-
marketing
-
Τα 400 της VAG ειναι πραγμάτικη τελικη, το corvette Z06 πιανει με το ζόρι τα 320 και δέν ειπε ποτέ σε κανεναν οτι μπορει να πιάσει 500. Το νουμερο που κουβεντιαζουμε δειχνει τον χαρακτηρα του αυτοκινητου οπως το 0-100 ή το 0-150-0. Οσο πιὀ μεγαλο ειναι τοσο ποιο χαλαρα οδηγιέται.Σκεψου οτι ταξιδεύεις με 200 σταθερα, τι θα προτιμουσές να εχεις 2750rpm ή 4200.
Ο κινητήρας αύτος εχει 45kg ροπής απο τις 1500rpm και μπορει να διαχειριστει τοσο μεγάλες σχέσεις, δεν είναι σαν ενα 2λιτρο turbo με 500hp που για να εχει τα 45κιλα πρεπει να μένει πανω απο τις 3500στροφες αλλιως παπαλα και αρα σφικτο κιβώτιο και πάλη με τόν λεβιέ των ταχυτήτων.. -
Ferrari 458. Πραγματική τελική 330 στις 8800 RPM. Άρα σαπάκι.
-
Δεν ειπα ποτε οτι αυτα που ειναι ρυθμισμένα ετσι ειναι σαπακια,ειπα οτι τα οδηγάς με περισότερες στροφες απο οτι χρειάζεται στό 99.9% των περιπτώσεων(ποσο συχνα παει κανεις μέ 330)
Απο την αλλη καί η corvette 320 στις 7000 βγαζει, απλα αντι για εκτη εχει πέμπτη
και στο κατω κατω το νουμερο της θεωρητικής τελικης ειναι εκει για να το επιλεξει αυτος που θελει να εχει αυτο το χαρακτηριστικο το αυτοκίνητο του. -
Οδηγώντας τέτοια αυτοκίνητα ένιωσες ότι ήταν 'κοντά' από άποψη κλιμάκωσης; Προσωπικά μου αρέσει πολύ το κοντό κιβώτιο και τα πολύ γρήγορα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα (σύμφωνα με την καμπύλη ισχύος/ροπής του κινητήρα τους) είναι γενικά 'κοντά'. Τα αμερικανά από την την άλλη βάζουν 6η που με 2000 άλογα θα χτυπούσε 500. Γελάει ο κόσμος.
-
Καλά όλοι εσείς που νομίζετε ότι ο Κορρές είναι loser και άχρηστος,είστε για γέλια.
Ο τύπος κάνει κάτι που εσείς δεν θα μπορούσατε να κάνετε με όλο το ΑΕΠ της Αμερικής,και νομίζετε ότι μπορείτε να τον κρίνετε κιόλας.
Ας το δοκιμάζατε τουλάχιστον να μας πείτε αν είναι 'καλό' το εργαλείο...Σχόλια από τη καρέκλα όλοι μπορούν να κάνουν.
Το αυτοκίνητο δεν σχεδιάστηκε προφανώς για να το αγοράσουν Έλληνες (χαχαχα),αλλά Αμερικανοί,Άραβες,Ρώσοι κλπ...
Οι οποίοι έχουν λεφτά και θα πλήρωναν για κάτι που αξίζει.Κάποια στιγμή κάποια από αυτά θα βρουν το δρόμο τους στο εξωτερικό.
Το ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο όλοι το ξέρουμε,αυτό δεν αναιρεί την μεγάλη αξία και προοπτική που έχει για το μέλλον.Κάποια στιγμή αυτό θα το δουν έξυπνοι άνθρωποι και θα πληρώσουν για αυτό.Όλους εσάς που κρίνετε χωρίς να έχετε γνώση εκ των έσω,μάλλον σας γράφει στα τέτοια του ο Κορρές.
Από ειδικούς άλλο τίποτα στη χώρα αυτή.
