-
Ο Χατζής ρε φίλε μπορεί να σου βρει και γκόμενα αφού είστε γνωστοί αλλά η αντιπροσωπεία του έχει χαντακώσει την Ford στην βόρεια Ελλάδα. Νταξει αφού τον ξέρεις προσωπικά πεστου άμα είναι να πάει να αλλάξει το όνομα του σε Σαρακάκης να τελειώνουμε.
Όχι δεν αποδέχομαι ότι πρέπει να έχω βύσμα για να πάω στην εκάστοτε αντιπροσωπεία και να έχουν μούτρα λες και μπήκα να τους κλοτσίσω το κατοικίδιο μην πω τίποτα χειρότερο. Είναι απαράδεκτος και βουιζει ο τόπος για τα χάλια του. Και αυτός και τα άλλα τα σουργελα στην Toyota Polis που ψωνιστηκανε λες και έπιασαν τον Πάπα από τα @@ με τα τάπερ τα Yaris που έχει γεμίσει ο τόπος...
-
Τον πετσοκοψες φίλε.
-
Αν έχει Cd 0.28 όπως κάπου διάβασα πιο πισω μια χαρά βλέπω το puma kai to mokka στο 0.32 και το 2008 φορτηγό με 0.34...
-
Το φοκους τι συντελεστή έχει;
-
Ο Χατζής ρε φίλε μπορεί να σου βρει και γκόμενα αφού είστε γνωστοί αλλά η αντιπροσωπεία του έχει χαντακώσει την Ford στην βόρεια Ελλάδα. Νταξει αφού τον ξέρεις προσωπικά πεστου άμα είναι να πάει να αλλάξει το όνομα του σε Σαρακάκης να τελειώνουμε.
Όχι δεν αποδέχομαι ότι πρέπει να έχω βύσμα για να πάω στην εκάστοτε αντιπροσωπεία και να έχουν μούτρα λες και μπήκα να τους κλοτσίσω το κατοικίδιο μην πω τίποτα χειρότερο. Είναι απαράδεκτος και βουιζει ο τόπος για τα χάλια του. Και αυτός και τα άλλα τα σουργελα στην Toyota Polis που ψωνιστηκανε λες και έπιασαν τον Πάπα από τα @@ με τα τάπερ τα Yaris που έχει γεμίσει ο τόπος...
Κοίτα, δεν μπορώ να είμαι αντιμειμενικός, γιατί με γνωρίζουν. Οπότε δεν ξέρω πως φέρονται σε έναν άγνωστο πελάτη. Όμως μηπως μπαίνεις κι εσύ με ύφος βαρύ κι ασήκωτο ρε Χρηστάρα; Γιατι ναι μεν έχει μαλάκες πωλητές, αλλά υπάλληλοι είναι κι αυτοί στην τελική. Μια φορά θυμάμαι μόνο να μάλωσα με πωλητή και ήταν στον Σίνη (Opel) και μάλιστα του είπα ότι είναι τυχερός γιατί δεν ήθελα να χάσει την δουλειά του...
-
Το φοκους τι συντελεστή έχει;
Up to 88 kilograms (194 pounds) lighter than the Focus III, the Mk4 features best-in-class drag coefficient (0,250 for the sedan, which will be manufactured in China, and 0,273 for the hatchback).
-
Καταρχάς περαστικά και σιδερένιος! Όσο για το δίλημμα που έθεσε ο lap μην ξεχνάτε στην εξίσωση όλους εμάς τους 'καμένους στον χυλό του VAG' αλλά και όλους εκείνους που έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους κάποιον που κάηκε από VAG.
Αυτό πάλι με τα δυναμικά χαρακτηριστικά να πω για άλλη μια φορά ότι ο μέσος χρήστης θα τα χρειαστεί αν τα χρειαστεί δύο φορές τον χρόνο.
Δεν λέμε να πάρεις ένα C5 aircross που είναι σχεδόν βάρκα. Αλλά όχι και αυτό που παρουσιάζουν ορισμένοι petrolheads λες κάθε μέρα στο καθημερινό τους πηγαινέλα της ρουτίνας δεν προλαβαίνουν να σταυρώνουν τα χέρια τους από τα ανάποδα τιμόνια.
