Ο χρήστης axem έγραψε:
Αν και δεν αναφέρεται πουθενά στο manual κατι σχετικό ο πωλητής μου είπε ότι το dpf έχει θεωρητικά όριο ζωής 300.000 χλμ.
Λοιπόν εγώ παρέλαβα χθες και συμπλήρωσα ήδη το αστρονομικό ποσό των 150χλμ στο κοντερ.
εντυπώσεις αν και πρώιμες:
ο λεβιές στο δικό μου ΔΕΝ έχει parkinson.Καμία σχέση με το αυτοκίνητο που οδήγησα στο τεστ ντραιβ.ή είμαι τυχερός ή κάτι διόρθωσαν τα γερμανόπαιδα.
το αμάξι μαζέυει πανέυκολα χιλιόμετρα ήσυχα και ακούραστα.Για diesel έχει μεγαλύτερα ανοίγματα και τραβάει και πάνω από το παράθυρο 1750-2500 χωρίς να κρεμάει.Δεν το πίνω ακόμα γιατί τώρα γνωριζόμαστε αν και από την αντιπροσωπεία επέμεναν ότι το αμάξι δεν χρειάζεται στρώσιμο.Κάτω από τις 1500 δεν υπάρχει ζωή.Εντελώς ράθυμο και νωχελικό.Από κει και πάνω αρχίζει να ξυπνάει και αντεπιτίθεται.
Τιμόνι πλήρες και σε επαφή με τον δρόμο.Το σεταρισμα της ανάρτησης εξισορροπεί άνεση και κράτημα.Δεν είναι τρένο αλλά μπορεί να γίνει με άλλο σετ αμορτισερ αλλα σίγουρα θα κοπανάει παραπάνω.Σε καποια σημεία δείχνει ότι έχει σχετικά μικρή διαδρομή.Γενικα δείχνει πολύ καλοζυγισμένο στο δρόμο και πολύ ουδέτερο στο πάτημά του.
Μέση κατανάλωση κάτω από 8/100 δεν έχω δει με σβέλτη οδήγηση και χωρίς να προσέχω.
Στο eco pro εχει αργή απόκριση το γκάζι του.comfort και sport είναι πιο άμεσα.Την ώρα που έχεις βυθισμένο το δεξί πόδι αρκεί να πας στο επόμενο mode και η επιτάχυνση είναι εξαιρετικά άμεση,δείγμα ότι τα 3 προγράμματα δεν είναι είναι μούφα.
Αυτό που με ξίνισε λίγο είναι ο θόρυβος από τα runflat.Αδικούν το πολύ καλό σύνολο.Είναι ο μόνος ήχος που περνάει στη καμπίνα.Δεν είναι εχοχλητικός αλλά μια τετράδα καλά ελαστικα θα αναδείξει τη πατίνα του αμαξιού.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα λίγα χλμ μαζί του.
Σχεδον ολα τα ντιζελ της κατηγοριας κατω απο τις 1500σαλ ειναι νεκρα. Εξαιρεση ειδα μονο στο μοτερ της Alfa.
Η μεση καταναλωση που αναφερεις ειναι αδικαιολογητα ψηλη, ισως το πατησες λιγο παραπανω, και θα συμφωνησω με τον mrclouzo οτι στο στρωσιμο καλο ειναι να εισαι πιο συγκρατημενος.
Πολυ καλο νεο το οτι διορθωσαν το παρκινσον στο λεβιε. Επιτελους!
Τα runflat εγω δεν θα τα εβγαζα με τπτ γιατι αν σου κατσει λαστιχο, τοτε η μονη λυση ειναι η οδικη. Και σκεψου να εισαι σε κανα περιεργο σημειο...
Καλοταξιδο και απροβληματιστο σου ευχομαι να ειναι .