apolonios wrote:
Eπειδή οδήγησα το leon 1.0 business μπορω να πω οτι το focus ειναι αρκετά καλυτερο αμάξι. Το focus st line με τις 17αρες είχε και καλύτερο κράτημα και ανεση και τιμονι και απόκριση στο γκάζι. Αν και το 1.0 business είχε 16αρες και normal ανάρτηση είχε χειρότερη ανεση και πιο ξερές αντιδράσεις απο το focus με τις 17αρες και την σπορ αναρτηση
Έχω μπει πολλές φορές ως συνοδηγός στο focus st line και πιστεύω ότι έχει ενοχλητικά σκληρή ανάρτηση! Έχω οδηγήσει το παλιό leon style έκδοση και πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός. Εκτός και αν στο νέο leon έχουν κάνει εκπτώσεις στην ανάρτηση και ποιότητα κύλισης, το οποίο δεν προκύπτει τουλάχιστον από τα reviews!
Παρατηρώ μένος προς το leon από τους φίλους του focus... Είπαμε το focus έχει καλύτερο τιμόνι και είναι οδηγοκεντρικό αλλά μέχρι εκεί.
Δεν έχω focus ,αλλά έκανα test drive όλα τα αυτοκίνητα. Αυτή ήταν η άποψη μου , ίσως είναι λάθος. Επισης τα καθίσματα στην business μου φάνηκαν σκληρά και άβολα. Όμως το leon είναι πανέμορφο, πιο όμορφο απο το focus και με μεγαλύτερους χώρους. Σαν κράτημα ήταν αρκετά καλό το leon ,καλύτερο απο το scala για παράδειγμα. Απλά εγω εντυπωσιαστηκα απο το focus. Ίσως να έφταιγαν και τα ελαστικά στο leon. Μπορει να είχε michelin το focus που ειναι μαλακά και το leon bridgestone που ειναι πιο σκληρά.