-
και οι δυο λενε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
παμε παρακατω!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και οι δυο λενε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.παμε παρακατω!!
Ετσιιιι!!!! Πεστα! Σιγα, τι ξερουν αυτοι? Τα παιρνουν για να γραφουν καλα πραγματα. Θα εχουν ηδη γινει εκατομυριουχοι, με τοσα καλα πραγματα για διαφορα αυτοκινητα που γραφουν...
-
Καλά και για την F12 σε ένα review πίπες λέγαν, για να μην αναφέρω το εκείνο το θεικό με τα φρένα του Bravo.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καλά και για την F12 σε ένα review πίπες λέγαν, για να μην αναφέρω το εκείνο το θεικό με τα φρένα του Bravo.Μα ολοι οι δοκιμαστες λενε πιπες...Μονο εδω στο forum υπαρχουν χρηστες που ξερουν καλυτερα (γενικως μιλαω, οχι απαραιτητα για το συγκεκριμενο θεμα περι focus)...Εμπιστευονται ΜΟΝΟ τον εαυτο τους, μονο εκει που φτανει η δικη τους γνωση...Για αυτο και αυτοι οι τυποι μενουν παντα ησχυχοι και σιγουροι, με περισση αυτοπεποιθηση για την οποια επιλογη εχουν κανει οι ιδιοι...Πως δεν τους εχουν ανακαλυψει ακομα να παρουν αυτους για δοκιμαστες?
-
Kαλά ειρωνεύεσαι αλλά πολλές φορές πραγματικά γράφουν πίπες. Για το φοκους βέβαια δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν έχει την αίσθηση των προηγούμενων. Έκαναν το χατίρι στο target group του.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαλά ειρωνεύεσαι αλλά πολλές φορές πραγματικά γράφουν πίπες. Για το φοκους βέβαια δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν έχει την αίσθηση των προηγούμενων. Έκαναν το χατίρι στο target group του.Μην κρυβεις λογια... Οι περισσοτεροι δοκιμαστες και σχεδον παντα γραφουν πιπες...Ειναι αχρηστοι και τα παιρνουν απο παντου. Εδω στο forum σχεδον παντα οι χρηστες ξερουν καλυτερα. Δεν εχει σημασια εαν εχουν οδηγησει καποιοι δοκιμαστες χιλιαδες αυτοκινητα. Μετραει το εμφυτο χαρισμα των χρηστων του forum κυριως, ακομα και εαν εχουν οδηγησει μεχρι δεκα το πολυ, και η αστειρευτη πληροφορηση που εχουν (απο μονοι τους κυριως) αρκετοι απο αυτους. Αυτη ειναι και η συνταγη για το εγκυροτερο δυνατο συμπερασμα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μετραει το εμφυτο χαρισμα των χρηστων του forum κυριως, ακομα και εαν εχουν οδηγησει μεχρι δεκα το πολυ, και η αστειρευτη πληροφορηση που εχουν (απο μονοι τους κυριως) αρκετοι απο αυτους. Αυτη ειναι και η συνταγη για το εγκυροτερο δυνατο συμπερασμα...Δε χρειαζεται να χεις οδηγησει 200 αυτοκινητα για να συγκρινεις οδηγικα μεταξυ τους 2-3 αυτοκινητα ιδιας κατηγοριας, ιδιας χρονολογιας, ιδιας φιλοσοφιας κλπ...
-
και οι δυο λενε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
παμε παρακατω!!
Ετσιιιι!!!! Πεστα! Σιγα, τι ξερουν αυτοι? Τα παιρνουν για να γραφουν καλα πραγματα. Θα εχουν ηδη γινει εκατομυριουχοι, με τοσα καλα πραγματα για διαφορα αυτοκινητα που γραφουν...
Θα μιλήσω μόνο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και όχι για αλλά. Είτε τα παίρνουν ή είναι στον κόσμο τους αν το θεωρούν οδηγοκεντρικό. Έχω μιλήσει σχετικά με τον Μιχάλη Γεωργιάδη, Αλέξη Γαλανόπουλο και Ντίνο Παπαγιαννόπουλο του Drive. Οι 2 στους 3 το θεωρούν ξενέρωτο και μόνο ο Αλέξης το σέβεται λόγω άνεσης και ανεπηρέαστης συμπεριφοράς στα κατσαρά. Ο Μιχάλης σαν ο πιο 'βλαμμένος' ( ) συμφωνούσε μαζί μου. (Όμοιος ομοίω αεί πελλάζει )
Γρηγόρη, ειλικρινά δεν έχει καμία σχέση με Focus όπως τα ξέραμε και φυσικά ούτε με την κορυφαία Giulietta. Απογοήτευση για εμάς τους έγκαυλους. Για έναν οικογενειάρχη είναι μια χαρά βέβαια.
