-
Γνωρίζει κανείς ποια είναι τα νέα χρώματα που δεν υπήρχαν στην προηγούμενη έκδοση του 3008 ?
Τι παίζει με τους τιμοκαταλόγους ? με δυσκολία βρήκα κάποιους παλιούς στο internet , ακριβαίνει κάθε χρόνο το 3008 και τα υπόλοιπα ?
Ευχαριστώ τις απαντήσεις σας για τις αναρτήσεις . Θα δω στην πράξη . Δοκίμασα το Tucson στην πράξη . και θα δω και το 3008 .
-
Στην Αττική Υπάρχει κανείς αντιπρόσωπος που κάνει καλύτερες προσφορές !?
-
Στην Αττική Υπάρχει κανείς αντιπρόσωπος που κάνει καλύτερες προσφορές !?
Peugeot Γκαλλο έχει βραβευθεί μέχρι και από τη μητρική εταιρεία, κάνουν πολύ καλή δουλειά, όταν έψαχνα για το 2008 περίπου όλοι τα ίδια έκαναν. Γενικά PSA παίζουν παντού οι ίδιες προσφορές κ δεν έχεις σημαντικές διαφορές όπως σε άλλες μάρκες. Κάνα δωράκι πάνω κάτω μπορείς να βρεις λογικά.
Επίσης το αυτοκίνητο μόλις έγινε face lift (πετυχημένο κατά τη γνώμη μου) και ανέβηκε σε τιμή (σε 2-3 χρόνια, θα ξαναπέσει, έτσι γίνεται σε καινούργια μοντέλα και face lift, ανεβαίνουν, και όσο περνάει ο καιρός ξαναπέφτουν, έως ότου είναι να αντικατασταθούν όπου οι εταιρείες ξεπουλανε και μπορείς να το πάρεις πολύ φθηνό).
-
Ευχαριστώ πολύ . Όσο για τις τιμές είναι γεγονός . Αλλά έτσι είναι όταν κάτι έχει πωλήσεις μπορούν και το ανεβάζουν . Είναι σχετικά overpriced . Μήπως να δω και το C5 που είναι πιο χαμηλά με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά όχι τόσο όμορφη εμφάνιση και πιο χαμηλή ποιότητα στα υλικά . Το tucson είναι σε καλύτερες τιμές αλλά εκεί που έχει τα flash το φοβάμαι αρκετά .
-
Ευχαριστώ πολύ . Όσο για τις τιμές είναι γεγονός . Αλλά έτσι είναι όταν κάτι έχει πωλήσεις μπορούν και το ανεβάζουν . Είναι σχετικά overpriced . Μήπως να δω και το C5 που είναι πιο χαμηλά με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά όχι τόσο όμορφη εμφάνιση και πιο χαμηλή ποιότητα στα υλικά . Το tucson είναι σε καλύτερες τιμές αλλά εκεί που έχει τα flash το φοβάμαι αρκετά .
Εγω πριν 15μηνες είχα καταλήξει ότι το C5 είναι το καλύτερο C suv για μένα, με το σύστημα Grip Control και 23cm από το έδαφος και με ένα 4season ελαστικό μπορείς και άνετα να πας σε ορεινούς/δασικούς.
Μέσα κατώτερης ποιότητας υλικά, αλλά όμορφη και σύγχρονη σχεδίαση.
Κατά τα άλλα, ίδια πλατφόρμα/κινητήρες/κιβώτια.
Τελικά πήγα στο 2008 αφού προτιμήσαμε μικρότερο αυτοκίνητο συνολικά και με λίγο προτιμότερα για εμάς χαρακτηριστικά.
Κάνε το test drive γιατί μπορεί να σου φανεί πολύ πλαδαρό, είναι αρκετά ψηλό και προσανατολισμένο στην άνεση, οπότε σε στροφιλικια θέλει χαλαρά και ήρεμα αλλιώς θα έχεις πρόβλημα με τους επιβάτες σου!
