-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αν δεν ισχύσει αυτό τότε θα πρέπει να βρούμε ποιος θα οριοθετήσει την κοσμιότητα και την κομψοτητα, ο cpp ο eddie ο μανος η ο λάκης γαβαλάς;
Ο Λάκης καλέ ο Λάκης
-
Επειδή έχω να πάω για ποτό θα αρκεστώ σε ένα +1 στον apopol.
Αν δεν είχα κάτι να κάνω θα τρόλαρα βασιζόμενος στα κάτωθι...
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Αν δεν ισχύσει αυτό τότε θα πρέπει να βρούμε ποιος θα οριοθετήσει την κοσμιότητα και την κομψοτητα, ο cpp ο eddie ο μανος η ο λάκης γαβαλάς;
Ο Λάκης καλέ ο Λάκης
Υπάρχει και το αντίπαλο δέος.
-
Σε κάθε περίπτωση πέφτει πολύ δέος...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Θα ήθελα εδώ να θυμίσω στην καλή παρέα ότι ο dressing code τηρείται ευλαβικά σε μεγάλες εταιρίες της αλλοδαπής, όπου πολλοί καλοί συνφορουμίτες θα ήθελαν πολύ να εργάζονται.Προφανώς για μια ακόμα φορά γενικολογεις
Εχω στο μυαλό μου αρκετές που δεν υπάρχει καν dress code και που ο chief engineer εμφανίζεται με βερμουδα και σαγιοναρα με καλτσουλα όταν ζεστανει ελάχιστα.
Αλλα αυτά φυσικά δεν τα ξερεις
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
οι developers να ντύνονται όπως τους αρέσει.Αυτά είναι κεκτημένα μεγάλων αγώνων
Νόμος είναι το δίκιο του developer λέμε
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Και έτσι πρέπει να ντύνεται ο σωστός προγραμματιστής
Εμεις στη δουλεια ντυνόμαστε με geek t-shirts και τζιν. Εκτός και αν έχουμε να δουμε κανένα πελάτη.
Και μιλάω σοβαρά - δεν τρολάρω, ίσως να έχει να κάνει ότι το αφεντικό μου είναι **άνθρωπος ** και **δεν ασχολείται **με το τί φοράω ή αν είμαι αξύριστος, αλλά αν κάνω σωστά τη δουλειά μου. Αν όμως έχουμε meeting με πελάτη και πάω σαν λέτσος θα μου την πεί και θα έχει και δίκιο.Σαφώς και ανάλογα με τη θέση σου θα πρέπει να είσαι ανάλογα ντυμένος και πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο, αλλά κατά την γνώμη μου θα πρέπει να μετράει το ότι κάνεις σωστά τη δουλειά σου και όχι να φοράς γραβάτα αλλά να ξύνεις τα @@ σου.
Οι developers έχουμε ειδικό καθεστώς Στο 99% των εταιρειών αυτό συμβαίνει.
Καλώς ή κακώς έχει να κάνει με τον εργασιακό τομέα. Σε μια τράπεζα ας πούμε [dev εξαιρουμένων], και πελάτες να μη βλέπουν είναι εξαιρετικά σπάνιο να μην υπάρχει αυστηρό dress code.
-
Επισφαλής εργασία στην Ελλάδα σε μια επισφαλή εταιρεία όπου κυνηγάω να πάρω τα δεδουλευμένα των τελευταίων 5,5 μηνών!!!!! Life shucks!!!! Υγεία πάνω από όλα......γτ τα άλλα.....
-
Μια φορά τον χρόνο 'επιτρέπω' στον εαυτό μου να φοράει βερμούδα στην δουλειά. Την τελευταία μέρα πριν την καλοκαιρινή άδεια!
Φετος λόγω περικοπών στην λειτουργία του A/C πρέπει να φόρεσα 4 με 5 φορές ακόμα συνήθως Παρασκευές αλλά δεν μπορώ να πω πως ένιωσα και πολύ άνετα ή ευχάριστα!
