-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πάνο, φαίνονται οι πινακίδες σου 'αδοπάνα'όντως
με λίγο σπρώξιμο όλα γίνονται, το μυστικό είναι να το αφήνεις χωρίς χειρόφρενο και ταχύτητα όπου μπορείς
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πάνο, φαίνονται οι πινακίδες σου 'αδοπάνα'
όντως
με λίγο σπρώξιμο όλα γίνονται, το μυστικό είναι να το αφήνεις χωρίς χειρόφρενο και ταχύτητα όπου μπορείς
omg...
γιατί να σπρώξεις τον πίσω-μπρός??πρέπει δηλασή να του χαράξεις τον προφυλακτήρα για να χωρέσεις εσύ?
-
προφανώς, δεν βρίσκω άλλο λόγο
http://www.youtube.com/watch?v=qzj49aJ9 ... re=related
εν ολίγοις οι ευαίσθητοι με τα αμάξια σας, μακριά απ το παρίσι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πάνο, φαίνονται οι πινακίδες σου 'αδοπάνα'
όντως
omg...
γιατί να σπρώξεις τον πίσω-μπρός??πρέπει δηλασή να του χαράξεις τον προφυλακτήρα για να χωρέσεις εσύ?
ναι μου εχει τυχει με της δουλειας να παρκαρω 2 μετρα απο στροφη, πολυ κοντα στον μπροστινο μου για να μην εμποδιζω σε οσους βγαινουν στο σταυροδρομι.παω να το παρω και βρισω καφρο να με εχει ακουμπησει και το αμαξι του να βγαινει και αλλα 2 μετρα στον δρομο....απο μπροστα ειχα δεν ειχα 5 εκατοστα.
κορναρα για 20 λεπτα και τιποτα ο τυπος/τυπισα, οποτε και εγω στα @@ μου, καθως το εταιρικο εχει χτυπηματα ετσι και αλλιως παντου, σηκωνω στροφες, βαζω οπισθεν και οπως φευγει με δυναμη, καβαλαει ο κολος μου την μουρη του (πουτ@ν@ το εκανα το saxo). στριβω τιμονι, ξεκιναω και φευγω σαν κυριος.
ειλικρινα δεν με ενοιαζε εκεινη την στιγμη, για την ζημια που του εκανα και ας παιρναν και τα νουμερα μου.
-
εκνευριστικά χειρόφρενα!!
ξαναπάρκαρα στον πόντο σήμερα... -
Να και το super car μου με τα 45 ολόκληρα άλογα. Μας μετέφερε καλά από το 85 μέχρι σήμερα. Αποσύρεται όμως λόγο ηλικίας. Αντικαταστάτης αυτό του swift 1.2 GLX. Θα βάλω Φώτο και review μόλις το έχω. Αύριο πάω στην αντιπροσωπία.
-
-
προφανώς, δεν βρίσκω άλλο λόγοhttp://www.youtube.com/watch?v=qzj49aJ9 ... re=related
Δεν έχω εμπειρία από οδήγηση στο Παρίσι αλλά έχω σε Marseille καλά αυτό το πράγμα με το παρκάρισμα δεν υπάρχει
Κι όμως επιβίωσα 3 μέρες με καμιά γρατζουνιά -
προφανώς, δεν βρίσκω άλλο λόγοhttp://www.youtube.com/watch?v=qzj49aJ9 ... re=related
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτό θα πρέπει να το αποβάλετε αν θέλετε να απολαμβάνετε το αυτοκίνητό σας χωρίς άγχος.
ακριβώς της ίδιας λογικής, γι αυτό έχω κι ένα αμάξι που η συντήρισή του μπορεί να καλυφθεί με το πορτοφόλι μου
το θεωρω εντελώς fail του να είσαι σκλάβος του αυτοκινήτου σου, λυπώντας το να το χρησιμοποιήσεις μπας και πάθει τπτ...
-
-

-
Ναί?
Θα μπορούσες να κάνεις καλύτερη επιλογή στο χρώμα. Ίσως καμιά 2χρωμία. Σιγά την έξτρα χρέωση!
Και έτσι όμως καλούτσικο είναι. Να το προσέχεις και πάντα σε ξύλινα παρκέ να πηγαίνει μην λερώσει τα λάστιχα του. -
Berlin Mitte ε
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Berlin Mitte ε -
Ο χρήστης spiros έγραψε:

Bάλτο και στο Australia uber alles κάγκουρα που έχεις τέτοια αεροτομή απλώστρα για 1000 κάτι άλογα
-
Η μπλε που πηγε???Εχω την εντυπωση πως ηταν η πρωτοτυπη η τουλαχιστον ετσι ειχα διαβασει καπου.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτό θα πρέπει να το αποβάλετε αν θέλετε να απολαμβάνετε το αυτοκίνητό σας χωρίς άγχος.
θα το έλεγες αυτό αν είχες ένα και μοναδικό καινούργιο αυτοκίνητο που χρωστούσες ακόμα?
-
ακριβώς της ίδιας λογικής, γι αυτό έχω κι ένα αμάξι που η συντήρισή του μπορεί να καλυφθεί με το πορτοφόλι μου
το θεωρω εντελώς fail του να είσαι σκλάβος του αυτοκινήτου σου, λυπώντας το να το χρησιμοποιήσεις μπας και πάθει τπτ...
δεκτή η άποψη σου...
εγώ μπορείς να μου πεις τι σου φταίω όμως που το προσέχω και το θέλω σαν καινούργιο? -
Φταις επειδη πρεπει να το χαλασεις.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!