Το grip control και το acc στο 3008 προσφέρονται μόνο σε Allure Plus και GT ; Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο προαναφερθέντων εκδόσεων πέραν σχεδιαστικών λεπτομερειών όπως π.χ το alcantara σαλόνι, μάσκα κτλ
ΥΓ 1. Έχει κανείς άποψη για το αυτόματο κιβώτιο;
ΥΓ 2. Όσον αφορά το Park City 1 και το Park City 2 που μπαίνει extra η διαφορά έγκειται μόνο στην κάμερα ; 180° έναντι 360°;
Μπορεί και στα δύο συστήματα να κάνει αυτόνομο παρκάρισμα εφόσον διαθέτει αυτόματο κιβώτιο;
εγω ψωνισα απο φυλλαδια
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/51/2/-peugeot-3008-plug-in-hybrid-ame0-2021-01-v2.767512.pdf
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/51/1/-peugeot-3008-am-0-2021-01-.767511.pdf
απο οτι εχω καταλαβει οτι εξτρα βαλεις κοστιζει πολλα
το acc το θεωρω εκ των ουκ ανευ
απο παρκαρισματα οι αισθητηρες και η πισω καμερα μου ειναι οκ. τα αυτοματα πρακαρισματα οπου και να τα συναντησα δεν ειναι για ιρανικες ταινιες που δειχνουν τεραστια αδεια παρκιν. στη πραγματικοτητα τπτ, πουθενα χρησιμα.
το κιβωτιο ειναι aisin. αρκει αυτο για να δειξει τη πιγιοτητα. τελος.
επειδη σε βλεπω εδωθε μετα το κουγκα, να σου πω οτι ειναι μια απο τις διαδρομες που εκανα και εγω. εφυγα απο το κουγκα γιατι μου φαινεται πολυ δημοσιουπαλληλικο, σαν το αμαξι του προισταμενου υπουργειου συγκοινωνιων που δινει διπλωματα απο το τηλεφωνο. οτι προσον και να εχει, ειναι βαρετο, απιστευρα βαερετο. ενα φορντ μέιντ μπάι τουότα ενα πραμα. το τριοχιλαρικοοχτω, οκ, ειναι ολιγο γκέικο, αλλα μοιαζει ενδιαφερον ειδικα στην εκδοση που το εχω παραγγειλει. θα προτιμουσα αν υπηρχε ενα σουζ, οριτζιναλε και οχι τουότα, με κλασσικη τετρακινηση και ας ηταν ακριβοτερο και ας εκαιγε περισσοτερο. αλλα δεν. εχουν μεινει παρα μονο τα φλωρικα να παιζουν μπαλιτσα. εναλλακτικο του πουγκ βλεπω το τιγκ σε μαζουτ διλιτρο, αλλα ειναι και μαζουτ και διλιτρο. τα χάιουνται και τα κια ειναι γουαναμπι τουότα επισης. τα ματσουντα ειναι διλιτρα αν και τρομερα αυτοκινητα. τα πριμια δεν. σε αναλογη τιμη. αμα πας ψηλα τοτε φυσικα πριμιο εκτος και αν εχεις τα δικα μου κολληματα. και επειδης ακουγομαι να τη λεω στη τουότα, εχω πανω απο 10 τουοτα στην εταιρεια. ειναι πραγματι ασπαστα και σκυλια του πολεμου. αλλα μεσα σε αούρι ουτε με εικοσιτριάχρονο μπαστι στο δεξι καθιζμα δεν φτιαχνεσαι.
φαν, υπαρχουν καποιοι τελικα που παιρνουν το κονβινιεντ στορ αντι του ροβερ... άι νοου ουάν