-
Eγω θα κραταγα μονο το ''carrera s'', ουτε porsche, oυτε 911 ,ειναι περιττα ενω και τελειως χωρις σηματα μου φαινεται ''αδεια'
SV2
πως ακριβως βγαινουν τα σηματα χωρις να γινει ζημια? Αν θελησει καποιος να τα ξαναβαλει τι διαδικασια ακολουθει?' -
Τα γράμματα είναι αυτοκόλλητα.Η κόλλα είναι αυτοκόλλητο διπλής όψεως πάνω σε λεπτό σφουγγαράκι.Παίρνεις την πιό λεπτή πετονιά και την περνάς ανάμεσα από το γράμμα και το αυτοκίνητο.Μετά καθαρίζεις τις κόλλες που θα μείνουν με ειδικό καθαριστικό.
Αν θες να τα ξαναβάλεις τα παραγγέλνεις από την αντιπροσωπεία. -
Aκόμα καλύτερα έτσι.
-
Mαλιστα ευχαριστω!
Δηλ απ οτι καταλαβα η επανατοποθετηση ειναι δυσκολη και θα πρεπει να γινει στην αντιπροσωπεια ή μπορει και μονος του κανεις? Για να ειναι παλι στο σωστο σημειο και υψος χωρις να γινει γυφτικο (οπως κατι φαναρτζηδες που τα βαζουν οπου να ναι οπως να ναι και μετα ειναι να γελας) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
P.S ...'προβληματα που εχει ο κοσμος...' Λες και εχω το μαρουλι να την τσιμπησω, και κολλαω σε αυτη την λεπτομερεια...
Και με τι να ασχοληθουμε βρε Γρηγορη;Αφου αυτο θα βλεπουμε αν την πετυχουμε στον δρομο,οσο προλαβουμε δηλαδη!!!!!
...καλα και εγω βαζω τον εαυτο μου μεσα , αλλα οντως απο την αλλη, αμα σταματησουμε να ονειρευομαστε και να ξεφευγουμε απο την γυρω μιζεροποιηση που εχει επιβληθει, γ@μησε τα και αστα...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aκόμα καλύτερα έτσι....ναι ωραια φαινεται... την 'πειραξες' εσυ, (photoshop) ή οντως βγαινει και ετσι?
Aν και νομιζω οτι θα την ηθελα λιιιγο πιο πανω την γραμματοσειρα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οπότε το ερώτημα Δία και hera είναι αν τελικά σας αρέσουν οι παρουσιάσεις αυτοκινήτων ή οι αρχιδιές.Παρουσίαση αυτοκινήτου...?
Dont get me wrong, πολύ ωραίο βίντεο, πολύ ενδιαφέρουσες ιστορικές πληροφορίες, υπέροχος συνδυασμός διαδρομής αυτοκινήτου, αλλά... παρουσίαση της boxster αυτό ΔΕΝ είναι.
Απο τα 16 λεπτά ξενάγησης, τα 2-3 αφιερώθηκαν στο αυτοκίνητο και σε αυτά κατάφεραν να πούνε και ότι να'ναι (0-400 σε 14'...? orly?)...ΥΓ: Με τα γράμματα ή χωρίς (αν και θα πάρω χωρίς) ο κώλος της 911 είναι
-
-
Εγώ θα τα άφηνα όλα πάνω γιατί έτσι γουστάρω
+1 στον μορφέα για την κωλάρα αλλά ταυτόχρονα -1 για το βίντεο
Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ που το κοινοποίησα στο fb -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eγω θα κραταγα μονο το ''carrera s'', ουτε porsche, oυτε 911 ,ειναι περιττα ενω και τελειως χωρις σηματα μου φαινεται ''αδεια''Έτσι ακριβώς. Αυτό φτάνει.
Από εκεί και πέρα η Porsche σου δίνει άπειρες επιλογές για το τι θα γράφει πίσω. Από σκέτο P O R S C H E, μέχρι σκέτο 911 κι από Carrera μέχρι τελείως κενό αλλά και συνδυασμούς αυτών.
-
Kαλο αυτο...
Ευτυχως βεβαια απ την αλλη που δεν γραφει κανα ''Σαρακακης'' και μαλιστα βιδωτο (ετσι εχω ακουσει οτι ο συγκεκριμενος εισαγωγεας εφαρμοζει εδω και 10ετιες) -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Kαλο αυτο...
Ευτυχως βεβαια απ την αλλη που δεν γραφει κανα ''Σαρακακης'' και μαλιστα βιδωτο (ετσι εχω ακουσει οτι ο συγκεκριμενος εισαγωγεας εφαρμοζει εδω και 10ετιες)διορθώνω....πριτσίνια, όχι βίδες...
ΥΓ: αν και νομίζω ότι τα τελευταία(?) σήματα είναι αυτοκόλλητα.
-
Είναι αυτοκόλλητα εδώ και πολλά χρόνια, όταν είχα πάρει το δικό μου το 2004 τους ζήτησα κατά την παραλαβή να το ξεκολλήσουν, το οποίο και έκαναν χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Εγώ θα προτιμούσα σκέτο 911.
Η δικιά μου, πάντως, γράφει 'Carrera GTS'. -
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nSpVN0-wio
-
Φρεσκια φρεσκια απο σημερα το πρωι στο LA Auto show
Δεν υπαρχει η καινουργια Cayman...Πολυ compact διαστασεις
-
Πανέμορφη η Cayman !!
-
Καλησπερα παιδια! Σχετικα καινουριος στο forum αλλα φανατικος της Porsche απο μωρο! Επειδη τα τελευταια χρονια δεν ζω στην Ελλαδα θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το αν και ποσες Carrera GT υπαρχουν στην χωρα μας. Απο οσο ξερω σιγουρα κυκλοφορει μια ασημι στην Αθηνα. Υπαρχουν αραγε κι αλλες η ειναι η μοναδικη? Ευχαριστω για το χρονο σας.
-
Ο χρήστης AkisKV2 έγραψε:
Καλησπερα παιδια! Σχετικα καινουριος στο forum αλλα φανατικος της Porsche απο μωρο! Επειδη τα τελευταια χρονια δεν ζω στην Ελλαδα θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το αν και ποσες Carrera GT υπαρχουν στην χωρα μας. Απο οσο ξερω σιγουρα κυκλοφορει μια ασημι στην Αθηνα. Υπαρχουν αραγε κι αλλες η ειναι η μοναδικη? Ευχαριστω για το χρονο σας.Υπάρχει μιά κίτρινη Gemballa Mirage GT και υπήρχε και μία μαύρη η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από έξοδο στα λιμανάκια αφού κατέληξε στην θάλασσα.
-
για μλκ του τζιγκερ μου κάνει ...
Porsche Forum