Με τις νέες επιβαρύνσεις (μέσω λογαριασμών ΔΕΗ , τις οποίες σαφώς θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες και μόνο) , τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις (τεκμήρια) και την αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, το ελάχιστο ενδιαφέρον νέων αγοραστών, θα μηδενιστεί.
Τελευταίες αναλαμπές αγοραπωλησιών, μέχρι τέλους του έτους. Μετά, κλάφτα Χαράλαμπε!!!
Ο χρήστης criuser έγραψε:
..... με τον πιστοποιητικό νομιμότητας που καθίσταται αναγκαίο σε κάθε μεταβίβαση , αλλάζει όλο το σκηνικό στα ακίνητα .
Επειδή είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχει ακίνητο που να έχει εφαρμόσει ακριβώς την άδεια , ακόμα και στην μικρότερη λεπτομέρεια , έχουμε θέμα ....
@ criuser : Δεν έπρεπε να έχετε κάνει 'άγραφο νόμο' όλες τις παρανομίες στη δόμηση την τελευταία 15ετία, μηχανικοί και κατασκευαστές.
Δικαιολογίες περί 'ακριβών οικοπέδων-αντιπαροχών', δεν υπάρχουν. Το αλισβερίσι είχε μόνο πονηρές προθέσεις, εκατέρωθεν. Αν δεν συνηγορούσατε εσείς, κάθε πονηρόβλακας θα είχε μπεί στη θέση του. Και εξηγώ: Αν πχ εγώ, ζητάω τρελλή αντιπαροχή, εσύ γιατί συμφώνησες και δεν μου έλεγες να βάλω το οικόπεδο στον κWλο μου??? Προφανώς, σκεφτόμενος ότι τη 'ζημιά' θα τη βγάλεις χτίζοντας επιπλέον 20% τετραγωνικά, παραπάνω απο τα νόμιμα. Και δώστου δούλευε ο μύλος , με πολεοδομίες κλπ, κλπ !
Τώρα , ..περαστικά σας -μας