-
οπου και να κοιταξεις στην ιστορια οταν προσπαθησαν να σπασουν τα καθε φασιστικα κομματα το μονο που καταφεραν ηταν να τους δυναμωσουν και αλλο με πρωτο και καλυτερο παραδειγμα τον χιτλερ..
αλλα οπως το βλεπω δεν θα ηταν και εκπληξη εαν αυτο ειναι που θελουν οι δημοκρατικες δυναμεις σε αυτο την χωρα.. το μονο που θελουν τωρα ειναι εναν εμφυλιο για να φυγουν απο εδω..
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν εφάρμοζαν τον νόμο, αυτό το κόμμα απλά δεν θα υπήρχε στο κοινοβούλιο τί μου τσαμπουνας.Γιατί ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν εφάρμοζαν τον νόμο, αυτό το κόμμα απλά δεν θα υπήρχε στο κοινοβούλιο τί μου τσαμπουνας.
Γιατί ?
Γιατι ετσι λεει ο ινστρουχτορας
-
Και μετα οι δημοκρατικες εφημεριδες αρχισαν να κανουν την δουλεια τους (εμετικο τουλαχιστον για να μην αλλα και αλλα..)
δεν ειναι πολυ nsfw αλλα και παλι ζωο οποιος εδωσε το οκ
[spoiler:34oude21][/spoiler:34oude21]
(απο οτι λενε η φωτο τραβηχτηκε λιγο πριν πεθανει) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν εφάρμοζαν τον νόμο, αυτό το κόμμα απλά δεν θα υπήρχε στο κοινοβούλιο τί μου τσαμπουνας.
Γιατί ?
Αν και σου απαντησε αυτος που ψωνιζει χιουμορ απο το δελφιναριο (και ειναι και φασιστικης νοοτροπιας) , ας απαντησω κι’ εγω. Διαφοροι νομικοι λενε οτι το αρθρο 187 του Ποινικου Κωδικα προβλεπει τη διωξη των ηγετων εγκληματικης οργανωσης ( εγκληματικες οργανωσεις = τα παραστρατιωτικα τμηματα εφοδου της ΧΑ) ως ηθικων αυτουργων για τις παρανομες πραξεις των μελων της. Αλλοι νομικοι μιλανε για διευρυνση του αρθρου 187 (περι εγκληματικης οργανωσης) και του αρθρου 195 (περι του τι συνιστα καταρτιση ενοπλης ομαδας).
Δεν θα απαγορευθει η ΧΑ , αλλα ολοι θα συρθουν στα δικαστηρια με κατηγοριες κακουργηματικου χαρακτηρα και ουσιαστικα δεν θα μπορει να δρα σαν κομμα.Προσωπικα , δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι λυσεις με τη στενη νομικη εννοια μπορουν να οδηγησουν σε κατι σημαντικο. Το ζητουμενο ειναι η απονομιμοποιηση της ΧΑ (και του φασισμου) στην κοινωνια.
-
Για να γίνουν αυτά θα πρέπει να αποδειχθεί ότι οι εν λόγω ηγέτες έδωσαν εντολή για όσα συνέβησαν. Που το βρίσκω δύσκολο (να αποδειχθεί).
Συμφωνώ με την τελευταία παράγραφο: το να γίνει η ΧΑ παράνομη δεν θα αλλάξει τίποτα, όπως πχ. το ό,τι έγινε παράνομο το NSDAP ή πιο πρόσφατα το κόμμα του Ερμπακάν στην Τουρκία δεν εμπόδισε το διάδοχό του κόμμα του Ερντογάν να εμφανιστεί και να δράσει. Αν δεν εκλείψουν οι αιτίες που δίνουν ώθηση στη ΧΑ (και αυτές ΔΕΝ είναι τόσο απλές όσο 'οι Ελληνες είναι φασίστες' ) τότε όσο και να απαγορευτεί νομικά, δουλειά δε θα γίνει (άσε που μπορεί και να τους βοηθήσει)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οπου και να κοιταξεις στην ιστορια οταν προσπαθησαν να σπασουν τα καθε φασιστικα κομματα το μονο που καταφεραν ηταν να τους δυναμωσουν και αλλο με πρωτο και καλυτερο παραδειγμα τον χιτλερ..αλλα οπως το βλεπω δεν θα ηταν και εκπληξη εαν αυτο ειναι που θελουν οι δημοκρατικες δυναμεις σε αυτο την χωρα.. το μονο που θελουν τωρα ειναι εναν εμφυλιο για να φυγουν απο εδω..