-
Το grip control και το acc στο 3008 προσφέρονται μόνο σε Allure Plus και GT ; Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο προαναφερθέντων εκδόσεων πέραν σχεδιαστικών λεπτομερειών όπως π.χ το alcantara σαλόνι, μάσκα κτλ
ΥΓ 1. Έχει κανείς άποψη για το αυτόματο κιβώτιο;
ΥΓ 2. Όσον αφορά το Park City 1 και το Park City 2 που μπαίνει extra η διαφορά έγκειται μόνο στην κάμερα ; 180° έναντι 360°;
Μπορεί και στα δύο συστήματα να κάνει αυτόνομο παρκάρισμα εφόσον διαθέτει αυτόματο κιβώτιο;
-
Σίγουρα το «baby» Range Rover είναι µια ελιτίστικη C-SUV πρόταση µε ξεχωριστό και πολυτελή χαρακτήρα. Αρκούν αυτά για να εκταµιεύσεις 51.700 ευρώ χωρίς τετρακίνηση; Το σίγουρο είναι πως ο Premium χαρακτήρας του Peugeot 3008, οι μεγαλύτεροι χώροι, η χαμηλότερη κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων, τα πολύ λιγότερα ευρώ και η µεγαλύτερη εγγύηση μοιάζουν να κερδίζουν με άνεση το παιχνίδι.
Απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει η Peugeot σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Peugeot-3008-Vs-Range-Rover-Evoque_214700_48861.asp
-
Εξαιρετικό είναι, από τα καλύτερα αυτόματα της αγοράς και nobrainer επιλογη σε PSA που έχουν χάλια χειροκίνητα αλλά φανταστικά αυτόματα. Ταιριάζει και με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει η Peugeot σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Δεν το έχει καταφέρει η Πεζό αλλά τα ηλίθια συμπεράσματα του ειδικού τύπου (καλά το AutoTritiούτε αυτό δεν είναι!!). Κανείς που κοιτάει το Evoque δεν θα κοιτάξει το 3008....τελείως άλλα αυτοκίνητα με τελείως διαφορετικό αγοραστικό κοινό. Σιγά μην έχει κάποιος χρήματα για Range και πάρει Peugeot. Είπαμε καλό, χρυσό το 3008 αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!
-
Το grip control και το acc στο 3008 προσφέρονται μόνο σε Allure Plus και GT ; Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο προαναφερθέντων εκδόσεων πέραν σχεδιαστικών λεπτομερειών όπως π.χ το alcantara σαλόνι, μάσκα κτλ
ΥΓ 2. Όσον αφορά το Park City 1 και το Park City 2 που μπαίνει extra η διαφορά έγκειται μόνο στην κάμερα ; 180° έναντι 360°;
Μπορεί και στα δύο συστήματα να κάνει αυτόνομο παρκάρισμα εφόσον διαθέτει αυτόματο κιβώτιο;
εγω ψωνισα απο φυλλαδια
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/51/2/-peugeot-3008-plug-in-hybrid-ame0-2021-01-v2.767512.pdf
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/51/1/-peugeot-3008-am-0-2021-01-.767511.pdf
απο οτι εχω καταλαβει οτι εξτρα βαλεις κοστιζει πολλα
το acc το θεωρω εκ των ουκ ανευ
απο παρκαρισματα οι αισθητηρες και η πισω καμερα μου ειναι οκ. τα αυτοματα πρακαρισματα οπου και να τα συναντησα δεν ειναι για ιρανικες ταινιες που δειχνουν τεραστια αδεια παρκιν. στη πραγματικοτητα τπτ, πουθενα χρησιμα.
το κιβωτιο ειναι aisin. αρκει αυτο για να δειξει τη πιγιοτητα. τελος.
