-
Εντύπωση πάντως μου κάνει η διάσταση των ελαστικών. Δεν βλέπω να υπάρχουν επιλογές. Η Michelin και η Goodyear δείχνουν να είναι μονόδρομος και το κόστος είναι της τάξης των 600€!
-
Μην τρελένεστε. Αυτό εννοώ. Δεν έχω πρόβλημα με το χειροκίνητο. Όποτε κουμπώνει μια χαρά και ο λόγος 0 τέλη και η διαφορά +3000 για το αυτόματο. Δεν παθαίνει τίποτα το χεράκι και το ποδαράκι να αλλάζω ταχύτητα. Και το κιβώτιο μια χαρά είναι. Σε λίγο που δεν θα χρειάζεται να πιάνουμε το τιμόνι θα ξεχάσουμε και να οδηγάμε...
-
Εντύπωση πάντως μου κάνει η διάσταση των ελαστικών. Δεν βλέπω να υπάρχουν επιλογές. Η Michelin και η Goodyear δείχνουν να είναι μονόδρομος και το κόστος είναι της τάξης των 600€!
σγα, θυμαμαι καποτε ειχα παρει με 225/45 και δεν υπηρχε ουτε γομολαστιχα. το σιβικ νομιζω. σε ενα-δυο χρονια γεμισε η αγορα με τη διασταση..
-
Παιδιά πέραν την έκπτωσης που τρεχει η Citroen με τα 500 ευρώ μέχρι την Παρασκευή κατάφερα αλλά 900 ευρώ σε γνωστό αντιπρόσωπο. Δηλαδή 3ο πακέτο εξοπλισμού το Shine με έξτρα τους αισθητήρες/blind spot τελική τιμή 22k..... τσάμπα ΟΛΕ!
Να πάρω τηλέφωνο στην Ω και να τους ζητήσω προσφορά με βάση του τι πέτυχα σε άλλη αντιπροσωπεία ; Δε νομίζω να μπορούν να μου το κατεβάσουν περισσότερο από 900 ευρώ.
-
γουελ νταν σακισσσσσσσσσσσσσσσσσσ
ψηνω και εγω σε αυτοματακι πετρελαιο μπουζινες. μια πενταδα. εχω χαλαστει γιατι δεν εχει αλουμινιου. ενω το αντιστοιχο μανιουαλ 110 εχει.
Ε ναι αν είναι να πας σε diesel το δυνατό με τα 130/αυτόματο. Οδηγησα το 130 αυτόματο βενζίνης...... ζάχαρη το κιβώτιο δεν ακούγεται.
-
Μην τρελένεστε. Αυτό εννοώ. Δεν έχω πρόβλημα με το χειροκίνητο. Όποτε κουμπώνει μια χαρά και ο λόγος 0 τέλη και η διαφορά +3000 για το αυτόματο. Δεν παθαίνει τίποτα το χεράκι και το ποδαράκι να αλλάζω ταχύτητα. Και το κιβώτιο μια χαρά είναι. Σε λίγο που δεν θα χρειάζεται να πιάνουμε το τιμόνι θα ξεχάσουμε και να οδηγάμε...
Όσον αφορά τα χρήματα, είναι σεβαστό.
Το ποσό που θέλει να δώσει ο καθένας μας, είναι προσωπικό θέμα, και δεν αφορα άλλους. Κοινώς, προφανώς και δεν μπορώ εγώ να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου για το ποσό που έχεις διάθεση να δώσεις για ένα αυτοκίνητο.
Όσον αφορά το 'χεράκι/ποδαράκι' που δεν πάθαινει τίποτα, θα σου πω το εξής: κάνω καθημερινά το Δρομολόγιο από έξοδο Κηφισιάς ως την έξοδο του Ρέντη. Και επιστροφή το βράδυ. Χειμώνα - καλοκαίρι. Είναι 20 χιλιόμετρα. Αύγουστο θες 15 λεπτά. ΟΛΟ τον υπόλοιπο καιρό θες από 40 λεπτά ως 1.5 ώρα. Για 20 χιλιόμετρα! Όσοι κανουν αυτό το δρομολόγιο καταλαβαίνουν.
Σε πληροφορώ ότι θα προτιμούσα να πληρώσω το C4 στο χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, ακόμα και με 82 άλογα (αν έβγαινε - σχήμα λόγου) σε αυτόματο, παρα με 130 άλογα στο ανώτατο επίπεδο εξοπλισμού σε χειροκίνητο!!