-
Kαλά ειρωνεύεσαι αλλά πολλές φορές πραγματικά γράφουν πίπες. Για το φοκους βέβαια δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν έχει την αίσθηση των προηγούμενων. Έκαναν το χατίρι στο target group του.
Μην κρυβεις λογια... Οι περισσοτεροι δοκιμαστες και σχεδον παντα γραφουν πιπες...Ειναι αχρηστοι και τα παιρνουν απο παντου. Εδω στο forum σχεδον παντα οι χρηστες ξερουν καλυτερα. Δεν εχει σημασια εαν εχουν οδηγησει καποιοι δοκιμαστες χιλιαδες αυτοκινητα. Μετραει το εμφυτο χαρισμα των χρηστων του forum κυριως, ακομα και εαν εχουν οδηγησει μεχρι δεκα το πολυ, και η αστειρευτη πληροφορηση που εχουν (απο μονοι τους κυριως) αρκετοι απο αυτους. Αυτη ειναι και η συνταγη για το εγκυροτερο δυνατο συμπερασμα...
Και γιατί καταδέχεσαι να συμμετάσχεις σε ένα φόρουμ με τέτοιους χρήστες? Να μας αλλάξεις μυαλά δεν παίζει, οπότε γιατί δεν μας αδειάζεις τη γωνιά να μην έχεις να ανέχεσαι το έμφυτο χάρισμα και την αστείρευτη πληροφόρησή μας?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μην κρυβεις λογια... Οι περισσοτεροι δοκιμαστες και σχεδον παντα γραφουν πιπες...Ειναι αχρηστοι και τα παιρνουν απο παντου. Εδω στο forum σχεδον παντα οι χρηστες ξερουν καλυτερα. Δεν εχει σημασια εαν εχουν οδηγησει καποιοι δοκιμαστες χιλιαδες αυτοκινητα. Μετραει το εμφυτο χαρισμα των χρηστων του forum κυριως, ακομα και εαν εχουν οδηγησει μεχρι δεκα το πολυ, και η αστειρευτη πληροφορηση που εχουν (απο μονοι τους κυριως) αρκετοι απο αυτους. Αυτη ειναι και η συνταγη για το εγκυροτερο δυνατο συμπερασμα...
Και γιατί καταδέχεσαι να συμμετάσχεις σε ένα φόρουμ με τέτοιους χρήστες? Να μας αλλάξεις μυαλά δεν παίζει, οπότε γιατί δεν μας αδειάζεις τη γωνιά να μην έχεις να ανέχεσαι το έμφυτο χάρισμα και την αστείρευτη πληροφόρησή μας?
1. Stefan147 κακώς το γυρίζεις στο προσωπικό.
2. Κίκιζας Γρηγόρης κακώς ειρωνεύεσαι μαζικά άλλους χρήστες. Εχουν ξέρεις το δικαίωμα να τους αρέσει ή να μην τους αρέσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο και να γράψουν τη γνώμη τους. Και μεις οι υπόλοιποι έχουμε το δικαίωμα να την πάρουμε ή να μην την πάρουμε στα σοβαρά. Στοιχειώδεις αρχές διαλόγου είναι αυτές (και προσθέτω ότι και οι δημοσιογράφοι άνθρωποι είναι και έχουν και αυτοί προτιμήσεις) [Mod] -
Γι αυτο δεν ήθελα να γραψω αναλυτικα
Επισης αν το πάω μεγαλυτερη βόλτα θα μείνω σε κατ' ιδιαν συζητήσεις με μέλη όπως θα κάνω και με οτιδήποτε άλλο οδηγήσω
Δεν γίνεται κάθε φορά που γράφουμε κάτι να μπαίνουν μερικοί και να βιάζουν οιοδήποτε τοπικό καθότι εμείς είμαστε άχρηστοι, έχουμε οδηγήσει μέχρι 10 αμάξια το πολύ και δεν έχουμε πληροφόρηση κι αυτοί γαμάνε.Νταξ νομίζω το έχουμε γαμήσει πλήρως κι εγώ θεωρώ ότι τεσπα κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα
Και τεσπα ναι όταν έχεις οδηγήσει 3-4 αμάξια ίδιας κατηγορίας νομίζω πάνω κάτω ένα συμπέρασμα για το ποιο είναι καλύτερο μπορείς να βγάλεις αν είσαι και λίγο σχετικός κι έχεις μια χ σχετικά καλή αίσθηση όσον αφορά το αυτοκίνητο.Δεν είπα εγώ ότι είμαι επιστήμονας
Αυτά -
Ο χρήστης nass έγραψε:
