-
Πολύ πουριτανός για 25ρης
-
http://www.thestival.gr/diethni/item/87 ... on-kosmo21
Χρήσιμο...
-
Αν είσαι γυναίκα...
-
-
Τι μαλακίες λέει ο άνθρωπας για να γαμήσει...
-
Κάθεσαι σε σκαμπό στο μπαρ. Βλέπεις γκόμενα. Πας της την πέφτεις. Σου λέει έχει γκόμενο. Γυρνάς. Σου έχουν πάρει και το σκαμπό!
-
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι μαλακίες λέει ο άνθρωπας για να γαμήσει... -
Αυτό με το στόμα το ανεξερεύνητο πάντως ήταν πολύ πρόστυχο.
-
Γυναίκες...
βροχη. μουντιλα. την πιανει μια μελαγχολια και αναπολει στιγμες. παει κοντα στο παραθυρο. ζωγραφιζει μια πουτσ@
-
http://www.huffingtonpost.com/2013/03/2 ... 74081.html
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γυναίκες...βροχη. μουντιλα. την πιανει μια μελαγχολια και αναπολει στιγμες. παει κοντα στο παραθυρο. ζωγραφιζει μια πουτσ@
Kαι κανα ευρωπουλο...
-
aaaaand another one bites the dust... μάλλον.
-
Κουράγιο
-
-
Μπα, καμία σχέση αυτή τη φορά.
Ευτυχώς δηλαδή.
-
Επαναλαμβάνεται και ειναι κωμικό.
Στην χθεσινή αντροπαρέα, μετα απο ανάλυση ιπποδυνάμεων, κυβικών κλπ, εφτασε η κουβέντα στις γυναίκες. Πρεπει ο μ.ο ερωτικών συντρόφων, να παιζει μεταξύ 20-25. Οταν γύρισε η κουβέντα για τούς αντίστοιχους αριθμούς των γυναικών μας, ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων ήταν 1. Μάλιστα σε εναν φίλο η δικιά του, 26 ετων ήταν . -
Ο χρήστης nam έγραψε:
. Μάλιστα σε εναν φίλο η δικιά του, 26 ετων ήταν .Του ζητησατε να σας πει 6 νουμερα για το Τζοκερ?
-
οπως λενε οι παλιοτεροι: ηλιου φως δεν την εχει δει. θα προτιμουσα να μου στειλει σε πμ 12 αριθμους για το κοινο.
αν δεν μπορει να σκεφτει αυτος, να ρωτησει την κοπελα του.χθες το βραδυ πηγα σε κλαμπακι (sold out ηταν) που με περιμενανε 2 φιλοι. ημασταν ορθιοι, στριμωχτα. σε τραπεζακι
διπλα μας καθοταν 2 τυπισες με 2 τυπους 22-25 χρονων. οι τυποι φυγανε μετα απο μιση ωρα και εγω ηπια το ποτο μου.
το αφινω στο τραπεζι που καθοταν οι τυπισες και μου λεει η μια, 'σου δωσαμε αδεια να το αφησεις φιλε'?
απλα το ποτιρι αφησα, δεν ειχα σκοπο να τους την πεσω. ειχε ενα υφος λες και βιασα τη φιλη της. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
το αφινω στο τραπεζι που καθοταν οι τυπισες και μου λεει η μια, 'σου δωσαμε αδεια να το αφησεις φιλε'?
Πες μου οτι απλα δεν πηρες το ποτιρι απο εκει ή οτι ακουσε καμμια ευχη για τον τροπο της. Μιλαμε εχουν αποθρασυνθει εντελως.
Και μετα ορισμενοι την λενε στον Kacey, που αμα τον βρισει καμμια γκομενα και τσαμπουκαλευτει σαν νταλικερης της χωσει καμμια αναποδη....
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες