-
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι πιο ενδιαφέρον για έναν βενζινοκέφαλο το πως στρίβει ένας καθημερινός κουβάς στην πίστα από το που έχει ωραία στριφτερή διαδρομή χωρίς κίνηση κτλ. αλλά τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.
-
(ξαναγράφω το ποστ μου από μνήμης μπας και δε σβηστεί αυτή τη φορά) Καταντάς γραφικός-βαρετός [Mod]
Οι διαφημιζόμενοι ενδιαφέρονται για την κυκλοφορία και την ποιότητα (σαν καταναλωτές) του κοινό, το περιεχόμενο του μέσου έχει μακράν μικρότερη σημασία.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
(ξαναγράφω το ποστ μου από μνήμης μπας και δε σβηστεί αυτή τη φορά) Καταντάς γραφικός-βαρετός [Mod]Οι διαφημιζόμενοι ενδιαφέρονται για την κυκλοφορία και την ποιότητα (σαν καταναλωτές) του κοινό, το περιεχόμενο του μέσου έχει μακράν μικρότερη σημασία.
Μια διαφωνία σε αυτό.
Αν εγώ είμαι ο αντιπρόσωπος της Omega και διαθέτω το ωραίο μου budget σε ένα σοβαρό αντρικό περιοδικό (say ex-STATUS, Θεός σχωρέστο) θα ξενερώσω απίστευτα αν δω ότι το περιοδικό αυτό αρχίζει να αποκτά ύλη επιπέδου MAX POWER, Πρωταθλητής κλπ κάτι που προφανώς θα επηρρεάσει στο άμεσο μέλλον το κοινό του περιοδικού.
-
Η διαφωνία που είναι?
Διεγράφη off-topic. Κανένα post δε σβήστηκε. Τέλος της συζήτησης._ [Mod]
-
Μιας και κάπου αναφέρθηκε ο Πατέλος, να πούμε ότι το έχει ρίξει στην ποδηλασία και αυτές τις μέρες βρέθηκε εδώ για μια διαδρομή 1.418 χλμ με ποδήλατο...
-
Μάλλον κατάλαβα λάθος το παρακάτω υπογραμμισμένο.
Οι διαφημιζόμενοι ενδιαφέρονται για την κυκλοφορία και την ποιότητα (σαν καταναλωτές) του κοινό, το περιεχόμενο του μέσου έχει μακράν μικρότερη σημασία.
Το περιεχόμενο του μέσου (περιοδικό) έχει μεγάλη σημασία γιατί επηρρεάζει την ποιότητα του κοινού που το αγοράζει.
Αυτό πάντως
Για μενα ο Πατελος ηταν ο απολαυστικοτερη πενα του Drive και απ οτι φαινεται αναντικαταστατος.
ήταν γαμάτο lol.
Είναι σαν να διαβάζεις συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού όπου να τη ρωτάνε 'Πώς νιώθεις που είσαι η ομορφότερη γυναίκα στην Ελλάδα;' και αυτή να απαντά 'Θέλω να αγαπούν τη Ναταλία σαν άνθρωπο και όχι σαν κορμί'.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτό πάντως
Για μενα ο Πατελος ηταν ο απολαυστικοτερη πενα του Drive και απ οτι φαινεται αναντικαταστατος.
ήταν γαμάτο lol.
Είναι σαν να διαβάζεις συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού όπου να τη ρωτάνε 'Πώς νιώθεις που είσαι η ομορφότερη γυναίκα στην Ελλάδα;' και αυτή να απαντά 'Θέλω να αγαπούν τη Ναταλία σαν άνθρωπο και όχι σαν κορμί'.
+1000
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν κάποιος πιτσιρικάς έχει αυτές τις προτεραιότητες, θα πάρει ένα κλουβάτο 106 με 3 χιλιάρικα.Ο πιτσιρικάς δε θα πάρει αυτοκίνητο, θα του το πάρουν.
