-
Αλλάξανε την ονομασία μόνο εδώ (gredos), λες και θα πούλαγε περισσότερα...
(Πέρα από τα 2 που είχαν 'οι Αυθαίρετοι' -τι σειρά επος-, άραγε το 'χε κανείς άλλος;)
-
-
Ο Πετα πρέπει να είναι κάποιος παλιός δημοσιογραφος αυτοκινήτων ή σχετικός. Αυτά που λέει και αυτα που ψάχνει μόνο ένας ψηλό γνωστής θα τα έλεγε.
Κάνω ωραίες σκέψεις αλλά μπα....
-
Άμα Γυρε δεν οδηγάς αμάξι με τη ρεζέρβα στο χώρο του κινητήρα δεν είσαι ασφαλής._
-
Ο Πετα πρέπει να είναι κάποιος παλιός δημοσιογραφος αυτοκινήτων ή σχετικός. Αυτά που λέει και αυτα που ψάχνει μόνο ένας ψηλό γνωστής θα τα έλεγε.
Θα προσθέσω στις προηγούμενες μαντεψιές μου για το ποιος είναι ο ΠΕΤΑ, την τελευταία μου ιδέα: είναι αμοιβόμενο τρολ από τη διοίκηση των 4Τ, για να αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο forum! Εξηγεί πολλά αυτό...
-
Το σημείο καμπης ήταν όταν κατάργησαν τις πλατίνες και τις σούστες πίσω... τότε πήραν την κάτω βόλτα τα αμάξια...
-
Το σημείο καμπης ήταν όταν κατάργησαν τις πλατίνες και τις σούστες πίσω... τότε πήραν την κάτω βόλτα τα αμάξια...
Aχαχαχα!! Πιστεύω και το χειροκίνητο αβάνς....μεγάλη απώλεια!
-
-
Lap wrote:
Θα προσθέσω στις προηγούμενες μαντεψιές μου για το ποιος είναι ο ΠΕΤΑ, την τελευταία μου ιδέα: είναι αμοιβόμενο τρολ από τη διοίκηση των 4Τ, για να αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο forum! Εξηγεί πολλά αυτό...
Δεν χρειάζεται τον ΠΕΤΑ τον forum για αυτον τον λογο που μαντευεις. Αρκεί εσύ ο ίδιος, να μπεις σε μια λογομαχία και να σταματήσεις στη μεση αυτής λεγοντας ανίκητο τον αντιδικο σου με υπονοούμενα τσατσας σε φανταρο. Μιλιουνια τα κλικς.....οποτε ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ είσαι έμισθο τρολ του forum ;;;;
Μήπως προσπαθεις να ρίξεις στάχτη στις οθόνες των μελών εδώ μέσα και των άσχετων bots του διαδικτύου και τελικά σε πιασαμε;;;;;;; ..... ΟΕΟ;;;;;
Εεεεε; το βρήκα;;;;
-
Τίποτα δε σου ξεφεύγει... Τσακάλι είσαι!
-
Τίποτα δε σου ξεφεύγει... Τσακάλι είσαι!
Και εμένα αμέσως με κατάλαβε. Εσύ σε ποιόν δουλεύεις; Πόσο σου δίνουν το ποστ; PM σου έχω στείλει, έτσι; Δεν πιστεύω να βλέπει κανείς.
-
(για τα σουργελοαυτοκινητα που όλοι εσείς προπαγανδιζετε και παίρνουν φωτιά λέω) τουμπεκί.
-
Εγώ είμαι με τον/την ΠΕΤΑ... είχαμε παλιά ένα καλσόν κι ένα πακέτο τσίχλες στ αμάξι και δεν θέλαμε ούτε οδικές βοήθειες ούτε 7ετης εγγυήσεις! Αντε κι ένα κουτάκι σιδηρόστοκο και μια σπάτουλα στο πορτμπαγκάζ. Που πάτε και κάνετε κι επέκταση εγγύησης, λες κι αγοράσατε τηλεόραση στον Κώτσο.
-
Για τη ταμπακιέρα(για τα σουργελοαυτοκινητα που όλοι εσείς προπαγανδιζετε και παίρνουν φωτιά λέω) τουμπεκί.
Μα τι να κάνουμε; Μπορούμε να αντιπαραθέσουμε επιχειρήματα απέναντι στις απόλυτα τεκμηριωμένες απόψεις σου;
Τουμπεκί κάνουμε υπό το βάρος των επιχειρημάτων σου!
-
>
Αλλάξανε την ονομασία μόνο εδώ (gredos), λες και θα πούλαγε περισσότερα...
(Πέρα από τα 2 που είχαν 'οι Αυθαίρετοι' -τι σειρά επος-, άραγε το 'χε κανείς άλλος;)
Πραγματικά σειρά έπος η αγαπημένη μου με διαφορά. Κι εμένα το μυαλό μου εκεί πήγε όταν διάβασα για gredos. Η φάση είναι ότι σε κάποια επεισόδια το gredos γινόταν ibiza. Προφανώς δεν υπήρχε κάποιο gredos διαθέσιμο.
Δε συμφωνώ ότι δε κυκλοφόρησαν πολλά. Ακόμα βλέπω κάποια. Απλά δεν πέτυχε ακριβώς τις χρυσές επoχές της απόσυρσης 92 και δώθε. Όταν βγήκε το ibiza fl τοτε που έγινε ο χαμός και άλλαξε αυτοκίνητο όλη η Ελλάδα δεν ακολούθησε αντίστοιχο fl του gredos.
-
-
Αμαξαρες όλα τους. Κάποιος θα έλεγε πως αφού πουλάνε κάτι θα ξέρει ο κόσμος. Τι νομιζετε πως είναι...... Άσχετοι;;;;;;
Για παράδειγμα ούτε ένα psa δεν βλέπω...
-
Όταν ήρθε η απόσυρση όλα τα best sellers της λίστας είχαν αλλάξει.
2ο το γεωργικό μηχάνημα με πινακίδες (2105), τι να λέμε...Το 'ηλιόλουστο' 1ο λόγω ΤΕΟΚΑΡ.
Εδώ ρε Γυρε 'δε ξέρανε να ψηφίσουν', από αμάξια θα ξέρανε;
Μου θες και γαλλικο...Oltcit club και πολύ σου είναι!
Τα πρώτα VW-SEAT είχαν την αχίλλειο πτέρνα των παναθλιων σε απόδοση προηγουμενης γενιας μοτερ. Είχαμε κλείσει Ibiza 13αρι και ευτυχώς ακυρώθηκε. Εποχή και αυτή, η τελευταία με διακριτά αυτοκίνητα και τρελό οπαδιλικι. Τώρα όλα ισωμα...
-
Μισό όμως, το seat (ποιος την χ...ι αυτήν) ήταν από τα αντρικά τα καταλυσσασμενα (katalysator) σύστεμ πόρσε με τη ρεζέρβα μέσα στο μοτερ και γωνίες καναπέ ΙΚΕΑ ή από τα καμπυλωτά τα φλωρικα για δροσερους φαν του Θάνου Καλλίρη;
-
Θυμάμαι.... Είχε κάτι κάρο... Αλλα ηταν γκρυ νομίζω.. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα κουμπάκια γύρω από τον χώρο του καντραν.... Δεν είχε τέτοια.... Λάθος θυμάμαι;;;
Μιλαμε ήμουν νιανιαρο...
Καινούργια vs παλιά αυτοκίνητα. Που είναι η βελτίωση;