-
Τι θα αγόραζε ο καθένας σας και γιατί αν αγόραζε σήμερα και διέθετε αυτά τα χρήματα ?
Ο καθένας με βάση τις δικές του ανάγκες και τα δικά του κριτήρια .
-
Τι θα αγόραζε ο καθένας σας και γιατί αν αγόραζε σήμερα και διέθετε αυτά τα χρήματα ?
Ο καθένας με βάση τις δικές του ανάγκες και τα δικά του κριτήρια .
-
Vitara 4x4 auto και 5 χιλιάρικα ρέστα.
Αυτοκίνητο που σου δίνει πραγματικά παραπάνω επιλογές σχετικά με το που μπορείς να πας, το οποίο για μένα αποτελεί τον μόνο λόγο αγοράς SUV.
-
Mα φυσικα, το MAZDA CX-30 SKYACTIV X, 2000cc 186hp,στην εκδοση GTPLUS 29,500 EYRΟ.Το μονο αυτοκινητο που οτι πληρωνεις, παιρνεις.
-
Εμείς 2008 diesel. 30.000 ήταν το budget για suv B ή C αλλά προτιμήσαμε Β τελικά.
-
- Vitara 4wd GLX Sunroof Auto mHEV. Επιδόσεις, οικονομία, άσπαστο (και το κιβώτιο), όλος ο εξοπλισμός και παραπάνω, πάει παντού (σε σχετικά λογικά πλαίσια) και είναι και όμορφο.
2. Mazda CX-30 AWD για ευνόητους λόγους, εαν δεν είχα θέμα με τα 2.000cc.
- Subaru XV, εξαιρετικό σε όλα, εκτός των επιδόσεων/κατανάλωσης. Με είχε εντυπωσιάσει όταν το οδήγησα.
Σε δικίνητο δεν θα έπαιρνα SUV κατά πάσα πιθανότητα.
-
- Vitara 4wd GLX Sunroof Auto mHEV. Επιδόσεις, οικονομία, άσπαστο (και το κιβώτιο), όλος ο εξοπλισμός και παραπάνω, πάει παντού (σε σχετικά λογικά πλαίσια) και είναι και όμορφο.
2. Mazda CX-30 AWD για ευνόητους λόγους, εαν δεν είχα θέμα με τα 2.000cc.
χεχε, κοπι παστέ
-
Jeep Compass. There's only one Jeep!
-
Vitara 1.4 mhev Gl+ auto 4wd ή 2wd.
Η 4κίνηση του βιτάρα έχει το καλό ότι εμπλέκεται από μόνη της και προσφέρει ασφάλεια σε διάφορους τύπους οδοστρώματος.
Ίσως να την επέλεγα.
Για τη χρησιμότητα της κατ΄επιλογήν 4κίνησης αμφιβάλλω, για τον μέσο οδηγό πάντα.
Είδα βιντεάκι του Τουρναβίτη με duster 4wd και δε του χρειάστηκε σχεδόν πουθενά, σε δρόμους που θα πάει μόλις το 5% από όλους εμάς. Σε μερικά σημεία που έκανε τράιαλ στα κατσάβραχα ήταν όντως απαραίτητη.
-
If there's only one Jeep, that's definitely not the Compass!
-
Πιθανότατα το Vitara, μια και είναι πιο κοντά στα θέλω μου (4χ4) και γενικά μου αρέσει. Αν σκεφτόμουνα για διαφόρους λόγους και τα δικίνητα, μου αρέσουν το Puma και το Renegate. Ισως να περίμενα μήπως και φτάνουν για την Τonale...
-
Θα πρότεινα το Cherokee Trailhawk αλλά δεν φτάνει το budget
Το Compass πάντως είναι ωραίο μοντέλο!
-
dimitriscsd wrote:
Θα πρότεινα το Cherokee Trailhawk αλλά δεν φτάνει το budget
Το Compass πάντως είναι ωραίο μοντέλο!
Έχουν αξιοπρεπείς προτάσεις για όλα τα βαλάντια και όλες τις 'τάσεις' της εποχής. Προσωπικά μου αρέσει σαν ιδέα (γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος) το Renegade Trailhawk 1.3 turbo (που δε πρέπει καν να το φέρνουν Ελλάδα).
Απλά αν γίνει κουβέντα για ένα και μοναδικό τζιπ τότε αυτό είναι ξεκάθαρα το Wrangler
-
Σε αλφαβητική σειρά:
- Dacia Duster 1.3 4x4
- Hyundai Tucson 1.6 DCT AWD
- Jeep Renegade GSE 1.3 4x4
- Suzuki Vitara 1.4 AWD
Κάποια που αναφέρθηκαν (π.χ. Mazda CX30 AWD) κοστίζουν πάνω από €30.000. Είναι πάντως απογοητευτικό ότι με ένα τέτοιο σεβαστό ποσό, υπάρχουν μόνο αυτά τα 4 αξιόλογα εκτός δρόμου SUV. (Για μένα SUV = τετρακίνηση και χώμα, αλλιώς πάρε χαμηλό καλύτερα.)
-
Κάποια που αναφέρθηκαν (π.χ. Mazda CX30 AWD) κοστίζουν πάνω από €30.000.
Οριακά πάνω από 30Κ (33Κ) και με την έκπτωση πέφτει εκεί κοντά. Πιστεύω ότι στα 30Κ η διαφορά (ειδικά για το CX-30) 1-2Κ είναι αμελητέα.
-
Να προσθέσω και το Kona 1.6 T 4x4 με κάποιες απορίες για την τετρακίνηση που υπάρχουν από κάποιες δοκιμές στο εξωτερικό, μιά που τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουμε τεχνικές αναλύσεις στην Ελλάδα.
-
Skoda Enyaq
-
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι σπάνια έχουμε ανάγκη το 4x4 αλλά είναι μια καλή προσθήκη όταν λειτουργεί μόνο προς όφελος μας και ενεργοποιειται όταν το εχουμε αναγκη . Με στεναχωρεί και εμένα που είναι λίγες οι επιλογές με αυτα τα χρήματα . ( Τουλάχιστον σε C- Suv )
-
Δεδομένου ότι οι επιλογές με 30.000 που υπάρχουν δεν μου άρεσαν , αν πήγαινα στις 35.000 κοντά πιάνει τα Tucson Diesel και C5 Aircross Shine Diesel .
Άρα υπάρχουν άλλα Γεμάτα σε εξοπλισμό , σχετικά σύγχρονα , οικογενειακά , οικονομικά σε κατανάλωση , αυτόματο κιβώτιο , που μπαίνουν στην εξίσωση με αυτό το κόστος ?
-
Αυτό το βιταρα στη σούπερ ντουπερ έκδοση του γαργαλαει κανα προστάτη;
Οδηγός αγοράς: SUV με 35.000 Ευρώ Updated!