...και δε θα του πάρουν κλουβάτο 106 15ετίας αλλά ένα Corsa, Micra κλπ.
Τον ενδιαφέρει λοιπόν και πολύ μάλιστα τι κάνει στην πίστα, γιατί σε αυτό θα οργιάσει.
Αυτά βέβαια προ κρίσης. Πλέον ο πιτσιρικάς θα οδηγήσει ό,τι υπάρχει ήδη διαθέσιμο, και θα μπει στο net για ενημέρωση. Αγοράζουν τα πιτσιρίκια περιοδικά? (ρωτάω, δεν ξέρω...) -
Διαβασα το #3 σημερα. Διαρκης η βελτιωση, ειδικα αν το 'διαβαζεις αναποδα'.
Αντε ντεεεεε!!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μιας και κάπου αναφέρθηκε ο Πατέλος, να πούμε ότι το έχει ρίξει στην ποδηλασία και αυτές τις μέρες βρέθηκε εδώ για μια διαδρομή 1.418 χλμ με ποδήλατο...Πέτυχα πρόσφατα στο άσχετο τον Πατέλο σε μια εκδρομή στο Οίτυλο στη Μάνη, εκεί που όλοι μαζευόμασταν για πρωινό εκείνος επέστρεφε ιδρωμένος από ένα ζεσταματάκι 70 χλμ. μέχρι το Γερολιμένα και πίσω
(Και είχα και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του για τα περιοδικά αυτοκινήτου γενικά και για τις περιπέτειές του με το Drive ειδικότερα )
-
Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν μια δεκαετία που τον συναναστρεφόμουν, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, είχε παραπανίσια κιλά κι όλο έκανε κάτι δίαιτες τύπου Γκί(μπ)λι Diet.
Το κέρδισε το δικαστήριο από το Drive; -
@dimasbas
Ο Χαρίτος δεν έμεινε μόνο στη συγκεκριμένη πατάτα (που για μένα όφειλε μια δημόσια συγνώμη) αλλά παράφρασε ξανά το συγκεκριμένο άρθρο για να γράψει νέο πόνημα σχετικά με την κρίση στο προσωπικό του βλογκ.Και η λεπτομέρεια του να τραβάς τα βυζιά σου είναι ότι μπήκαν διάφοροι από κάτω και του βαράγαν παλαμάκια για το πόσο γαμάτο ήταν εκείνο το άρθρο και του ότι μας έχει λείψει η πένα σου μπαρμπα Χαρίτε.
www.thrasos.gr@nass
Πριν κάποια χρόνια σε σχόλιο για την ιστορία με τους τσουτσουνομεγενθυντές στο forum του drive ο Πατέλος είχε γράψει κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς) που έδειχνε ότι και αυτός είχε ξενερώσει με αυτή την ιστορία.
Οπότε φαντάζομαι θα σου έκραξε τον Χατζάρα.Το πρόβλημα μου με τον Πατέλο ήταν ότι ανέπτυξε ένα αδικαιολόγητα τεράστιο καλάμι το οποίο επισκίασε όλο το περιοδικό και γενικά έβγαζε ένα τελικό αποτέλεσμα αχταρμά.
Πράγμα άσχημο όταν έχεις αγαπήσει ένα περιοδικό για χρόνια.Εκεί που μέχρι και το '04 έβαζαν οδηγούς αγώνων να κάνουν τις δοκιμές με πολύ ωραία και συγκεκριμένα σχόλια, ξαφνικά προέκυψε Πατέλος (με μόνη αγωνιστική εμπειρία κάποιους αγώνες ενιαίου γαρνιρισμένους με έβγα) που έβγαζε ΤΑ δογματικά συμπεράσματα με απόλυτο ύφος που έκανε τον Clarkson να μοιάζει με μαθητούδι.
Κουραστικό-βαρετό.Ο Πατέλος θα πρεπε να κάνει αυτό που κάνει τώρα ο Γεωργιάδης.
Περί Drive.