επειδη σε βλεπω εδωθε μετα το κουγκα, να σου πω οτι ειναι μια απο τις διαδρομες που εκανα και εγω. εφυγα απο το κουγκα γιατι μου φαινεται πολυ δημοσιουπαλληλικο, σαν το αμαξι του προισταμενου υπουργειου συγκοινωνιων που δινει διπλωματα απο το τηλεφωνο. οτι προσον και να εχει, ειναι βαρετο, απιστευρα βαερετο. ενα φορντ μέιντ μπάι τουότα ενα πραμα. το τριοχιλαρικοοχτω, οκ, ειναι ολιγο γκέικο, αλλα μοιαζει ενδιαφερον ειδικα στην εκδοση που το εχω παραγγειλει. θα προτιμουσα αν υπηρχε ενα σουζ, οριτζιναλε και οχι τουότα, με κλασσικη τετρακινηση και ας ηταν ακριβοτερο και ας εκαιγε περισσοτερο. αλλα δεν. εχουν μεινει παρα μονο τα φλωρικα να παιζουν μπαλιτσα. εναλλακτικο του πουγκ βλεπω το τιγκ σε μαζουτ διλιτρο, αλλα ειναι και μαζουτ και διλιτρο. τα χάιουνται και τα κια ειναι γουαναμπι τουότα επισης. τα ματσουντα ειναι διλιτρα αν και τρομερα αυτοκινητα. τα πριμια δεν. σε αναλογη τιμη. αμα πας ψηλα τοτε φυσικα πριμιο εκτος και αν εχεις τα δικα μου κολληματα. και επειδης ακουγομαι να τη λεω στη τουότα, εχω πανω απο 10 τουοτα στην εταιρεια. ειναι πραγματι ασπαστα και σκυλια του πολεμου. αλλα μεσα σε αούρι ουτε με εικοσιτριάχρονο μπαστι στο δεξι καθιζμα δεν φτιαχνεσαι.
φαν, υπαρχουν καποιοι τελικα που παιρνουν το κονβινιεντ στορ αντι του ροβερ... άι νοου ουάν
-
Όπως έχω πει και σε προηγούμενα post η έκδοση Kuga ST LINE με ενθουσίασε και έχει τεράστια διαφορά με την Titanium. Είναι άλλο αμάξι και σχεδιαστικά μου αρέσει τρομερά. Όσον αφορά το 3008, δεν μπορώ να χωνέψω εύκολα το τιμόνι του, το οποίο το θεωρώ υπερβολικά μικρό. Συγκεντρώνει διφορούμενες απόψεις. Επίσης συγκρίνοντας το με το Kuga ST LINE X έχει λιγότερο εξοπλισμό και κοστίζει ακριβότερα, έχοντας και ημιάκαμπτο στις πίσω αναρτήσεις. Πάντως ήταν στις αρχικές επιλογές μου και σε περίπτωση που υπήρχε ετοιμοπαράδοτο σε Allure Plus ή GT θα του έδινα δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο μου είπαν παράδοση σε 4-5 μήνες οπότε δεν έχει νόημα να το παραγγείλω αφού σε 7-8 μου έδωσαν πιθανή ημερομηνία για το Kuga (έτσι ελπίζω τουλάχιστον). Το Tucson θα μπορούσα να το κοιτάξω εφόσον είχε acc. Εκτός και εάν τελικά το acc δεν είναι έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου και στην πράξη έχει μικρή χρήση, δεν έχω οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο με προσαρμοζόμενο cruise control. Σε audi, mercedes, bwv πέραν του είναι προκλητικά brand για τέτοιες εποχές που διανύουμε θεωρώ ότι για να τα φτιάξεις πας κοντά στις 45-50k. XC40 δυστυχώς δεν βγαίνει σε πετρέλαιο.
ΥΓ 1. Πριν από λίγο πήρα προσφορά για GT 3008 1.5BlueHDi Auto 40k, από 41,8k που το έχει ο διαμορφωτής.
-
Εντάξει, μη δίνεις και πολύ σημασία στα νιαουρίσματα του γάτου, γιατί μας έχει προκύψει ολίγον κυκλοθυμικός και κωλοτούμπας.
Πριν 3 μήνες του άρεσε πολύ το Kuga, αλλά μόλις κόλλησε η διαθεσιμότητα, άρχισε να του βρωμάει βαρεμάρα και δημοσιοϋπαλληλίκι. Επίσης πριν 2 μήνες του βρωμούσε αντίστοιχα το Tiguan, αλλά τώρα του φαίνεται εξαιρετικό σε όλα πλην των 19αριών ζαντικών. Και σε ένα μήνα που θα το παραδώσει, μάλλον θα δακρύσει κιόλας...
-
καλε χαρηηηηηηηη
το κουγκα ητο δικουνητο εαν ενθυμουσαι και με προβλημα σε μπαταριαι.
ναι, ομολογω, το τιγκ το ειχα σε φτυσιμο πολυ. αλλα με διεψευσε. οχι παρα πολυ, αλλα ιναφ.
πλην ομως
σημερον εμπηκα και παλι και κινηθηκα με βιταρα. σε μεταφραση, ξαναπηρε μονιμη θεση στο παρκιν το τιγκ. πολυ μακρυ για τον γατο. σε κανενα 10ημερο παλι θα κουνηθει.
