-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
AGAPITOI FILOI TO PANEMORFO COUPE THS HYUNDAI
Τόσο πανέμορφο------->
Έ, όχι κι έτσι. Πολλοί έχουν τη γνώμη ότι είναι πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο.
Φυσικά. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Εγω δεν μίλησα για τα γούστα κάποιου άλλου. Για τα δικά μου μίλησα. Και σύμφωνα με τα δικά μου γούστα ειναι σαν.....
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Προς τους φίλους : Random και OUZOpower, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με λατινικούς.
Πρώτα από όλα είναι κανόνας του συγκεκριμένου Forum και, δεύτερον δεν ήμαστε αναγκασμένοι να βγάζουμε τα μάτια μας για να διαβάσουμε αυτά που έχετε γράψει.Και επειδή είμαι κατά μεγάλο ποσοστό σίγουρος ότι η απάντηση σας, θα είναι του τύπου... ο υπολογιστής μου δεν έχει ελληνικά, να σας αναφέρω ότι πλέων αυτό είναι μια κάκιστη δικαιολογία που πλέων δεν στέκει.
Φιλικά Θανάσης.
Kai omos. Se mia eteria pou einai klidomena ta PC kai mono IT mporh na kanh teties allages den exo allh epilogh.
Tora meta apo tosa post pou exo kanh den gunete na mou ph kapios mhn postarhs.
Aplos. Mhn diabazhs ths apantishs.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Προς τους φίλους : Random και OUZOpower, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με λατινικούς.
Πρώτα από όλα είναι κανόνας του συγκεκριμένου Forum και, δεύτερον δεν ήμαστε αναγκασμένοι να βγάζουμε τα μάτια μας για να διαβάσουμε αυτά που έχετε γράψει.Και επειδή είμαι κατά μεγάλο ποσοστό σίγουρος ότι η απάντηση σας, θα είναι του τύπου... ο υπολογιστής μου δεν έχει ελληνικά, να σας αναφέρω ότι πλέων αυτό είναι μια κάκιστη δικαιολογία που πλέων δεν στέκει.
Φιλικά Θανάσης.
Kai omos. Se mia eteria pou einai klidomena ta PC kai mono IT mporh na kanh teties allages den exo allh epilogh.
Βρε αγορίνα μου, σου είπα εγώ πουθενά, να μην γράφεις;
Και το θέμα δεν είναι να μην διαβάζω τις απαντήσεις σου, το θέμα είναι ότι αν δεν τις διαβάζω εγώ, αλλά και άλλα άτομα που δεν μπορούν τα greeklish, τότε αμέσως αμέσως «χάνεις¨. Και τι θέλω να πω με αυτό. Θέλω να πω ότι αν έχεις κάποια απορία ή κάποιο πρόβλημα, έχεις και λιγότερες πιθανότητες να το λύσεις, διότι με τον τρόπο που γράφεις, θα το διαβάσουν λιγότερα άτομα, άρα ακόμα λιγότεροι θα απαντήσουν.
Και ακόμα με αυτόν τον τρόπο γραφής ¨χάνουμε¨ ορισμένα πράγματα στην μετάφραση της στα κανονικά ελληνικά.Αν είμαι λάθος ζητώ συγνώμη, αλλά αυτή είναι η ταπεινή γνώμη μου.
Φιλικά Θανάσης.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φιλικά Θανάσης.
Βρε αγορίνα μου, σου είπα εγώ πουθενά, να μην γράφεις;
Και το θέμα δεν είναι να μην διαβάζω τις απαντήσεις σου, το θέμα είναι ότι αν δεν τις διαβάζω εγώ, αλλά και άλλα άτομα που δεν μπορούν τα greeklish, τότε αμέσως αμέσως «χάνεις¨. Και τι θέλω να πω με αυτό. Θέλω να πω ότι αν έχεις κάποια απορία ή κάποιο πρόβλημα, έχεις και λιγότερες πιθανότητες να το λύσεις, διότι με τον τρόπο που γράφεις, θα το διαβάσουν λιγότερα άτομα, άρα ακόμα λιγότεροι θα απαντήσουν.
