-
Γάτε, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ο ηλίθιος είναι ανίκητος! Και δυστυχώς κάθε τζαζεμένος βρίσκει βήμα και ακόλουθους στην εποχή μας.
-
έχει εμβολιαστεί το 20%.Εχουν προβλήματα διανομήςτου εμβολιου οι Ιάπωνες και δεν έχουν οι Έλληνες...
Τι να πω γίναμε και μεις ανώτερος λαός..
-
Yem wrote:
Asep wrote:
Ναί, 2 πακέτα την ημέρα αλλά δεν έχω σημαντικό πρόβλημα.
Γιατρός δεν είμαι αλλά 2 πακέτα = μεγάλο πρόβλημα
Το γνωρίζω αλλά αν το έχεις μάθει πολλά χρόνια και έχεις πολύ άγχος είναι αδύνατο ακόμα και να το ελαττώσεις.
Μαζί σου , αλλά στάθηκα στο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα . Να είσαι πάντα καλά.
Κατά τα άλλα σήμερα είχαμε 7 κρούσματα στην δουλειά (4 την Τρίτη ,και 3 σήμερα ) απο τα οποία οι 6 αρνητές εμβολίου και κορονοιού , μόνο ο ένας είχε κάνει εμβόλιο ( 1η δόση Pfizer). Και απο τους 7 μόνο ο ένας πρόσεχε με μάσκες και αποστάσεις . Οι μεν 2 μ@λ@κισμένες ήρθαν με πυρετό 38 στην δουλειά έκατσαν 3-4 ώρες και μετά έφυγαν ...
Για πείτε ρε παιδιά αν αυτοί χάσουν την δουλειά τους θα είναι 'ρατσιστικό'?
Αυτές τις 2 που ήρθαν με πυρετό τις σπάς τα πλευρά ?
Πόση μ@λ@κί@ μπορεί κάποιος να κουβαλάει?
-
Αν γινόταν να νομοθετήσω,θα έβαζα τον εξής νόμο: - Άτομα άνω των 13 ετών (δηλ. από Α' Γυμνασίου) 2 φορές/έτος θα περνάνε ένα 4ωρο σε ΜΕΘ βλέποντας πως νοσηλεύονται καρδιοπαθείς,καρκινοπαθείς,με αναπν. ανεπάρκεια,πολυτραυματίες κ.τ.λ. Πως διασωληνώνονται,πως αν χρειαστεί κάνεις τραχειοστομή ακούγοντας το 'κρακ' της τραχείας καθως περνάς το σωληνάκι εκεί,πως εναγωνίως οι νοσηλευτές και γιατροί ψάχνουν φλέβες στα πιο απίθανα σημεία και πως σιτίζονται,πως αναπνέουν,πως κάνουν την ανάγκη τους όταν μετά απο βδομάδες οι μέρες,τους βγάλεις τον αναπνευστήρα και μετά απο πόσες βδομάδες -ή καλύτερα μήνες- αφού βγουν από τη μονάδα με καθημερινές φυσιοθεραπειες στο σπίτι περπατούν κανονικά,θα καταφέρουν να αθληθούν και να πάνε στη δουλειά τους.
Αυτό πιστεύω αρκεί,αν το'χεις σαν εικόνα 2 φορές κάθε χρόνο σε όλη σου τη ζωή.Γιατί μερικοί-ές νομίζουν ότι θα νοσηλευτούν μερικές μερούλες,θα τους κάνουν καλά οι γιατροί και την επόμενη μέρα που θα αποσωληνωθούν και θα ξυπνήσουν,θα κάνουν μονόζυγο ή θα τρέχουν ανέμελοι με τις κοτσίδες τους ν' ανεμίζουν σε πράσινα λιβάδια...
-
Παιδιά δυστυχώς , βλέπω και εγώ αρνητές , που είναι σοβαροί άνθρωποι . Τι να πω .
