Σημερινό update.
Πλέον δε λειτουργεί κανένα κουμπί του τιμονιού. Λογικά υπάρχει πρόβλημα και με το τιμόνι.
Σημερινό update.
Πλέον δε λειτουργεί κανένα κουμπί του τιμονιού. Λογικά υπάρχει πρόβλημα και με το τιμόνι.
George_Per wrote:
Έχετε ακούσει ποτέ για επιστροφή χρημάτων?
Έχω στείλει στη Γερμανία όλο το στορι με εικόνες και video εδώ και μια βδομάδα. Δε μου έχουν απαντήσει τίποτα.
Οι κατσαπλιαδες οι Dealers, ο Φιλιππαιος δεν έχει πρόσβαση στα συστήματα της VW από τις 20 Γενάρη (έχουν πέσει και οι 2 servers λένε. Αλίμονο αν καταλαβαίνουν τι παπαγαλιζουν) και ο Γρατσιας (απ' όπου το αγόρασα) δεν έχει αναφέρει τίποτα για δεύτερη ανάκληση. Κάθε φορά που τους λέω για τα θέματα του αυτοκινήτου μου λένε ότι είμαι ο μοναδικός που έχει προβλήματα μέχρι τώρα.
Έχω απεπλιστει με την εταιρεία.
Δοκιμασες επικοινωνια με κοσμοκαρ;
Εχουν αναφερθει και αρκετα προβληματα με τις πρωτες εκδοσεις του id3. Η μεταβαση στο καινουριο infotainment φαινεται οτι εφερε πολλα θεματακια. Το καλο ειναι οτι στην πραγματικοτητα ολα οσα ανεφερες ειναι θεμα software, οποτε με updates θα πρεπει να λυθουν.
Δοκίμασα και περιμένω την απάντηση τους.
Η μπαταρία και ο ιμάντας δεν είναι software, αλλά τα υπόλοιπα είναι. Ελπίζω να μου δώσουν πίσω τα λεφτά μου να πάρω κανένα άλλο (άλλη μάρκα) γιατί έχω μπλέξει άσχημα με αυτούς.
Έχετε ακούσει ποτέ για επιστροφή χρημάτων?
Έχω στείλει στη Γερμανία όλο το στορι με εικόνες και video εδώ και μια βδομάδα. Δε μου έχουν απαντήσει τίποτα.
Οι κατσαπλιαδες οι Dealers, ο Φιλιππαιος δεν έχει πρόσβαση στα συστήματα της VW από τις 20 Γενάρη (έχουν πέσει και οι 2 servers λένε. Αλίμονο αν καταλαβαίνουν τι παπαγαλιζουν) και ο Γρατσιας (απ' όπου το αγόρασα) δεν έχει αναφέρει τίποτα για δεύτερη ανάκληση. Κάθε φορά που τους λέω για τα θέματα του αυτοκινήτου μου λένε ότι είμαι ο μοναδικός που έχει προβλήματα μέχρι τώρα.
Έχω απεπλιστει με την εταιρεία.
Καλησπέρα σε όλους ,
εχω στην κατοχή μου ένα Golf 8 life 1.3 και από τότε που το αγόρασα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Bluetooth και την σύνδεση του τηλεφώνου μου με αυτό.
Αντιμετωπιζει κάποιος άλλος αντίστοιχο προβλημα;
Ναι, εγώ. Και όχι μόνο αυτό το πρόβλημα. Και πολλά άλλα. Απαράδεκτο...
Το έχω από αρχές Ιουλίου. Μεγάλο λάθος η αγορά του.
Τι να πρωτο αναφέρω...
Πέρα από αυτά, το Software είναι τρελά προβληματικό!
Για όλα αυτά έχω video και φωτογραφίες τις οποίες έχω στείλει στην VW στη Γερμανία γιατί με τους εδώ dealers δε βγαίνει άκρη. Δε εξέρουν τι τους γίνεται με το νέο Golf. Το τι ασυναρτησία μου έχουν πει δε λέγεται...
Αν θέλετε με ακούτε. Μείνετε μακριά!!! Έδωσα 23k+ και έχω μετανιώσει πικρά...