Και ακόμα με αυτόν τον τρόπο γραφής ¨χάνουμε¨ ορισμένα πράγματα στην μετάφραση της στα κανονικά ελληνικά.Αν είμαι λάθος ζητώ συγνώμη, αλλά αυτή είναι η ταπεινή γνώμη μου.
Φιλικά Θανάσης.
la8os den eise. Aplos eilikrina den exo alh epilogh. Postaro apo thn douleia. Kai ola mexrh kai ta websites elegkxontai. Ta xeria mou einai demena.
-
να ποστάρω ΠΑΛΙ το λινκ που μεταφράζει τα greeklish???
-
Το Hyundai αυτό εισάγεται επισήμως?
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Random έγραψε:
AYTO POU DIABAZEIS MAMAKA............DEN EINAI TO COUPE TOU 2005!!!!!!!TO TEST EINAI GIA TO TIBURON 2004 KAI PRIN.....TO COUPE TOY 2005 EXEI TA FRENA TOU SANTA FE POU EINAI KAI AYTA 4 PISTONA...
POLY APEXTHEIA EXEIS ME TA HYUNDAI....MPAS KAI EXEIS FAEI KAMMIA SOUPA APO KANENA COUPE,,GIATI STIN USA EINAI POLY DIMOFILI TA COUPE KAI STIS BELTIOSEIS TOUS...
ΔΥΣΤIΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ RANDOM ΜΕ ΤΟ HYUNDAI SANTA FE
ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ !! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ.......Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα. Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας
ΓΙΩΡΓΟΣ -
Φίλε nickpar γιατι γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ???????
-
παρτε τους γκασμαδες γιατι οι τσουγκρανες αφηνουν κενα........
-
Έγραψες
-
Αγαπητοί φίλοι, τα 'MAMAKAS' και τα 'κομπλεξικός' δεν τιμούν κανέναν. Παρακαλώ να μην επαναληφθούν οι χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές επιθέσεις.
Ο OUZO Power ζει και εργάζεται στον Καναδά και, λόγω πολιτικής της εταιρίας του, δεν μπορεί να εγκαταστήσει Ελληνικά fonts στον υπολογιστή του. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.
Ο Random δημοσιεύει από Ελληνικό δίκτυο, οπότε παρακαλώ φίλε Random να χρησιμοποιείς Ελληνικά
(Moderator nass)
-
SORRY KAI ΠΑΣΟ…..
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ (ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ) Ε.........ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ nass. -
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ καλό για τα λεφτά του....
BEST VALUE FOR MONEY 2003-2004-2005!!!!!
-
mpeite sto http://www.hyundai.com kai deite ta specs tou coupe..
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παρτε τους γκασμαδες γιατι οι τσουγκρανες αφηνουν κενα............
-
TI GELAS RE [kouk] Είμαστε σοβαροί??!!!!
SE LIGO KAIRO TA HYUNDAI COUPE THA SAS MAMANE.......
KAI EIDIKA TOYS LATREIS THS SCUDERIAS KAI THS CITROEN...HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
NA DO TI THA PEITE OTAN ENA COUPE TON 26000EUROS SAS RIXNEI PITES.........
Θα σου προτείνω για τελευταία φορά να προσέχεις τις εκφράσεις σου! [kouk]
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
TI GELAS REείναι δυνατόν???
δεν είμαστε καλά!
Το να κάνουμε quote δυσκολεύει την επέμβαση![kouk]
σόρυ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
TI GELAS [kouk]?????SE LIGO KAIRO TA HYUNDAI COUPE THA SAS MAMANE.......
Mα και δίκιο να έχεις... τι είναι αυτά????
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
TI GELAS RE [kouk] Είμαστε σοβαροί??!!!!SE LIGO KAIRO TA HYUNDAI COUPE THA SAS MAMANE.......
RX-8 Vs Hyundai coupe ?
Θα μαμάνε και scuderia ?
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ? ΕΛΕΟΣ ! -
Ο χρήστης Random έγραψε:
TI GELAS RE [kouk] Είμαστε σοβαροί??!!!!SE LIGO KAIRO TA HYUNDAI COUPE THA SAS MAMANE.......
χαχαχαχα....... μαζεύτε τον.....
HYUNDAI COUPE 2.7LTRS........!!!!