1. Stefan147 κακώς το γυρίζεις στο προσωπικό.
2. Κίκιζας Γρηγόρης κακώς ειρωνεύεσαι μαζικά άλλους χρήστες. Εχουν ξέρεις το δικαίωμα να τους αρέσει ή να μην τους αρέσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο και να γράψουν τη γνώμη τους. Και μεις οι υπόλοιποι έχουμε το δικαίωμα να την πάρουμε ή να μην την πάρουμε στα σοβαρά. Στοιχειώδεις αρχές διαλόγου είναι αυτές (και προσθέτω ότι και οι δημοσιογράφοι άνθρωποι είναι και έχουν και αυτοί προτιμήσεις) [Mod]Nass, ο Κίκιζας θίγει σχεδόν όλους τους χρήστες του φόρουμ, το προσωπικό του Stefan 147 σε πείραξε? Ούτε καν να το αναφέρεις δεν θα έπρεπε... (ή έστω ως 1....)
-
ευχή κ κατάρα σας δίνω, μην προτρέψετε τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΚΙΖΑ να σταματήσει να γράφει ποτέ ξανά.
χωρίς καθολου πλάκα, προσωπικά τουλάχιστον, έμαθα πολλα πραγματα που δεν ήξερα. βέβαια εμμέσως, δλδ οταν οι υπόλοιποι χρηστες (να'ναι καλά τα δαχτυλάκια τους και η υπομονή τους) προσπάθησαν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα για τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΚΙΖΑ.
διαφωνεί κανείς με αυτο;
-
Ο Μεγαλος Γκουρου προτεινει Μεγαλο Γκουρου.
http://www.grapheine.com/bombaytv/graph ... 90bd2.html
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Επισης αν το πάω μεγαλυτερη βόλτα θα μείνω σε κατ' ιδιαν συζητήσεις με μέλη όπως θα κάνω και με οτιδήποτε άλλο οδηγήσω
Δεν γίνεται κάθε φορά που γράφουμε κάτι να μπαίνουν μερικοί και να βιάζουν οιοδήποτε τοπικό καθότι εμείς είμαστε άχρηστοι, έχουμε οδηγήσει μέχρι 10 αμάξια το πολύ και δεν έχουμε πληροφόρηση κι αυτοί γαμάνε.Νταξ νομίζω το έχουμε γαμήσει πλήρως κι εγώ θεωρώ ότι τεσπα κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα
Και τεσπα ναι όταν έχεις οδηγήσει 3-4 αμάξια ίδιας κατηγορίας νομίζω πάνω κάτω ένα συμπέρασμα για το ποιο είναι καλύτερο μπορείς να βγάλεις αν είσαι και λίγο σχετικός κι έχεις μια χ σχετικά καλή αίσθηση όσον αφορά το αυτοκίνητο.Δεν είπα εγώ ότι είμαι επιστήμονας
ΑυτάOταν εσυ αγαπητε, και καποιοι αλλοι περιμεναν στην γωνια να κοροιδεψουν, μειωσουν ,προσβαλλουν δικες μου οδηγικες εντυπωσεις, οι οποιες στο τελος συμφωνουσαν περισσοτερο με τις αποψεις-συμπερασματα εγκριτων αρθρων, ΤΟΤΕ, ΔΕΝ γαμαγανε το οποιο τοπικο? Τωρα που γινεται μεσα σε δυο σειρες μια αναφορα, η οποια ουτε αναλυεται περισσοτερο, και ουτε συμβαδιζει με τα περισσοτερες εγκυρες δημοσιευσεις δοκιμαστων, ειναι οκ?
