-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Fatal Porsche 997 Turbo Crash in KuwaitF*ck....
-
-
-
evo Diaries- 2013 Porsche 918 Spyder
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qXiqpzROEs
-
-
Έπεσε στα χέρια μου (στην τουαλέτα) ένα παλαιότερο EVO και τη θυμήθηκα :
GT2 RS 2011
620 άλογα
Turbo (εντάξει μπορώ να ξεχάσω την GT3 κάποιες φορές. Συγγνώμη Βάλτερ.. )
Πισωκίνητο/πισωμήχανο
Χειροκίνητο (ξέρω, ξέρω, δεν είναι όσο σπορ πρέπει. Τι να κάνεις, συμβιβασμός.. )
Κεραμικά φρένα στάνταρ
1370 κιλάΌσοι τα έχετε τα μαρούλια πάρτε μία. Σε 10 χρόνια δεν θα βγαίνουν τέτοια οχήματα. Αυτή πως ξέφυγε (μαζί με την Gt3 RS 4.0) δεν ξέρω.
-
Σε 10 χρόνια θα καταστραφεί ο κόσμος και δεν θα βγαίνουν τέτοια οχήματα; Η μόνη διαφορά θα είναι πως μάλλον θα είναι ημιαυτόματα σε 10 χρόνια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε 10 χρόνια θα καταστραφεί ο κόσμος και δεν θα βγαίνουν τέτοια οχήματα; Η μόνη διαφορά θα είναι πως μάλλον θα είναι ημιαυτόματα σε 10 χρόνια.http://smh.drive.com.au/motor-news/power-war-over-says-porsche-20120324-1vqdw.html
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Έπεσε στα χέρια μου (στην τουαλέτα) ένα παλαιότερο EVO και τη θυμήθηκα :Ε όχι ρε προφεσόρ να κάνεις τη βρωμοδουλειά με κάτι τέτοιο. Τελειώσαν τα περιοδικά με τις Ferrari?
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Σε 10 χρόνια θα καταστραφεί ο κόσμος και δεν θα βγαίνουν τέτοια οχήματα; Η μόνη διαφορά θα είναι πως μάλλον θα είναι ημιαυτόματα σε 10 χρόνια.
http://smh.drive.com.au/motor-news/power-war-over-says-porsche-20120324-1vqdw.html
Ναι, ε; Για αυτό η Aventador έχει 700 άλογα και η F12 740; Το power war σίγουρα δεν τελείωσε και ούτε θα τελειώσει.
Από εκεί και πέρα, ακόμα και αν η Porsche αποφασίσει να μην ακολουθήσει τα μεγάλα παιδιά σε τέτοιον πόλεμο, δεν σημαίνει ότι θα γίνουν πιο αργά τα αυτοκίνητα της σε σχέση με τα παλαιότερα. Απλά θα έχουν μικρές βελτιώσεις αντί για τεράστιες.
-
Σε 10 χρόνια θα καταστραφεί ο κόσμος και δεν θα βγαίνουν τέτοια οχήματα; Η μόνη διαφορά θα είναι πως μάλλον θα είναι ημιαυτόματα σε 10 χρόνια.Αυτη η διαφορα ομως ειναι η σημαντικη.Γιατι υπαρχουν και κατι μαλακισμενες εταιριες που καταργησαν τα χειροκινητα πχ. φερραρι αλλα δεν τους νοιαζει γιατι οτι μαλακια και αν βγαλουν θα ερθει ο αραβας και θα την αγορασει
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Αυτη η διαφορα ομως ειναι η σημαντικη.Γιατι υπαρχουν και κατι μαλακισμενες εταιριες που καταργησαν τα χειροκινητα πχ. φερραρι αλλα δεν τους νοιαζει γιατι οτι μαλακια και αν βγαλουν θα ερθει ο αραβας και θα την αγορασει
-
Αυτη η διαφορα ομως ειναι η σημαντικη.Γιατι υπαρχουν και κατι μαλακισμενες εταιριες που καταργησαν τα χειροκινητα πχ. φερραρι αλλα δεν τους νοιαζει γιατι οτι μαλακια και αν βγαλουν θα ερθει ο αραβας και θα την αγορασει
Μετα την 599 το χαος....
-
-
Σε 10 χρόνια θα καταστραφεί ο κόσμος και δεν θα βγαίνουν τέτοια οχήματα; Η μόνη διαφορά θα είναι πως μάλλον θα είναι ημιαυτόματα σε 10 χρόνια.Στα λόγια μου έρχεσαι. Θα έχουν και αυτόματα τιμόνια. Μεγαλεία..
Έπεσε στα χέρια μου (στην τουαλέτα) ένα παλαιότερο EVO και τη θυμήθηκα :
Ε όχι ρε προφεσόρ να κάνεις τη βρωμοδουλειά με κάτι τέτοιο. Τελειώσαν τα περιοδικά με τις Ferrari?
(Μ' αρέσουν οι milf καταστάσεις (από άποψη design)... )
-
O professeur 'εδωσε ρεστα'...
-
Και στην τουαλέτα να υποθέσω.
-
Μπούκωσε το κάρτερ...
Porsche Forum