-
Βαλτε κανα AMG να επανελθουμε
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πέραν της Κορβέτ, όλα τ άλλα κατευθείαν στην ανακύκλωσηΚαι μετά θα ανακυκλώσουμε και εσένα να υποθέσω...
Δηλαδή ότι δε μας αρέσει δεν αξίζει να υπάρχει.Ειχαν μαζωξη οι detroitcruisers απ οτι καταλαβαινω..Ελπιζω να μη το εχασε ο Προδρομος που γουσταρει..
Είχαμε την κοπή της πίτας μας ρε συ. Σιγά μην το χανα. Μέχρι και άδεια πήρα για να είμαι εκεί.
Κέρδισα και το φλουρί.Τα αμερικάνικα δε σου αρέσουν γιατί έχεις συνηθήσει την αβάστακτη ελαφρώτητα του MX5. Αλλά αν ξεπεράσεις το ότι είναι χειρότερα από τα Ευρωπαϊκοιαπωνέζικα στους δρόμους μας, θα τα εκτιμήσεις. Τα αυτοκίνητα αυτά φτιάχθηκαν για ευθείες και για άνετα ταξίδια.
Αν τα χρησιμοποιήσεις ανάλογα λοιπόν, θα τα εκτιμήσεις αφάνταστα.
-
Tι στον φουτσο εγινε και βλεπω βατραχια αντι για ζουπερκαρς???Μας θελει εγγεγραμενους χρηστες το imageshack πλεον???
-
-
Μιχαλακοπούλου, απέναντι από το Χίλτον, χτες βράδυ:
Η ποιότητα της φώτο δεν είναι και πολύ καλή.
-
Κατά τις 4 τα ξημερώματα εθεάθη στη Σπύρου Πάτση (έξω από το Βοτανικό) κίτρινη Gemball bi-turbo. Έμοιαζε με την
-
-
Μιτσουμπισι ειναι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μιτσουμπισι ειναι -
Mitsubishi Endeavor
-
Πριν από λίγο είδα για πρώτη φορά ένα brabus 3.8. Δεν είχε κανένα άλλο σήμα μόνο brabus παντού...
Μούρη σαν merc και κώλος μάλλον ότι περίσσεψε . -
Το carspotting είναι στην αρχή και στο τέλος και στη μέση έχει ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα.
-
Σήμερα στην Κηφισσιά, μέσα στην κίνηση, Jeep CJ-5 με φαρδιά ζαντολάστιχα, ψηλωμένο καμια 10αριά πόντους, βαμμένο μαύρο ματ και ιστορικές πινακίδες.
-
Πάει το spotting το έφαγε η κρίση... μόνο από Μέση Ανατολή, Μπρατισλάβα και κανα βίντεο κλιπ πλεόν κάτι αξιόλογο
-
-
Αυτο ειναι σιγουρα νεα σμυρνη . Αλλο ενα εχω δει στην ομονοια σαββατο βραδυ πριν κανα μηνα ...Πολυ ομορφοοο
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Nissan 370Z με ελληνικές πινακίδες:http://img29.imageshack.us/i/dsc01505f.jpg/][img]http://img29.imageshack.us/img29/4961/dsc01505f.th.jpg
Που ειναι το περιεργο???
-
Ότι κάποιος Έλληνας το αγόρασε στ'αλήθεια!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ότι κάποιος Έλληνας το αγόρασε στ'αλήθεια!Νίκο από κοντά είναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακό! Σίγουρα θα ήταν μέσα στις προτιμήσεις μου σε αυτά τα χρήματα...
-
Μπανισες και συ το λευκο που γυροφερνει κοντα στα Jumbo??? Οντως πολυ ωραιο αυτοκινητο.
Carspotting [#7]