Αγοράζω εδώ και κανά χρόνο τεύχη αλλά σπάνια.
Δεν αφήνω τεύχη όπως το περσινό με τις Ferrari και το φετινό με τις Maserati.
Drive παλαιάς κοπής.Αν χτίσουν το περιοδικό με τον τρόπο που πρέπει δεν θα έχουν να ασχοληθούν με καμία αντιπροσωπεία.
Ένα μέσο με μεγάλη κυκλοφορία και μεγάλη αναγνωσιμότητα (που ήταν το δυνατό σημείο του Drive παλιά) δεν εξαρτάται από 1-2 διαφημιζόμενους.
Σχετικά με την αναφορά σε αγώνες καρτ που οργανώνει forum κατόχων θα έλεγα ότι πρέπει να παίξουν ακόμα πιο πολύ το χαρτί των forum.
Να τους καλούν σε δοκιμές, να τους δημοσιεύουν απόψεις και γενικά να τους δώσουν λόγο. -
Εδώ δε μιλάμε για περίπτωση στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος αλλά στους μονόφθαλμους βασιλεύει ο τυφλός, τόσο ΓΤΠ.
Αν δεν είχα διαβάσει κείμενα όσων αναφέρετε θα νόμιζε πως μιλάμε ρεαλιστικά. Τώρα είναι beyond funny
-
το ντραιβ εχει ξεσκιστεί να κάνει αποστολές με υπεραυτοκίνητα κ μάλιστα σε πίστες. αυτό το μήνα 911 κ r8 στο Σπα
-
Καλησπερα σε ολους στο φορουμ εχει κανεις καμια ιδεα τι γινεται με το autobild? Καλοι και οι 4 τροχοι βεβαια αλλα το autobild ειχε το καλο οτι εβγαινε καθε εβδομαδα.Υπαρχει κανενα νεο ?
-
ποιο bild ρε φιλε...την αλλη παρασκευη νεο drive με αφιερωμα στις 911 να τρελαθουμε οπως τον παλιο καλο καιρο !!!
-
Και οι 4τροχοι θα έχουν αφιερωμα στις 911.wtf.Γιατι τώρα τελευταία έχουν τόσες ιδιες δοκιμές;
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Και οι 4τροχοι θα έχουν αφιερωμα στις 911.wtf.Γιατι τώρα τελευταία έχουν τόσες ιδιες δοκιμές;Δεν είναι τώρα τελευταία, πάντα έτσι ήταν. Λογικό αφού τα ίδια δημοσιογραφικά αυτοκίνητα υπάρχουν για όλα τα περιοδικά.
-
Εμένα πάλι το auto-bild δε μου έλειψε καθόλου. Μια ακόμα φορά να διαβάσω συγκριτικό με vag που να του ρίχνουν όλοι στα αυτιά , αλλά το συμπέρασμα να είναι : πάρτε το vag γιατί είναι 'ολοκληρωμένο' αυτοκίνητο και....
Η καλύτερη στήλη του ήταν αυτή με τα μεταχειρισμένα , όπου είχε πίνακες με τα προβλήματα που είχε το κάθε μοντέλο ανάλογα με την παλαιότητα. Άλλο πάρτυ εκεί. Κάτι ασφάλειες καμένες και σκουριά σε γαλλικά/ιταλικά χαρακτηρίζονταν σοβαρές βλάβες και κάτι κιβώτια dsg σε vag είχε μια απλή αναφορά σαν να μην τρέχει τίποτα. Ούτε για την τουαλέτα το συγκεκριμένο..... -
Το autobild οσες φορες επεσε στα χερια μου, σε κουρεια ή αναμονη ιατρειου ,συναγωνιζεται σε επιπεδο το autotriti και ειναι εντελως κολλημενο με τα vag. ελεεινο περιοδικο. και τι να πεις αλλωστε και ανα βδομαδα...εκ των πραγματων δε θα μπορουσε να ειναι κατι ανωτερο.
Περιοδικά Αυτοκινήτου