Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    G
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 5
    • Best 0
    • Groups 0

george_per

@george_per

0
    Profile views
    5
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

george_per Unfollow Follow

Latest posts made by george_per

• RE: VW Golf MK 8

Σημερινό update.

Πλέον δε λειτουργεί κανένα κουμπί του τιμονιού. Λογικά υπάρχει πρόβλημα και με το τιμόνι.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      george_per

George_Per wrote:

Έχετε ακούσει ποτέ για επιστροφή χρημάτων?

Έχω στείλει στη Γερμανία όλο το στορι με εικόνες και video εδώ και μια βδομάδα. Δε μου έχουν απαντήσει τίποτα.

Οι κατσαπλιαδες οι Dealers, ο Φιλιππαιος δεν έχει πρόσβαση στα συστήματα της VW από τις 20 Γενάρη (έχουν πέσει και οι 2 servers λένε. Αλίμονο αν καταλαβαίνουν τι παπαγαλιζουν) και ο Γρατσιας (απ' όπου το αγόρασα) δεν έχει αναφέρει τίποτα για δεύτερη ανάκληση. Κάθε φορά που τους λέω για τα θέματα του αυτοκινήτου μου λένε ότι είμαι ο μοναδικός που έχει προβλήματα μέχρι τώρα.

Έχω απεπλιστει με την εταιρεία.

Δοκιμασες επικοινωνια με κοσμοκαρ;

Εχουν αναφερθει και αρκετα προβληματα με τις πρωτες εκδοσεις του id3. Η μεταβαση στο καινουριο infotainment φαινεται οτι εφερε πολλα θεματακια. Το καλο ειναι οτι στην πραγματικοτητα ολα οσα ανεφερες ειναι θεμα software, οποτε με updates θα πρεπει να λυθουν.

Δοκίμασα και περιμένω την απάντηση τους.
      Η μπαταρία και ο ιμάντας δεν είναι software, αλλά τα υπόλοιπα είναι. Ελπίζω να μου δώσουν πίσω τα λεφτά μου να πάρω κανένα άλλο (άλλη μάρκα) γιατί έχω μπλέξει άσχημα με αυτούς.

G
      george_per

Έχετε ακούσει ποτέ για επιστροφή χρημάτων?

Έχω στείλει στη Γερμανία όλο το στορι με εικόνες και video εδώ και μια βδομάδα. Δε μου έχουν απαντήσει τίποτα.

Οι κατσαπλιαδες οι Dealers, ο Φιλιππαιος δεν έχει πρόσβαση στα συστήματα της VW από τις 20 Γενάρη (έχουν πέσει και οι 2 servers λένε. Αλίμονο αν καταλαβαίνουν τι παπαγαλιζουν) και ο Γρατσιας (απ' όπου το αγόρασα) δεν έχει αναφέρει τίποτα για δεύτερη ανάκληση. Κάθε φορά που τους λέω για τα θέματα του αυτοκινήτου μου λένε ότι είμαι ο μοναδικός που έχει προβλήματα μέχρι τώρα.

Έχω απεπλιστει με την εταιρεία.

G
      george_per

Καλησπέρα σε όλους ,

εχω στην κατοχή μου ένα Golf 8 life 1.3 και από τότε που το αγόρασα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Bluetooth και την σύνδεση του τηλεφώνου μου με αυτό.

Αντιμετωπιζει κάποιος άλλος αντίστοιχο προβλημα;

Ναι, εγώ. Και όχι μόνο αυτό το πρόβλημα. Και πολλά άλλα. Απαράδεκτο...

G
      george_per

Το έχω από αρχές Ιουλίου. Μεγάλο λάθος η αγορά του.

Τι να πρωτο αναφέρω...

• Που με άφησε από μπαταρία στο 3μηνο.
      • Που ο ιμάντας του δυναμό έφυγε από τη θέση του και με ξαναάφησε στο 4μηνο (το είχα 3 βδομάδες στο συνεργείο και στο τέλος μου είπαν ότι δε ξέρουν τι έχει)
      • Που το κάθισμα του οδηγού έπεφτε μόνο του κάποιες μοίρες κατα τη δάρκεια της οδήγησης και έπρεπε να το επαναφέρω κάθε λίγο και λιγάκι... Μου το έφτιαξαν εφου έκανα χαμό για τρίτη φορά. Τώρα δε πέφτει
        Για τα 3 παραπάνω προβλήματα που τα έιχα όλα το πρώτο 4μηνο, μου έκαναν επέκταση εγγύησης 2 χρόνια...

Πέρα από αυτά, το Software είναι τρελά προβληματικό!

• Αναβοσβήνουν συνέχεια λαμπάκια και σκάνε μηνύματα στο άκυρο. Προειδοποιητικά τριγωνάκια σε συνδυασμό με το μήνυμα ότι το travel assist δε λειτουργεί
      • Μου έχει τύχει σε διαδρομή 30 λεπτών να χτυπάει 'beep' μέσα στην καμπίνα ανά 3 δευτερόλεπτα, για να ειδοποιεί ότι το travel assist δε λειτουργεί
      • Τα κουμπιά volume up/volume down στο τιμόνι δε λειτουργούν πάντα. Έχει τώρα 2 μέρες που δε λειτουργούν. Μου το είχαν ξανακάνει και πριν από ένα μήνα. Είναι με τις μέρες τους όπως φαίνεται
      • Το bluetooth του αυτοκινήτου είναι τραγικό. Δε συνδέται ποτέ αυτόματα με το κινητό. Αλλά το κορυφαίο είναι ότι ακόμα και όταν το συνδέσω μόνο τηλέφωνο μπρώ να πάρω. Τα podcast που μου αρέσει να ακούω όσο είμαι στο αμάξι, απλά τα παίζει μία στις 10. Τι υπόλοιπες απλά δεν τα παίζει. Τα αναγνωρίζει, φαίνεται αυτό στην οθόνη, αλλά δεν τα αναπαράγει
      • Έχω φύγει από το αμάξι, έχω βάλει συναγερμό  και μετά από 10-15 λεπτά ξαναπερνάω δίπλα από το αμάξι για να πετάξω σκουπίδια και τι να δω;; Η οθόνη του αυτοκινήτου ανοιχτή!!

Για όλα αυτά έχω video και φωτογραφίες τις οποίες έχω στείλει στην VW στη Γερμανία γιατί με τους εδώ dealers δε βγαίνει άκρη. Δε εξέρουν τι τους γίνεται με το νέο Golf. Το τι ασυναρτησία μου έχουν πει δε λέγεται...

Αν θέλετε με ακούτε. Μείνετε μακριά!!! Έδωσα 23k+ και έχω μετανιώσει πικρά...

G
      george_per
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