-
ΑυτάOταν εσυ αγαπητε, και καποιοι αλλοι περιμεναν στην γωνια να κοροιδεψουν, μειωσουν ,προσβαλλουν δικες μου οδηγικες εντυπωσεις, οι οποιες στο τελος συμφωνουσαν περισσοτερο με τις αποψεις-συμπερασματα εγκριτων αρθρων, ΤΟΤΕ, ΔΕΝ γαμαγανε το οποιο τοπικο? Τωρα που γινεται μεσα σε δυο σειρες μια αναφορα, η οποια ουτε αναλυεται περισσοτερο, και ουτε συμβαδιζει με τα περισσοτερες εγκυρες δημοσιευσεις δοκιμαστων, ειναι οκ?
Οκ βρες μου που το έκανα και κοροιδεψα (αν το τεκμηριώνω κατι με απτα πραγματα το λες εσύ κοροϊδία) και θα σου ζητησω και συγνωμη δημοσίως (και μη μου πεις για το Panda γιατι δεν είναι δυνατον ενας να έχει δικιο και 100 εδω μεσα άδικο.Κατι συμβαινει εκει και εμενα αν ήμουν αυτος ο ένας θα με ανυσηχουσε)
Αλλα θέλω να μου βρεις που σε κοροϊδευω και κριτικαρω κατι που λες (χωρις να υπάρχει λογος το τονιζω) τη στιγμη που είμαι απο τους λιγους εδω μεσα που στις περισσοτερες περιπτώσεις σε οδηγικο επιπεδο σου λεω ότι έχεις δίκιο κι επίσης αναγνωρίζω και το έχω κανει και δημοσια ότι οδηγικα το έχεις το θέμα
Απλα νιώσε ότι όσο καλος και να εισαι ή θεωρεις ο ίδιος πως είσαι έχεις το περιθώριο λαθους σε πρώτη φάση και σε σε δεύτερη σταματα να σχολείσαι με μηχανολογικα τα οποιά ΔΕΝ ξερεις και γίνεσαι ρόμπα
Αμαν.Κοινη λογικη θέλει.Όταν σε κυνηγαει το μισο forum και δεν καταλαβαινεις ε τι να σου πω
edit κι επειδη αναφερεις το τηλεγραφικο του θέματος θα σου πω το εξης.Δεν μπορεί όσοι ψαγμενοι το έχουν οδηγησει να μην τους αρέσει και να αρεσει σ' όλον τον έγκριτο τύπο που συνηθως σε τέτοια αμαξια δεν πολυκοιταζει την ακραια ίσως οψη που κοιταμε οι περισσότεροι εδω μεσα** Oh not again Πείτε τα με ΡΜ παιδιά [Mod]**
-
Για να γινω λιγο πιο κατανοητος, σχετικα με τις οδηγικες εντυπωσεις που εχουμε ως απλοι χρηστες στο Forum, αναφερω ενα προσωπικο παραδειγμα, το οποιο και επιβεβαιωνει πως, το εγκυροτερο δυνατο συμπερασμα ως προς τις δυνατοτητες/οδικη συμπεριφορα ενος μοντελου, προκυπτει απο τον συνδυασμο εγκυρης πληροφορησης απο αρκετα διαφορετικα σοβαρα αρθρα, μαζι με προσωπικη οδηγικη επαφη και μαλιστα σε ιδανικη περιπτωση, αυτη να συμπεριλαμβανει και δοκιμες καποιων ανταγωνιστικων μοντελων.
Απο μονη της δηλαδη, μια αυτονομη οδηγικη εμπειρια, δεν μπορει να εχει αυξημενες πιθανοτητες εγκυρων συμπερασματων, και εξηγω με το παρακατω παραδειγμα, γιατι συμβαινει αυτο.Εχω οδηγησει 4 συνολικα AR Giulietta 170. Oι δυο ηταν στην εκδοση distinctive, με 17αρες ζαντες τυπου αραχνη, και οι αλλες δυο, progression με στανταρ 16αρες ζαντες...Η πρωτη (μαυρη) distinctive ηταν εξαιρετικη παντου. To μονο που αναζητησα ηταν ισως λιγο πιο σφιχτη αναρτηση, καθοτι σε ανοιχτα κομματια ενιωθα οτι επλεε λιγο, παροτι σε στροφες υπο πιεση οι κλισεις ηταν περιορισμενες και η αναρτηση δουλευε αποτελεσματικα. Η δευτερη distinctive (σε λευκο χρωμα) μου φανηκε αψογη στην κυριολεξια! Ειχε ακριβως τον ιδιο εξοπλισμο, ρωτησα επανειλημμενα των πωλητη οταν την επεστρεψα, σχετικα με την αναρτηση, εαν φορουσε την εξτρα σπορ, (υψομετρικα οι τροχοι στους θολους παντως εδειχναν οπως η προηγουμενη...) και με διαβεβαιωσε οτι φορουσε την απλη. Ισως να επαιζε σημαντικη διαφορα στην πιεση ελαστικων, γιατι την ενιωθα σημαντικα πιο σφιχτη την πισω αναρτηση ειδικα. Δυστυχως δεν ειχα τον χρονο να το διαπιστωσω, αλλα μεχρι και σημερα πιστευω οτι μαλλον εκει οφειλοταν αυτη η διαφορα, εκτος εαν η μαυρη που ειχε και περισσοτερα χλμ στο οδομετρο ειχε τάλαιπωρημενη αναρτηση. Συνολικα λοιπον αυτα που θα προσεθετα σε μια distinctive θα ηταν η σπορ αναρτηση και οι 4πιστονες μονο και μονο για αυξημενη αντοχη σε σκληρη χρηση.
