-
αλλαξα πρατηριο καυσιμου, ιδια μαρκα αλλα ειδα μεγαλη διαφορα στην αυτονομια 150-180 παραπανω χλμ
Απατεωνες.
σε τι πρατηριο πηγαινεις τωρα; η διαφορα πουαναφερεις ειναι χαοτικη παντως. Γενικα προσπαθω να πηγαινω σε εταιρικα ΕΚΟ ή shell, οπου εχω και καρτες επιβραβευσης
-
Απλά να επιβεβαιώσω και εγώ τις μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις παραγγελιών λόγω του γνωστού θέματος έλλειψης στους semiconductors όπως ανέφερε κάποιος φίλος για την Hyundai ισχύει και για όλες τις παραγγελίες του VAG αυτήν την στιγμή , η δική μου συγκεκριμένα που μπήκε στο σύστημα λίγο πριν το τέλος Μάρτιου στον αντιπρόσωπο ακόμη δεν έχει πάρει ξεκάθαρη ημερομηνία παραγωγής από το εργοστάσιο το σύστημα του βγάζει για αρχές Ιουλίου με αρκετή επιφύλαξη φυσικά κάτι που σημαίνει παράδοση σ αυτήν την περίπτωση με τέλη Αυγούστου, προς το τέλος Ιουνίου θα με ενημερώσουν και πάλι καθώς πιστεύουν ότι θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα σίγουρα, κάποια στιγμή μου είπαν το σύστημα έδειχνε και Οκτώβριο οπότε καταλαβαίνεται τι γίνεται …δεν πειράζει αναμένουμε.
-
Απλά να επιβεβαιώσω και εγώ τις μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις παραγγελιών λόγω του γνωστού θέματος έλλειψης στους semiconductors όπως ανέφερε κάποιος φίλος για την Hyundai ισχύει και για όλες τις παραγγελίες του VAG αυτήν την στιγμή , η δική μου συγκεκριμένα που μπήκε στο σύστημα λίγο πριν το τέλος Μάρτιου στον αντιπρόσωπο ακόμη δεν έχει πάρει ξεκάθαρη ημερομηνία παραγωγής από το εργοστάσιο το σύστημα του βγάζει για αρχές Ιουλίου με αρκετή επιφύλαξη φυσικά κάτι που σημαίνει παράδοση σ αυτήν την περίπτωση με τέλη Αυγούστου, προς το τέλος Ιουνίου θα με ενημερώσουν και πάλι καθώς πιστεύουν ότι θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα σίγουρα, κάποια στιγμή μου είπαν το σύστημα έδειχνε και Οκτώβριο οπότε καταλαβαίνεται τι γίνεται …δεν πειράζει αναμένουμε.
Τι παραγγελία έχεις βάλει;
-
αλλά με αρκετά extras , εντάξει 3.5 με 4 μήνες μου έδιναν και όταν έβαλα την παραγγελία , τώρα πάμε στους 5 με τέλη Αυγούστου αλλά κάτι μου λέει ότι θα πάμε στους 6 για Σεπτέμβριο , γενικά δεν ήταν και πολύ σίγουροι στα λόγια τους ....και όπως ανέφερα αυτές οι καθυστερήσεις αφορούν όλα τα μοντέλα του Ομίλου και από ότι διαβάζω όχι μόνο VAG
-
Παγκόσμια έλλειψη microchips είναι ό λόγος της καθυστέρησης και παρατηρείται σε όλες σχεδόν τις εταιρείες.. Έτσι την πάτησα και εγώ. Νομίζω μόνο η Volvo δεν έχει πρόβλημα κάτι που φαίνεται και στις σταθερά ανοδικές μηνιαίες πωλήσεις εδώ και ένα χρόνο όσον αφορά γενικότερα την ΕΕ. Βέβαια η Volvo ανήκει σε κινέζικο όμιλο και ένας από τους λόγους της έλλειψης ημιαγωγών είναι το γεγονός ότι κινέζικες εταιρείες στόκαραν τεράστιες ποσότητες.
-
αλλά με αρκετά extras , εντάξει 3.5 με 4 μήνες μου έδιναν και όταν έβαλα την παραγγελία , τώρα πάμε στους 5 με τέλη Αυγούστου αλλά κάτι μου λέει ότι θα πάμε στους 6 για Σεπτέμβριο , γενικά δεν ήταν και πολύ σίγουροι στα λόγια τους ....και όπως ανέφερα αυτές οι καθυστερήσεις αφορούν όλα τα μοντέλα του Ομίλου και από ότι διαβάζω όχι μόνο VAG
Αν θες να μας πεις την διαμόρφωσή σου και την τελική τιμή αυτής; Και χρώμα αν θες.
