-
Το ΣΚ που μας πέρασε άφησα στην ησυχία του το Megane μου και άρπαξα το ClioIII της αδερφής μου για ένα ταξιδάκι που έπρεπε να κάνω. Τρίκαλα-Γρεβενά-Κοζάνη-Τρίκαλα. Μια διαδρομή που απολαμβάνω με κάθε ευκαιρία.
Εντυπωσιάστηκα από το πώς το Clio έμπαινε στις σφικτές στροφές, χωρίς καθόλου μούτρα και γενικά πολύ μα πολύ προβλέψιμο και ουδέτερο στις εξόδους. Σε σχέση με το Megane που δεν αργεί να κουνήσει πισινό, είναι πολύ πιο φιλικό και έμπιστο. Αρκετά καλή η κλιμάκωση (με 3η έβγαζα και τις αλλεπάλληλες φουρκέτες), κι ας μην είναι τόσο ωραίος σε αίσθηση ο επιλογέας (είναι όμως σε καλύτερη θέση από το Megane). Εντάξει, το μοτέρ (1.2tce) δεν μπορεί να συγκριθεί απευθείας με το 1.4tce. Και κάτω από τις 2000rpm είναι πολύ εμφανής η διαφορά. Αλλά στο τέλος τα 6.2l/100km παρά τον έντονο ρυθμό είναι απλά άπιαστα!!
Το μεγαλύτερο φάουλ του Clio (από την πρώτη στιγμή το καταλαβαίνει κανείς) είναι η ανύπαρκτη πλευρική στήριξη των καθισμάτων. Απορώ πώς το κατάφεραν.
Μου άρεσε! -
facelift: http://news.autoplus.fr/news/1474770/Fr ... %C3%A9gane
-
-
Πανέμορφη η νέα μούρη!
Ειδικά το 5θυρο αγρίεψε πολύ! -
Εσένα σ' έχουν φάει οι γκόμενες Samatista μου φαίνεται
Έχεις χαθεί τελευταία
Επίσης να κοιτατε και γύρω σας στο δρόμο γύρω απο την Πανεπιστημίου γιατί σας βλέπουμε αλλα πάτε κοντά τις γκομενες και δεν βλεπετε γύρω σας μου φαίνεται -
To rs τα σπάει!
-
-
Το μαύρο RS ... πολύ μαύρο το έβγαλαν!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μαύρο RS ... πολύ μαύρο το έβγαλαν!Τελικά στα αυτοκίνητα (όπως και στις μηχανές εδώ και πολλά χρόνια) με τόσο πολλά μαύρα εξαρτήματα, το μόνο χρώμα που δεν ταιριάζει στο αυτοκίνητο είναι το μαύρο.
-
Οντως πολυ ομορφη η νεα μασκα.
Καμια φωτογραφια με το κ@λο του 5-θυρου και του εσωτερικου υπαρχει;
-
Ειχα μαύρα αυτοκίνητα και την επομένη της παραλαβής το μετάνιωνα. Ποτέ ξανά...
-
To χρειαζόταν το facelift του.
-
-
To δικό μου 5θυρο GT Line dci 130 ήταν να το παραλάβω τέλη Ιουλίου, τελικά μου είπαν τέλη Οκτωβρίου γιατί η παραγωγή θα άρχιζε Σεπτέμβριο. Λέτε να πάρω το facelift?????
-
1o τρίμηνο του 14 λέει έναρξη διάθεσης.
Αρα δύσκολο.edited
-
Όμορφο το facelift, δε λέω, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αρμονικότερο είναι πάντα το αρχικό σχέδιο. Το ίδιο και για το Megane.
Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να λέω κάθε μέρα που κοιτώ το δικό μου, χεχε! -
Στο 3θυρο ισχύει. Το 5θυρο τώρα έγινε όμορφο.
Sent from my Sony Fola
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
1o τρίμηνο του 14 λέει έναρξη διάθεσης.
Αρα δύσκολο.edited
ναι όντως, γιατί η μάσκα του GT είναι πολύ ωραία και (τσάμπα μάλλον) γλυκάθηκα. Αν και η παραγωγή του είχε σταματήσει από τον Ιούλιο.... Και θα άρχιζε Σεπτέμβριο.
-
Αλήθεια τα Renault Megane hatchback που έρχονται στην Ελλάδα είναι Made in France ή Made in Turkey;
Εδώ φωτογραφία από το αυτοκίνητο υπ'αριθμόν 4.000.000 που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της κοινοπραξίας Oyak-Renault (Oyak 49%, Renault 51%) το 2012 και ήταν ένα Megane όχι sedan (που νόμιζα ότι μόνο αυτά κατασκεύαζαν στην Τουρκία) αλλά Hatchback!!! Μετά πως να μην έχει καταρρεύσει η παραγωγή αυτοκινήτων στη Γαλλία;;;
-
Από Τουρκία νομίζω έρχεται μόνο clio iv και όσο κυκλοφορούσε Fluence, από τα πρόσφατα μοντέλα.
Renault Megane III