Πόσα χρόνια έχετε να πετύχετε στον δρόμο κάποιο abarth ή κάποιο saxorallo να τα πίνουν και να παίζουν τις άδειες στην Βούτα; Πότε ακούσατε τελευταία φορά το αιώνιο debate των υπερατου Impreza WRX VS Lancer EVO; Πάνε αυτά ο Αντρέας πέθανε κύριοι...
Στην τελική έτσι όπως έχουν ξεφτιλισει πλέον τις ονομαστικές ισχύς στους πνιγμένους λόγω ρύπων κινητήρες τα σημερινά 150 άλογα δεν αντιστοιχούν σε αυτά που κάποτε λέγαμε 150 άλογα και χορταινε το αυτί γιατί ο μπαμπάς είχε BX Atout 1,2 με 70 γαλλικά μουλάρια.
Κάνεις άνετα προσπέραση φορτωμένος με 4 ενήλικες και Clima χωρίς να κατεβάσεις 2 ταχύτητες; Είσαι μια χαρά. Αλλιώς δώσε 40/50κ και πάρε hot hatch. Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε...
Στο καθημερινό μου δρομολόγιο έχω μερικές τέτοιες στροφές. Θα σου πω κάποια που θα καταλάβεις. Φεύγοντας από τη στροφή του Αεροδρομίου προς ΕΟ Μουδανιών, 2 χιλιόμετρα ευθεία (μπορείς άνετα να 200αρίσεις με ένα σοβαρό αυτοκίνητο) και μετά δυνατά φρένα, και η αριστερή στροφάρα (που τα καλά αυτοκίνητα μπαίνουν με 100), σε δεξιά επιταχυνόμενη που σε βγάζει στην ευθεία στην είσοδο από την ΕΟ Χαλκιδική. Επίσης 200-250 άνετα εκεί. Εγώ λοιπόν εκεί κρίνω τα αυτοκίνητα. Γκάζι, φρένο, στρίψιμο, ισορροπία σε είσοδο-apex-έξοδο κλπ.
-
Έχω προσωπική εμπειρία δυστυχώς.Ο αρχιμηχανικός του, αφού έκλεισε ο Σίνης, είχε ανοίξει κατάστημα με μεταχειρισμένα όταν έκλεισε και τα μισά ήταν τρακαρισμένα, τεσπά. Το Astra από εκεί το είχα πάρει που με πήγε 'γνωστός' μεγάλη ιστορία δεν θα κουράσω.
Όχι φίλε ειλικρινά στον Βροχίδη πήγα δύο φορές για να δω Focus/Kuga αλλά απίστευτα μούτρα, σαν να έκαναν αγγαρεία. Μάλιστα στην περίπτωση του Focus η αντιπροσωπεία ήταν άδεια από πελάτες (Τετάρτη 15:00'). Αλλά άντε λες εγώ είμαι δεινόσαυρος.Μα πήγα άλλες δύο φορές με την κολλητή της γυναίκας μου όταν την βοηθούσα να πάρει αμάξι (ήθελε διακαώς Focus) και είναι ένας άνθρωπος ευγενέστατος, πολύ ευχάριστος. Ακόμα και εκείνη σπαστηκε με τα μούτρα και την αντιμετώπιση τους...
Όσο για τα δρομολόγια που λες εγώ δεν είπα ότι δεν υφίσταται δρόμος να τεσταρεις ένα αμάξι. Στην καθημερινότητά σου αμφιβάλω αν μπαίνεις σε αυτές τις στροφές που ο ίδιος περιγράφεις πλακωμένος. Άλλο το ξέρω να τεσταρω ένα όχημα και άλλο μου είναι απαραίτητο γιατί κάθε μέρα μπαίνω σε όλες τις στροφές με πόρτες και κατεβασιές. Απλά όλο αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λίγο υπερβολικό. Βάρκα δεν θέλει κανείς. Ένα 75% θέλει all-arounder. Και ένα 90% στην καθημερινότητα του δεν κάνει καμία χρήση δυναμικών χαρακτηριστικών. Στα ταξίδια δε τα είπαμε ACC/CC, lim130 και Άγιος ο Θεός...
