2023/04/TCL-ΕΓΓΥΗΣΗ-ΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ-04_11_2022_rev.pdf
-
ΟΚ, μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
Mitsuba heavy industry made in Japan Και μου καίει πλακέτα στα 4 χρόνια, οκ από μαλάκα εγκαταστάτη που τα μετέφερα σε άλλο σπίτι.
Η εταιρεία έφταιγε δεν έφταιγε (δεν το ήξερε αφού δεν είχε δει ακόμα την βλάβη) ήθελε 50€ επίσκεψη και 250€ πλακέτα + 80(αν θυμάμαι καλά) αν χρειαστεί να συμπληρώσει φρεον.
Αντίστοιχη περίπτωση του πατέρα με inventor του κάηκε το ανεμηστηρακι και κάτι άλλο δεν θυμάμαι στα 1ο μήνα και στο 2ο έτος και τα άλλαξαν όλα δωρεάν και χωρίς Service σε αυτούς. -
Κάτοχος 2 TCL 4 χρόνια το ένα και 3 το άλλο. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από άποψη απόδοσης και αξιοπιστίας.
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....