-
WRX.
Simply the best (κατ' εμέ πάντα)Δεν μου αρέσουν τα τζιπ.
Το RX8 καίει τα άντερά του -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξεκάθαρο (νομίζω!). Ποιο από αυτά τα τρία (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!)
Όχι ούτε η GT 3.2 παίζει (ηλεκτρονική-μπροσθιοκίνητη) ούτε S40 T5, ούτε Mondeo ST220, που έχουν εφάμιλλη ιπποδύναμη.
Επίσης ούτε κατασκευές κάτω των 200 ίππων (ξέρετε τώρα)
Επαναλαμβάνω, από αυτα τα τρία και ΜΟΝΟ!
Y.Γ. να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος που θα γράψει κάτι διαφορετικό
Αν θες να απαλλαγεις απο τα 'Τριλημματα' δωσε σε μενα τα 40κ να ησυχασεις .Θα μου χρωστας μια μεγαλη χαρη αλλα θα σου κανω την εξυπηρετηση.
ΑΑΑΑ!!!!! Rx8 και για εμενα.Σε μπλε χρωμματακι (οπως X-MEN).
-
WRX
Έχουμε τρελλαθεί τελείως μας πέφτουν λίγα τα 225 του wrx??
-
Impreza.... Γιατι μερικά πράγματα είναι ανεκτίμητα... και δεν ειμαι κανένας midcrisis 40αρης!! Μόλις 21 είμαι!
-
subaru wrx επειδή ο νέος είναι ωραίος(rx8) αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.
Μου τη σπάει η υπεραισιοδοξία της mazda στην υποδύναμη αφού το πραγματικά άλογα είναι γύρω στα 210 στο στρόφαλο και 190 στους τροχούς,άσε που ο renesis είναι μπελαλίδικος στις αλλαγές λαδιού.
Σχεδόν η μισή ποσότητα παραμένει στα δυο ψυγεία λαδιού και χρειάζεται επιπλέον ταλαιπωρία για να την κάνεις σωστά. -
WRX φυσικά. Μπορεί να συνδιάσει τις δυνατότητες των Forester και RX-8 όπως ελάχιστά αυτοκίνητα μόνο μπορούν χωρίς ουσιαστικές παραχωρήσεις. Ειδικά αν περιμένεις και το ανανεωμένο του 2005 στο οποίο θα μπορείς να καθορίζεις εσύ που θα κατανέμεται η ροπή (μπροστά-πίσω) όπως γίνεται και με το περιορισμένης έκδοσης WR01 τότε θα έχεις και πισωκίνητο για πίστα.
-
Μεταξυ τριων κακων το μη χειρον βελτιστον.
WRX κ για μενα καθως δεν ταιριαζουν στην φιλοσοφια μου τα δυο αλλα τα οποια απευθυνονται σε πιο ειδικα target groups.. Ειδικοτερα (μεταξυ των τριων αυτων παντα), το All-Wheel Drive + 'Με τις επιπρόσθετες αλλαγές της ελληνικής αντιπροσωπείας, η απόδοση του μηχανικού συνόλου φτάνει τους 260 ίππους στις 5.800 σ.α.λ.' ( http://www.autotriti.gr/pages/2_2003/03.T02.subaru.asp ) , δεν μου δινουν κ πολλα περιθωρια αμφισβητησης... Αληθεια, εκλαϊκευοντας το θεμα, τι γινεται στην περιπτωση πλαϊνης προσκουσης με το RX-8??? -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
τι γινεται στην περιπτωση πλαϊνης προσκουσης με το RX-8???Λογικα πρεπει να εχει μελετηθει. Σκεψου ομως οτι και η καινουρια clk που ουτε καν πλαισιο πορτας δεν εχει στο πλαι (στο rx8 οι πορτες οταν ειναι κλειστες ειναι σαν κολωνα) δεν πιστευω να εχει προβλημα...
-
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Λογικα πρεπει να εχει μελετηθει. Σκεψου ομως οτι και η καινουρια clk που ουτε καν πλαισιο πορτας δεν εχει στο πλαι (στο rx8 οι πορτες οταν ειναι κλειστες ειναι σαν κολωνα) δεν πιστευω να εχει προβλημα...Σιγουρα, αλλα ποσο;; Εσυ εμπιστευεσαι την σωματικη σου ακεραιοτητα μεσα σε αυτο; Εγω (κ ας με πεις οπισθοδρομικο) θα το σκεφτομουν σοβαρα...