-
Χρωμα Nightshade Blue , και απο εχτρα : πακετο εσωτερικου φωτισμου ambient και εξωτερικης εμφανισης chrome , Area view 360 , Active Info Display , πακετο IQ Drive με Discovery Pro 9.2' infotainment , προβολεις IQ Led Matrix , Driving Profile Selection , Πακετο Easy Open/Close , Εργοστασιακο συναγερμο , Bluetooth Comfort με επαγωγικη φορτιση και τελευταιο μπορεσα και προσθεσα κατα εξαιρεση το progressive sterring , 4 χρονια εγγυση τελικη τιμη 38k€ . Ημουν αναμεσα και στο Hyundai Tucson 1.6 ΑWD Disntictive με καποια εξτρα εφθανε σ αυτην την τιμη και στο Volvo XC40 T3 1.5 momentum pro με καποια εξτρα και παλι που με την εκπτωση εφθανε τα 41k€ τελικη , ενω ειχα δει και το Audi Q3 και αυτο με εξτρα εφθανε τα 41k€
-
Πραγματικα ευχομαι να παραλαβεις γρηγορα και να το ευχαριστηθεις. Πολυ ολοκληρωμενη προταση στα χρηματα.
-
Σ ευχαριστώ πολύ , έτσι θεώρησα και εγώ και κατέληξα τελικά και πάλι σε VAG παρά τα όσα γράφονται και λέγονται και σε σχέση και με τα αλλά αυτοκίνητα που κοίταξα και ανέφερα στο προηγούμενο μου post μπορεί κάπου και σε κάποια θέματα να έχανε αλλά το γενικό σύνολο σε εμένα μου έβγαζε περισσότερα θετικά σε σχέση με αυτά, συγκρίνοντας τα πάντα βέβαια με αυτά τα εξτρα που έβαλα και φυσικά και οδηγικά από ότι μπορεί κάνεις να αποκομίσει από τα td .
-
Αν κατάλαβα καλά, το Tucson ήταν το μόνο 4Χ4;
Με το καλό να το παραλάβεις, φορτωμένο το πήρες, μπράβο!
-
Με το καλό να παραλάβεις @Trogg. Άρτια εξοπλισμένο, συγχαρητήρια! Μπράβο σου από εμένα που δεν πήρες το R. Σίγουρα δεν θα σου λείψει ούτε το DSG ούτε οι 19'. Όταν έρθει μην ξεχάσεις να σηκώσεις φωτογραφίες
-
Απο την αρχη ομως, θα διαπιστωσεις δυο πραγματα. Πρωτον δεν ανηκω στο club της φιρμας. Δευτερον πως ξεχωρισα απο την αρχη το αυτοκινητο αυτο σαν τη μυγα μες το γαλα , σε σχεση με τον ανταγωνισμο το 2016 , για την ποιοτητα εμφανιση και το στησιμο του. Χαιρομαι πραγματικα που δεν επεσα εξω. Σημερα που μιλαμε παραμενει στο τοπ τεν πωλησεων παγκοσμιως. Ειναι απιστευτο αλλα περα για περα αληθεια και μην εχοντας αλλαξει επι της ουσιας. Αυτο στις μερες μας ειναι αθλος. Συγχαρητηρια και παλι για την επιλογη σου, που αξιζει καθε σεντ. Προσωπικα μονο σε ενα πραγμα επεσα εξω. Φοβομουν για την αξιοπιστια του. Ευτυχως σε αυτο δεν δικαιωθηκα.
-
Εκανες πολύ καλή επιλογή.
Θα συμφωνήσω με @spi_duster όταν βγήκε χτύπησε κορυφή για αυτό πήγε και πηγαίνει καλά στις πωλήσεις.
Ήταν το πρώτο αμάξι μετά dieselgate και η vw έδωσε ρέστα ώστε να επανέλθει.
Είχε βγει ασφαλέστερο στο κόσμο σε παθητική ενώ συνδυάζει ποιότητα με εξοπλισμό,άνεση χώρων, διαχρονικότητα και πολλά άλλα.
Γενικά δεν υστερεί πουθενά παίζει στη κορυφή της κατηγορίας σε πολλά πραγματα και εκεί είναι η επιτυχία του.