Παμε τωρα στις progression. Στην πρωτη, μου φανηκε αρκετα πιο ανετη αναρτηση, (σε σχεση και με τις 2 Distinctive) μαλλον λογω των 16αρηδων με μεγαλυτερο προφιλ. Επιπλεον
στις στροφες περα απο λιγο μεγαλυτερες κλισεις, δεν υπηρχε αυτη η καταπληκτικη αισθηση και αμεσοτητα οπως στις distinctive. Κατα τα αλλα λιγο πολυ, ιδιες εντυπωσεις.
Αφηνω για το τελος την progression No2.Για καποιο λογο, το κιβωτιο ειχε θεμα με το κουμπωμα της 1ης. Εαν δεν ημουν εντελως ακινητοποιημενος, η 1η δεν κουμπωνε με τιποτε. Σε καποιες συγκεκριμενες στροφες κινητηρα με λιγο γκαζακι
-εν κινησει- εαν ημουν τυχερος κουμπωνε, αλλα μονο τοτε, και με σχετικη δυσκολια. Την πρωτη δε φορα, εν κινησει για να μπει, εφαγε σχεδον με δυναμη μπουνιας σπρωξιμο ο λεβιες με το χαρακτηριστικο μεταλλικο θορυβο να ακολουθει...
Σαν να μην εφτανε αυτο, το αυτοκινητο παρουσιαζε αρκετα εντονες κλισεις ακομα και σε σχεση με την προηγουμενη progression. Στην πρωτη στροφη το ενιωσα και αμεσως σταματησα και κατεβηκα να δω, μηπως καποιο μπροστινο ελαστικο ειχε αρκετα μειωμενη πιεση. Κι ομως τα ελαστικα δεν εδειχναν να εχουν 'κατσει' ουτε στο ελαχιστο.
Η συγκεκριμενη progression ηταν μια σκετη απογοητευση.Τι θελω να πω με ολα αυτα? Εαν ειχα οδηγησει ΜΟΝΟ την τελευταια, συγκεκριμενη progression που αναφερω εδω, τα συμπερασματα μου για την Giulietta θα ηταν πολυ διαφορετικα απ' οτι ειναι σημερα. Επιπλεον, εαν ημουν τοσο αρνητικος και δυσπιστος με ολους σχεδον τους δοκιμαστες, θα τους κοροιδευα ολους που εκθειαζουν την Giulietta για την σπορ οδικη της συμπεριφορα...
-
Γιατί οδηγησες 4 τζουλιετες ενώ δεν πρόκειται να αγοράσεις;
Γιατί οδηγησες 4 σειρά 1 ενώ ούτε απο εκείνη πρόκειται ;;;; -
Για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα της δοκιμής!
Και για να αυξήσει τον counter επιπλέον! -
Kαι πες ότι αγοράζεις μια progression και έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με αυτά της 2ης (progression), άντε το κιβώτιο δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι είναι προβληματικό, με το άλλο θέμα τι θα κάνεις?? Θα τους πεις πάρτε το πίσω και φερτε μου άλλη γιατί αυτή του test drive αλλά και όσα γράφονται στον τύπο δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που μου πασάρατε??
Πιο απλά, μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?? Μήπως κάτι σου διέφυγε?? Σε 4 αυτοκίνητα τα 2 τα βρήκες φάουλ, ρισκάρεις να αγοράσεις καινούργιο και να σου τύχει το μούφα ή αποκλείεις αμέσως το συγκεκριμένο μοντέλο??
Οδήγησα....