-
-
-
Eνημερωτικό βιντεάκι της VW M.Bρετανίας προ 4ετίας για το πως γίνεται η αλλαγή λαδιού στο DSG
-
Καλησπέρα σε ολη την παρέα.
Με 90.000χλμ απο Θεσσαλονίκη το παραπάνω sedan στα 8.500€.
Ξάδερφος οικογενειάρχης είδε το παραπάνω αμάξι το οποίο στον έλεγχο το μαγαζι το ειδε καθαρό.
Αμφιταλαντεύεται σε 2 θέματα.
Το 1ο η αμφιλεγόμενη αξιοπιστία του. Οντως ισχύει ;
Το 2ο οτι εχει περασμενο lpg υγρου αζώτου με 65αρα δεξαμενη στην ρεζερβα εσωτερικα στο πορτμπαγκαζ
με τα θετικά της οικονομίας και τα ερωτηματικά του μετά ..
Θα το αγοράζατε ;
-
Τί είναι το lpg υγρού αζώτου;;;;
Πολύ καλός κινητήρας αλλά απο τη στιγμή που δέχτηκε τροποποίηση,ίσως είναι λαχείο.
-
Ο 18ρης θέλει έλεγχο στον τεντωτηρα της καδένας γιατί έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις που κινητήρες κάρφωσαν βαλβίδες.
-
11+ ετών με ελάχιστα χιλιόμετρα (8.000 ετησίως), τι το ήθελε το υγραέριο; Μήπως τα χιλιόμετρα είναι 290;
-
Υγραέριο υγρου ψεκασμού (+2.500€ αξια).
Τα χλμ ειναι οντως ενα θεμα τι ισχυει. Παιουν πολλες μαιμουδιες.
Ρίσκο μου ακουστηκε κ μενα εξαρχής.
-
Γνωρίζει κανείς συμφορουμιτης εάν το DSG στο 8αρι των 1000 κυβικών είναι ξηρού η υγρού τύπου ? Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό σε ομαλότητα λειτουργίας η και αξιοπιστία (κυρίως)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Vw passat 1.8 tsi 09'
Μόλις γύρισα από Test Drive Αττικης οδού αρκετα χλμ. Το αμαξι αθορυβο και παγωμενο στην αρχή στο ρελαντι και μετα την βόλτα μισης ώρας που ηταν ζεστό. Πολύ σταθερό στον δρομο κ σε λακουβες που επεσα επιτηδες μια χαρα ολα.
Φρενα οκ. Τιμονι παει ολοισια. Συμπλεκτης μια χαρα. Αρπαγμα κανονικο κ ανεβασμα στροφων.
Με 35€ υγραερίου (δεξαμενή 65lt οπου γεμίζει στα50-53 περιπου lt) κάνει 500χλμ στα ταξιδια που εχει παει ο ιδιος μου τονισε με 160 σταθερα που ταξιδευει.
Ταπετσαρια , σαλόνι , πορτ-μπαγκάζ σε αψογη κατάσταση , καθίσματα χωρις κανενα 'ζαρωμα' πολυχρησιας , εχει βαλει κ μια china οθονη αφης 10' . Λίγο πριν γυρίσουμε στην βαση μας στα 2 στενα δλδ, έβγαλε μια ενδειξη κιτρινη EPC και ενα κοκκινο θαυμαστικό στην οθονη με ενα ρολοι διπλα στο καντραν και στην 2α δεν ανεβαζε στροφές. Το σβησαμε το ανάψαμε καναμε 2 τετράγωνα και είχε σβήσει το EPC , το θαυμαστικο εξακολουθούσε.
Δέχτηκε απο μονος του αυριο να το παμε σε δικο μου συνεργειο για φυσωμα κ έλεγχο.
Ειπε δεν του το εχει ξαναβγαλει στους 7μηνες που το έχει.Η άδεια γράφει bzb
Όχι cdaaΤι λετε ?
-
7μηνες αυτοκίνητο μεταχειρισμένο του 09; Και έβγαλε το μοναδικό του θέμα στο test drive;!
Σαν να πάει να το ξεφορτωθεί μου φαίνεται.
-
Η ένδειξη EPC αφορά στο ηλεκτρικό τιμόνι.
-
Για να μην ανεβάζει στροφές , μάλλον βλάβη στην πεταλούδα-ηλεκτρογκαζο.
Γνώμη μου,δεν είναι καλή ιδέα η αγορά τέτοιου αυτοκινήτου με μετατροπή σε υγραέριο.
Και πόσο ζητά ο πωλητής για αυτό;
-
8.500€
Vialle υγρου τυπου υγραεριο 65lt
88.000klm
Οπτικά μεσα εξω αψογο
Συνεργειο 1ο εδωσε οκ
Συνεργειο 2ο vw Αυριο
-
για συγκριτικο, επουλησα ενα 1.6 μαζουτι bmt, πενα, αυτοματο, 2016, 62000, στεισον, χάιλάιν πριν δυο μηνους, 16k
οποτε συμβατη ακουγεται η τιμη
-
σε περιπτώσεις σαν αυτήν μεταχειρισμένου τον έλεγχο του προς πώληση αυτοκινήτου ποιος τον πλερώνει ο υποψήφιος αγοραστής ή μισά-μισά?
-
στη δικη μου περιπτωσις, ο αγοραστης φυσικα. ειναι το στανταρακι αυτο. και το πηγε τελικα εκτος απο φιπαιο και στη καρεντα γιατι δυσκολευοταν να πιστεψει τη καταστασις, οποτε εσκασε χαλαρα ενα 150αρι και για τους 2.
-
[quote=Slowmotion]
σε περιπτώσεις σαν αυτήν μεταχειρισμένου τον έλεγχο του προς πώληση αυτοκινήτου ποιος τον πλερώνει ο υποψήφιος αγοραστής ή μισά-μισά?
Στις 20-25 αγοραπωλησίες που εχω κάνει πάντα ο αγοραστής φυσικά.
-
[quote=gatoz]
στη δικη μου περιπτωσις, ο αγοραστης φυσικα. ειναι το στανταρακι αυτο. και το πηγε τελικα εκτος απο φιπαιο και στη καρεντα γιατι δυσκολευοταν να πιστεψει τη καταστασις, οποτε εσκασε χαλαρα ενα 150αρι και για τους 2.
150ευρω ? Καλά μοτέρ κατεβάσανε να ελέγξουν ?
Πολλές φορές δεν μ πήραν τπτ
Τις υπόλοιπες μεσο ορο ενα 30ρι.
Πιο πολλά στον Σαρακακη πριν 1 χρονια εδωαα 50-60€
-
Δείτε μέχρι το 0:30. Δοκιμαστής του km77 ο τυπάς; Προφανώς και όχι,χωρίς χέρια στο τιμόνι και εντελώς απροετοίμαστος. Το έβαλα εδώ απλά επειδή είναι της μάρκας.Έχουμε συζητήσει πάρα πολύ συχνά πόσο άσκοπο είναι αυτό το τεστ. Πάντως πρέπει να πήγαινε κοντά στα 100 χιλιόμετρα.Το καντράν δείχνει γύρω στα 60 μίλια νομίζω.
VW FORUM