-
έχει και με motion detect απλά συστηματάκια με 5-10ευρώ, μόλις ανοίγεις θα ανάβει λογικά.
-
Τα λάδια για όλους τους κινητήρες diesel του PSA είναι είτε 0/30 με προδιαγραφές PSA B712312 είτε 0/20 με προδιαγραφές
PSA B712010 τεχννολογίας LOW SAPS.
-
C suv και δεν έχει φως στον χώρο αποσκευών;;;;
Καλό.
-
Υπάρχει αυτοκίνητο που ΔΕΝ έχει; Μου κάνει τρομερή εντύπωση, είστε σίγουροι;
-
φως στον χώρο αποσκευών!
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο ισχύει!Ήταν μέρος ενός 'πακέτου' (Πίσω υποβραχιόνιο το οποίο να ανοίγει για να περνάνε πέδιλα του σκι + λαμπάκι στο πορτ παγκάζ) κάπου 250 ευρώ. Οπως επίσης και το peugeot 2008 στην active plus έκδοση (22.000 πετρέλαιο) δεν έχει ούτε φως στο πορτ παγκάζ αλλά ούτε και πλαφονιέρα για του πίσω επιβάτες!Είδα πολλά κουφά όταν έκανα έρευνα αγοράς!
βιβλιαράκι του service
Το βιβλιαράκι του service έχει να τικάρεις τις εργασίες όπως λες αλλά πουθενά δεν αναφέρεται κάθε πότε πρέπει να γίνονται οι εργασίες αυτές (πλην λαδιών). π.χ. : κάθε πότε πρέπει να αλλάζεται ο ιμάντας χρονισμού?Κάθε πότε τα υγρά φρένων?Κάθε πότε το φίλτρο πετρελαίου ή καμπίνας? σύμφωνα με τον κατασκευαστή πάντα...αυτό εννοώ..Στο astra H που είχα τα έλεγε όλα αναλυτικά το βιβλιαράκι του service, στο Grandland μονο τα λαδια!
Πάντως ευχαριστω >
για την επιβεβαίωση για το ιξώδες του λαδιού και >
και >
για τις ιδεες περι φωτισμού αν υπάρχουν και φωτό θα θελα να δω τη υλοποίηση.
-
Υπάρχει αυτοκίνητο που ΔΕΝ έχει; Μου κάνει τρομερή εντύπωση, είστε σίγουροι;
To Grandland στη βασική του έκδοση.Αλλά πιστεύω θα έχει τις αναμονές.Τετοια κουλά μόνο η οπελ
-
Dublin wrote:
φως στον χώρο αποσκευών!
Georgemit wrote:
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο ισχύει!Ήταν μέρος ενός 'πακέτου' (Πίσω υποβραχιόνιο το οποίο να ανοίγει για να περνάνε πέδιλα του σκι + λαμπάκι στο πορτ παγκάζ) κάπου 250 ευρώ. Οπως επίσης και το peugeot 2008 στην active plus έκδοση (22.000 πετρέλαιο) δεν έχει ούτε φως στο πορτ παγκάζ αλλά ούτε και πλαφονιέρα για του πίσω επιβατες
Το 2008 έχει φως στον χώρο αποσκευών αλλά δεν έχει για τους πισω επιβάτες στην active plus
-
Μην ψαρωνετε και δίνετε τσάμπα λεφτά για μεγαλύτερη εκδοση αν δεν την χρειάζεστε! Με 20 ευρώ πήρα ένα καλό φως με αισθητήρα κίνησης με μπαταρίες και κάνω την δουλειά μου! Αν και το xcite έχει τις αναμονες για να μπει φως με πατέντα...
-
Συγγνώμη φίλε μου αλλά πιαστηκες κοτσος.
20 ευρώ;;;;
Φίλος μου αγόρασε από τα τζάμπο με ασήμαντο κόστος φακό κεφαλής ανθρακορυχου τον οποίο φοράει όταν φορτώνει βράδυ.