Οι προκλητικοί χαρακτηρισμοί δε χρειάζονται, 'you made your point', που θα λέγανε στο χωριό μου, χωρίς αυτούς [Mod]Άντε να μην το συνεχίσω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οδηγώντας τέτοια αυτοκίνητα ένιωσες ότι ήταν 'κοντά' από άποψη κλιμάκωσης; Προσωπικά μου αρέσει πολύ το κοντό κιβώτιο και τα πολύ γρήγορα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα (σύμφωνα με την καμπύλη ισχύος/ροπής του κινητήρα τους) είναι γενικά 'κοντά'. Τα αμερικανά από την την άλλη βάζουν 6η που με 2000 άλογα θα χτυπούσε 500. Γελάει ο κόσμος.Ακριβως επειδη εχω οδηγήσει αυτοκίνητο τετοιο μπορω να πω οτι οταν θες να πλακωνεσαι, το κοντο σασμαν ειναι οτι καλύτερο και οταν δεν θες δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι ειναι τοσο δύσκολο να καταλαβει καποιος αυτο που λεω.Αυτο που εγω δεν καταλαβαινω εγω, ειναι πως καποιος κρινει ηλιθια την σχεδιαστική επιλογή μιας εταιρίας οπως η GM σε ενα μοντέλο που ειναι ομολογουμένος επιτυχημένο τόσο αβίαστα!!
Και αλήθεια, εσύ εχεις οδηγήσει ποτέ σου αυτοκίνητο μέ 7000κυβ. και κοντο σασμάν; ..ή μακρύ;;
Εχεις σχεδιάσει ποτέ το οτιδήποτε που να εχει δουλέψει κιόλας; -
Η GM ενδιαφερεται και για το cruising, οποτε εχει τις αναλογες σχεσεις σε συνδυασμο με τα χαρακτηριστικα λειτουργιας του μοτερ. Οι ευρωπαιοι κατασκευαστες supercars εχουν αλλες προτεραιότητες καθως τα αυτοκινητα τους ειναι πιο 'ειδικα'. Αναλογως που απευθυνεται ο καθενας λοιπον.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Α. Δεν απαντησες στις ερωτήσεις μου, και
Β. Αρα, δεν γελάς με την συγκεκριμένη σχεδ. επιλογη; -
Ποιές είναι οι ερωτήσεις; Αν έχω οδηγήσει τόσο δυνατό αυτοκίνητο; Ναι. Αλλάζει κάτι όμως;
Δεν σχολίασα καθόλου το δημιούργημα του κ. Κορρέ. Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για κάτι τέτοιο. Σχολίασα μόνο το ότι δεν είναι θέσφατο το ότι πρέπει ένα αυτοκίνητο δρόμου να έχει ντε και καλά μακριές σχέσεις. Υπάρχουν και άλλες προτεραιότητες, ανάλογα με την φιλοσοφία κατασκευής. -
Γ. Είστε και οι 2 τελείως off topic
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Οσον αφορα την τελικη ταχυτητα. Οσο μεγαλυτερη ειναι αυτη δεν σημαινει απαραιτητα οτι το οχημα οδηγειτε πιο χαλαρα. Ισως πιο σωστο θα ηταν να αναφερθει σε μια κλιμακωση κιβωτιου που δινει τοσα χιλιομετρα ανα 1000 σαλ. Κακα τα ψεματα το υβριδικο μου μπορει ανετα να κινηθει με 100 kmh στις 1900 σαλ αλλα η τελικη του (180kmh) ειναι σαφως μικροτερη απο την τελικη μιας Φ1 ρυθμισμενης για το Μονακο που εχει τελικη καπου στα 300kmh (αλλα στις 18000 σαλ).
Απο εκει και περα ευχομαι απο βαθους καρδιας το project να παει καλα καθως η αναρτηση του παρουσιαζει ενδιαφερον (δεν εχω τις γνωσεις που εχει ενας Μηχανολογος ωστε να καταλαβει οτι κατι που βλεπει το εχει ξαναδει).