-
Έχω προσωπική εμπειρία δυστυχώς.Ο αρχιμηχανικός του, αφού έκλεισε ο Σίνης, είχε ανοίξει κατάστημα με μεταχειρισμένα όταν έκλεισε και τα μισά ήταν τρακαρισμένα, τεσπά. Το Astra από εκεί το είχα πάρει που με πήγε 'γνωστός' μεγάλη ιστορία δεν θα κουράσω.
Όχι φίλε ειλικρινά στον Βροχίδη πήγα δύο φορές για να δω Focus/Kuga αλλά απίστευτα μούτρα, σαν να έκαναν αγγαρεία. Μάλιστα στην περίπτωση του Focus η αντιπροσωπεία ήταν άδεια από πελάτες (Τετάρτη 15:00'). Αλλά άντε λες εγώ είμαι δεινόσαυρος.Μα πήγα άλλες δύο φορές με την κολλητή της γυναίκας μου όταν την βοηθούσα να πάρει αμάξι (ήθελε διακαώς Focus) και είναι ένας άνθρωπος ευγενέστατος, πολύ ευχάριστος. Ακόμα και εκείνη σπαστηκε με τα μούτρα και την αντιμετώπιση τους...
Όσο για τα δρομολόγια που λες εγώ δεν είπα ότι δεν υφίσταται δρόμος να τεσταρεις ένα αμάξι. Στην καθημερινότητά σου αμφιβάλω αν μπαίνεις σε αυτές τις στροφές που ο ίδιος περιγράφεις πλακωμένος. Άλλο το ξέρω να τεσταρω ένα όχημα και άλλο μου είναι απαραίτητο γιατί κάθε μέρα μπαίνω σε όλες τις στροφές με πόρτες και κατεβασιές. Απλά όλο αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λίγο υπερβολικό. Βάρκα δεν θέλει κανείς. Ένα 75% θέλει all-arounder. Και ένα 90% στην καθημερινότητα του δεν κάνει καμία χρήση δυναμικών χαρακτηριστικών. Στα ταξίδια δε τα είπαμε ACC/CC, lim130 και Άγιος ο Θεός...
Γεια σου Χρήστο μου!
Κοίτα, σε πιστεύω απόλυτα γιατί δεν ήμουν εκεί και δεν έχεις και λόγο να μου πεις ψέματα φυσικά. Απλά δεν είναι η δική μου εμπειρία αυτή.
Επίσης δεν 200αρίζω κάθε μέρα, αλλά στις στροφές μπαίνω πάντα πλακωμένος σχετικά, έτσι από χόμπι, σε φάση να μου έχει πει φίλος 'είσαι για ψυχίατρο όταν μπαίνεις με τα όσα σε μια στροφή ακούγοντας το 'η ζωή εδώ τελειώνει'.
Την καλημέρα μου!
-
Καλημέρα καλό μήνα φίλε.
-
panos pure clio wrote:
Tkin73 wrote:
Στροφόμετρο έχει ένα μικρό στρογγυλό της πλάκας και μόνο αν το επιλέξεις/ψάξεις by default μόνο την ταχύτητα ψηφιακά βλέπεις.
Το έβαλα λίγο δείχνει ταυτόχρονα και την θερμοκρασία λαδιού αλλά ήταν τόσο αστείο και άκυρο που το άλλαξα. Εννοείται δεν δείχνει κάποια βελόνα ένα στρογγυλό πλαίσιο που μέσα έχει μια μπάρα που γεμίζει και από πάνω γράφει με μικρό νούμερο τις στροφές.
έτσι όπως το λές είναι αλλά έχει 5-6 απο ότι θυμάμαι διαφορετικές ρυθμίσεις για να επιλέγεις κάθε φορά τι θέλεις να βλέπεις. Γράφεις για θερμοκρασία λαδιού, είσαι σίγουρος μήπως εννοείς θερμοκρασία νερού, γιατί εγω δεν θυμάμαι να είδα κάτι ανάλογο. Απο βδομάδα θα έχω στα χέρια μου ένα τεστ drive 1,2 feel pack για 2-3 ημέρες σίγουρα θα αποκτήσω μια πιο σφαιρική άποψη για το αμάξι.
Ναι έχεις δίκιο νερού!!! Δεν είναι ...φριτεζα!!
Τα καλά αυτοκίνητα έχουν και θερμοκρασία λαδιού. Δεν νομίζω να είναι φριτέζες οι Ferrari, Lamborghini, ακόμα και η δική μου ταπεινή 330i, που είχε τέτοιο οργανάκι...