Είμαι υπερ του dress code και θα προτιμούσα ακόμα και 'στολή'.
Με την νοοτροπία μου το 'ρασο κάνει τον παπά' επιβάλεται στον χώρο εργασίας -όποιος και να είναι αυτός- οι εργαζόμενοι να ακολουθούν κάποιους συγκεκριμένους 'αισθητικούς' κανόνες! Το ντυσιμο παραλίας είναι για άλλα μέρη και ώρες!
Φετος ήρθε στο γραφείο ένας τεχνικός (υπάλληλος απο τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα αυτο) για τον υπολογιστή μου με πέδιλο, σορτσάκι και χαβανέζικο πουκάμισο! Ομολογώ πως δεν μου άρεσε ως θέαμα και μάλλον το καταλαβε απο την συμπεριφορά μου και το βλέμα μου! Ούτε μπαρμαν σε 'δευτεροκλασάτη' παραλία ήταν, ούτε σε μπιτς μπαρ πήγαινε! -
Σ' εμάς δεν επιτρέπονται βερμούδες και τα συναφή (για τους άντρες πάντα). Οι γυναίκες όμως μπορούν να ντύνονται όπως θέλουν (πχ. με καυτά σορτσάκια, διαφανή μίνι κλπ).
Επίσης σου τη λένε για τα μακρυά μαλλιά. Αλλά επειδή είναι @@ managers, στο θέμα με τα μαλλιά τους έχουμε συνδέσει με Κάιρο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σ' εμάς δεν επιτρέπονται βερμούδες και τα συναφή (για τους άντρες πάντα). Οι γυναίκες όμως μπορούν να ντύνονται όπως θέλουν (πχ. με καυτά σορτσάκια, διαφανή μίνι κλπ).Επίσης σου τη λένε για τα μακρυά μαλλιά. Αλλά επειδή είναι @@ managers, στο θέμα με τα μαλλιά τους έχουμε συνδέσει με Κάιρο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σ' εμάς δεν επιτρέπονται βερμούδες και τα συναφή (για τους άντρες πάντα). Οι γυναίκες όμως μπορούν να ντύνονται όπως θέλουν (πχ. με καυτά σορτσάκια, διαφανή μίνι κλπ).
Επίσης σου τη λένε για τα μακρυά μαλλιά. Αλλά επειδή είναι @@ managers, στο θέμα με τα μαλλιά τους έχουμε συνδέσει με Κάιρο.
Μπορείς να τους ξεγελάσεις κάνοντας αλογοουρά, διαφορετικά .
-
Άλλο ευπρέπεια και άλλο να είναι ο άλλος γκασμάς. Έχω δει αρκετές περιπτώσεις εξωτερικών πωλητών με κοστούμι και μακρύ μαλλί.
Βέβαια κρατάω μια πισινή αν το πρόβλημα ήταν το μήκος της τρίχας ή αν ο άλλος γούσταρε να κυκλοφορεί όπως ο Σον Κόνερι στο βράχο πριν τον κουρέψει η αδερφή... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άλλο ευπρέπεια και άλλο να είναι ο άλλος γκασμάς. Έχω δει αρκετές περιπτώσεις εξωτερικών πωλητών με κοστούμι και μακρύ μαλλί.
Βέβαια κρατάω μια πισινή αν το πρόβλημα ήταν το μήκος της τρίχας ή αν ο άλλος γούσταρε να κυκλοφορεί όπως ο Σον Κόνερι στο βράχο πριν τον κουρέψει η αδερφή...Καμία σχέση. Οι άνθρωποι ασχολούνται με τρίχες (δηλαδή, με το μήκος).
-
για οποιον δεν το εχει δει ακομη
https://www.usafis.org/masterssl/start2.asp -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
για οποιον δεν το εχει δει ακομη
https://www.usafis.org/masterssl/start2.aspΑυτό είναι το περσινό. Το φετινό ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου.
Τρέχουσα εργασιακή κατάσταση