Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
οταν ειπα στο μηχανικο μου οτι σκεφτομαι να βαλω υγραεριο[βμw 318 e46] εκανε σαν τρελλος,μου ειπε θα χαλασεις το αμαξι θα σου βαρεσει βαλβιδες,δεν θα πηγαινει μια,και τελος παντων δεν συμφωνουσε.εγω τον αγνοησα,πηγα εβαλα κιτ υγραεριου και μετα απο δυο μηνες περιπου του πηγα το αμαξι για servis[λαδια,φρενα,μπουζι,φιλτρα],οταν ειδε την ολη εγκατασταση εκει να δεις τι χολη εβγαλε ,[οτι τον εγκεφαλο του υγραεριου επρεπε να στον βαζανε αλλου ,τα μπεκ διαφορετικα,το υγραεριομετρο ,αλλου ,και αλλα],μετα απο κανενα δημηνο οταν περασα παλι απο το συνεργειο του[να αλλαξω μια λαμπα]αρχισε να με ρωταει πως παει το αμαξι,για την καταναλωση,για το κοστος της εγκαταστασης,το συνεργειο που την εκανα,και γενικα τον ειδα απο ξερολας που ηταν πιο μαλακομενος.να μην τα πολυλεω ο μηχανικος αυτος πηγε το αμαξι της γυναικας του στο ιδιο συνεργειο και του εβαλε υγραεριο,και τωρα οχι μονο δεν το κατακρινει αλλα πενευεται κιολας.
Ακριβως τα ιδια !!!! Και σε μενα, στο τελευταιο σερβις τα πήρε ολα με τη σειρά και τα ξεψειρησε..... Εκει που ωρυόταν τις προηγούμενες φορες οτι θα γινουν ολα χυλός....τωρα ρωταγε τι καιει, απόδοση κτλ
Αστους να τις κοβουν φιλε...
Αυτό το έχει ο έλληνας, τα ξέρει όλα...
Και εγώ έτσι αντέδρασα πρώτη φορά που άκουσα για υγραέριο, τι γκαζάκι είναι το αμάξι είπα? Μετά ευτυχώς έκατσα διάβασα πέντε πράματα κι άλλαξα γνώμη, 105 οκτάνια, μισή τιμή, δεν πέρνουνε φωτιά από μόνα τους στον δρόμο, θα κάνει και σωστό κουμάντο ο megasquirt, το πιάσαμε το 1.5bar στο μικρό. Αν δεν είχα τα άλλα ζόρια, την θέρμανση του σπιτιού το επόμενο χειμώνα, θα το είχα βάλει ήδη...
Περνάει άραγε η εγκατάσταση ΚΤΕΟ χωρίς πιστοποιημένο εγκέφαλο?