Στη Γερμανία του σήμερα κάνουν ότι θέλουν οι φασίστες;
-
Η λύση είναι να σκοτωθεί ο φασισμός από τον ίδιο τον λαό. Δεν πίστευα ποτέ πάντως ότι θα βλέπαμε ναζιστική απειλή στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η λύση είναι να σκοτωθεί ο φασισμός από τον ίδιο τον λαό. Δεν πίστευα ποτέ πάντως ότι θα βλέπαμε ναζιστική απειλή στην Ελλάδα.απο ελληνες η γενικα μιλας τωρα?
-
Η λύση είναι να πειστεί ο λαός ότι ο φασισμός δεν είναι λύση για τα προβλήματά του (από τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος έως την ανεργία και την εγκληματικότητα)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η λύση είναι να σκοτωθεί ο φασισμός από τον ίδιο τον λαό. Δεν πίστευα ποτέ πάντως ότι θα βλέπαμε ναζιστική απειλή στην Ελλάδα.και τι ειναι ο φασισμος για να σκοτωθει απο τον λαο, περδικα;
και απο ποιον λαο αραγε; Αυτον που ψηφιζει κλεφτες επι 40χρονια;Η λύση είναι να πειστεί ο λαός ότι ο φασισμός δεν είναι λύση για τα προβλήματά του (από τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος έως την ανεργία και την εγκληματικότητα)
και για να γινει αυτο, πρωτα απο ολα χρειαζεται παιδεια και στοιχειωδης νοημοσυνη.
μεχρι να αποκτηθουν αυτα, μια βελτιωση της οικονομικης καταστασης θα βοηθουσεποσο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ειναι ο Θεμος ΓΤΜΠΤΠ
-
- άπειρο στον nass.
Το αίτημα δεν πρέπει να είναι 'τσακίστε τους φασίστες'/'πάμε όλοι σε αντιφασιστικές πορείες' και άλλα όμορφα και χαρωπά, ούτε καν να 'καταδικάσουν' τα πολιτικά κόμματα τη βία.
Το ζήτημα είναι να τηρηθούν οι γ@μημένοι οι νόμοι. Να μην αυθαιρετεί ούτε ο αστυνομικός πυροβολώντας, αλλά και να κόβεται ο κώλος κάθε καραγκιόζη που πάει να κάνει 'ντου'.
Να μπορεί ο αστυνομικός να κάνει τη δουλειά του απέναντι σε κακοποιούς, όμως ταυτόχρονα να μη μπορεί να αυθαιρετήσει απέναντι σε διαδηλωτές.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
περδικα;Φίδι! Αν και είναι παρεξηγημένο ζώο το φίδι, προσωπικά το συμπαθώ όπως όλα τα πλάσματα της φύσης (εκτός από τα κουνούπια κατά των οποίων έχω κηρύξει γεννοκτονία ).
Να μπορεί ο αστυνομικός να κάνει τη δουλειά του απέναντι σε κακοποιούς, όμως ταυτόχρονα να μη μπορεί να αυθαιρετήσει απέναντι σε διαδηλωτές.
Μακάρι, αλλά που;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Και μετα οι δημοκρατικες εφημεριδες αρχισαν να κανουν την δουλεια τους (εμετικο τουλαχιστον για να μην αλλα και αλλα..)