-
Παιδιά δυστυχώς , βλέπω και εγώ αρνητές , που είναι σοβαροί άνθρωποι . Τι να πω .
Είδες; Αυτό που έγραψα πιο πάνω. Πετυχημένοι άνθρωποι, παραδείγματα προς μίμηση. Έξυπνοι αλλά και παμπονηροι.... Και ξαφνικα... Απομυθοποίηση.
Οποτε κάτι άλλο συμβαίνει. Το εντοπίζω (ίσως) στον ατομικισμο που θίγεται κατά τα μεγάλα γεγονότα τα οποία απαιτούν ακραία μέτρα παρέμβασης.
-
Εγώ δεν το εντοπίζω πουθενά .... Τα αίτια θέλουν διερεύνηση από ειδικούς...
-
Διαχωρίζω τους αρνητές σε 2 είδη :
Α) Τους ηλιθιους, δηλαδή αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο επειδή μας τσιπαρουν, μας βάζουν μπόλι, θα μας ελέγχουν το μυαλό, θα κολλάνε τα κουτάλια και άλλα ασημικά πάνω μας κτλ
Β) Τους σκεπτικους, Αυτούς που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο επειδή είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο ή φοβούνται τις παρενέργειες κτλ.
Για τους δεύτερους έχω κατανόηση και σε μεγάλο ποσοστό τους προσέχουν για να μην κολλήσουν ή μεταδοσουν το μικρόβιο.
Για τους πρώτους μόνο ξύλο.
Κατά τα άλλα +1 κρούσμα και Δευτέρα θα κάνει η εταιρεία ραπιντ τεστ.
Κατά τα δεύτερα η 1 από τα 7 πρώτα επιβεβαιωμενα κρούσματα εθεάθη χθες να κόβει βόλτες σε πλατεία για καφέ.
Μόνο ξύλο τίποτα άλλο.
-
Σκεπτικός ήμουν και εγώ όπως με αρκετά πράγματα στη ζωή μου αλλα να μείνω εντεθειμένος ή να φοραω μάσκα συνεχως με τίποτα.
Ειδικά που επαγγελματικά κόπηκε η τηλεεργασια και η λούφα και τρωω 12ωρα κέντρο και γραφείο με απανωτές συσκέψεις και συνεδριάσεις.
Οποτε έκανα το πρώτο διαθέσιμο που βρήκα και δη μονοδοσικο από μέσα Μαΐου και άντε γεια.....Ετσι και αλλιως σε συνεστιάσεις και πολλά πολλά κοινωνικά δεν πάω. Ότι κίνδυνο μόνο στη δουλειά.
-
έχει εμβολιαστεί το 20%.Εχουν προβλήματα διανομήςτου εμβολιου οι Ιάπωνες και δεν έχουν οι Έλληνες...
Τι να πω γίναμε και μεις ανώτερος λαός..
Εσύ έχεις περάσει ήδη στην κατηγορία των ανίκητων, μετά από τα σχόλια σου σε ότι θέμα κι αν έχεις γράψει... Είναι αστείο το ότι πιστεύεις ότι οι Ιάπωνες δεν πειθαρχούν. Αρκεί ο αυτοκράτορας τους να πει 'θα κάνετε εμβόλιο' και το 99% θα τρέξουν!
-
Δηλαδή harisma23 έχω και ανταγωνιστές;
Όλους ανίκητους τους βλέπεις ρε συ;
Μήπως εσυ και καποιοι αλλοι είστε εν τέλη στην κατηγορία των loosers και είναι θέμα οπτικής;.
-
Losers γράφεται .....