Κοντεύω 5 χρόνια και ακόμα χαίρομαι που το οδηγάω και παραμένει επίκαιρο.
Με το καλό η παραλαβη
-
το αρ λάιν που ειχα τοσους μηναι μια χαρα ητανε, ηθελε ας πουμe αλλα 50 αλογακια και 2 νουμερα μικροτερη ζαντα. μου αλλαξε την αποψις για τους φριτσηδες. οκ, αν ειχα ντι ες τζι δεν ξευρω, αλλα χωρις ηταν μια χαρα.
και επειδης εχω την μεγαλη απαντησις, ναι, θα ητανε ενα φευ τετρακουνητο με 300 αλογατα καλυτερο απο το ιδιο σε 3008. αλλα
-
υπαρχει νοτ.
-
βεβαιως θα ηταν πιο συντηρουκλα, πιο χασμουρητο, πολυ ντεντζεον κατασταση με σπασμενα γυαλια και να κυλιεσαι πανω, το ντι ες τζι με τα πολλα αλογατα, αλλα παντως καλυτερον.
οπως το πηραν αποφασις και βγαλανε καλο αμαξι, να το παρουνε αποφασις να πεταξουνε ολα αυτα τα διπλοσυμπλεχτα να κανουν τζιρο στην αισιν και θα ξαναπιασουν κορυφη
ΑρΕς
#kalorizikon
-
-
Ευχαριστώ παίδες άλλωστε το εχω πει ότι κάποιοι έμμεσα εδώ μέσα με βοήθησαν αρκετά στην τελική μου επιλογή που δεν ήταν καθόλου ευκολη. DSG δε το προτίμησα γιατι δεν μου ήταν απαραίτητο μιας κ δεν χρησιμοποιώ αυτοκίνητο σε καθημερινή βάση καθόλου κ τις 19αρες εχω πει ότι με το td που έκανα το r line το απέρριψα κ ας εχει όμορφη εμφάνιση κυρίως λόγω διαφορετικής μάσκα μπροστά όποτε τα έριξα σε εξοπλισμό. Οταν είναι θα ανεβάσω κ φωτος
-
Να γραφονται απο τυπους σαν το γατο, θετικοτατα σχόλια οταν ολοι γνωριζουμε πως ειδικα τουτη την περιοδο πινει με το καλαμακι το αιμα ενος ραφαλ!
-
Ακριβώς, το ομολογώ και μην αρχίσει να τρίβεται στο πάτωμα από οίστρο, ότι πέρα από τα σχόλια των κατόχων που ξέρουμε ποιοι είναι, αν δεν είχε πάρει αυτούς τους μήνες το Tiguan προσωρινά μέχρι να έρθει η Γαλλίδα του κ δεν έγραφε ότι έγραφε με τα θετικά του σχόλια που να πω την αλήθεια με εξέπληξαν,σίγουρα θα ανέβαλα την απόφαση μου περιμένοντας κι άλλο κ οτιδήποτε καινούργιο η facelift βγήκε η θα βγει
-
Καλες επιλογες στα εξτρα και λογικη τιμη στο συνολικο πακετο! Πιο πολυ απο ολα ζηλευω τους led matrix σου! Καλη φαση και το acitve info display σε συνδυασμο με το discovery pro (που φανταζομαι εχει εργοστασιακο navi), θα μπορεις να προβαλλεις navi στο καντραν σου.
Πιστευω θα το χαρεις! Μετα απο 2.5 χρονια συμβιωσης, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το αμαξι.
-
Εγώ ακόμα το θεωρώ από τα πιο vfm και ειδικά σε 2.0 tdi dsg 4 motion γύρω στα 36κ με ένα χρωματάκι extra το Life.. Ίσως το μοντέλο με την περισσότερη 'ουσία' στην κατηγορία του..
-
Συμφωνώ.
Κάποιοι εδώ μέσα πριν 3 4 χρόνια από το μένος τους για τη vw υποστήριζαν Κούγκα κατζαρ ρενεγκειτ.
Τώρα που είναι αυτά τα μοντέλα?
Οπότε τους συμφέρει κοιταγαν τις πωλήσεις Ελλάδα.
Σε άλλη περίπτωση κοιταγαν Ευρώπη. Σε άλλη κοιταγαν συνολικά. Ότι να ναι.
Η ιστορία και οι πωλήσεις έδειξαν την αλήθεια.
Οι γνωστοί άγνωστοι ας καταπιουν τη γλώσσα τους
VW Tiguan 2016