να σε πω παντως, οταν χωνεις πολλα για αμαξι, τουλαχιστον ως προλεταριο αιλουροειδες, πρεπει να καλυπτεις καθε πλευρα και καθε βιτσιο. οπως καποιος καλοπροαιρετος δηλωνει εδω μεσα, οταν δινεις 55 χιλιαρικα για αμαξι των 25 πρεπει να σου γαργαλαει και τον προστατη. το τριο οχτω ελπιζω κατι να γαργαλησει.
-
Καλησπερα σε όλους. Πριν λιγο καιρό αγόρασα το νεο 3008 active 1.5 BlueHDi . Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με την οθόνη 8'' την οποία διαθέτει η active έκδοση.Το μοναδικό πράγμα που θα ηθελα να εχει extra είναι το mirror screen. Υπαρχει δυνατότητα να περαστεί στην ήδη υπάρχουσα οθόνη με καποιο τρόπο?? Χωρις όμως να χρειαστεί ξηλώματα κτλ κτλ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπερα σε όλους. Πριν λιγο καιρό αγόρασα το νεο 3008 active 1.5 BlueHDi . Θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με την οθόνη 8'' την οποία διαθέτει η active έκδοση.Το μοναδικό πράγμα που θα ηθελα να εχει extra είναι το mirror screen. Υπαρχει δυνατότητα να περαστεί στην ήδη υπάρχουσα οθόνη με καποιο τρόπο?? Χωρις όμως να χρειαστεί ξηλώματα κτλ κτλ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υπάρχει αυτοκίνητο PSA χωρίς mirror screen?
Δοκίμασες να συνδεθείς με ένα γνήσιο καλώδιο; Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το κινητό σου;
-
Στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου βλέπω ότι από active plus και πάνω υπάρχει το mirror screen. Γιατί δεν κάνεις μία ερώτηση στην αντιπροσωπεία? Αν είναι θέμα μόνο software, λογικά μπαίνει. Αν όμως είναι και hardware, εκεί μάλλον αλλάζει το θέμα.
-
στο τριοοχτω μπαινει μοναδα με gps και ολα τα καλουδια εργαστασιακη σαν aftermarket στις αντιπροσωπειες
-
Μήπως εννοείς mirror link? Νομίζω πως πλέον μόνο τα AndroidAuto και CarPlay υποστηρίζονται σε νέα μοντέλα. Με AndroidAuto δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, πλέον υπάρχει επίσημα και στο ελληνικό play store (προεγκατεστημένο σε συσκευές με android 10 και νεότερο) και βελτιώνεται συνεχώς.
ΥΓ: Μόλις είδα ότι η πεζώ αναφέρει ως Mirror Screen τα AndroidAuto και CarPlay, τα οποία είναι διαθέσιμα από την Active Plus και πάνω (κακώς). Άρα στην Active δεν υποστηρίζονται. Φαντάζομαι χρειάζεται και hardware (gps, antenna).
-
δεν ειναι ριβιου σε καμμια περιπτωση, ουτε καν παρουσιαση. και το παλικαρι χρειαζεται κατι ακομη για να μπορει να παρουσιαζει. αλλα το αμαξι ειναι κουκλα.
σε εβδομαδες τρεις γατοζ θα αναφερει
ΑρΕς
περι τιβι, ναι βλεπω και κομιουνιτι και μπρουκλιν
-
περι τιβι, ναι βλεπω και κομιουνιτι και μπρουκλιν
[/quote]
Α, ρε! Βλέπεις Community kai Brooklyn Nine Nine;! Είναι από τις αγαπημένες μου mainstream σειρές!
Κούκλα είναι, άντε να έρθει να μας πεις αν αντέχει τα κατσαβραχα! (4 μέρες σου δίνω να αντέξεις μόνο σε άσφαλτο).
-
ενα πραγμα μου τη σπαει στην αναμονη. να μου λενε οτι θα περιμενω παραπανω....
απο 23/4 πηγε 27/4, αρα σου-κου 24/4 με τιγκουαν.
και θα μου ερθει πανω στη νηστεια που σημαινει θα πιω μεσα φρεντο 5 μερες μετα
λες να ακυρωσω παραγγελια?
Peugeot 3008 2016