-
Ούτε τίθεται θέμα ανταγωνισμού.. Ο πρωταθλητής δεν κινδυνεύει
-
Το να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει το εμβόλιο, το οποίο τόσο καιρό καταριέται, είναι βούτυρο στο ψωμί του. Αυτοεπιβεβαιώνεται ως μέγας προφήτης και γνώστης. Για μένα το καλλίτερο θα ήταν αυτό που μου συνέβη προσωπικά στην εργασία μου:
Πριν περίπου ένα χρόνο, σε νυχτερινή βάρδια σε βιομηχανία, κόπηκα στο χέρι από μέταλλο. Πήγα αμέσως στο ιατρείο του εργοστασίου, μου περιποιήθηκαν το τραύμα και με ρώτησαν αν έχω αντιτετανικό. Δεν το είχα κάνει, οπότε μου πρότειναν να το κάνω επιτόπου, έτσι ώστε και μελλοντικά και λόγω της φύσης της εργασίας μου, να είμαι καλυμμένος. Επειδή είχα δουλειά και δεν είχα όρεξη εκείνη την ώρα, τους λέω αφήστε το τώρα δεν πειράζει. Άλλη φορά. Ωραία μου λέει η νοσηλεύτρια, βάλε μια υπογραφή ότι σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ αρνήθηκες. Οπότε το έκανα επί τόπου.
Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Έχεις επάρκεια σε εμβόλια κατά του covid-19? Φώναξε τον Α που έχει σειρά να το κάνει. Δε θέλει γιατί θα τον ελέγχει ο αντίχριστος? Υπογραφή ότι του το προσέφεραν (και μάλιστα είχε και επιλογή να διαλέξει και ήταν και δωρεάν) και αρνήθηκε, κι αν κούφια η ώρα χρειαστεί να νοσηλευθεί σε κάποια ΜΕΘ και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ο μόνος που μπορεί να κατηγορήσει είναι ο εαυτός του.
-
Στους δημ υπαλληλους που θα αρνηθουν να κανουν το εμβολιο τι προβλεπεται; Θα τους απολυσουν; Ο Αδωνης ειπε οτι η αρνηση εμβολιασμου μπορει να ειναι λογος για απολυση.
-
Ρίχνουν τις ατάκες οι αντιφρονούντες περί του σχεδόν πλήρους εμβολιασμού του πληθυσμού στη Μύκονο, που κλείνει...
Οπότε πρέπει να ξεκαθαριστεί τόσο αν φταίει ο (μειωμένος) τουρισμός, όσο κι αν οι εμβολιασμοί θα σταματήσουν τα λοκνταουν ή θα συνεχίσουν τα ίδια και μετά τον Σεπτέμβριο που θα μας κουνησουν μαντήλι όσοι τουρίστες έρθουν τελικά.
-
ποσοστό θνησιμότητας στους εμβολιασμενους να το πει και σε μας;
-
Σε 30 δλ αν ψάξεις βρίσκεις την απάντηση.
Στην Βρετανία που υπάρχουν στοιχεία έφυγαν από την ζωή 50 εμβολιασμενοι. Δηλαδη την μέρα που μέτρησαν ήταν 46% των θανάτων. Ηταν μεγάλης ηλικίας με σοβαρές ασθένειες ο καθένας τους. Όπως διαβήτης κτλ.
Οι ειδικοί έκαναν αναγωγή (γενικά το forum δεν το έχει με την στατιστική, νομίζει ότι στατιστική είναι ένα ποσοστό επί τις %) και διαπίστωσαν πως αν δεν ειχαν κάνει τα εμβολια, σύμφωνα με τους μέσους όρους που καταγράφηκαν με τα ιστορικά στοιχεια και τη θνητότητα του στελέχους αυτού οι θανατοι θα ηταν κοντά στους 1120, και όχι 50!
-
Οι 50 εμβολιασμένοι αντιστοιχούν στο 46% των θανάτων?
Υπερβολικά μεγάλο ποσοστό...
Μήπως εννοείς κάτι άλλο?
-
αλλά απάντηση στο ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας στους εμβολιασμενους δεν έχω βρει.
Ένα τοις εκατό,ένα τοις χιλίοις;πόσο είναι τέλος πάντων;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες