-

-
?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
?Είναι το 2014 LCI και βγαίνει και σε διχρωμία από το εργοστάσιο. Το συγκεκριμένο μου φαίνεται
-
Νομιζα ψωνισες κ ηταν η δικη σου
Βαζω και μια φωτο του ιδιου (νομιζω) συνδιασμου σε καλυτερη ποιοτητα Spoiler γιατι ειναι λιγο μεγαλη η αναλυση
[spoiler:2l6kbfw1]
[/spoiler:2l6kbfw1] -
Εντάξει, αυτή είναι ίσως η μοναδική BMW που θα αγόραζα απο της φρέσκιες...
-

-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Κίκιζας;
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:

+1
Μου αρέσουν οι ζάντες και το αυτοκίνητο αλλά όχι το χρώμα και καθόλου η συγκεκριμένη διχρωμία. -
Ακυρη η διχρωμια.Δε μου αρέσει καθόλου.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Με τις υγείες μας...
Eμενα που με βλεπεις,εχω δει σταρλετ να διπλωνει με δευτερα στην Κ8 στα Μεγαρα,
εχω δει λαστιχο απο Κορολα στο ΣΕΦ στο Φαληρο να καιγεται κυριολεκτικα,να καιγεται!!
Κι'οταν ημουν εκει εξω,στρατιωτη,σκεφτομουν οτι μια μερα θα φτιαξω και εγω το Εσκορτ 1100 του μπαμπα μου, και θα ακουσω. τον ηχο της μιζας να το ξεκινα!
Πισωκουνα σου λεω...απολαυση!Κοινως, τι να κλασει ο Τζουτζουκιαν-πως-τον-λενε,μωρε!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
εχω δει λαστιχο απο Κορολα στο ΣΕΦ στο Φαληρο να καιγεται κυριολεκτικα,να καιγεται!!Το είχαν βάλει φωτιά οι γαύροι όταν έχασαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κίκιζας;

-
-
Το καλύτερο Μ3 αυτή τη στιγμή εκεί έξω και από τα πιο όμορφα. Τα λόγια είναι περιττά:

Βεβαίως δεν είναι γνήσιο facelift (ούτε CS), αλλά φοράει φανάρια/πορτ-μπαγκάζ από facelift και έχει κρεμαγιέρα και φρένα από CSL. Ελληνικό, 2003 και μόλις 20Κ κμ.
Η τιμή του βεβαίως είναι εκτός πραγματικότητας...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3922080/
Νταξ...
-
Αν δεν είχε καβαλήσει και το πεζοδρόμιο τι καλά που θα ήταν.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν δεν είχε καβαλήσει και το πεζοδρόμιο τι καλά που θα ήταν.Δε νομίζω να το άφησε εκεί, προφανώς είναι για τις συνθήκες της φωτογράφισης.
-
Εχουν παλιωσει λιγο αυτα τα αυτοκινητα και φανταζομαι η ιδιοκτησια ειναι εκτος πραγμάτικοτητας στην σημερινη κατασταση.
-
H M3 E46 όσο και να πάλιωσε δίνει αυτό που πρέπει να δώσει σε όποιον ξέρει τι θέλει.
-
Μιλάμε για all time classic αυτοκίνητο που θα παραμείνει σχεδιαστικά αναλλοίωτο στο χρόνο.
Ανταλλακτικά αν ξέρεις που να ψάξεις, βρίσκεις και το service δεν είναι καθόλου απαγορευτικό ιδιαίτερα σε σχέση με τα Ε92 Μ3.
Οδηγικως τωρα, για μένα τουλάχιστον, παραμένει καλύτερο και απο Ε92 Μ3 και απο E60 M5 που είναι θεωρητικά πιο σύγχρονες.
Δεν υπάρχει το αυτοκίνητο!!!!
Το συγκεκριμένο πάντως είναι υπερβολικά ακριβό, παραγωγής 9/2001 και το έχει μετατρέψει (άριστα θα έλεγα) σε facelift.
Για μένα το συγκεκριμένο αξίζει 15-17Κ. Τόσα θα τα έδινα, ούτε 25Κ, ούτε και 20Κ.
Ααααααα και επίσης, σόρι...δεν είναι ελληνικό αλλα γερμανικό.
Sent from a mobile device
BMW FORUM