-
Stellantis Madrid contratará 308 trabajadores y activará el turno de tarde el 15 de febrero | La Tribuna de Automoción (latribunadeautomocion.es)
Επιτέλους και ένα καλό νέο για εμάς που έχουμε παραγγείλει και είμαστε στην αναμονή...Ο καθένας με τον πόνο του
-
Προς στιγμη νομιζα οτι επαθα εγκεφαλικο και δεν καταλαβαινω τα αγγλικα. Τελικα ειναι ιθπανικα;;;;
-
Προς στιγμη νομιζα οτι επαθα εγκεφαλικο και δεν καταλαβαινω τα αγγλικα. Τελικα ειναι ιθπανικα;;;;
si
-
ποιος εσπασε ποδι? περαστικα...
-
ποιος εσπασε ποδι? περαστικα...
ευχαριστώ γάτε να είσαι καλά!
-
Καταρχάς Πανό περαστικά. 2ον σήμερα πήγα να δω 2008 allure diesel και να μου δώσουν και προσφορά (θα καταλήξω εκεί που θελω). Να μην πολυλογώ πανέμορφο αυτοκίνητο μου λέει 24100 με το κλειδί στο χέρι (αλλού έχω πάρει προσφορά μείον 400ευρω ακόμα και δώρο συναγερμό canbus3) μου λέει έχει αμάξι? ναι λέω αυτό το corolla μου λέει αντε 1000 ευρώ το κρατάω λέω άστο το κάνω και ντουλάπα αν θέλω να βάζω πράγματα και να κλειδώνω. Παράδοση τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου. Πάω να φύγω και βλέπω το c4 (πανέμορφο αλλά άγρια ομορφιά) σε μαύρο shine. Ωρε λες? Για να ρωτήσω. Στο ίδιο κτίριο τώρα απέναντι τα γραφεία. Πόσο? 23800 με το κλειδί στο χέρι παράδοση Μάρτιο περισσότερα πραγματάκια από 2008.Εχεις αμάξι έχω λέω για να το δούμε, το κοιτάει και μου λέει, αν φτιάξεις τον ουρανό το κρατάω 1800,χαρα εγώ φεύγω θα τι σκεφτώ θα σε πάρω αύριο αν είναι να κλείσουμε. Ρωτάω ένα φίλο που ήταν μηχανικός στη citroen μου λέει καλό αμάξι αλλά τώρα κυκλοφόρησε και θα βγάλει σίγουρα προβλήματα εγώ θα έπαιρνα 2008 ή θα περίμενα Μάιο για προσφορές γιατί τώρα θα στο φάνε έτσι το αμάξι, ενώ Μάιο και έκπτωση καλή θα έχει και θα πουλήσεις το αμάξι σου αλλά θεωρώ καλύτερο το 2008 που έχει καιρό στο δρόμο. Για πείτε τώρα την άποψή σας.
Υ. Γ1 μετά πήγα να hyundai nline 5d δεν είχε fastback και νόμιζα πως για να πάω από μια αντιπροσωπεία στην άλλη ταξίδεψα 10 χρόνια πίσω.
Υ. Γ κοίτα που από Ασιάτης θα καταλήξω σε ραφαλ και bellhara
-
alex mix κατάρχήν ευχαριστώ για τις ευχές.
- Για το δίλημμα σου ανάμεσα σε c4 ή 2008 έγω δεν μπορώ να σου πω κάτι αντικειμενικά, άλλωστε έχω ήδη παραγγήλει την c4 άσε που σε suv δεν ήθελα να ξαναπάω λόγω του aircross που έχουμε ήδη. Παρεπιπτόντως όμως το 2008 είναι πανέμορφο και με πολύ μάτσο στυλ.Αν θέλεις SUV απλα παίρνεις 2008 αν θέλεις hatcback με χαρακτήρα crossover πας σε c4. SUV πάντως η c4 δεν είναι...Ξεκάθαρα!