-
Άμα είναι να σκέφτεσαι πως θα στουκάρεις με τόσα ωστε να σε απασχολεί αυτό... έχετε γεια βρυσούλες. . . . .
Κανένα δε με τρελαίνει, αλλά θα έπαιρνα μάλλον το RX8, Για λόγους ομορφιάς. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το Impreza έχει πολλά πλεονεκτήματα εναντι του Μάζντα. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το ένα αμάξι με το άλλο. . . -
RX8 θα έπαιρνα εγώ. Ίσως λόγω φιλοσοφίας κατασκευής. Δεύτερη επιλογή το Impreza. Κάποτε ανέβασα στην Κατάρα ένα τέτοιο και χαμογελούσα σαν χαζός για κανά δίμηνο... Τρίτο το Forester. Άψογο αλλά μακριά από τη δική μου φιλοσοφία.
-
RX-8 για ολους τους λογους που αναφέρθηκαν παραπάνω αρκεί να μην σε ενοχλεί η υψηλή κατανάλωση και το κοστος συντήρησης
-
Δύσκολη επιλογή, αλλά τελικά ψήφισα το Impreza. ΑΛΛΑ σε στέισιον, να μην καταλαβαίνει κανένας τι είναι.
-
Καλημέρα.
Εγώ ψήφισα Forester, το απόλυτο Gti-Jeep!!!!
YΓ: Άν και έχω έχω Punto GT, τα είδα όλα μιά φορά από ένα Forester που πήγαινε σφάίρα!! Και πάει παντού το εργαλείο!!!
-
Forester for me..... και να του βγάλεις και τα ταμπελακια από πάνω για να δείχνει απλό....
Συντήρηση βέβαια, αασφάλειες, τέλη κλπ. υπολόγισε 6,000 euro τον χρόνο....
Επίσης ένα άλλο που δεν ξέρω πως λειτουργεί είναι ότι ως επι το πλείστον το αμάξι θα τρώει σκίσιμο στους δρόμους οπότε όταν τυχόν βρεθείς off road λογικά τα λάστιχα θα έχουν μεγάλη φθορά και δεν ξέρω πως θα μπορούν να ανταπεξέλθουν...
Πιστεύω για τέτοιο αμάξι θες δυο σετ λάστιχα
1 sport και
2 λάσπης/χιονιού -
μα σας μοιάζει για τζιπ το Φόρεστερ ρε παιδιά??? Πιο πολύ σε s/w φέρνει...
Σπύρος
-
Mε βαση τις δικες μου ανεγκες μεταξυ των τριών, θα επελεγα το forester, και θα εμενε στο ονηρο μου το RX-8...
Το impreza δεν θα το επελεγα, οχι γιατί δεν το αξιζει, αντιθετα το θεωρώ διαμαντι της τεχνολογιας, αλλα ρε παιδια αν το παρω σε κιτρινο, πια θα ειναι η διαφορά μου απο εναν ταριφα????
-
Subaru Impreza WRX.... Χωρίς άλλα σχόλια....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Mε βαση τις δικες μου ανεγκες μεταξυ των τριών, θα επελεγα το forester, και θα εμενε στο ονηρο μου το RX-8...Το impreza δεν θα το επελεγα, οχι γιατί δεν το αξιζει, αντιθετα το θεωρώ διαμαντι της τεχνολογιας, αλλα ρε παιδια αν το παρω σε κιτρινο, πια θα ειναι η διαφορά μου απο εναν ταριφα????
H Subaru δεν έχει diesel, άρα δεν έχει ταξί, όπως η Mitsubishi
-
RX-8 εγώ.
Το Forester μπορεί να αγοραστεί και σαν πρώτο αμάξι. Τα άλλα δύο περισσότερο σαν 'παιχνίδια για μεγάλους' μου φαίνονται οπότε οι αγοραστές τους δεν νομίζω να έχουν οικονομικά διλλήματα.
Χάλασε ο Renesis? Ένα ακόμα στον κύριο παρακάλω!
Έφτασεϊιι...
"Τριλήμματα" των 40Κ ευρώ