Προσωπικά πάντα μιλώντας, η ποιότητα μετακίνησης που σου προσφέρει ένα αυτόματο αυτοκίνητο (και φαντάσου ότι το ΕΑΤ8 μου τη σπάει σε σχέση με το προηγούμενο διπλοσυμπλέκτο που είχα), δε συγκρίνεται με κανένα έξτρα εξοπλισμού.
Προσωπική άποψη χωρίς να θέλω να πείσω κανέναν!
-
Έτσι είναι. Αν η ρουτίνα σου περιλαμβάνει καθημερινά δρομολόγια εντός πόλης, τότε το αυτοματο κιβώτιο είναι σχεδόν μονόδρομος.
Εκτός πόλης είναι σχεδόν αδιάφορο το είδος , για να μην πω ότι το χειροκίνητο σε κάνει να συμμετέχεις λίγο περισσότερο στη χαρά της οδήγησης (για όσους ακόμα είναι λίγο παιδιά μέσα τους)
-
Victor1 wrote:
Όσον αφορά τα χρήματα, είναι σεβαστό.
Το ποσό που θέλει να δώσει ο καθένας μας, είναι προσωπικό θέμα, και δεν αφορα άλλους. Κοινώς, προφανώς και δεν μπορώ εγώ να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου για το ποσό που έχεις διάθεση να δώσεις για ένα αυτοκίνητο.
Όσον αφορά το 'χεράκι/ποδαράκι' που δεν πάθαινει τίποτα, θα σου πω το εξής: κάνω καθημερινά το Δρομολόγιο από έξοδο Κηφισιάς ως την έξοδο του Ρέντη. Και επιστροφή το βράδυ. Χειμώνα - καλοκαίρι. Είναι 20 χιλιόμετρα. Αύγουστο θες 15 λεπτά. ΟΛΟ τον υπόλοιπο καιρό θες από 40 λεπτά ως 1.5 ώρα. Για 20 χιλιόμετρα! Όσοι κανουν αυτό το δρομολόγιο καταλαβαίνουν.
Σε πληροφορώ ότι θα προτιμούσα να πληρώσω το C4 στο χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, ακόμα και με 82 άλογα (αν έβγαινε - σχήμα λόγου) σε αυτόματο, παρα με 130 άλογα στο ανώτατο επίπεδο εξοπλισμού σε χειροκίνητο!!
Προσωπικά πάντα μιλώντας, η ποιότητα μετακίνησης που σου προσφέρει ένα αυτόματο αυτοκίνητο (και φαντάσου ότι το ΕΑΤ8 μου τη σπάει σε σχέση με το προηγούμενο διπλοσυμπλέκτο που είχα), δε συγκρίνεται με κανένα έξτρα εξοπλισμού.
Προσωπική άποψη χωρίς να θέλω να πείσω κανέναν!
Όπως το θέτεις ίσως έχεις δίκαιο. Αλλά εγω μιλώντας από τη πλευρά μου για την πόλη έχω ένα smartaki
-
Παιδιά πέραν την έκπτωσης που τρεχει η Citroen με τα 500 ευρώ μέχρι την Παρασκευή κατάφερα αλλά 900 ευρώ σε γνωστό αντιπρόσωπο. Δηλαδή 3ο πακέτο εξοπλισμού το Shine με έξτρα τους αισθητήρες/blind spot τελική τιμή 22k..... τσάμπα ΟΛΕ!
Να πάρω τηλέφωνο στην Ω και να τους ζητήσω προσφορά με βάση του τι πέτυχα σε άλλη αντιπροσωπεία ; Δε νομίζω να μπορούν να μου το κατεβάσουν περισσότερο από 900 ευρώ.
Δύσκολο να στο κάνουν αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Το 900 αράκι ξέρεις από που προκϋπτει;
-
sakiss wrote:
Δύσκολο να στο κάνουν αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Το 900 αράκι ξέρεις από που προκϋπτει;
300 ο πωλητής και αλλά 600 ο ιδιοκτήτης επειδη έχουμε αγοράσει από αυτόν 3 Citroen.
-
Αααααα, θα με κάνετε να ξοδευτω και δεν θέλω να περνάω κάποια όρια.
Ποσο κάνει αυτή που έχει acc, diesel με χειροκινητο;
-
-
Θενξ.... Το εψαξα μετά που το έγραψα.
