Καλημέρα σας,
Είμαι στη διαδικασία για αγορά focus και με ενημέρωσαν ότι αν κάνω παραγγελία τώρα θα παραλάβω αρχές Δεκέμβρη και γενικά ξενέρωσα με τόση καθυστέρηση. Επίσης μου πρότειναν ένα ετοιμοπαράδοτο εκθεσιακό (active x vignale, χρώμα magnetic) από to ford marketplace με κινητήρα 1.5Τ βενζίνη με 150 ίππους. Η τιμή του εκθεσιακού είναι στα 26,5k από 27,5k αρχική, δηλαδή μια έκπτωση περίπου 1000 ευρώ. Ξέρω ότι ο 1,5Τ δεν κυκλοφορεί πλέον στην Ελλάδα και δεν γνωρίζω ποιας χρονολογίας είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν το έχω δει. Ανησυχώ μήπως είναι 1-2 ετών και παρουσιάσει τυχόν προβλήματα, ενώ δεν ξέρω αν και κατά πόσον αξίζει να πάρω αυτό το εκθεσιακό με δεδομένο ότι αναμένεται το f/l από του χρόνου. Επίσης, με όλες αυτές τις αλλαγές που έχουν γίνει στις εκδόσεις ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο ακριβής εξοπλισμός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Σίγουρα έχει αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (για το οποίο δεν έχω και καμία απολύτως κάψα). Ποια είναι η άποψή σας με δεδομένη την εμπειρία σας από την μάρκα και το μοντέλο αλλά και την εδώ εταιρεία;
Σας ευχαριστώ πολύ
Αν κάνουν παραδόσεις τα σημερινά μέχρι Δεκέμβριο (δηλαδή ουσιαστικά με κομψό τρόπο σου λένε θα παραλάβεις αρχές 22..) μήπως να πας να το δεις, τους πετάξεις και ένα μικρότερο νούμερο που σε βολεύει, και βλέπεις μετά.. είναι πολύ ωραία έκδοση σε ένα αυτοκίνητο σχεδόν.. συλλεκτικό!
Αν δεν σε νοιάζει να περιμένεις κάνα δεκαμηνο, περίμενε να δεις τι θα γίνει με το f/l, αλλά αν ακόμη δεν το έχουν ανακοινώσει, και παίρνουν παραγγελίες για τα παλιά, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα μπορείς να το αγοράσεις 1ο τρίμηνο του 22 (για το facelift μιλάω).
Νωπές οι μνήμες του Captur που το τραβήξανε μέχρι το Πάσχα για να ξεφορτωθούν τις παραγγελίες με τα παλιά ενώ είχε κυκλοφορήσει παντού ουσιαστικά.. όπως και καθυστέρηση Xceed/Puma σε κάποιες εκδόσεις και τα λοιπά.. είναι και περίεργη η κατάσταση με τα καινούργια που θα συνεχιστεί, επίσημα από τη Ford, το θέμα προμηθειών σίγουρα μέσα στο 22.