2.Δεν θέλω να αμφισβητήσω τον φίλο σου μιας που είναι και μηχανικός, αλλά θα συμφωνήσω ότι όταν ένα αμάξι είναι ολοκαίνουργιο, υπάρχουν περιπτώσεις παιδικών ασθενειών.Απο την άλλη όμως πες το και θέμα τύχης, ότι αμάξι πήρα στην ζωή μου ήταν απο τα πρώτα λόγω του ενθουσιασμού μου αλλά και της ανυπομονησίας μου, χωρίς όμως ευτυχώς να υπάρξει στην συνεχεια καποιο απρόοπτο πρόβλημα (πλην του ακατανόμαστου tiguan).Το aircross μου μάλιστα ήταν απο τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα (πάλι αυτός ο ενθουσιασμός μου) και δεν έχει κάνει κιχ.Εγώ πάντως δεν φοβάμαι γι'αυτό άλλωστε παρήγγειλα την προηγουμενη εβδομάδα 2 μέρες αφού άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών την νέα c4(τι ενθουσιασμός θέε μου!).
3.To 2008 έχει σίγουρα καιρό στον δρόμο, αλλά μην ξεχνάμε μοιράζεται με την c4 κοινό πάτωμα, κοινούς κινητήρες, κοινά ηλεκτρικά κοινές βίδες κοινές βαφές άρα ως προς τι ο φόβος σου?....Δεν βλέπω λόγο να ανησυχείς!
4.Παράδοση Μάρτιο για βενζίνη ή diesel?Eιδική παραγγελία η΄απο τις παραγγελίες που έχει κάνει ο εισαγωγέας?
-
- Για το δίλημμα σου ανάμεσα σε c4 ή 2008 έγω δεν μπορώ να σου πω κάτι αντικειμενικά, άλλωστε έχω ήδη παραγγήλει την c4 άσε που σε suv δεν ήθελα να ξαναπάω λόγω του aircross που έχουμε ήδη. Παρεπιπτόντως όμως το 2008 είναι πανέμορφο και με πολύ μάτσο στυλ.Αν θέλεις SUV απλα παίρνεις 2008 αν θέλεις hatcback με χαρακτήρα crossover πας σε c4. SUV πάντως η c4 δεν είναι...Ξεκάθαρα!
2.Δεν θέλω να αμφισβητήσω τον φίλο σου μιας που είναι και μηχανικός, αλλά θα συμφωνήσω ότι όταν ένα αμάξι είναι ολοκαίνουργιο, υπάρχουν περιπτώσεις παιδικών ασθενειών.Απο την άλλη όμως πες το και θέμα τύχης, ότι αμάξι πήρα στην ζωή μου ήταν απο τα πρώτα λόγω του ενθουσιασμού μου αλλά και της ανυπομονησίας μου, χωρίς όμως ευτυχώς να υπάρξει στην συνεχεια καποιο απρόοπτο πρόβλημα (πλην του ακατανόμαστου tiguan).Το aircross μου μάλιστα ήταν απο τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα (πάλι αυτός ο ενθουσιασμός μου) και δεν έχει κάνει κιχ.Εγώ πάντως δεν φοβάμαι γι'αυτό άλλωστε παρήγγειλα την προηγουμενη εβδομάδα 2 μέρες αφού άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών την νέα c4(τι ενθουσιασμός θέε μου!).
3.To 2008 έχει σίγουρα καιρό στον δρόμο, αλλά μην ξεχνάμε μοιράζεται με την c4 κοινό πάτωμα, κοινούς κινητήρες, κοινά ηλεκτρικά κοινές βίδες κοινές βαφές άρα ως προς τι ο φόβος σου?....Δεν βλέπω λόγο να ανησυχείς!
4.Παράδοση Μάρτιο για βενζίνη ή diesel?Eιδική παραγγελία η΄απο τις παραγγελίες που έχει κάνει ο εισαγωγέας?
Ευχαριστώ Πανό για την απάντηση. Όχι καμμια έξτρα παραγγελία του είπα c4 πετρέλαιο χειροκίνητο shine μαύρο μπήκε κοίταξε και μου λέει Μαρτιο
-
panos pure clio wrote:
Ευχαριστώ Πανό για την απάντηση. Όχι καμμια έξτρα παραγγελία του είπα c4 πετρέλαιο χειροκίνητο shine μαύρο μπήκε κοίταξε και μου λέει Μαρτιο
τέλεια ευχαριστώ, χωρίς καθόλου extra?Mάρτιο παραλαβή έτσι?
CITROEN C4 III mod 2021