-
Πήρα κάτι επώνυμο για να μην έχω θέματα μια να ανάβει και μια όχι.. Το ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ φθηνότερα...
-
Επίσης μπορείτε να φορτώνετε όταν έχει πανσέληνο!!
led με motion sensor είπε ο άνθρωπος, φακό κεφαλής του λες;! Ανθρακορυχος είναι;! (Πάντως πήρα αυτό πρόσφατα,
https://www.blackdiamondequipment.com/en_US/product/storm-400-headlamp/
Ποιο δυνατό από τον ήλιο!).
Είχε στο e-shop την προηγούμενη με 6.90 αυτό https://www.e-shop.gr/maclean-energy-mce123-kitchen-lamp-with-motion-sensor-6led-p-PER.940859
Μπορείς να το βάλεις με καλό velcro, τώρα αν θα λειτουργούσε ο motion sensor και πόσο καλά δεν ξέρω, αλλά με ένα σετ επαναφορτιζόμενες, θα διαρκούσαν μερικά χρόνια (Eneloop white θα τις έδινες μαζί με το αυτοκίνητο όταν το πουλούσες μετά καμιά δεκαετία).
Υπάρχουν και led strips φυσικά για ακόμη φθηνότερα.
-
Εντελως παραλογο να μην βαλουν φωτακι στο χωρο αποσκευων!
Ειδικα απο την στιγμη που το προσφερουν σε φτηνοτερα μοντελα τους πχ Corsa
Δεν εχει νοημα να πατε σε ακριβες λυσεις για ενα τοσο περισταριακης χρησης εξαρτημα
Με 3 ευρω εφαρμοζεις αυτο στο τοιχωμα, με αισθητηρα κινησης που δουλευει εξαιρετικα. Μια χαρα λειτουργει ο αισθητηρας με το ανοιξε κλεισε, ειναι διακριτικο και οι μπαταριες κρατανε αρκετα
-
-
Εεε ήταν ώρα για το Facelift, αφού στο 3008 έχει ήδη γίνει.
-
Βελτιωμένη αρκετά η μούρη με τα φώτα και μεγάλη ανανέωση στο ταμπλό με τα ψηφιακά.
Αν φυσικά τσιμπήσει κάνα 2 χιλιαρο πάνω για αυτές τις αλλαγές θα συνεχίσει να είναι στον πάτο των πωλήσεων.
Με την ίδια τιμή και αυτή την ανανέωση θα ανέβει αισθητά.
-
Βελτιωμένη αρκετά η μούρη με τα φώτα και μεγάλη ανανέωση στο ταμπλό με τα ψηφιακά.
Αν φυσικά τσιμπήσει κάνα 2 χιλιαρο πάνω για αυτές τις αλλαγές θα συνεχίσει να είναι στον πάτο των πωλήσεων.
Το μπερδέψες με το Kuga! Το Grandland πουλάει, μέτρια, αλλά πουλάει!
-
Πολύ ωραίο εσωτερικό.
-
Tkin73 wrote:
Το μπερδέψες με το Kuga! Το Grandland πουλάει, μέτρια, αλλά πουλάει!
Από τα νούμερα που διαβάζω πρώτο τετράμηνο 110 το γκραντλαντ 114 το Κούγκα....χαλιά πήγαινε και χαλια πάει το Όπελ. Και άντε το Κούγκα έχει τσιμπημενη τιμή για να το πάρεις όπως πρέπει. Η δικαιολογία του Όπελ που είναι φθηνότερο ποια είναι;
-
Ότι το 3008 αρέσει στον κόσμο περισσότερο και παίρνουν εκείνο. Έχει γεμίσει ο τόπος.
-
Πάλι καλά που δεν το λάνσαραν και αυτό με αυτή την αηδία το μαύρο καπό.
Opel GrandLand X