-
Τα 18100 που κοστίζει η business είναι καλή τιμή. Κοστίζει 1000€ παραπάνω από το scala 115 ps και λογικά θα είναι καλύτερο αμάξι λόγω πιο καλής πλατφόρμας. Αλλά η skoda βγάζει και φυσικό αέριο με 17500€ που θα καίει τα μισά από το seat. 4€ ανά 100χμ θα θες για το skoda και 8€ για το Λεόν αν καίει γύρω στα 6 λίτρα.
-
Fanis75 wrote:
Storm wrote:
Βελμάρ έχει απορριφθεί προ πολλού.
Όλες?? Έχει 5-6 συνεργεία! Εμένα στο Μαρούσι μου είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις (στην Ε. Οδό μέτριες).
Κάνουν service σε SEAT; Στο site δεν αναφέρουν καν το συνεργείο στο Γέρακα!...
Λογικά όλες οι Βελμάρ κάνουν service σε Seat. Εγώ έχω κάνει και στο Μαρούσι και στο Γέρακα. Ειδικά στο Γέρακα, που το ξέρω χρόνια, το συνεργείο ξεκίνησε αποκλειστικά για Seat και μετά έβαλε και άλλες μάρκες, π.χ. Ford, κ.λπ...
Πήγαινε στο 'Βρείτε ένα Συνεργάτη SEAT στην πόλη σας' στο site και βάλε ένα Τ.Κ. και θα στα βγάλει όλα...Εμένα μου βγάζει το Γέρακα κανονικά...
-
Κάνουν service σε SEAT; Στο site δεν αναφέρουν καν το συνεργείο στο Γέρακα!...
Στο site αναφέρουν τα 3 βασικά που έχουν και έκθεση (από το Μαρούσι έφυγε η έκθεση λόγω Μακρή) αλλά όπου έχουν συνεργείο, κάνουν και SEAT. Αφού είναι ο εισαγωγέας η Velmar, τα Seat είναι το ψωμοτύρι τους!
-
Παιδιά βάζω στο site περιοχή Χαλάνδρι ή ΤΚ 15233 και εύρεση συνεργείου και μου βγάζει μόνο τα παρακάτω! Βελμάρ βγάζει μόνο για πωλήσεις και μόνο για τον Γέρακα και Αργυρούπολη! Ωραίο site!!!
Αν παίζει η ΒΕΛΜΑΡ Μαρούσι τότε μάλλον εκεί θα πάω.
Α.ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.
ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 98
14235 Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
210 2715445
ΚIFISSIA CARS Π. ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.
ΤΑΤΟΪΟΥ 139
14564 ΚΗΦΙΣΙΑ
210 6208775 - 6
ΩΤΟΛΟΥΞ Α.Ε.
Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 61
17564 Π.ΦΑΛΗΡΟ
210 9409550
ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 5
19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ
210 5541792
Ν.Β ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ A.E.
46ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ
19011 ΑΥΛΩΝΑ
22950 42042
-
Και εδώ πάντως https://velmar.gr/shops/?brand=SEAT δεν βλέπω αναφορά στο Μαρούσι.
-
Και εδώ πάντως https://velmar.gr/shops/?brand=SEAT δεν βλέπω αναφορά στο Μαρούσι.
Στο site όπως είπα δεν αναφέρει το Μαρούσι. Αλλά επειδή εκεί πήγαινα το Kuga, ήταν γεμάτο στα Seat και οι τεχνικοί σύμβουλοι είχαν και seat κάρτες. Βασικά στο Μαρούσι έχουν: Seat, Alfa Romeo, Ford, Saab, Hyundai τώρα μάλλον θα προσθέσουν και Jeep.
-
Όταν έρθει η ώρα για service θα τους πάρω τηλέφωνο. thanks!
-
ρε σεις ο μακρης γιατι θυμαμαι να ειναι στο γαλατσι, τερμα γαλατσιου πανω στις στροφες? βολευε πολυ. Πρωτοπαπαδακη κατι νομιω
-
ρε σεις ο μακρης γιατι θυμαμαι να ειναι στο γαλατσι, τερμα γαλατσιου πανω στις στροφες? βολευε πολυ. Πρωτοπαπαδακη κατι νομιω
Εκεί είναι ακόμα το κεντρικό. Έχει ανοίξει και μία έκθεση με συνεργείο Skoda στη Ν. Ιωνία και τώρα άνοιξε και μία ακόμα έκθεση Seat στην Κηφισίας στο Χαλάνδρι.
-
Οπως είπε και ο Lapin, εκεί είναι το 1ο και κεντρικό κατάστημα. Πριν 2 χρόνια περίπου άνοιξε νέα έκθεση στην Κηφισίας (Χαλάνδρι), αφού συμφώνησε με την Βελμάρ να κλείσει την δικιά της που είναι λίγο πιο πάνω.
-
Το άσχημο με την έκθεση του Μακρή στο Χαλάνδρι είναι ότι δεν έχει συνεργείο στον ίδιο χώρο. Είχα την εντύπωση ότι έχει και συνεργείο, αλλά έκανα λάθος.
-
Τι διάφορα έχουν Προβολείς LED εμπρός απο τα Προβολείς Full Led High. Έκτος από τα Αυτόματη ρύθμιση ύψους εμπρός προβολέων (και coming/leaving home, welcome light).
