-
Φίλε κάνεις εμάς με τα VAG προηγούμενων γενεών να νιώθουμε 'τυχεροί' που μας έβγαλαν τις βλάβες απλωμένες σε βάθος ετών και τουλάχιστον προλάβαμε να χαρούμε για καμιά 2ετια απροβλημάτιστα τα καινούργια μας αυτοκίνητα...
Ειλικρινά σε συμπονώ...
-
Εντάξει πέρα από την VAGίτιδα, πιστεύω πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αυτό που λέμε 'lemon'. Μίλα με κάποιον υπεύθυνο στην αντιπροσωπεία που το πήρες και πίεσε για αντικατάσταση αυτοκινήτου. Εάν σου τα μασάνε, πες ότι σκέφτεσαι μέχρι και τον συνήγορο του καταναλωτή. Υπάρχουν νόμοι που λένε πως όταν κάποιος σου πουλάει ένα προϊόν πρέπει να είναι σε λειτουργική κατάσταση. Όταν υπάρχουν τόσα πολλά μαζεμένα προβλήματα μπορείς να το κινηγήσεις και νομικά για αντικατάσταση. Επιστροφή χρημάτων είναι πιο δύσκολο να γίνει.
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένους νόμους και λεπτομέρειες για την Ελλάδα, πάντως στην Αγγλία που έμενα χρόνια, ισχύουν τα παρακάτω:
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει αντίστοιχο νομικό πλαίσιο είτε ελληνικό είτε ευρωπαϊκό. Ψάξου.
-
Σημερινό update.
Πλέον δε λειτουργεί κανένα κουμπί του τιμονιού. Λογικά υπάρχει πρόβλημα και με το τιμόνι.
Έχει πολλή αδοκιμαστη τεχνολογία αυτό το αμάξι τελικά.
Σε scala 13 μηνών και μετά από 8.000 χλμ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Βέβαια κι αυτά τα θεωρώ εξαιρετικά λίγα. Αλίμονο αν έβγαζε από τώρα βλάβες.
-
Πιστευω θυμαστε Ελληνα youtuber,που τον αφησε αυτοκινητο δοκιμης και το βιντεο του κατεβηκε μεσα σε μια μερα......με προβλημα στη μπαταρια του υβριδικου......Τελικα αισθανομαι χαρουμενος που δεν ξαναπηρα vw......
-
Πιστευω θυμαστε Ελληνα youtuber,που τον αφησε αυτοκινητο δοκιμης και το βιντεο του κατεβηκε μεσα σε μια μερα......με προβλημα στη μπαταρια του υβριδικου......Τελικα αισθανομαι χαρουμενος που δεν ξαναπηρα vw......
Το πρόβλημα ήταν στην κανονική 12βολτη μπαταρία, όχι του υβριδικού συστήματος, η οποία είχε χαμηλή τάση.
-
Δε το ξέρουμε αυτό και δε θα μάθουμε ποτέ αν όντως ισχύει.
-
Καλό κουράγιο φίλε!
Δυστυχώς στην Ελλάδα η επαγγελματική νοοτροπία και οι νόμοι στην πράξη δεν είναι με το μέρος σου.
Κέρδισε ότι μπορείς τώρα, φτιάξτο όσο γίνεται και μετά από 1-2 χρόνια πούλα το. Τα έχουν περάσει και άλλοι αυτά πριν από εσένα και νομίζω ότι όλοι ανεξαιρέτως εκεί κατέληξαν.
-
Σημερινό update.
Πλέον δε λειτουργεί κανένα κουμπί του τιμονιού. Λογικά υπάρχει πρόβλημα και με το τιμόνι.
Φίλε μου πραγματικά λυπάμαι για το βάσανο που περνάς. Να μαζεύεις τα ωραία λεφτά σου να πάρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο που είναι πρωτόγνωρη χαρά και να τρως έτσι τα μούτρα σου. Τι να πω. Κουράγιο. Να το κυνηγήσεις όσο πάει μέχρι να λυθεί το πρόβλημά σου. 23000 ευρώ και μόνο προβλήματα. Δεν ντρέπονται λίγο. Εν ανάγκη βάλε δικηγόρο. Καλά ξεμοερδεματα σου εύχομαι.
-
Πάντως στο consumer reports, αν έχει κάποια αξία αυτό, το golf έχει καλή κατάταξη....
