Να πω και τα πρώτα αρνητικά που έχω εντοπίσει στο αυτοκίνητο:
- Η βάση του καθίσματος είναι κοντή και αφήνει (σε εμένα) περίπου 5 εκατ. τον μηρό χωρίς στήριξη. Αναπολώ τα σπορ καθίσματα της bmw που είχε ρυθμιζόμενο αυτό το σημείο και το μάκραινες όσο ήθελες.
- Η κόρνα είναι χάλια, τραγική...χειρότερο ήχο δεν θα μπορούσαν να βρούν!
- Δεν ξέρω εαν γίνεται (και δεν έχω βρει) να έχω τα εξής: να ανάβουν τα φώτα όταν ξεκλειδώνω, να κλειδώνουν οι πόρτες αυτόματα όταν ξεκινάω. Με ενοχλεί που δεν τα έχει.
- Το κουμπί για το άνοιγμα του χώρου αποσκευών είναι σε τελείως λάθος, άβολη και αντιεργονομική θέση.
- Όταν εμφανίζει τις επαφές τηλεφώνου στην οθόνη, για να πλοηγηθείς πρέπει να το κάνεις από την οθόνη αφής, δεν μπορείς από κάποια πλήκτρα στο τιμόνι. Το βρίσκω εργονομικό λάθος.
terryp117 wrote:
ΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΤΑΣ Ορέστη..?? Γιατί εγώ ακουμπάω το γκάζι με το πόδι και ξεκινάει,αν έχει σταματήσει εντελώς για 1-2 δεύτερα. Για πες.Αυτό που ανεβάζει τα χλμ...??
To Resume (Res), νομίζω είναι το '+'.
OI ΠΟΡΤΕΣ σε κάποια αυτοκίνητα δεν κλειδώνουν πλέον με την αύξηση της ταχύτητας,οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι είναι θέμα ασφαλείας.Το κασκάι του 2014 δεν το είχε,γινόταν όπως στο κορόλα χειροκίνητα από τον διακόπτη. Το σέατ λεόν το καινούργιο που έχει ο γιος μου το διαθέτει.
Η κόρνα όντως ΑΘΛΙΑ,σαν κάτι παλιά του 70...!!! Τώρα αυτό το σπαστό για τους μηρούς,δεν έχει τέτοια η τογιότα.......πολύ κυριλέ για τογιότα.
Το κουμπί που πατάς για να ξεκλειδώσει πίσω,δεν είναι και χάλια,αυτό το ίδιο που κλειδώνει πόρτες δεν είναι..?? Δεν το βρίσκω και τόσο δύσκολο.
Αυτό για τις επαφές,δεν ξέρω σε ποια αυτοκίνητα γίνεται από τα χειριστήρια,υπάρχουν τέτοια..??
Για τα φώτα,νομίζω ότι κάτι υπάρχει,δες μέσα από τα μενού.Και για τα μπλε μέσα αλλά και για τα έξω.
Με 22000 ευρώ δε νομίζεις ότι πήραμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..?? Συγκρίνοντας με αυτά που παρέχει το λεόν με τα 24500 μερικά πράγματα δεν υπάρχουν.Το πιο σημαντικό, η πολύ γλυκιά οδική συμπεριφορά του κορόλα. Το λεόν με ελαστικά 225Χ45Χ17 και την ανάρτηση που έχει,δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το κορόλα,όσον αφορά την άνεση στους Ελληνικούς δρόμους πίστεψε με,το δοκίμασα.
Εμένα μου άρεσε πολύ το κορόλα που στην αρχή το θεώρησα πολύ λίγο.Γούστα είναι αυτά και φυσικά διαφορετικά τα θέλω του καθενός μας.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