Ο Κορρες ειναι ενδιαφερον ανθρωπος πολυπραγματογνωμων και πολυμηχανος. Δεν ξερω τι σχεση εχει πια με το συγκεκριμενο project. Η ιστορια ομως μας διδασκει οτι σε αυτον το χωρο δεν εχει σημασια μονον το μερακι και ο χρονος αλλα και η οικονομικη επιφανεια της εταιρειας που ετσι και αλλιως στην Ελλαδα ειναι ανυπαρκτη. Οποτε πραγματικα το εργο της εταιρειας ειναι πολυ δυσκολο.
-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
Καλά όλοι εσείς που νομίζετε ότι ο Κορρές είναι loser και άχρηστος,είστε για γέλια.
Ο τύπος κάνει κάτι που εσείς δεν θα μπορούσατε να κάνετε με όλο το ΑΕΠ της Αμερικής,και νομίζετε ότι μπορείτε να τον κρίνετε κιόλας.
Ας το δοκιμάζατε τουλάχιστον να μας πείτε αν είναι 'καλό' το εργαλείο...Σχόλια από τη καρέκλα όλοι μπορούν να κάνουν.
Το αυτοκίνητο δεν σχεδιάστηκε προφανώς για να το αγοράσουν Έλληνες (χαχαχα),αλλά Αμερικανοί,Άραβες,Ρώσοι κλπ...
Οι οποίοι έχουν λεφτά και θα πλήρωναν για κάτι που αξίζει.Κάποια στιγμή κάποια από αυτά θα βρουν το δρόμο τους στο εξωτερικό.
Το ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο όλοι το ξέρουμε,αυτό δεν αναιρεί την μεγάλη αξία και προοπτική που έχει για το μέλλον.Κάποια στιγμή αυτό θα το δουν έξυπνοι άνθρωποι και θα πληρώσουν για αυτό.Όλους εσάς που κρίνετε χωρίς να έχετε γνώση εκ των έσω,μάλλον σας γράφει στα τέτοια του ο Κορρές.
Από ειδικούς άλλο τίποτα στη χώρα αυτή.
Οι προκλητικοί χαρακτηρισμοί δε χρειάζονται, 'you made your point', που θα λέγανε στο χωριό μου, χωρίς αυτούς [Mod]Άντε να μην το συνεχίσω.
Και πού ξέρεις πόσα λεφτά έχω εγώ και αν μπορώ να το αγοράσω; Ή είσαι απλά ρατσιστής από την ανάποδη;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Οι ξένοι μας παίρνουν τις επιχειρήσεις, τα οικόπεδα-φιλέτα, τώρα θα μας πάρουν και τα αυτοκίνητά μας. Ελπίζω ο κ. Κορρές να μην εκπορνευτεί στο βωμό του χρήματος και να αντισταθεί στο ξεπούλημα της χώρας μας.
-
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.
-
Μπράβο στην προσπάθεια του κ.Κορρέ, όσο για όλα τα υπόλοιπα που διάβασα παραπάνω, από τους κ.κ. ''αρχιμηχανικούς'' περιμένω να δω την δική τους προσπάθεια απέναντι στου κ.Κορρέ, αλλιώς είστε όλοι αλλά λόγια να αγαμπιώμαστε, όπως πάντα.
-
Μου αρέσει που για να πεις μπράβο μπορείς να είσαι οτιδήποτε, από τυρέμπορας μέχρι τραγουδιστής.
Αλλά αν δεν πεις μπράβο πρέπει να είσαι αρχιμηχανικός και οπωσδήποτε να έχεις κατασκευάσει καλύτερο αυτοκίνητο για να τολμάς να μη λες μπράβο ή έστω να αναρτήσεις το βιογραφικό σου.
Η άποψη των πρώτων εννοείται ότι είναι πιο σημαντική. -
Ο χρήστης Giorellis έγραψε:
Μείστε όλοι αλλά λόγια να αγαμπιώμαστε^dat
-
Άψογοι όπως Πάντα.
-
Τι έγινε ρε παιδιά πολύ νέκρα έπεσε.
Korres Project 4