- 523 βγαίνει αυτή όπως την θέλω με χειροκινητο. Δεν έχει κάποια καλή έκπτωση. Σωστα;
Έβαλα, πανοραμικη, hi fi, 360 κάμερα shine pack..
-
Ωωπ τι έγινε Lap(για να δεις ότι σε παρακολουθώ εγώ και δεν σε περνω στο ντούκου)? Που πήγανε τα nox τα Sox τα mox που φωνάζες για τα diesel? Πλάκα κάνω πάρε ότι γουσταρεις
-
Πολύ καλά τα λες.... Θα περιμένω την euro7.
Επισης έψαξα κάποια πράγματα για τιυς καταλύτες των psa που καλύπτουν αρκετά τα οικολογικά μου ένστικτα.
Αλλα καλά τα λες εσύ.
Εχεις δει που έχει πάει η βενζίνη; Ένα μεροκάματο ενός εργαζόμενου την ημέρα σε βενζίνη έφτασα να δίνω.... Έλεος.
Αν πάλι αλλάξουν τα πράγματα και πάμε για μετακίνηση μόνο στην πολη. Τότε ίσως παω σε κανα φθηνο ηλεκτρικό.
Τεσπα σκέψεις κάνω.
-
Μονο ντιζελ. Εκτος κι αν πρεπει στην πτολεμαίδα να δουλευουν διπλοβαρδιες για να παραξουν ρευμα που θα καταναλωνεται οικολογικα με Γερμανικες προδιαγραφες, για να κοιμασαι συ ησυχος.
-
Πολύ καλά τα λες.... Θα περιμένω την euro7.
Επισης έψαξα κάποια πράγματα για τιυς καταλύτες των psa που καλύπτουν αρκετά τα οικολογικά μου ένστικτα.
Αλλα καλά τα λες εσύ.
Εχεις δει που έχει πάει η βενζίνη; Ένα μεροκάματο ενός εργαζόμενου την ημέρα σε βενζίνη έφτασα να δίνω.... Έλεος.
Αν πάλι αλλάξουν τα πράγματα και πάμε για μετακίνηση μόνο στην πολη. Τότε ίσως παω σε κανα φθηνο ηλεκτρικό.
Τεσπα σκέψεις κάνω.
Έχεις δίκιο Lap και γω που μπήκα πάλι στο παιχνίδι για αγορά τις τιμές στα πρατήρια κοιτάζω και αγχώνομαι, πολύ δύσκολη εποχή για αγορά, έρωτας όπως έχω πει το civic αλλά μόνο βενζινη βγαίνει και η τσέπη σηκώνει 1.0ρι αλλά και πάλι 24400 το θεωρώ πολύ ακριβό για χιλιάρι και κατανάλωση 7λιτρα,κοιταξα πάλι chr κόψανε την έκπτωση και η έκδοση που θέλω 1.8 φτάνει τα 26800, psa ανέβηκε το 2008 800ευρω το diesel και δεν ξέρω αν έχει ακόμα έκπτωση το χιλιάρικο δηλαδή από 24100 έχει πάει 25900 με τα χαρτιά + 5 με 6 μήνες αναμονή, δηλαδή τρελά σκετη
-
Χεχε, ποσταραμε στο άλλο νημα, τι επενδύσεις θα γίνουν εκεί. Κοσμογονικές αλλαγές.
-
Πραγματικά όσο περνούν οι μήνες τόσο χειρότερο γίνεται το πράγμα. Αν υπάρξει και άλλο lock down την πατήσαμε... Θα ανέβουν τόσο πολύ οι τιμές που θα σπάνε οιβελαστικοτητες και τα όρια.... Απλα δεν θα αγοράζεις και αυτό θα φέρει αυτόκαταστροφή της παγκόσμιας ζήτησης και προσφοράς.
Μιλαμε για πρωτογνωρα πράγματα. Ταυτόχρονα θα πέφτει η παραγωγή και η ζήτηση από εξωγενείς παράγοντες και οχι από αλληλοεξαρτηση. Σαν σε εποχές πολέμων. Ελπίζω να μην πάμε σε lock down.
ΦΟΡΆΤΕ μασκα το φελεκι μου μεσα.
-
ΑCC και χειροκίνητο είναι χαμένη υπόθεση, τι να το κάνεις?? ACC μόνο αυτόματο έχει νόημα...να ξεκινάει και να σταματάει μόνο του.
CITROEN C4 III mod 2021