-
δεν ειπαν ολοι αυτο..το αμαξι παραμενει αμαξι μηχανημα ειναι..καποια πραγματα ειναι στανταρ.σιγουρα δεν εχει ιδια επιπεδα ασφαλειας τεχνολογια κ κολπα σαν ολα αυτα σημερα..απλα αν παρω θελω να ειναι σε καλη κατασταση..που μειωνει τα προβληματα κ ολα..
-
Μα αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις. Σε ενα αυτοκινητο 20 ετων, τιποτα δεν ειναι σιγουρο, μπορει να ειναι αψογο, οπως λες και σε 2 χρονια να εχεις δωσει 3κ € για επισκευες, αναλωσιμα κλπ. Το να δωσεις ενα αυτοκινητο 10 ετων και να παρεις ενα 20, για εμενα ειναι λαθος.
Αλλο ειναι να κρατησεις το Volvo για καθημερινο και να παρεις την Lotus για τις Κυριακες και αλλο αυτο που πας να κανεις.
Αλλωστε τα λεφτα που σου παιρνουν το Volvo δεν ειναι πολλα,για να το δωσεις, εκτος αν θα παρεις δανειο ολο το υπολοιπο , οποτε , εισαι σιγουρος οτι το εχεις σκεφτει καλα ? -
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
δεν ειπαν ολοι αυτο..το αμαξι παραμενει αμαξι μηχανημα ειναι..καποια πραγματα ειναι στανταρ.σιγουρα δεν εχει ιδια επιπεδα ασφαλειας τεχνολογια κ κολπα σαν ολα αυτα σημερα..απλα αν παρω θελω να ειναι σε καλη κατασταση..που μειωνει τα προβληματα κ ολα..Πόσο χρονών είσαι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
δεν ειπαν ολοι αυτο..το αμαξι παραμενει αμαξι μηχανημα ειναι..καποια πραγματα ειναι στανταρ.σιγουρα δεν εχει ιδια επιπεδα ασφαλειας τεχνολογια κ κολπα σαν ολα αυτα σημερα..απλα αν παρω θελω να ειναι σε καλη κατασταση..που μειωνει τα προβληματα κ ολα..
Πόσο χρονών είσαι;
Ψάχνεσαι mod άνθρωπος?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο χρονών είσαι;
Νομίζω ότι είπε 22 σε κάποια σελίδα.
-
το πήρες τελικά ρε SCOTT ?
-
ετσι κ αλλιως το αμαξι το βολβο ειναι για σκοτωμα...δλδ ειναι αμαξαρα πραγματικα αλλα βλεπεις ποσο το παιρνουν.οποτε επειδη ειιναι εμποριο ειμαι της λογικης να δωσεις κατι εκει που μπορει να πιασει καποια λεφτα.δλδ να το κρατησω κ να το δοσω σε 2-3 χρονια δε θα πιανει ουτε χιλιαρικο..κ μετα αντε να το σκοτωσεις.τωρα τουλαχιστον δινω αυτο ρεστα πληρωνω το υπολοιπο κ κανω δουλεια μου.θα μου πεις με αμαξι 20ετιας?παιδια μου αρεσει το λοτους ειναι γουστοζικο κ περνω ολη τη μερα στο αμαξι ουσιαστικα λογω δουλειας.ετσι κ αλλιως θελω ενα καμπριο πλεον.δυστυχως τα οικονομικα μου δε με αφηνουν για κατι πιο καινουριο αλλιως θα κοιτουσα καμμια 320 η καμμια 120 καμπριο..η το βολβο το c70-αμαξαρα η καποιο aydi a4 cabrio.αλλα δε βγαινω ακομα.ενω το λοτους μπορω να το παρω ειναι λιγα κυβικα πανω κατω καιει ιδια κ λιγο λιγοτερο απο το βολβο κανω κ το γουστο μου κ οσο για ζημιες κλπ οτι αμαξι κ να εχεις τα ιδια σκατα ειναι.γι αυτο ψαχνω ενα ελαν που δε θα βγαλει την πρωτη χρονια αλλωστε.τα 2 που εχω βρει μηχανικα δε θα ζητησουν τπτ ουσιαστικο για 1-2 χρονια σιγουρα.τωρα βλεπουμε.πρεπει να περιμενω 1-2 βδομαδες ακομα να δω κ με τη δουλεια τι θα γινει.
-
Γράφεις πως είσαι πιεσμένος οικονομικά, το αυτοκίνητο το θες για τη δουλειά σου, σκοπεύεις να γυρνάς όλη μέρα με αυτό και θα πάρεις το Elan για ΚΥΡΙΟ και μοναδικό αυτοκίνητο σου;
Εμείς ότι είχαμε να σου πούμε στο είπαμε...
-
ε πειτε καλοριζικο στον ανθρωπο να ηρεμησει
-
ναι!
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
...τα 2 που εχω βρει μηχανικα δε θα ζητησουν τπτ ουσιαστικο για 1-2 χρονια σιγουρα...Σε βρίσκω λίγο αισιόδοξο...
-
Ελπίζω να μην το εννοείς αυτό περί του ότι χρησιμοποιείς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το αυτοκίνητο λόγω δουλειάς... Εγώ που είμαι στην ιδια φάση με σένα, μάζεψα μετα κόπων και βασάνων ενα σεβαστο ποσό, και όταν κυκλοφόρησα λίγο να δώ τα μεταχειρισμένα κόλωσα... Προτιμούσα να τα ρίξω στο Felicia μου που το έχω από πρώτο χέρι και το κακόμοιρο δεν έχει κάνει κιχ, παρά να εμπιστευθώ ως πρώτο και μοναδικό μου αυτοκίνητο ένα όχημα που δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του, κτλ κτλ... Το μεταχειρισμένο για μένα είναι καλή λύση αν ξέρεις τον πωλητή, (και το αυτοκίνητο κατα συνέπεια) ή αν το θές για δεύτερο, τρίτο, χ όχημα για καμια βολτούλα, ή κανα σουπερμάρκετ...
Να τονίσω ότι όλα αυτά είναι προσωπική μου άποψη, η οποία εκφράζει μόνο εμένα, και τους παράλογους ίσως φόβους μου...
Εγώ απλά θα σου προτείνω, μιάς και πραγματικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τα αγοράσει κανένας άλλος, να κάνεις υπομονή, και αν το volvo σου δεν θέλει πάρα πολλά λεφτά για μαζέματα, να το κρατησείς αγοράζοντας λίγο αργότερα το ελάν που τοσο ποθεις...
Θα χαρούμε πάντως να μαθουμε ότι το πήρες, 21 σελίδες μετά;););) -
http://www.car.gr/classifieds/cars/?mak ... or=a&so=pr
10ετίας ακριβώς ...
εδιτ : 5ετίας με 57κ χλμ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1080096/
Επίσης το με το ελαν μετά απο 2 χρόνια καλά στέφανα ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/?make=254&model=887&offer_type=sale&or=a&so=prhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/947957/
Mε 4-5000 ευρω μπορεις να εχεις ενα coupe/cabrio για 2ο αυτοκινητο Σαββατοκυριακου.
-
Αν ο Scott αγοράσει τελικά Elan , θα κάτσω να με @@@@@ήσετε
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Αν ο Scott αγοράσει τελικά Elan , θα κάτσω να με @@@@@ήσετε -
Ρε σεις, μην ψάχνετε δικαιολογίες...
-
μαλλον θα κατσεις να σε ....ησουνε φιλε μου γιατι δεν εχο σκοπο να παρω αλλο αμαξι.θα το παρω ετσι κ αλλιως.τη δεδομενη στιγμη εξαρταμαι απο το οικονομικο κ τη δουλεια.
-
ποτε???
-
αφου ειπα!ελπιζω μεσα στο μαη να το παρω απο τη δουλεια εξαρταται!!
LOTUS ELAN 1993 H MAZDA MX-5 TOU 06-07?