-
@George_Per πραγματικά σου εύχομαι να είναι μόνο κάποιο απλό ηλεκτρονικό πρόβλημα και να λυθεί με κάποιο update , ο Gmag τα είπε σωστά , να μαζεύεις τα ωραία λεφτάκια σου και να μην μπορείς να το χαρείς , να σου την σπάνε οι βλάβες και τα κολλήματα ! Καλή τύχη και να μας ενημερώνεις !
-
Δε το ξέρουμε αυτό και δε θα μάθουμε ποτέ αν όντως ισχύει.
Τι δεν ξέρουμε;
-
Ότι έμεινε από τη 12βολτη μπαταρία, επειδή μας το είπε ο Στέφου; Στον οποίο είπαν να κατεβάσει το βίντεο;
-
οκ, προβληματικο ενα γκολφ, κριμα που χαλασε την χαρα του ανθρωπου και μακαρι αφου ειναι ηδη χαλασμενος να τους γυρισουν πισω τα γιουρα του. αλλα τοσο μισος ουτε στο χανταμπακη στο σουρβάιβορ. δεν ειναι και τοσο τρατζικ με τη φάου.
-
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια......
-
Ότι έμεινε από τη 12βολτη μπαταρία, επειδή μας το είπε ο Στέφου; Στον οποίο είπαν να κατεβάσει το βίντεο;
Επειδή με τον Γιάννη Στέφου γνωριζόμαστε από κοντά, τον πιστεύω. Το πιο εύκολο θα ήταν να μην έβγαζε καν το βίντεο από την αρχή, αν ήθελε να συγκαλύψει κάτι. Παρέλαβε ξανά το ίδιο αυτοκίνητο το άλλο πρωί, με αλλαγμένη την 12άρα μπαταρία απλά.
-
Δια το κακο εγινε ομως....Και εχουν μαζευτει πολλα για την φαουβε.....αμαρτωλο παρελθον και παρον (;).......δεν προβλεπω για το μελλον.....
-
Η εμπιστοσύνη δύσκολα κερδίζεται εύκολα χάνεται. Αν βάλουμε και την παροιμία με τον λύκο στην εξίσωση γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι όταν έρθει η ώρα να γίνει πραγματικά αξιόπιστη η εταιρεία δεν θα έχει μείνει κάποιος γνώστης να την πιστέψει. Από έναν πρώην φαν...
-
Χαχαχα!
Οταν διάβασα αυτά που πέρασε ο ανθρωπος, τον sabas σκέφτηκα... Ωχ! Μη το διαβάσει είπα.
Παρ όλα αυτά πολύ κουλ το πείρε....
-
Georgemit wrote:
Επειδή με τον Γιάννη Στέφου γνωριζόμαστε από κοντά, τον πιστεύω. Το πιο εύκολο θα ήταν να μην έβγαζε καν το βίντεο από την αρχή, αν ήθελε να συγκαλύψει κάτι. Παρέλαβε ξανά το ίδιο αυτοκίνητο το άλλο πρωί, με αλλαγμένη την 12άρα μπαταρία απλά.
Το βίντεο το έβγαλε αρχικά ίσως από αυθορμητισμό αλλά μετά αναγκάστηκε να το κατεβάσει. Και όπως είπε και ο ίδιος το γκολφ το ξαναπήρε μετά από καιρό και όχι την επόμενη μέρα.
Αν ήμουν υπεύθυνος της vw και ήταν τοσο ασήμαντη η βλάβη θα το επισκεύαζα και θα του το έδινα στο καπάκι για να γλιτώσω τη δυσφήμιση του 1ου βίντεο. Έλα που άργησε να το πάρει όμως. Ποιος μου λέει ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κάτι πιο σοβαρό και άργησε να επισκευαστεί;
-
Εγώ έχω επαφή με το vag ως κάτοχος και ίσα ίσα προσπαθώ να δω τα πράγματα αντικειμενικά και όχι οπαδικα.
Απλά ο Στεφου δε με έπεισε και αν ήταν κάτι τόσο απλό δε το χειριστηκαν καλά επικοινωνιακα ώστε να μην αφήσουν περιθώρια για αμφιβολίες.
Και επειδή δε τους θεωρω χαζούς αυτό και μόνο με κάνει να πιστεύω ότι κάτι σοβαρότερο έχει συμβεί.
VW Golf MK 8