BTW τι είναι το dynamic light Πίσω ?
-
Dynamic light πρέπει να ευνοούν την ενιαία πίσω led μπάρα φωτός σε συνδυασμό με το led φλας που κάνει 'βόλτα' μέσα στο φανάρι αντί να αναβοσβήνει.
Matrix (προσαρμοσμένους) led το Leon δεν έχει όπως τα Golf, Octavia, A3. Έχει full led με auto high beam και αυτόματη ρύθμιση ύψους.
-
Dynamic light πρέπει να ευνοούν την ενιαία πίσω led μπάρα φωτός σε συνδυασμό με το led φλας που κάνει 'βόλτα' μέσα στο φανάρι αντί να αναβοσβήνει.
Matrix (προσαρμοσμένους) led το Leon δεν έχει όπως τα Golf, Octavia, A3. Έχει full led με auto high beam και αυτόματη ρύθμιση ύψους.
Σε ευχαριστώ.
Οπότε αν κατάλαβα σωστά τα led που είναι στάνταρτ στην ex έκδοση είναι κανονικά led σε όλες τις σκάλες αλλά χωρίς τους αυτοματισμός?
-
Η XC από την FR δεν διαφέρουν. Η FR plus έχει έξτρα dynamic light & SR. Τουλάχιστον αυτό μου είπε πωλητής στο τηλέφωνο την Παρασκευή το πρωί που μίλησα.
-
Η XC από την FR δεν διαφέρουν. Η FR plus έχει έξτρα dynamic light & SR. Τουλάχιστον αυτό μου είπε πωλητής στο τηλέφωνο την Παρασκευή το πρωί που μίλησα.
Προσπαθώ να καταλάβω αν τα εμπρός led που έχει ως στάνταρ η ex έκδοση είναι πραγματικά led (τουλάχιστον μέχρι την μεσαία σκάλα.) Ή αν πρόκειται για eco led...
-
Full led είναι απλά όχι adaptive/matrix. Πάρε αντιπροσωπεία να το επιβεβαιώσεις.
-
Eπειδή οδήγησα το leon 1.0 business μπορω να πω οτι το focus ειναι αρκετά καλυτερο αμάξι. Το focus st line με τις 17αρες είχε και καλύτερο κράτημα και ανεση και τιμονι και απόκριση στο γκάζι. Αν και το 1.0 business είχε 16αρες και normal ανάρτηση είχε χειρότερη ανεση και πιο ξερές αντιδράσεις απο το focus με τις 17αρες και την σπορ αναρτηση
-
Eπειδή οδήγησα το leon 1.0 business μπορω να πω οτι το focus ειναι αρκετά καλυτερο αμάξι. Το focus st line με τις 17αρες είχε και καλύτερο κράτημα και ανεση και τιμονι και απόκριση στο γκάζι. Αν και το 1.0 business είχε 16αρες και normal ανάρτηση είχε χειρότερη ανεση και πιο ξερές αντιδράσεις απο το focus με τις 17αρες και την σπορ αναρτηση
Έχω μπει πολλές φορές ως συνοδηγός στο focus st line και πιστεύω ότι έχει ενοχλητικά σκληρή ανάρτηση! Έχω οδηγήσει το παλιό leon style έκδοση και πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός. Εκτός και αν στο νέο leon έχουν κάνει εκπτώσεις στην ανάρτηση και ποιότητα κύλισης, το οποίο δεν προκύπτει τουλάχιστον από τα reviews!
Παρατηρώ μένος προς το leon από τους φίλους του focus... Είπαμε το focus έχει καλύτερο τιμόνι και είναι οδηγοκεντρικό αλλά μέχρι εκεί.
-
apolonios wrote:
Έχω μπει πολλές φορές ως συνοδηγός στο focus st line και πιστεύω ότι έχει ενοχλητικά σκληρή ανάρτηση! Έχω οδηγήσει το παλιό leon style έκδοση και πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός. Εκτός και αν στο νέο leon έχουν κάνει εκπτώσεις στην ανάρτηση και ποιότητα κύλισης, το οποίο δεν προκύπτει τουλάχιστον από τα reviews!
Παρατηρώ μένος προς το leon από τους φίλους του focus... Είπαμε το focus έχει καλύτερο τιμόνι και είναι οδηγοκεντρικό αλλά μέχρι εκεί.
Δεν έχω focus ,αλλά έκανα test drive όλα τα αυτοκίνητα. Αυτή ήταν η άποψη μου , ίσως είναι λάθος. Επισης τα καθίσματα στην business μου φάνηκαν σκληρά και άβολα. Όμως το leon είναι πανέμορφο, πιο όμορφο απο το focus και με μεγαλύτερους χώρους. Σαν κράτημα ήταν αρκετά καλό το leon ,καλύτερο απο το scala για παράδειγμα. Απλά εγω εντυπωσιαστηκα απο το focus. Ίσως να έφταιγαν και τα ελαστικά στο leon. Μπορει να είχε michelin το focus που ειναι μαλακά και το leon bridgestone που ειναι πιο σκληρά.
Seat Leon Mk4 (2020)