δεν ειναι πολυ nsfw αλλα και παλι ζωο οποιος εδωσε το οκ
[spoiler:20mkk51c][/spoiler:20mkk51c]
(απο οτι λενε η φωτο τραβηχτηκε λιγο πριν πεθανει)ΓΤΠ cabala ^ 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
περδικα;
Φίδι! Αν και είναι παρεξηγημένο ζώο το φίδι, προσωπικά το συμπαθώ όπως όλα τα πλάσματα της φύσης (εκτός από τα κουνούπια κατά των οποίων έχω κηρύξει γεννοκτονία ).
ε το φιδι δεν σκοτωνεται με συνθηματα, 3 πορειες στο κεντρο, 4 καμμενα καταστηματα, 5 αυτοκινητα, και δηλωσεις των πολιτικων αρχηγων. Αυτο λεμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για να γίνουν αυτά θα πρέπει να αποδειχθεί ότι οι εν λόγω ηγέτες έδωσαν εντολή για όσα συνέβησαν. Που το βρίσκω δύσκολο (να αποδειχθεί).Συμφωνώ με την τελευταία παράγραφο: το να γίνει η ΧΑ παράνομη δεν θα αλλάξει τίποτα, όπως πχ. το ό,τι έγινε παράνομο το NSDAP ή πιο πρόσφατα το κόμμα του Ερμπακάν στην Τουρκία δεν εμπόδισε το διάδοχό του κόμμα του Ερντογάν να εμφανιστεί και να δράσει. **Αν δεν εκλείψουν οι αιτίες που δίνουν ώθηση στη ΧΑ (και αυτές ΔΕΝ είναι τόσο απλές όσο 'οι Ελληνες είναι φασίστες' **:whatever: ) τότε όσο και να απαγορευτεί νομικά, δουλειά δε θα γίνει (άσε που μπορεί και να τους βοηθήσει)
Εχει ξανασυζητηθει αυτο, τον τελευταιο χρονο σιγουρα... για ρωτα ομως τη γνωμη πολλων εδω μεσα, ή κανε ενα search και θα δεις το 'Ελληνες κρυφοφασιστες' να ξεστομιζεται αδιακριτα απο τα αριστερα παραλυμενα καθε απόχρωσης και προέλευσης.
Μπορει να ειναι 100 ατομα μοιρασμενα σε 101 παραταξεις*, αλλα εχουν τουλαχιστον ενα κοινο: Την επωδο 'οι Ελληνες ειναι φασιστες'. Μια μικρογραφια της κοινωνιας ειμαστε και εδω, πιστευεις οτι αυτο το ηλιθιο τσουβαλιασμα και ΒΡΙΣΙΑ οσων δε συμφωνουν μαζι τους δεν το εχει νιωσει στο πετσι του και ο μεσος ανθρωπος εκτος της δικης μας περιεργης μαζωξης?
- ας μας πει εδω ο φορουμικος Δανίκας αν αυτο το αστειο ειναι πετυχημενο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
περδικα;
Φίδι! Αν και είναι παρεξηγημένο ζώο το φίδι, προσωπικά το συμπαθώ όπως όλα τα πλάσματα της φύσης (εκτός από τα κουνούπια κατά των οποίων έχω κηρύξει γεννοκτονία ).
ε το φιδι δεν σκοτωνεται με συνθηματα, 3 πορειες στο κεντρο, 4 καμμενα καταστηματα, 5 αυτοκινητα, και δηλωσεις των πολιτικων αρχηγων. Αυτο λεμε.
Εγώ ξέρω 1-2 τρόπους. Πες μας όμως και εσύ μερικούς πιο μετριοπαθείς αν θες.
-
Μην ζητάτε απο μένα νασσ λύσεις στα στενά όρια του νόμου, εδώ μέσα θεωρείτε ότι η εφαρμογή του (ποινικού) νόμου λύνει το 95%
των προβλημάτων.
Για μένα το πρόβλημα του εκφασισμού της κοινωνίας είναι πολύ πιο σοβαρό απ το να μπουν 5 γυφταραίοι φυλακή ή να διαλυθεί η ΧΑ
-
και πως λυνεται το προβλημα του εκφασισμου εκτος των οριων του νομου;
-
περιμένω να δω το βίντεο για να βγάλω συμπέρασμα και θα σου πω
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]